Sisällön tarjoaa Blogger.

Joulun valmisteluja?

JOULU

Joulu, monissa blogeissa on otettu kantaa jouluun ja joulun tuomiin valmisteluihin. Valmisteluja meillä ei ole aloitettu, tänään yritin, ostin paperiset joulutähdet, mutta ne olivat susia jo syntyessää. Ihme viritelmiä piti tehdä, teippikin jo loppui keskin, joten ne niistä valmisteluista. Huomenna palautan loput ostamani paperiset joulutähdet ja ostan oikeita, ehkä.


Tämä sydän on ainut jouluinen asia, mikä tällä hetkellä kodistamme löytyy siis joka on esillä.Kynttilöitä on poltettu paljon ja niillä on saatu kivaa lämpöä joulunodotukseen ja talven pimeisiin iltoihin.Ihmettelen useasti sitä, että tärkeistä tai ainakin minulle tärkeistä pyhistä on tehty niin kaupallisia. Ihmisille yritetään pakkomyydä tietyn juhlan tuomia asioita. Pinnallista. Mutta silti itsekkin rakastan joulua, mutta joulu on minulle rauhoittumisen aikaa läheisten ihmisten seurassa. Toki rakastan kaupan hyllyillä notkuvia joulukoristeita, nautin joulukukkien tuoksuista. Ja ymmärrän itsekkin perheellisenä lahjojen merkityksen varsinkin lapsilla ja monissa perheissä lahjat näyttelevät melkoisen suurta roolia jouluaattona. Mutta suorittamisesta en pidä, joka tässä yhteiskunnassa näkyy kyllä mielestäni liiankin paljon.
Joulu ja joulun odottaminen on kaunista aikaa ja jouluaatto ainakin meillä kruunaa koko joulunodotuksen.Joko te olette esittäneet omat lahjatoivomuksenne?

Minä en, en kerta kaikkiaan tiedä mitä haluaisin. Täytyy alkaa miettimään.


1 kommentti

  1. Ei aavistustakaan, mitä toivoisin joulupukilta :) Luulenpa, että toivomukseni ei ole materiaa tänä vuonna

    VastaaPoista

Kiitos kommentista.