Sisällön tarjoaa Blogger.

Makuuhuoneen muodonmuutos tekstiileillä

Innostuin räpsimään kuvia uutukaisella kamerallani. Tympäännyin aiemman kamerani heikkoihin kuviin, joten hain uuden, jospa ne kuvanlaadutkin hieman paranisi.

Tässä nyt siis makuhuoneestamme kuvia, joka on sävytetty luomaan talveksi lämpöä. Harmaa on toki hienostuneempi, mutta se oli hirmu kylmän oloinen, joten halusin hieman tunnelmaa talven ajaksi.


Jalkalamppu Hammarin sähköstä hintaan 5 euroa.Päiväpeitto Rustasta hintaan 349krMatto Rustasta hintaan 249 kr.Sängyn päällä olevat koriste tyynyt Rustasta hintaa 59 kr / kplVerhot kodin 1 hintaa taisi olla 9,90 euroa / kpl
 


Yöpöydät jäi Ikean reissulta ostamatta myös kun olivat loppu. Sängynpääty tehdään luultavasti tulevan viikonlopun aikana. Väri vaan on vielä hieman mietinnässä. irtohupun ajattelin kuitenkin tehdä, että voi helposti vaihtaa sävyä.

Olisiko sinulla vinkkejä sängynpäädyn sävyksi?


Tunnelmallista iltaa teille kaikille lukijoille.

16 kommenttia

 1. Todella lämmin tunnelma, tykkään! Päiväpeitto ihan huippu :)

  VastaaPoista
 2. Ostitko ihan digijärkkärin? Otatko kuvia salamalla? Tuosta sängynpäädystä - minä laittaisin tumman ruskean, samaa sävyä kuin sängynpeitto, niin sänky ikäänkuin jatkuisi seinälle ja olisi upea kokonaisuus! Tyynyillä sitten raikastaisin ilmettä :)

  VastaaPoista
 3. Päm: Päiväpeitto on kyllä ihana ja se on vieläpä kaksipuoleinen, toisella puolella on vaalean beigen sävyinen puoli :)

  Marita: En ihan digijärkkäriä raskinut ostaa, se on joulupukin ostoslistalla. Ostin tällaisen canon digitaalikameran, paremmilla megapixeleillä varustetun ja enemmän kuvaus toimintoja. Sen takia ostin tällaisen "pikkuisen" kameran, jotta on helppo ottaa kuvia ja kätevästi kulkee mukana. Järjestelmäkameraa ei viitsi kantaa mukana ihan huvikseen. Nimim. omistan jo yhden järkkärin ja harvoin sillä tulee otettua kuvia :)

  Kuvia en ota koskaan salamalla, vaan käytän kameran eri toimintoja joilla saa ilman salamaa myös kirkkaita kuvia sekä tunnelmakuvia.

  VastaaPoista
 4. On kyllä lämpöisen näköinen tunnelma; ruskea ja beige ovat sävyjä, jotka jaksavat aina miellyttää tämän sisustajan silmää;) Matto ja verhot ovat kivan väriset.

  VastaaPoista
 5. Ihana lämpöinen tunnelma välittyy tänne asti :) Mä laittaisin ehkä jonkun vaalean kullan värisen päädyn noiden tekstiilien kanssa, joku tommonen niinkun noissa vaaleammissa ihanissa tyynyissä ja jotain ylellisen näköistä kangasta:)

  VastaaPoista
 6. Soile: Ruskea ja beige on kyllä kivoja sävyjä sisustuksessa varsinkin talvisin tuovat kivasti lämpöä.

  Emmi: Täytyy lähteä kangaskaupoille jahka ehtii ja katsoa, mitä siellä on tarjolla.

  VastaaPoista
 7. Ihanan ylellisen näköistä on makkarissasi!
  Minäkin ensin ajattelin tummanruskeaa sänkysi päädyksi mutta ei varmaan olisi tuo kullanhohtoinenkaan aivan poissuljettu, tai sitten ihan vanha kunnon valkoinen..vaihtoehtoja taitaa tulla jo liikaakin :-)

  VastaaPoista
 8. Valkoinen olisi sisustuksen muuntelun kannalta varmasti hyvä vaihtoehto sängynpäätyyn. Itse haaveilen että saisin joskus nahkaisen napitetun sängynpäädyn, ah ihanuutta ;)

  Voi että tuo Cittarin lamppu näyttää hyvältä, aionkin käydä ostamassa niitä 2 kpl meidän makkariin! :) Miten hyvin se muuten valaisee? Riittääkö hyvin lukuvaloksikin valaisutehoa?

  VastaaPoista
 9. Marilla: Kohta on liikaa vaihtoehtoja, ettei osaa päättää enää minkä sävyisen päädyn laittaa ;)

  Olen varmaan niinkin tylsä, että vitivalkoisella mennään :D

  Elena: Minäkin haaveilin joskus nahkaisesta ja napitetusta sängynpäädystä. Kerran näin kun joku oli sellaisen tehnyt, ei imarrellut. Olivat varmaan laittaneet napit liian kireälle kun kangas pullotti rumasti.. siinä kariutuivat minun haaveeni nahkaisesta ja napitetusta sängynpäädystä.

  Cittarin lamppu on kyllä kaunis. Tiedän monia, jotka ovat käyneet sellaisen ostamassa kun ovat täältä siitä lukeneet ;) Yllättävän hyvä valaistus tuolla lampulla on. Erittäin hyvin riittää lukuvaloksi, ellei jopa liian kirkaskin. Tai varmaan riippuu siitä mistä tykkää :D

  VastaaPoista
 10. Kaunis huone. Mutta nuo erittäin ryppyiset verhot kävivät heti silmiini. Kannattaisi yrittää varovaisesti silittää. Verhot ovat kauniit kyllä.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Yritinkin silittää varovasti, mutta tuloksetta. Ohje verhoissa sanoi, että silittäminen kielletty, joten en uskaltanut kovin kuumalla edes yrittää. Suihkuttelin eilen verhot vedellä ja aika hyvin oikenivatkin :D Kiitos kommentista.

  VastaaPoista
 12. Ihana huone ja lämmin tunnelma, ainut mikä pistää hieman silmään on noi verhot, eli pikkasen ryppyset, mutta eivätköhän nekin oikene ku aikansa siinä roikkuva :) Ja toinen juttu mikä pisti silmään on toi verjohen "lipare" (siis toi ylimääränen kangas joka on tankokujan yläpuolella) ku se on toisessa verhossa, toisessa taas ei ?

  VastaaPoista
 13. Moikka, olisi supermielenkiintoista nahda/kuulla kuinka rakennatte sangynpaadyn. Itsella on samanlainen projekti mielessa, mutta toteutusideat vahissa!
  t.MerviK

  VastaaPoista
 14. Anonyymi: Kiitos paljon kommentista.

  Mervi : Laitan postausta sängynpäädyn tekemisestä kun saamme projektin laitettua jalalle :D

  VastaaPoista
 15. hei! kysyisin et millon oot ostanu ton jalkalampun ja kummasta hammarin liikkeestä? oliko viimenen kappale:)

  Ihanat lamput joka huoneessa,keittiöstä tykkäsin kovasti!

  VastaaPoista
 16. Kati: Kesällä ostin. Oli joo viimeinen kappale, löytyi poistopisteestä ja ostin sen siitä Halpa-hallin vieressä olevasta Hammarista.

  Lamput on kyllä ihania :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.