Sisällön tarjoaa Blogger.

Vierashuoneen uudelleen järjestelyä

Myös vierashuoneemme joutui uudelleen järjestelyn kohteeksi sen jälkeen kun piano kotiutui.


Lipasto siirtyi olohuoneestä tänne vierashuoneeseen. Ihan kivasti se siihen mielestäni sopii, vaikka emmin kyllä siirtoa pitkän aikaa.Tämä ellokselta hankittu pallo valaisin on kyllä kaunis. Vaikka ei mikään merkkivalaisin olekkaan.Ja kivituikkuja jälleen, tällä kertaa hiekan sävyssä.


Se mihin olen erittäin tyytyväinen on se, että valitsin valkoisen sävyiset tapetit. Näin on helppo vaihtaa tunnelmaa kerta heitolla ja silti kaikki sointuu erinomaisesti yhteen kun pääväri huoneessa on valkoinen.

Talvella on mukavaa kun ympärillä huokuu lämpö.
Huomenna on siis luvassa makuuhuoneemme muutos lämpimämmän sävyiseksi talven ajaksi.

5 kommenttia

 1. Valkoinen on kyllä hyvä raami sisustuksessa, itsekin pidän siitä. Tuo lipaston edessä oleva matto näyttää tosi kivalta, muistatko kenen valmistajan se on?

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis lamppu! Pentikilläkin taitaa olla samantyylisiä lampunjalkoja, mut mulle kelpais kyllä halvempikin! :) Olipa ihania talvikuvia tuossa alempana, lumi sais tulla jo meillekin. On niin pimeää iltaisin, varsinkin nyt kun kelloja käännettiin! Vaikka toisaalta autolla on nyt kivempi ajaa kun on sulat tiet :)

  VastaaPoista
 3. Vaaleat tapetit/seinät on kyllä erittäin hyvä ratkaisu. Meillä on vierashuoneessa harmaat tapetit jotka lähtee kyllä näin kahden vuoden seinässä olon jälkeen vaihtoon! Ihan liian synkkää ja pimeää, varsinkin kun kyseiseen huoneeseen ei paista aurinko =/ Hyvin vaaleaa beigeä tekisi mieli laittaa :)

  VastaaPoista
 4. on kyllä kaunis tuo Elloksen valaisin! meillä on toi sama tapetti eteisessä, mut nyt jo suunnittelen laittavani siihen harmaa-valkoraidallista tapettia :D. ja ollaan asuttu ööö 4kk!! miehelle en oo vielä tohtinu sanoa :D

  VastaaPoista
 5. Merja K: Matto löytyy kodin 1 valikoimista, heidän nettisivuilta löytyy tiedot. Voin katsella illalla kun olen kotona.

  Hannele: Pentikiltä löytyy samantyylinen, mutta hintakin on korkeampi ;)
  Olen samaa mieltä autoilun suhteen, minäkään en tykkää liukkaista keleistä.

  Noora: Beige on kaunis sävy myös, suosisin kuitenkin valkoista mikäli aurinko ei pääse huoneeseen paistamaan.

  S: Ai, sulla on jo muutoksen tuulet puhaltamassa ;) Parempi varmaan, ettei miehelle puhu mitään :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.