Sisällön tarjoaa Blogger.

Tunnelmakuvia ja kysymys teille lukijoille

Iltojen ollessa pimeitä on kiva poltella kynttilöitä. Meillä niitä menee ainakin tosi paljon talven aikana ja niin varmaan useilla teistä bloggaajistakin ja lukijoista.

Kynttilöillä on niin ihanan tunnelmallinen vaikutus, ne luovat lämpöä ja herättävät jotenkin talon henkiin.
Korkea jalkaiset kynttilä alustat ovat Sia:n tuotteita.Nämä mustat kynttilät ja jalustat ovat Ikeasta.


Kyllä kynttilät vaan ovat ihania.Lopuksi tarvisin teidän kaikkien lukijoiden mielipidettä seuraavaan asiaan.

Eli eräs lukija ehdotti, että laittaisin kaksi tai jopa kolme tällaista 120 cm leveää ikean bestå tasoa vierekkäin. Kysymys teille ihanille lukijoille kuuluukin, että mitä mieltä olette? Laittaisinko viereen vielä yhden samanlaisen tai jopa kaksi eli silloin näitä bestå tasoja olisi kolme rinnan?

Olisin super iloinen jokaisesta mielipiteestänne.Tässä vielä yleiskuva olohuoneesta, jotta voisitte hahmottaa paremmin mahdollisten tasojen määrän.

47 kommenttia

 1. Ehdottomasti ainakin toinen, mutta itse laittaisin kolme!
  -Tiina

  VastaaPoista
 2. Ihania kynttilöitä! Musta sopisi hyvin toinen samanlainen taso viereen :) Toi bestå on kyllä siitä niin kätevä kun voi muuttaa noin helposti.. Saahan sen sitten siirrettyä irralleen jos rupee kyllästyttämään!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, ja onhan teillä tilaa kunnon tasoille. :)

  VastaaPoista
 4. LÖysin tänään blogisi kun etsin esimerkkejä bestån käytöstä. Harkinnassa sisustaa puoli kämppää sillä, avioero tulossa ja pitäisi saada halvalla kalusteet. Tosi siistin näköinen on bestå, ja ehdottomasti laittaisin toisen viereen.

  Kiva kun löysin blogin, ihania kuvia, seuraan jatkossakin.

  Kaisa

  VastaaPoista
 5. Laittaisin toisen viereen ja sitten näkis kaipaako vielä kolmattakin!:)
  Kynttilät on ihania! <3

  VastaaPoista
 6. Ja vielä: onko tuo bestå mielestäsi laadukas? Siis tuntuuko siltä että se hajoaa käsiin vai kestääkö? Oliko kovin haastava koota?

  Terkuin taas Kaisa

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti laittaisin 3! Tulisi näyttävä kokonaisuus ikkunoiden eteen ja varmasti sopii teille muuallekin, jos halu shuonekalujen siirtelyyn tulee.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa fiilistellä kynttilöillä...mielestäni voisit laittaa jopa kaksi tasoa vielä lisää. Ihana, että olet niin ahkera päivittämään sivujasi. Olen ahkera sivujesi lukija :))

  Terveisin, Marika Kemistä.

  VastaaPoista
 9. Laittaisin toisen viereen, kynttilät on kyllä ihania! :)

  VastaaPoista
 10. Kynttiläsi ovat tyylikkäitä ja sainkin idean laittaa piakkoin samanlaisen postauksen:)(alkaa ideat välillä loppua, entä sinulla?)-ja laittaisin 3 beståta...

  VastaaPoista
 11. Kaisa: Bestå sarja on minun mielestä laadukas sarja. Ei ole ollenkaan heppoinen, päinvastoin tosi tukeva ja helppo kasata myös näin naisena ;) ja ikeahan on tunnettu selkeistä kasaamis ohjeistaan

  TK, Emmi, Kodinhenki, Maija maitoparta, Sanna-Riikka: Olen valtavan iloinen teidän kommenteista ja mielipiteistä. Ootte kultaisia <3

  VastaaPoista
 12. Marika: Kiva kuulla, että viihdyt sivuillani <3

  Johanna: <3

  Marita: Minulla kyllä ideoita riittää blogi päivityksiin ja olenkin pyrkinyt siihen, että joka päivä jonkinlaisen postauksen teen.

  VastaaPoista
 13. Kolme on aina parempi kuin kaksi joten tähän tilaan valintani on kolme ehdottomasti. Tuo tasapainoa lisää :)
  Meillä myös poltellaan kynttilät aina loppuun talvisin. Nyt tarttesi kipeästi muutama lisää ostaa...

  VastaaPoista
 14. Kynttilät kuuluvat ehdottomasti eritoten syksyyn ja talveen.
  Minä laittaisin kanssa 2 Bestå lipastoa lisää, yhden siis joka ikkunan alle. Tulisi todella paljon lisää tilaa ihanille uusille kynttilöille ;) Tosin mitenkäs verhot sitten laittaisit, kun jäisivät taakse, jos 3 lipastoa?

  VastaaPoista
 15. Wilhelmiina: Kiitos paljon kommentistasi.

