Sisällön tarjoaa Blogger.

Pienen pöydän uudelleen sijoittelua

Meillä on aikaisemmin lojunut tällainen pikku pöytä varastossa, olen pohtinut sille käyttötarkoitusta ja laitoin sen nyt tähän.Näkymää myös keittiöön päin.


Pöytä näyttää kyllä ihan kivalta ja maalikaan ei juuri ole rapistunut.Pöydän päälle laitoin tällaisen lilan tuikkukipon.  Kaunis sävy tämä liila.Lisäksi pöydällä on valkoinen maljakko jossa muovinen lehtipallo.


Tässä vielä hieman lähikuvaa tästä muovi kukasta :) Yleensä meillä ei suosita muovikukkia yms. Mutta tämä on mielestäni kaunis, olen tämän aikoinaan ostanut Ruotsista.


Näkymää huoneesta keittiöön.

13 kommenttia

 1. Upea keittiö - tosi avaran oloinen. Kiinnostaisi ihan nähdä millainen on näkymä tuonnevasemmalle tuosta kuvasta katsottuna?

  Siro ja hento tuo pöytä!

  VastaaPoista
 2. Vaikka oma sisustustyylini on kovin erilainen, niin tykkään kodistasi ihan kympillä! =)
  Tyylikästä ja harmonista.

  VastaaPoista
 3. Kiva pöytä ) Mutta siis upean näköinen keittiö teillä ja niin kaunista ja valoisaa. Kyllä se on kaunista kun ei ole liikaa roinaa ja rauhallista.

  VastaaPoista
 4. Sanna-Riikka: Olen jo aiemmin sitä esitellyt, mutta pitää piakkoin ottaa lisää kuvia ja laittaa uutta postausta.

  Christina: Kiva, että tykkäät kodistamme :)

  Eija: Keittiö on kyllä omastaki mielestäni kaunis. Meillä oli niinkin onnellinen asema huonekalujen suhtee, että myimme lähes kaiken vanhan kun tähän uuteen muutimme, joten tavaraa ei ole kertynyt ;)

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Näyttää kyllä tosi hyvältä kotinne tästä kuvakulmasta katsottuna! Tosi hyvin sopii yhteen kaikki.

  T: Maija

  VastaaPoista
 6. Uutta ja kaunista on teidän kodissa! Tuo lila/luumu on kyllä kiva 'tehosteväri' vaaleassa sisustuksessa.

  VastaaPoista
 7. Maija: Kiitos kivasta kommentista.

  Virpi: Oon samaa mieltä tuosta tehosteväristä, kiva piristys muuten aika vaaleaan sisustukseen.

  VastaaPoista
 8. ihana koti teilä. tykkään.
  mut yks vinkki. ethän pahastu.
  minusta kivempi jos bloggaaja valitsee kuvista parhaat otokset ja bloggaa vain ne. siis ei monta melkeen samanlaista kuvaa..
  p.s. tiedän tuon tunteen kun erehtyy katteleen vauvakuvia. tai hoiteleen pikkurikkiistä tuhisevaa veljentyttöä..

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Kiva, että tykkäät.
  En pahastu, mutta kenekään ei ole pakko lukea blogiani jos tuntuu siltä, että kuvia on liikaa, teen tätä omaksi ilokseni, en mieti, mitä siellä ruudun toisella puolen ajatellaan. Tämä blogi on minun ja minä valitsen kuvani ja blogini sisällön, mitä täällä julkaisen. Ja ps. Anonyymikin voisi bloggailla nimellänsä tai jättää nimimerkin, on helppo piiloutua nimettömäksi ja jättää kommenttia.

  VastaaPoista
 10. Teillä on kyllä tosi hyvänväriset nuo seinätkin, ilmeisesti ihan maalatut ettei mitään tapettia? Onko nuo samaa väriä mikä näkyy tässä pikkupöydän takana ja keittiön kaapiston yläpuolella? Muistatko yhtäkkiä mikä väri on kyseessä? :) Kamala homma miettiä, että tulis sitten varmasti hyvät värit seiniin meillekin. Nyt kun kahdessa viimeisessä kodissa ollut kaikki valkoista, niin ei kiitos enää :)

  Minustakin teidän keittiö on tosi kaunis, vaikka onkin valkoinen. Meillä todennäköisesti tulee melko tumma kun tosiaan 2 edellistä keittiötäkin ollu ihan vaaleat. Huomena onkin alustava keittiönsuunnittelu tapaaminen yhdessä kalusteliikkeessä, kivaa :)

  VastaaPoista
 11. Saana: Kaikki seinäpinnat meillä on tapettia :) Pikkupöydän takana on sellainen hopeahohtoinen tapetti ja keittiö-olohuone-eteinen maitokahvin sävyistä tapettia.

  Tapetteja etsiskelin sellaiset 4 kuukautta, ja lopulta löyty mieluiset :)

  Kuulostaa hyviltä suunnitelmat keittiöstänne.

  VastaaPoista
 12. Herranjee mitkä näkymät :) Ekat kuvat ja keittiö - nyt tämä tyttö mykistyi kaikesta kauneudesta. Aivan ihanan näköistä. Nyt täytyy käydä ihan pakosti lukaisemassa pari aiempaakin väliin jäänyttä postausta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.