Sisällön tarjoaa Blogger.

Työhuone osa II

Eräs lukija kyseli, että mitä näiden pariovien oikealla puolen on. Olohuoneestamme on siis käynti tähän työhuoneeseeni, jossa komeilee päätyseinällä upea tummapohjainen lilan sävyillä höystetty kukkatapetti.Näkymä parioviin työhuoneesta päin. Eli aiemmin postasin näkymästä tämän kuvan oikealta puolen. Postauksen pääset lukemaan tästä.Parioven vassemmalta puolen löytyy siis tällainen levitettävä sohvasänky vierailijoita varten.


Aikomus olisi tätäkin huonetta tekstiilein uudistaa, eli huoneeseen on hankintalistalla harmaa matto ja eri harmaan sävyisiä sisustustyynyjä. Lisäksi jotkut kiiltävät harmaat verhot olisi tarkoitus hankkia.


Ja täältä sohvalta kuvattuna näkymä on tämä, jossa keittiönäkymä avautuu huoneessa yönsään viettäville vieraille.


17 kommenttia

 1. Huoneesta on kaunis ja avara näkymä olohuoneeseen ja keittiöön. Ja tuo seinän väri on tosi hyvä!

  Mukavaa keskiviikkopäivää!

  VastaaPoista
 2. Nuo pariovet tahtoisin meillekin..mutta mihin:/. Kaunis sohvasänky, meillä on vieraiden käytössä samankaltainen. Tuo violettikin sävy on kyllä kiva tuossa huoneessa.

  VastaaPoista
 3. Kaunis huone. Mietin, että mikä teillä niin viehättää silmääni, mutta se on kaikkien huoneiden harmonia ja se että ylimääräisiä tavaroita ei ole, eli kaikki on paikallaan ja kaikella on paikkansa :) Tarkkaan harkittu kokonaisuus :)

  Etelä-Suomessa saatiin himppu lunta maahan, mutta plussalla ollan, eli taitavat sulaa kohta pois.

  Mukavaa keskiviikon jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Pariovet on kyllä niin kauniit. Jos joskus rakennetaan toinen talo (tai siis kun!) niin tahdon kyllä ehdottomasti pariovet!

  VastaaPoista
 5. Merja K: Ihanaa Keskiviikkoa sinulle myös.

  Anis: Sinun täytyy alkaa suunnittelemaan mihin saisit mahdutettua pariovet ;)

  Päm: Täällä Oulun seudulla lunta on tullut reippaasti, täysi talvi jo päällänsä.

  PikkuMamma: Jahans, rakennusprojektia siis tiedossa :)

  VastaaPoista
 6. Kaunista ja selkeää! <3 Kaunista ja vielä kerran kaunista! :D

  VastaaPoista
 7. Ompa kaunis sohvasänky kertakaikkiaan ; ) (totta kait kun meidän vieraat saa kölliä samanlaisessa)

  VastaaPoista
 8. Sarppa: Kiitos kaunis <3

  Amalia: Heh :D

  VastaaPoista
 9. On kyllä tosi kaunis ja harmonisen näköinen kokonaisuus tuo teidän koti. Ja todellakin "vähemmän on enemmän"!<3

  VastaaPoista
 10. Marilla: Kiitos kaunis kommentistasi.

  VastaaPoista
 11. Löysin blogiisi touhua ja töminää blogin kautta, todella kauniilta näyttää teidän koti!! Ihanan rauhallinen tunnelma :)

  VastaaPoista
 12. Hei!
  Aivan ihania kuvia sinulla!
  Olen laittamassa olohuonetta uuteen uskoon, ja ihastuin tuohon seinän väriin. Onko keittiössä ja "makuuhuoneessa" sama väri ja onko se tapetti vai maali. Jos maali, niin haluatko antaa värikoodin.

  T. Minna

  VastaaPoista
 13. Anskuliini: Kiva, että löysit tänne :)

  Anonyymi Minna. Keittiössä ja makkarissa on eri tapetti. Niin ja tapettia ovat kaikkialla meillä :)

  VastaaPoista
 14. Hei Johanna :)

  Olen seuraillut blogiasi jo jonkin aikaa ja täältä on saanut hyviä ideoita omaankin projektiin, joka on vielä työn alla :) Muutamme kohta omaan tupaan ja just nyt meillä on hakusassa vierashuoneen sänky. Ja googlettamalla taisin löytää jo sellaisen, nimittäin tuon sohvasängyn :) Mutta kerrohan mulle siitä vähän käyttökokemuksia. Päätin jo aikaa sitten, että sitten jos meillä on joskus vierashuone, niin aion satsata siihen että vieraat saavat hyvät unet...monta kertaa on itse joutunut yökylässä nukkumaan jos jonkinlaisilla vuoteilla...tai valvomiseksihan se on mennyt, kun alusta on ollut niin huono nukkua :/ Tuo sohvasänky on kaunis ja sen koko levitettynä on sama kuin normiparisänky, niin miten on nukkumisen laita, jos esim. 100 kg mies kellahtaa sänkyyn nukkumaan. Käsittääkseni tuossa sängyssä ei ole normia sälepohjaa, vaan sellainen metallirunko. Patjoina meillä olis siihen 10 cm superlonipatjat. Onko yövierailla kylki mustelmilla metallirungosta ja valvottu yö takana kun aamulla kysytään saiko vieras nukuttua? Siis nimenomaan, kun sänky on levitettynä, koska silloin metallirunkopohja patjan alla on harvemmassa. Kiitos jos viitsit vastata :)

  VastaaPoista
 15. Lilli: Hyviä kysymyksiä. Meillä tämä sohvasänky toimii sellaisena vara vuoteena jos sattuu, että on paljon vieraita yhtä aikaa kyläilemässä. varsinaisena vierassänkynä meillä on jenkkisänky, jossa on hyvät patjat ja hyvät unet taattu. Tuo sohvasänkyjen alkuperäiset patjat on kovat, ei huonot, mutta kovat. Itse tykkään todella paljon pehmeästä sängystä, joten minun selälle tosi huono. Mutta ne on makuasioita, toiset tykkää kovasta ja toiset pehmeästä. Tuonhan saa siis levitettyä ja tosiaan siellä on metallirunko joka varmaan osaksi sitä kovuutta tuo. Me ollaan laitettu pehmeämmät patjat / paksu petari siihen kaveri jos jonkun vieraan siihen nukutamme. Mutta muutoin todella kätevä levitettävyyden ansiosta.

  VastaaPoista
 16. Hei! Kotisi seinien vaalean harmaa sävy on todella kaunis ja sointuu upeasti vaaleaan lattiaan. Voisitko paljastaa sekä seinien sävyn että lattiamateriaalin tiedot?
  t. Kati

  VastaaPoista
 17. Kati: Seinissä on tapetti ja tiedot tapetista löytyy tunnisteesta seinien väri. Lattia on hiekan sävyinen, valitettavasti en muista sen tarkempia tietoja.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.