Sisällön tarjoaa Blogger.

Kysymys jälleen teille lukijoille

Teidän lukijoiden mielipidettä kaipaan kuumeisesti. Eli aiemminhan kysyin teiltä ihanat lukijat, että laitanko kaksi vai kolme vierekkäin näitä Ikean bestå tasojoa. Nyt meille on kotiutunut nämä kaksi ja yksi tällainen toimii tv- tasona. Mitä mieltä olette nyt kun olette nähneet nämä kaksi vierekkäin, että hankkisinko vielä yhden tällaisen jonon jatkoksi?

Itse olen kahden vaiheilla. Aluksi olin ilman epäröintiä kolmen kannalla, mutta nyt emmin.


Eli minullakin oli suunnitelmissa, että jokaisen ikkunan alle yksi taso niin tulisi kiva kokonaisuus. Mutta, mutta...Mitä mieltä olette siitä, että mikäli kolmannen hankkii niin se olisi tuolla sohvan käsinojan takana ?


Olen myös miettinyt pianon siirtämistä eri huoneeseen, jolloin sohvan saisi siirrettyä ihan peräseinälle, jolloin se kolmas taso olisi silloin täydellinen tilaan, mutta tulisiko tilasta silloin liian kylmä, jos se ainutkin "kodin lämpö" lähtee olohuoneesta :)Olisin tosi iloinen mielipiteestäsi asiaan ja teidän lukijoiden mielipiteitä tosissaan tarvitaan :)

Pitää varmaan ruuvata korkeat jalat tv- tasosta irti ja alkaa kokeilemaan sitä kolmatta tasoa :D Ei tälle asialle muuten saa pistettä.

18 kommenttia

 1. Taisin aiemmin olla kolmen kannalla, mutta nyt se ei vaikuta enään niin kivalta. Tykkään kun on noi kaksi vaan, ei tarvitse väkisin sitten tunkea jotain esineitäkään siihen lisää :)

  -embo-

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä kyllä ihan tosi hyvä noin :) Saathan sitten myöhemmin ostettua kolmannen jos rupee jossain vaiheessa siltä tuntumaan..

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä myös noin on hyvä :) Katsele ja mieti rauhassa noita kahta ja jos vielä kuukausien päästä tuntuu että kaipaisit kolmatta niin hanki sitten :))

  VastaaPoista
 4. Mun mieletä tuo on juuri hyvä noin! En siis ostaisi kolmatta jatkoksi.

  VastaaPoista
 5. Mä myös jättäisin nuo kaksi nyt olemaan ja katselisin, makustelisin myöhemmin miltä se kolmas tuntuisi :) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 6. Kokeile tuolla tv-tasona olevalla miltä kolmas näyttäisi. Sitten ainakin näet oikeesti miellyttäkö silmää vai tuleeko ahdetun näköinen..
  (miehesi varmaan ilostuu tästä neuvosta! Omani ainakin on riemuissaan kaikenlaisesta huonekalujen siirto operaatiosta!):)

  VastaaPoista
 7. ei enää lisää, mielestäni. tulee liian tunkkainen vaikutelma jos vielä yhden laittaa lisää..

  VastaaPoista
 8. Minustakin tosi hyvä näin! :) Jos sohvan siirtäisi takaseinälle niin tulisi aika pitkä väli sohvalle ja telkulle, plus että sitten kaikki huonekalut vain "kiertäisivät" huoneen seinustoja.

  Mutta parhaitenhan se selviää kokeilemalla:) Mun on ainakin välillä tosi vaikea vaan kuvitella miltä jokin näyttäisi, vaan pitää oikeasti nähdä :) Ja kannella mööpeleitä nurkasta toiseen (asuinkumppani tosi innoissaan tästä ;))

  VastaaPoista
 9. mäki menisin nyt alkuun noilla. sit jos ostat kolmannen, siirtäisin pianon toiseen huoneeseen ja sohvan taaemmas. sitä kolmatta ei sohvan takaa oikeen näkyis eikä varmaan ovetkaan aukeis ku sohva on eessä?

  VastaaPoista
 10. Embo: Tämän takia juuri halusinkin kysellä uudelleen kun aika moni oli kolmen kannalla alunperin, mutta ite olen nyt enään kahden kannalla :)

  Emmi: Niinpä :)

  Anu: Täytyy miettiä kumpi parempi. Kaksi tuntuu nyt hyvälle.

  Anonyymi: Kiitos kommentista.

  Cristina: Ei kai sitä miestä tarvita jalkojen irrottamiseen ja tavaroiden siirtämiseen ? Meillä ainakin minä hoitelen myös näitä hommia ja ps. nuo ikean beståt on minun kasaamia ;)

  Elluu: Kiitos kommentista.

  maisamiisa: Täytyy katsoa jaksanko edes alkaa kokeilemaan, kaksi bestå tasoa tuntuu hyvältä :)

  S: Kyllä ne ovet auki saa, ei siinä ole ongelmaa, sohvan ja tasojen välissä on kuitenkin melkein metri tilaa.

  VastaaPoista
 11. Kaunis värimaailma ja kauniita esineitä! Mielestäni kaksi tasoa riittää; siirtäisin ne keskelle ikkunoita ja levittäisin upeita verhoja vähän enemmän näkysälle, nyt ne jäävät ikään kuin sumppuun. Ja toisekseen, kaksi tasoa keskellä ikkunoita antavat vähän enemmän tilaa tv-tason päässä, nyt ne ovat aika lähellä toisiaan.

  VastaaPoista
 12. Hei, olen samaa mieltä edellisen kanssa, kokeile siirtää kaksi tasoa hiukan keskemmälle. Tuo tv-taso saisi hiukan enemmän tilaa ympärilleen. Olohuoneesi väritys on todella kaunis ja harmoninen.
  terv. Heidi

  VastaaPoista
 13. Anonyymi: Keskelle ikkunaa siirretty :)

  Anonyymi Heidi: Vinkistä otettu vaari ;)

  Kiitos paljon teidän kommenteista <3

  VastaaPoista
 14. Ostaisin komannen vielä. Oon jostakin kuullu että sisustuksessa pariton luku on parempi ku parillinen. Paljonko tommonen yks bestå muuten maksaa? Haluaisin meinaa itellekki tollasia.. :)

  VastaaPoista
 15. Anonyymi: Yksi bestå maksaa noin 115 euroa korkeakiiltoisilla ovilla.

  Poikkeushan vahvistaa säännön ;)

  VastaaPoista
 16. Niin noi beståt eivät varmaan miestä liikkumiseen tarvitse. Meillä kun on noita isoja täysipuisia kaappeja, jotka siis oikeesti painaa aivan sairaasti..Niitä ei niin vaan saa siirrettyä yksinään. Sitä vaan tarkoitin. Muutenhan meillä kyllä minä tätä huonekalurallia pyöritän ja ilman miestä..:)

  VastaaPoista
 17. Christina: Raskaat huonekalut meilläkin mies siirtelee, en minäkään kaikkea tietenkään jaksa :)

  Ihana kommentti <3

  VastaaPoista
 18. Mä ostaisin kolmannenkin, siirtäisin pianon pois ja sohvan takaseinälle ja ostaisin toisen valkoisen nojatuolin :)
  t. Sintti

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.