Sisällön tarjoaa Blogger.

Mietteitä tulevasta

Kuinka monelle tämä bloggaaminen on henkireikä? Minulle ainakin; illalla neidin mentyä nukkumaan haluan viettää omaa aikaani lukemalla ihania blogeja. Lukea mietteitänne elämästä ja arjesta ennenkaikkea lukea kuulumisianne. Kirjoituksenne saavat hymyn huulille ja auttaa jaksamaan. Välillä huomaan ajattelevani, että osa bloggaajista ovat läheisempiä minulle kuin omat kaverini, mietin, mikäli joltain blogilta ei päivään ole tullut postausta, että mitähän hänelle kuuluu, jännää, mutta totta. Rakastan lukea teidän muiden bloggaajien blogeja, katsella kauniita kuvia ja lukea pohdiskelevia kirjoituksia. Repertuaari blogeissa, mitä minä seuraan on laaja ja jokainen lukemani blogi on ihana.Mutta on olemassa myös se toinen puoli; Välillä tulee mietittyä syvällisiä, kuten esimerkiksi tätä omaa bloggaamista. Miettinyt, että olisiko aika siirtyä tauolle määrittelemättömäksi ajaksi ja tulla takaisin kun on muutakin näytettävää kuin se uusi kynttilävati. Jaksaako ainaiset verhojen vaihdot tai uudet hankinnat kiinnostaa lukijoita.Olisi niin ihanaa antaa teille lukijoille paljon enemmän, mutta tämä on se mihin ainakin tällä hetkellä pystyn. Blogini aihealueet ovat aika suppeat, käsittelevät kodin sisustamista, koska aikoinani kun blogin pystyyn pistin, halusin nimenomaan blogistani sisustusblogin, koska se on harrastukseni ja osa minua. Tokihan perheessämme tapahtuu paljon muutakin, mutta niistä en halua kovin julkisesti puhua, oma päätös ja siinä pysyttelen, ainakin toistaiseksi.


Yksi blogini tarkoituksista on antaa ideoita muille kodin sisustajille, ei välttämättä kokonaisvaltaisia kopioita kodistani vaan yksityiskohdista ja eri osa-alueista. On ilo kun joku kertoo saaneensa ideoita omaan sisustukseensa, se palkitsee aina jatkamaan. Mutta välillä turhauttaa, jaksa nyt samaa lamppua eripaikassa kuvata toistamiseen, eikä tietystikkään se ole se päällimmäinen ajatus, sillä olen varmaan halunnut tuoda esille kuinka monipuolisesti asioita voi sisustuksessa käyttää jos näin olen toiminut.Pitää varmaan ottaa uudenvuoden suunnitelmiin jotain uutta sisältöä, joka olisi yksi osa tätä sisustusblogia, mutta mitä se on, sitä en tiedä, ehkä palaan kertomaan sen sitten vuodenvaihteen jälkeen kera uusien tuulien, mikäli niitä tuulia riittää tällä leveysasteella.

Oikein ihanaa lähestyvää Uutta Vuotta!

31 kommenttia

 1. Yhdyn ajatuksiisi! Ja se rajan vetäminen on vaikeaa, jopa niin vaikeaa, että se vaati yhden blogikriisinkin :-) Mutta vaikeaa täältä on pois pysyä, vaikka monta kertaa mietityttää, että onko tässä mitään järkeä sittenkään, erityisesti silloin, kun ei saa vastakaikua lukijoilta ja sitten sitä itsekseen ihmettelee ja kummastelee, sillä ainakin minulle on juuri se vuoropuhelu tärkeää, se, että joku sanoo jotain, edes muutaman sanan...

  Jään odottelemaan niitä uusia tuulia, vaikka hyvinhän nämä vanhatkin puhaltavat!