  Päm: Verhot pitäisi laittaa ihan sivuun tai pidentää verhotankoja, jolloin verhot saisi hieman etäämmälle ikkunasta.

  VastaaPoista
 16. Laittaisin alkuun 2 tasoa, sitten varmaan näkisi paremmin kaipaako vielä sitä kolmatta..
  -Mari-

  VastaaPoista
 17. Minäkin ehdottaisin että kaksi olisi rinnakkain.Sopisivat juuri noiden verhojen väliin!:) Ja tosiaan jos vielä lisää haluaa myöhemmin,niin jatkaa sitten!

  Kauniita kuvia jälleen!! <3

  VastaaPoista
 18. Laittaisin kaksi tasoa niin verhoillekin jäisi sopivasti tilaa. Ja samaa sarjaahan saa tv-tasona, tulis ihana kokonaisuus :)

  Susanna J.

  VastaaPoista
 19. Mari ja Sarppa: Voisi kuulostaa järkevältä ensin kaksi tasoa ja sitten katsoo lisää. Vaikea päättää, siksi mielipiteillänne on arvoa.

  Susanna: Tv- tasoksi meille tulee samanlainen taso kuin kuvassa. Olimme ikeassa sitä hakemassakin sunnuntaina, mutta olivat kaikki loppu. Joten uusi reissu tiedossa jälleen.
  Kiva kun kommentoit <3

  VastaaPoista
 20. Minä laittaisin 2 tasoa vierekkäin. Mielestäni kolmesta tasosta tulee liian pitkä tuohon tilaan. Mutta nämähän ovat maku asioita :) Kaunis koti sinulla.

  - Ansku -

  VastaaPoista
 21. ehdottomasti kolme tasoa ja jalat pois! :)
  meidän olkkarista löytyy yhteensä 4 bestå-osaa, laitan piakkoin kuvia. tv-taso on jaloilla, uudet tulokkaat ei jaloilla mut ei ihan ilmankaan, kuvista näät :D (vaikee selittää)

  VastaaPoista
 22. Joo, kolme mäkin laittaisin :) Koko ikkunan leveydeltä!

  Kiva kun oot käyny kirjautumassa lukijaksi, niin taidan minäkin nyt tehdä. Ihana koti teillä, ja mukavia juttuja!

  VastaaPoista
 23. Ansku: Kiitos kaunis kommentistasi.

  S: Onko teillä niillä paketissa mukana tulleilla "jaloilla" ?

  VastaaPoista
 24. Teillä on tilava olkkari joten kyllä tuohon ainakin se toinen vielä menisi :) Osta ensin yksi lisää ja katso miltä näyttää, eli olisiko tilaa vielä kolmannelle :)

  Ja kynttilät on ihania <3 Yksi parhaista asioista syksyssä (/se ainut ? ;) )

  VastaaPoista
 25. maisamiisa: Niin se taitaa olla ainut ihana asia syksyssä; kynttilät :)

  VastaaPoista
 26. Ehdottomasti muutama taso lisää. En oikein osaa päättä kumpi olisi parempi 2 vai 3 mutta kokeilemallahan se selviää :) Tuo yksi on hieman orpona nyt tuolla. Ehkä kannattaa ostaa ensin yksi ja kokeilla sillä. Kyllä sen äkkiä huomaa jos siihen kaipaa kolmatta.

  Kunpa minäkin muistaisin sytyttää nuo kynttilät iltaisin, kun alkaa hämärtä. Nukkumaanmenovaiheessa alkaa olla jo liian myöhäistä.

  VastaaPoista
 27. Hei!

  Kynttilöitä täälläkin poltellaan melkeinpä joka ilta :) ja niitähän meneeki aika paljon..

  Itse laittaisin vielä toisen tason viereen, kolme tasoa ehkä mielestäni liikaa..voi mennä "tukkoisen" näköiseksi..jos ymmärrät mitä tarkoitan?

  VastaaPoista
 28. Minä laittaisin kaksi rinnakkain jos sohvan paikka on juuri tuossa. Silloin mahtuisivat paremmin ikkunan eteen. Jos taas sohva voisi olla taaempana niin silloin kolme rinnakkain näyttäisi hyvältä. Kiitos kauniista blogistasi ja siitä että avaat kauniin kotisi ovet meille lukioille näin ahkerasti. T. maarit

  VastaaPoista
 29. Jenni: Otahan tämän illan työlistalle kynttilöiden polttaminen :)

  Heli: Ymmärrän mitä tarkoitat :) Kiitos kommentista.

  Maarit: Kaunis kiitos kommentista. Bloggailu on minulle ihana harrastus ja teidän lukijoiden kommentit palkitsevat jatkamaan.

  VastaaPoista
 30. laittaisin kaksi tasoa vierekkäin, kolme j0s laittaa voi tulla liian "ahtaan" näköinen, ainakin minusta. :) Tykkään kyllä itse kun on paljon tilaa ympärillä, mutta nehän ovAt makuasioita. :)

  VastaaPoista
 31. Ainakin kaksi tasoa rinnakkain sopisi! mut hei vähän häiritsee kun nuo teidän verhot on liian nöpöt siis lyhyet! mut ihana koti kuitenkin teil on!

