Sisällön tarjoaa Blogger.

Inspiraatiokuvia?

Onko teillä tapana netistä tallentaa kauniita sisustuksia omiin "inspis" kansioihin? Sanokaa, että on niin tiedän että on muitakin :)

Jaan teille minun inspis kansiosta muutaman kuvan. Kuvat ovat poimittu mistä milloinkin, joten en sen tarkemmin jaksa alkaa muistelemaan .24 kommenttia

 1. No ei varmaan tule yllätyksenä että ON!!
  Mulla ne vaan on leikekirjan muodossa paksussa kansiossa, johon kerään sisustuskuvia, värimalleja, kirjoitan ylös sisustukseen liittyviä ideoita, nettikauppojen osoitteita, huonekaluja, puutarhakuvia jne.
  Se kansio on ollut todella tärkeä näin rakennusvaiheessakin, joka puolelta kun tulee uusia ideoita, vinkkejä ja ehdotuksia, on ollut helppo kaivaa kansio esiin kun on ollut pää pyörällä ja miettiä onko ne uudet tuputetut ideat oikeasti meitä vai ei :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia!
  Minä en niin hirveästi noita bongaile ja keräile, mutta joitakin kuvia olen tallentanut =)
  -päivi-

  VastaaPoista
 3. Hih, ei tule yllätyksenä, että sama tapa on mullakin :) Mies usein tuskailee kuinka meidän kotikone on TÄYNNÄ mun tallentamia kuvia - on sisustusta (paljon!), huutonettia varten otettuja lastenvaatekuvia, korukuvia... sitten toki päälle kaikki omat otokset, joita niinikään on PALJON. Pitäis vaan vielä joskus järjestellä kuvat järkeviin kansioihin.. nyt ovat pikkasen hujanhajan :)

  VastaaPoista
 4. Sama täällä! :) Mun onkin pitänyt pyytää sulta postausta jossa kertoisit lempi sisustusblogisi ja muut sivustot joista haet/saat inspiraatiota sisustukseen. Jotta onnistuiskohan sellanen? :)

  VastaaPoista
 5. J&M: Ei tuu yllätyksenä ;) Sulla on ihan leikekirja? Upeaa. Sä oot kyllä tehny sitten perusteellista työtä tämän asian kanssa :)

  Elämän Helmiä: Niin minunkin mielestä. Minä tallentelen kun joku oikein sykähdyttää tai siinä on jokin pieni yksityiskohta, mihin haluan palata myöhemmin.

  Marja: Hih, alkoihan teitä muitakin löytymään :) Ei tarvitse täällä nolostella yksin asian kanssa :D Mun mies ei taida edes tietää ( ONNEKSI) kuinka paljon ns. turhia kuvia koneelle laitan. Meilläkin alkaa menemään jo hitaaksi kone, täytyy varmaan hommata joku ulkoinen kovalevy ( puhuu ei tietokoneista yhtään mitään tajuava ihminen :)

  Maisamiisa: Eiköhän tuollainen onnistu :) Ihania blogeja on kyllä blogimaailma täynnä joten siinä voi olla haasteita, mutta yritetään. Lempi sivustot, niitähän löytyy kyllä ;) Kiitos ihanasta ideasta.

  VastaaPoista
 6. On on...minäkin tein kolme neljä postausta sitten oman inspispostauksen. Keräilen tai siis leikkailen kuvia myös sisustuslehdistä ja liimailen niitä kansioihin...

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti keräilen inspiskuvia. Ja varsinkin sisustussuunnittelijaopintojeni myötä niille on juuri nyt käyttöäkin :)

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia olet löytänyt! Pidän niistä jokaisesta - eli ovat minun makuuni myös. Itse leikkailen kuvia sisustuslehdistä ja olen aloittanut oman sisustusleikekirjan tekemisen. Ehkäpä näet sen blogissani joku päivä ;)

  VastaaPoista
 9. Sanna-Riikka: Pitääpä heti lähteä kurkkimaan blogiisi, minulta on tainnut mennä tuo postaus ohi, kiitti kun vinkkasit. Tuo kansioon keräileminen kuulostaa kyllä niin ihanalta.

  Merja K: Ihanaa kun opiskelet sisustussuunnittelijaksi, minäkin niiin tahtoisin.

