Sisällön tarjoaa Blogger.

Ihana sunnuntai ja takkasetti

Monet kerrat on pitänyt hommata meille takkasetti. Ikinä en sitä ole raskinut ostaa. Nyt kuitenkin sellainen meille kotiutui tupaantuliaislahjana vanhemmiltani.


Juuri sellainen kuin halusin. Tykkään, että edestäpäin katsottuna harjat ja muut tähän kuuluvat takkatarvikkeet ei näy katsojalle. 


Tässä kaikki takkatarvikkeet, mitä tähän kokonaisuuteen kuului.


Harjattua terästä ja rautaa ovat tämän takkavälineen materiaalit.


Muotokieli tässä on erittäin kaunis, yksinkertainen, linjakas. Juuri sellainen millaisen takkatelineen olen meille halunnut.Oikein ihanaa isänpäivää!

13 kommenttia

 1. Minäkin pidän tuollaisesta simppelistä muotokielestä, vaikkakin meillä on tällä hetkellä kotona "krumeluurimpi" setti käytössä.

  Mukavaa sunnuntaita ja isänpäivää!

  VastaaPoista
 2. Ihana setti! Just tuollaisen haluan meillekin, ei mitään ylimääräisiä koukeroita ja koristeita :)

  Hyvää isänpäivää sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Komia on takkasetti. Mää möin meidän rumiluksen kirppiksellä ja joku vielä osti sen : )

  Noissa kuvissa näkyy noi teidän listat selvästi josta tulikin mieleeni, että mitä oot niistä tykänny käytännössä? Minä olisin jotkut tuollaiset halunnut, mutta ei ollut kokemusta ja aikaa ei ollut kysellä silloin kokemuksia muilta. Kokemusta oli vain tammen värisistä ja viimeisin oli kulmikkaista valkoisista, jotka sain uudessa asunnossa pilattua kahdeksassa kuukaudessa imuroimalla (kun keräsivät pölyä ja valkoisissa näkyi niin selvästi). Näitä tammen (lattian) värisiä ei tarvi joka viikko imuroida, mutteivat ne ole läheskään niin hyvännäköiset. Mutta miten kun teillä on pyöristetyt keräävätkö pölyä? (vastaisen varalle kyselen, jos joskus vielä pääsee listoja valitsemaan ; ) )

  VastaaPoista
 4. Merja K: Ihanaa sunnuntaita sinne teille myös.

  J&M: Itekki oon enemmän kuin tyytyväinen tähän takkasettiin, ei mitään ylimääräistä, simppeli ja varmaankin käytännöllinen :)

  Amalia: Imuroin aika sievästi listojen viereltä, että en paukuttele niihin imuria ;) Kyllähän valkoiset listat pyöristetyllä kulmalla pölyä keräävät samallalailla niinkuin muutkin, mutta paremminhan valkoisissa näkyvät kaikki lika ja pöly ja minä yleensä imuroin listatkin kun muuten imuroin taloa. Aika pienellä vaivalla saa pidettyä ne näyttävinä :) Eikä pyöristetyissä listoissa minun mielestä mitenkään sen suuremmasti se pölynmäärä keräänny verrattuna muihin. Mutta olen erittäin tyytyväinen listavalintoihin. Ne ovat vaan niin upeat ja näyttävät omasta mielestäni, suosittelen.

  VastaaPoista
 5. Onpas kaunis setti. Voi kun meilläkin olis takka, kyllä tulis poltettua puita. Vaan kukahan ne puutyöt ennen talvea tekis, hmmm? ;D

  VastaaPoista
 6. Kylläpä takkasettikin osaa olla kaunis! Tuntuu ettei teille eksykään muuta kuin kauniita tavaroita..Hyvää isänpäiväiltaa!

  VastaaPoista
 7. Sissi: Eikö puutöiden tekeminen oo niitä miesten hommia ;)

  Marita: Ihanaa isänpäiväiltaa sinulle myös.

  VastaaPoista
 8. Tosi kauniin näköstä taas :) Ihan mielenkiinnosta kysyn: onko teillä kirjahyllyä missään? Itselläni on haasteena löytää uuteen pieneen asuntoon huonekalut halvalla. Bestå sinne tulee ehodttomasti telkkarille, mutta vielä on hakusessa halpa kirjahylly yhdelle seinälle.

  Lapsen kanssa kaksioon on haastava tilanne, täytyy yrittää toissaan miettiä valmiiksi käytännölliset huonekalut, niin että tavaroita saisi siististi piiloon yms.

  Kaisa

  VastaaPoista
 9. Kaisa: Ei meillä ole kirjahyllyä, kirjat on piilossa liukuovien takana työhuoneessani. Ikeassahan on myös pieneen tilaan sopivia kirjahyllyjä.

  VastaaPoista
 10. Kaunis takka ja takkavälineet :) Itsekin olen etsinyt samantyyppistä missä edessä on tuo levy ettei välineet näy sieltä, meillähän ei ole vieläkään tuommoista setttiä vaikka vuosi ollaankin jo asuttu tässä talossa :)

  VastaaPoista
 11. J: Kodin 1 ja Asko ainakin täällä Oulun seudulla myyvät tällaisia.

  VastaaPoista
 12. Meinasin eilen napata ostoskärryyn kodinykkösessä, mutta jätin ostamatta. Jos joulupukki toisi... :)

  VastaaPoista
 13. L: Toivotaan, että joulupukki toisi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.