Sisällön tarjoaa Blogger.

Vihdoin perjantai

Perjantai ilta saapui vihdoin ja viimein. Vapaapäivät koitti ja ne käytetään kyllä tehokkaasti. Yhteistä aikaa perheen kesken, se aika nimittäin on korvaamatonta ja hyvin usein kortilla. Monesti miettii ja pohtii, että miksi ihmeessä arkisin on niin kauhea kiire, kotona ei kerkeä käydä kuin nukkumassa ja hoitaa ne arjen askareet. Viikonloput on ihana pyhittää sitten perheen kanssa olemiseen ja rentoutumiseen.


Tuntuuko teistä siltä, että pimeänaika saa väsymään helpommin ja pimeys vie energiaa paljon enemmän kuin esimerkiksi kesän aika? Minulla pimeän tulolla on ollut kyllä suuri vaikutus, tuntuu, että jatkuvasti on väsynyt vaikka nukkuu saman verran kuin kesäisin. Ihmeellinen vaikutus tuolla valolla kyllä on. Ehkä se joulu nyt ensin koittaisi niin täytyy alkaa toivomaan, että talvi kääntyisi kevään puolelle ja aurinko alkaisi paistamaan.


Nyt nauttimaan takkatulen ääreen kera viltin:)

Oikein nautinnollista perjantai iltaa.

9 kommenttia

 1. Ihana tuo teidän takka! <3 Kyllähän se niin itselläkin on,että kesällä sitä virtaa on enemmän kuin talvella.Talvella päivät tuntuu niin lyhyeltä ja arki iltaisin ei jaksa oikein mitään.Viikonlopuista täytyy ottaa kaikki irti!:D

  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Sama juttu myös täällä. Mitä lyhyemmiksi päivät muuttuvat, sen väsyneemmäksi tuntee itsensä..

  VastaaPoista
 3. Täällä kyllä kans suuri vaikutus pimeällä, heti on väsynyt kun alkaa tää pimeä kausi ja kun aurinko näyttäytyy on kuin eri ihminen ;D
  Mukavaa viikonloppua!
  -päivi-

  VastaaPoista
 4. Lämmittele siellä viltin ja takan lämmössä, niin minäkin - Kyllä päivä pian alkaa pitenenään ja valo lisääntymään! Iloa viikonloppuusi!

  VastaaPoista
 5. Sarppa: Ihanaa viikonloppua myös sinne teidän suuntaan.

  Karoliina: On se kumma juttu kun pimeys ja hämärä tulee niin veto loppuu.

  Päivi: Toivotaan, että aurinko saapuis pian niin ei tarvitsisi olla väsynyt koko aikaa :)

  Marita: Ihanaa viikonloppua sinulle myös.

  VastaaPoista
 6. Itsellä on käytössä D-vitamiini ja kirkasvalolamppu taistelussa kaamosväsymystä vastaan :)

  Onpa kutsuva takkatuli, rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Minä ottaisin mieluusti pitkän kesäloman sijaan pitkän talviloman. Talvella haluaa vaan nukkua, eikä opiskelu jaksaisi kiinnostaa lainkaan. Kesällä taas olisi virtaa vaikka muille jakaa mutta silloin lomaillaan. En oikein ymmärrä tätä. Jos joskus saadaan Suomeenkin kolmas lukukausi niin ottaisin kesän täyteen kursseja ja talven löysäilisin.

  En tiedä auttaisiko kirkasvalolamppu. Itse olin viime talvena niin väsynyt koko joulun jälkeisen ajan kevään tuloon saakka, että vain nukuin aamusta iltaan ja jatkoin illalla yöunilla. Hittolainen, kun tuo avomies meni kysyttäessä sanomaan vanhemmilleen, ettei tarvita mitään kirkasvalolamppua. Toivottavasti ne minun mutat kuuluivat sieltä taustalta :)

  VastaaPoista
 8. Löysin sattumalta blogiisi! Ihanalta näyttää! Taisit juuri saada uuden lukijan :)

  VastaaPoista
 9. Jenni: Tuollainen järjestely ois kyllä pop :)

  Hanna: Tervetuloa blogiini :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.