Sisällön tarjoaa Blogger.

Punaisia pilkahduksia

Viikonloppuisin on ihana kuvata yksityiskohtia kun on valoisaa, kyllä luonnonvalo on kaunista.  Kivasti valonsäteet osuvat kynttilään . Tämä pöytäkoriste on peräisin Pentikiltä. 


Pilkahdus punaista. Keittiönpöydälle laitoin SIA:n kynttilänjalkoihin kruunukynttilät ja kynttilät saivat ylleen punaisen ruusumansetin tuomaan jouluntunnelmaa.

Olohuoneeseen toin myös ripauksen punaista mariskoolin merkeissä. Kaunis väri punainen, mutta aika suuri kontrasti muuhun sisustukseen :) Mutta suotakoon se jouluna.Meidän kohta 3-vuotias neitikin alkaa oppimaan sisustuksesta. Hän tuli luokseni muutama nukke kädessään ja sanoi "-äiti, tässä nukessakin on punaista niin voinko minä laittaa sen tuohon tason päälle ?"

Ja alla olevassa kuvassa sitten lopputulos, nuket sointuvat mariskoolin viereen hyvin. Lapset ovat kyllä ihania.Eteiseen laitoin myös aiemmin lahjaksi saamani punaisen kivituikun.

10 kommenttia

 1. Punainen on kaunis väritehoste varsinkin joulun aikaan, eikä mielestäni haittaa laisinkaan vaikka tuleekin kontrastia muuhun sisustukseen.

  Mukavaa tiistaipäivää!

  VastaaPoista
 2. niin se vaan joulu hiipii...Saat vielä neidistä oikein hyvän sisustus apulaisen ;) Mulla on lahjatoivelistalla punaiset kivituikut, muita värejä löytyy jo tarpeeksi mutta noita haluan ehdottomastasi! Mukavaa päivänjatkoa sinulle !

  VastaaPoista
 3. suloinen neiti ja nuket :). kyllä hän on nyt onnellinen että sai omat nuketkin esille :).
  eteisen pöydällä kaunis valkoinen kynttilänjalka & valkoinen kynttilä, sopii söpösti vaaleanpunainen mansetti niiden kans!

  VastaaPoista
 4. Ihanasti ne punaiset sisustuksesta pilkahtaa:). Meillä neiti jo kantanut joulukoristeita omaan huoneeseensa:). Kivaa päivää!

  VastaaPoista
 5. Valkoisen värin sekaan punainen sopii ihanasti! <3 Erottuu hyvin!
  Minäkin tykkään noista pentikin manseteista!Ovat niin kauniita! <3

  Siellä taitaa olla pieni sisustajan alku! :)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Punainen kuuluu jouluun, eikä näytä yhtään liian suurelta kontrastilta tähän aikaan vuodesta. Tyttärestäsi saat kohta hyvän assistentin sisustuspuuhiin!

  VastaaPoista
 7. Merja K: Olipas kiva, ettet kokenut punaista liian suurena kontrastina muuhun sisustukseen.

  Riitta: Punaiset kivituikut ovat kyllä kauniita. Ne ovat nyt tarjouksessa ainakin kodin 1:ssä.

  S:Neiti oli kyllä niiin onnellinen kun sai laittaa nuket esille ja ne vielä kuvattiinkin :)

  Anis: Lapset on kyllä ihania, meilläkin neiti joulujutuillaan täyttänyt huoneen.

  Sarppa: Mansetit ovat kyllä kauniita. Täytyy opettaa lapsi jo hyvissä ajoin sisustamisen saloihin niin aikuisena on jo ammattilainen ;)

  Satu: Punainen on omasta mielestänikin joulun väri ja sitä kuuluu jouluna laittaa :) Odotan innolla, että neiti hieman kasvaa niin voidaan yhdessä kierrellä kauppoja ja sisustella.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, pitäähän sitä lapsenkin kädenjälki näkyä sisustuksessa =D

  VastaaPoista
 9. Kun käyttää sisutuksessa valkoista ja mustaa, sekä tehosteina hopeaa, niin kaikki kirkkaat värit sopivat siihen yksittäin loistavasti, niinkuin sinulla punainen tuikku sopii hauskasti joukkoon väripilkkuna :)

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 10. Hanni: No tottakai ;)

  Päm: Nyt on minunkin silmä alkanut tottua nuihin väripilkkuihin, saapas nähdä kauan niitä jaksan katsella :)

  Ihanaa viikkoa sinulle myös.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.