Sisällön tarjoaa Blogger.

Punaista

Kiitos teille kaikille ihanille lukijoille. Te olette kyllä niin ihania ja ilostutatte jokainen kommentillanne.

Beståa koskeva kysymys toi vahvistuksia omiin näkemyksiini, kiitos siitä. Luultavasti, lauantaina meille kotiutuu bestå ( siis mikäli minun työkaveri niitä minulle sieltä tuo ) , mutta kuinka monta, se jää nähtäväksi. Eli huomiseen asti aikaa kommentoida, mikä on sinun näkemyksesi olohuoneeseemme sopivasta bestå määrästä.


Täällä odotellaan jo kovasti joulua ja joulun valmisteluja. Ehkä vielä on liian aikaista, mutta minä ainakin haluan jo jotain punaista. En kuitenkaan mitään tonttuverhoja, mutta kuitenkin joulun punaista.

Olen aiemmin ostanut tämänä Vallilan kukkameri kapan. Ihanan punainen, mutta ei liian jouluinen.Aiemmin emmin tämän kukka kuvion kanssa, mutta saa nyt mennä :)


Näitä talolyhtyjä on ollut monissa lukemissani blogeissa. Nämä ovat kyllä hellyttävän suloisia.Tykästyin tämän verhon punaiseen sävytykseen. Kaunis, siis omasta mielestäni. Ikkunaan on tarkoitus vielä laittaa jonkinlainen joulupallo tms. luomaan lisää joulun tunnelmaa.Joko sinä olet aloittanut joulun valmistelut ?

11 kommenttia

 1. Ihanat verhot :)
  Minäkin hamstrasin Prismasta nuita talolyhtyjä asiakasomistajapäivillä.
  Joulujuttuja ajattelin viikonloppuna laittaa. Ajattelin keittiön ikkunaan laittaa jo tähden ja lapset halusi Lidlistä sellaisen led-pingviinin ni eiköhän sekin tule heti käyttöön :) Jouluverhot laitan varmaan sitten marraskuun viimeisillä päivillä ikkunaan.

  VastaaPoista
 2. iiihanat! minä tykkään punaisesta. enemmän kuin keittiön verhoistasi, vaikka ovat nekin ihan ok. iloista, rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Mullakin jo kauhee polte laittaa joulujuttuja esille ;) Huomasin muuten että ompa ollut tosi kätevä keksintö laittaa pistorasia tuohon ikkunan yläpuolelle !! :) Mua aina ärsyttää kun laittaa jonkun valojutun jouluna ikkunaan niin saa sitten vetää johtoja ympäriinsä.. :/

  VastaaPoista
 4. Jep, olen aloittanut. En ole koskaan aikaisemmin hurahtanut jo marraskuun alussa jouluvalmisteluihin, mutta tänä vuonna olen :)

  Tuo punainen väri tuossa verhossa on tosi kaunis. Ei liian kirkas, eikä myöskään liian tumma. Napakymppi!

  VastaaPoista
 5. Tulin vastavierailulle :) Täältä löytyikin mukava blogi, joten kirjauduin mukaan. Teillä on tosi kaunis koti!

  VastaaPoista
 6. Mäkin just blogissa pähkäilin että joko kehtais kaivaa esiin jouluvalot- niin tekis mieli!
  Hyvä että joku muukin jo miettii samoja juttuja :)

  VastaaPoista
 7. Joulu on jo mielessä! Lehtiä olen selaillut ja suunnitellut sisustusta ym. ihanaa tuo joulun aika!
  Kiva kun olit käynyt blogissani, niin tänne löysin!
  Liityn myös lukijaksesi, ja jään seurailemaan talonne sisustusta. Ihanan pianon olitte hankkineet, meillä olisi tarkoitus joulun jälkeen hommata. Harmi vaan kun jää joululaulut soittamatta, pitää tyytyä laulamaan.. ;D

  VastaaPoista
 8. Johanna: Hih, talolyhdyt on kyllä ihania, tunnelmallisia.

  Emmi: Joo, minä lisäsin sähkösuunnitelmia tehdessä jokaisen ikkunan yläpuolelle nuo pistorasiat ihan vaan joulu ajatellen ;)

  Merja K: Mikähän siinä on, että tänä vuonna kaikki tuntuu olevan niin aikaisessa näiden jouluvalmistelujen kanssa :)

  Satu: Kiva, että tulit vierailulle ja tervetuloa lukijaksi.

  J&M : Samat jutut meillä kaikilla taitaa pyöriä; Joulu :)

  Suvimarja: Tervetuloa lukijaksi. Me saatiin tuo piano ja se on kyllä tosi huippu. Täytyy vaan opetella hyvin soittamaan :)

  VastaaPoista
 9. Marita: Arvasin, että punainen koukuttaa sinut :)

  VastaaPoista
 10. Kaunnit verhot, pidän molemmista! Valmisverhoistakin löytää monesti tosi hyviä. Kesällä löysyn Prismasta huippuhalvalla kapan kodinhoitohuoneeseen. Musitutti kovasti Linum kankaiden tyyliä.
  Olen aloitellut jo vähäsen joulujuttuja laittamaan esille, parissa ikkunassa paperitähtiä. Tänään osti uuden Linumin vahakankaan, se on kaunis. Klassikko kangas punabeigevalko raita. Maiolegin tontut saa odottaa tovin vielä kaapissa!. Mukava on muuten blogiasi lukea! terveisin kaimasi Johanna

  VastaaPoista
 11. Johanna: Ihana, että viihdyt blogissani :)

  Kuulostaa ihanilta sinun jouluvalmistelut <3 Totta, että valmisverhoista löytyy ihania ja mielummin ostan valmiina, mikäli löytyy vain sellainen oikea juuri minulle. Ainahan niitä ei tietysti löydy, mutta aika usein kuitenkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.