Sisällön tarjoaa Blogger.

Yöpöytä ongelma ratkaistu

Meillä on makuuhuoneessa ollut ongelmana puuttuvat yöpöydät. En ole löytänyt tilaan sopivia. Muistelin, että minullahan on varastossa aiemmassa asunnossa olleet yöpöydät ja nyt kun makuuhuoneen sävytys muuttui ruskeaan sopivat nämä vanhat yöpöydätkin ihan kivasti tähän kokonaisuuteen.Nämä olen joskus aikoinaan ostanut Ikeasta, mallia en kyllä enää muista. Lasikansi tekee pöydästä siromman ja laskutilaa myös iltalukemisille löytyy.


Kuvassa näkyvän valaisimen varjostimenkin ostin aiemmalta ruotsin reissulta.Koristetyynyjä ei voi koskaan olla liikaa, ne vaan ovat ihania.


Sängyn päällä näkyvät koristetyynyt ruotsista kaupasta nimeltä Rusta ja hintaa 59 kr / kpl. Myös päiväpeitto Rustasta hintaa 349 kr. Päiväpeitto on siitä kiva kun toinen puoli siitä on tummemman ruskea, joten voi vaihdella mielialan mukaan joko vaaleampaa tai tummempaa.

10 kommenttia

 1. Kaunis harmoninen kokonaisuus. Yövalo näyttää ehkä himpun verran pieneltä yksinään yöpöydällä. Ja totta, koristetyynyjä ei voi olla koskaan liikaa, hih, sitä olen yrittänyt uskotella miehellenikin ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanat tekstiilit!

  T:Maija

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää!! <3 Mie olen myös tällähetkellä niin ihastunut tuollaisiin kiiltäväpintaisiin tekstiileihin!! :D Ihana päiväpeitto ja verhot!Tyylikästä!Ja hyvin sopii myös yöpöytäkin!:)

  Mie olen tässä metsästänyt juuri tuollaisia hopeisia/harmaita tyynyjä..Ihanat!

  VastaaPoista
 4. Kauniit nuo ruusutyynyt. Ja päiväpeitto on kätevä, jos se on erivärinen kummaltakin puolelta.

  VastaaPoista
 5. mäki oon miettiny noita ruusutyynyjä... mut onko ne minkäväriset ku ei oikee ota selvää? ei ihan valkoisilta näytä, mut ei ihan hopeisiltakaan.. eikä ihan beigeiltäkään et minkäväriset on luonnossa? :) tosi edulliset!!

  VastaaPoista
 6. Päm: Hih, ei ne miehet ymmärrä tyynyjen perään. ;)

  Maija: :) Itekki oon tyytyväinen.

  Sarppa: Sama juttu tällä, kiiltävä rulez ;)

  Maman: :)

  Merja K: tyynyt on kyllä kauniit hintaansa nähden

  S: Just tuon väriset kuin kuvassa. Beigen ja hopean sekoitus sopivassa suhteessa. Niitä ei enää ollut Rustassa kun kävin niitä katselemassa. Askossa ja kodin 1 on myös ihania ruusutyynyjä hintaa vaan on n. 50 euroa / kpl

  VastaaPoista
 7. Mä olen ihan myyty tuohon kiiltävään päiväpeittoon, Se ei näyttänyt kullalta aikaisemmissa kuvissa - vai oliko silloin tummempi puoli päällepäin? Näin on hyvä!

  VastaaPoista
 8. Amalia: Juu ja tosi halpoja ;)

  Marita: Aiemmin oli tummempi eli ruskea puoli ylöspäin, nyt laitoin tuon kullan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.