  VastaaPoista
 32. Kyllä ainakin kaksi tasoa menisi rinnakkain, yksi näyttää vähän pieneltä kun tilaakin on. Kaunis koti teillä ja mukava blogi.

  VastaaPoista
 33. Uusi lukija samoilta seuduilta ilmoittautuu! Löysin paikalle Amalian kautta.
  Vaikka avaruutta ja minimalismia suosinkin, laittaisin silti kolme tasoa vierekkäin, sopisi omaan silmään parhaiten ikkunan leveyteen. Jalat vaihtaisin sirompiin ja matalempiin.
  Kauniita kynttilöitä!

  VastaaPoista
 34. joo niin tais olla, mies koonnu ku ite olin töissä ni en muistanu :)

  VastaaPoista
 35. Kyllä minäkin laittaisin toisen tason ellen kolmattakin tuohon. =) Teillä on tilava olohuone ja ikkunaseinämä on hyvin pitkä, niin tuo nykyinen taso näyttää hieman lyhyehköltä tuohon tilaan. Taso on aivan upea, mutta minustakin se olisi näyttävämpi jos se olisi pitempi :)

  VastaaPoista
 36. Upeita kynttilöitä!! Ikkunan leveyttä katsellessa, kallistun kolmeen tasoon :)

  -embo-

  VastaaPoista
 37. Elluu:Kiva kun jätit kommenttia.

  Anonyymit: Kiitos kivoista kommenteista. Ihana lukea teidän kommentteja ja saada omille suunnitelmille vahvistusta.

  K: Kiva, että löysit blogiini.

  S: Täytyypä harkita alkuperäisten jalkojen laittamista.

  Jonna: Kiitos paljon kommentistasi.

  Embo: Kivaa kun olet jättänyt kommentia :)

  VastaaPoista
 38. Mä en välttämättä laittais lisää, mutta kyllä yks ehkä ois ihan kiva! Missään nimessä en laittais kahta, sillä sitten näyttää liian täyteen ahdetulta...

  VastaaPoista
 39. minä sanoisin rohkeasti laita ainakin kolme! voisi jopa olla hieno jos koko ikkunaseinä olisi tasoa... :) löysin blogisi aika vasta ja joka päivä olen käynyt kurkkaan mitä on tapahtunut :D ja mukavaa kun päivität blogia tiheään... :)

  VastaaPoista
 40. Kaunis koti teillä ja sinulla tyylikäs sisustumaku. Käyn päivittäin lukemassa sitä ja kiitos sinulle kun pidät tätä blogiasi.

  Minäkin laittaisin ainakin toisen Bestån tason. Nyt hieman keskeneräisen oloinen.

  Zarsu

  VastaaPoista
 41. Moikka,

  itse laittaisin kolme vierekkäin. Siihen päälle saa todella kauniisti aseteltua kynttilät, valaisimen ja keväällä kukkamaljakonkin. Itselläni on samantyylinen taso 3m leveänä ja olen ollut todella tyytyväinen. Meillä minimalistinen valkoinen sisustus ja ennen tason hankkimista näytti olohuoneemme jotenkin "vajaalta".

  Ihana blogi! päivittäin käyn kurkkaamassa onko tullut uusia juttuja! KIITOS!

  VastaaPoista
 42. Heippa!

  Laittaisin kaksi ja katsoisin sitten onko tarvetta vielä yhdelle. Näin kuvien perusteella näyttäisi, että kaksi saattaisi riittää...:)

  T.Piia

  VastaaPoista
 43. Hei!
  Itselläni on samaa tasoa kaksin kappalein vierekkäin. Kolmesta voi tulla jo hiukan liian pitkä, vähän junamainen. Verhotkin jää paremmin näkyviin kun ei tule koko seinää.
  terv. Heidi

  VastaaPoista
 44. Johanna: Kiitos kommentista.

  Anonyymi: Tervetuloa blogiini ja toivottavasti viihdyt juttujeni parissa.

  Anonyymi Zarsu: Kiva kun käyt päivittäin lukemassa, se motivoi aina jatkamaan tätä bloggailua.

  Anonyymi: Oleppas hyvä vaan :) Vaikeita valintoja tuon tason kanssa.

  Piia: Kiitos ku kerroit mielipiteesi.

  Anonyymi Heidi: Verhot kyllä jäis paremmin näkyville jos laittaisi vaan kaksi.

  VastaaPoista
 45. Hei, kiva kun kävit blogissani niin löysin tänne! Minun mielestäni tasoja voisi olla kaksi, mutta miksei kolmekin. Päälle saa kauniisti esille kaikkea kaunista. Nyt yksi taso on vähän yksinäisen/pienen näköinen. Kauniita kynttilöitä sinulla! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 46. Minä laittaisin myös kaksi, jää verhoille kauniisti tilaa.

  VastaaPoista
 47. Olivia: Nyt tasoja on vierekkäin kaksi ja emmin kolmannen kanssa, mitä mieltä sinä olet, olisiko kolme liikaa?

  Hanna: Kiitos kommentistasi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.