  Marita: Sisustusleikekirjat kuulostavat upeilta, Odottelen postaustasi :)

  VastaaPoista
 10. Minäkin keräilen mutta paperiversiona!
  Voin vielä paljastaa, että niitä on monelta vuodelta..=)

  VastaaPoista
 11. Christina: Sulla on sitten melkoinen kokoelma, saisiko sellaisesta joskus postausta ;)

  VastaaPoista
 12. Tunnustan myös keräileväni erilaisia inspiraatiokuvia. Minulla on omat kansiot tietokoneella sisustuskuville, koruille, hääjutuille, ideoita valokuvaamiseen ja sitten vielä sellainen muotikuvia sisältävä kansio. Eikä siinä vielä kaikki...eli olen jo vuosikausia tehnyt erilaisia leikekirjoja noista edellä mainitsemistani aihealueista eli kuvia löytyy joka lähtöön ja eri muodoissa. Uusin kuvien keräämispaikka on Pinterest, jonne olen aloittanut tekemään muutamia kansioita, joihin kerään myös netistä otettuja kuvia. :-)

  VastaaPoista
 13. Minullakin on inspiskuvia, tosin nyt aika vähän kun on aika uusi kone..
  Kivoja kuvia olet valkannut

  VastaaPoista
 14. Kyllä noita kuvia tulee keräiltyä :) Kaikki ihanat ideat yms. täytyy saada talteen, jotta niihin voi palata myöhemmin.
  Ihania kuvia! Kiva postaus :)

  VastaaPoista
 15. Minulle riittää inspiraatioksi blogit :),mutta meillä isäntä kerää "inspiraatiokuvia" koneelle eli rekka-autojen kuvia :)ja tietenkin ottaa töissä kuvia rekoista ja maisemakuvia,harrastus sekin.

  VastaaPoista
 16. Ihania kuvia! Inspiraatiokuvia löytyy täälläkin kone pullollaan :) Niin netistä tallennettuja kuin lehdistä otettujakin.

  VastaaPoista
 17. Sama tapa täälläkin :) Sitten niitä selailen ja saan uusia inspiksiä...miehen iloksi ;) Mutta myös paperiversiona inspiskuvia on jo melkoinen pino.
  Kivaa viikonloppua :)!

  VastaaPoista
 18. Minä kuvailen sisustuslehdistä inspiskuvia, netistä en ole vielä niitä keräillyt, mutta kiitos ideasta! Sinulla on kaunis blogi, uusi lukija ilmoittautuu ;)

  VastaaPoista
 19. Ihanan harmonisia kuvia! Minä lisään aina kivoja nettisivuja suosikkeihin ja lista alkaa olla pitkä ;)

  VastaaPoista
 20. Absolutely white: Sinullahan on valtava kokoelma. Valaisetko hieman mikä on pinterest?

  Sarppa: Uudelle koneellehan mahtuu sitten paaljon lisää uusia ihania kuvia ;)

  Niina: Se on ihan totta, että kuvia on kiva kerätä, jotta niihin voi palata myöhemmin poimimaan kivoja ideoita.

  Minttunen: Jaa teillä on toisinpäin, että mies keräilee :) Harvinaista.

  Satu: Mun täytyy varmaan petrata ja alkaa keräämään lehtileikkeitäkin :)

  Maria: Ei miehille tarvitse näistä inspiskuvista kertoa, aiheuttaa heille ehkä turhaa stressiä :) Kivaa viikonloppua myös sinne teille.

  Saska: Kiitos paljon kauniista sanoistasi. Tervetuloa lukijaksi.

  Hanna: Sama juttu täällä :)

  VastaaPoista
 21. Ylimmästä kuvasta tai oikeastaan Kuopion asuntomessujen Tammisaaren kaikista kuvista lähti meillä liikkeelle oikein lumipallo efekti, toivottavasti päästään julkistamaan suunnitelmatkin vielä jossain vaiheessa!

  VastaaPoista
 22. Kyllä tulee kerättyä netistä kuvia omaan kansioonsa, olet niitä joskus nähnytkin ;)
  terv Riikka

  VastaaPoista
 23. Sabuska: Alatteko rakentamaan? Teillä on kyllä nytkin niiin kaunis koti, i like <3

  Riikka: Heh, niin oon tainnut ;) Kotiutitko eilen ihanaisen tuolin?

  VastaaPoista
 24. Johanna: Pinterest on netissä oleva ilmainen palvelu, joka edellyttää kutsua, mutta kutsun saa parissa päivässä, jos pyytää sitä Pinterestin sivuilta. Käy tutustumassa http://pinterest.com. Ideana on se, että jokainen jäsen voi lisätä yhteisöön kuvia esim. voisin "pinnata" blogistasi jonkun kuvan ja laittaa siihen kommentin. Pinterestin jäsenet voisivat sitten uudelleen "pinnata" tuon kuvan ja laittaa sen omaan kansioonsa palvelussa. Kuva linkittyy sille sivulle, josta se on "pinnattu" eli joku kuvaa klikkaava pinterestin käyttäjä ohjautuisi sinun blogiisi, mikäli olisin "pinnannut" jonkun blogisi kuvista. Tätä on hieman vaikea selittää, mutta palvelu on mielestäni tosi kiva ja vain käymällä katsomassa nettisivu juttu aukeaa ehkä paremmin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.