  VastaaPoista
 2. täällä ainakin ahkerasti luetaan blogiasi= joka päivä :) ja pidän siitä juuri sellasena kuin se on. Toki uudet tuuletkin ovat tervetulleita, mutta ei välttämättömiä tai edes tarpeellisia mielestäni. Oikein hyvää ja onnellista tulevaa vuotta sinulle ja perheellesi <3

  VastaaPoista
 3. Vuosi on antamassa kohta jo kättä uudelle tulevalle. PAljon ilon ja onnen pisarointia sinulle ja perheellesi siihen!
  Minäkin käyn kurkkimassa kauniita kuviasi, mutta liian harvoin tulee jätettyä sanoja jälkeensä. Monelle tämä bloggailu on varmasti jonkinmoinen henkireikä. Täältä saa kuljeskella ammentamassa niin silmän kuin sielunkin ravintoa:)
  Eri päivinä eri fiiliksillä. Oman blogin kohtaloa olen minäkin monesti miettinyt. Samankaltaisia mietteitä sinne harvakseltaan rustailen, tuumailujani tästä elämästä ja sen kulusta. Mutta ajattelen sitten lopettamispäätöksen hetkellä, että jos ei vaikka yhtään kävijää olisi, niin jää ainakin itselle "päiväkirjaksi" :)
  Täällä luonasi on ihania sisustusjuttuja! LAstenhuoneen karkkivärikuvat tyynyineen saivat väkisinkin hyvälle tuulelle!
  Tsemppiä siispä jatkoonkin!!

  VastaaPoista
 4. Itse luen niin mielelläni mietteitäsi kodin yksityiskohdista sekä katselen kuvat, että toivoisin kyllä sinun vielä jatkavan bloggaamista kodistasi :)

  Pidän kovasti tyylistäsi; vähistä ja tarkkaan harkituista pientavaroista. Oman kodin muutokset ovat vielä toistaiseksi niin laajoja, että pienten yksityiskohtien hiomiseen pääseminen on haave vain! Siksi niistä on niin mukava lukea - ja poimia ideoitakin tulevaan!

  Hyvää uutta vuotta Sinulle ja suotuisia tuulia :)

  VastaaPoista
 5. Välillä sitä tulee sellaisia kausia kun tuntuu, ettei ole oikein mitään postattavaa...tiedän tunteen! (vaikka oma blogini onkin semmoinen sillisalaatti omasta elämästä ;) )

  Mukavia postauksia sinulta tulee, eikä mua ainakaan ole tähän mennessä päässyt kyllästyttämään... ;)

  VastaaPoista
 6. Kyllä samojakin kuvia jaksaa katsella, niissä on aina jotain uutta. Värit ovat niin harmonisia. Odotan joka päivä uutta postausta, ja ihmettelisin jos et jotain kirjoittaisi. En osaa äkkiä ehdottaa mitään lisäystä blogiisi...Soilellahan on ruokareseptejä, joita mielelläni katselen myös. Mutta ei taida oikein sopia sinun blogiisi? Toivon kuitenkin, että jaksat piristää lukijoiden päivää ahkerilla postauksilla! Onnea Uudelle Vuodelle!

  VastaaPoista
 7. mä huomaan ajattelevani samoin et mitähän sille ja sille kuuluu jos ei blogissa ole uusia päivityksiä, se on kivaa! :)
  ja oon huomannu, et jos itestä tuntuu et on aika turha postaus (siis oma postaukseni) ni kuitenki tulee ainakin se yks kommentti, jossa sitä kiitellään ja joku sai siitäkin jonkin idean, mikä ei itelläni käyny ees mielessä! et älä murehi jaksaako ihmisiä kiinnostaa, varmasti aina löytyy niitä joita kiinnostaa (kuten myös niitä joita ei kiinnosta, oli aihe mikä hyvänsä). aina ei vaan voi miellyttää kaikkia, se on hyvä muistaa :). mun mielestä tällaset blogit on parhaita, tällaset missä kurkitaan toisen kotiin :). ja toki ite vedät rajan, mitä tämä blogi käsittelee.
  eikä haittaa vaikka ei oo joka päivä juttua, ite mieluummin olen päivittämättä joskus jos ei tunnu olevan juttua tai en vaan jaksa :).
  tällaset pohdinnat on hyviä aika ajoin käydä läpi, ite mietiskelin samoja jokin aika sitten. tällaset pohdinnat kertoo et välittää blogistaan ja lukijoistaan :).
  mukavia vuoden viimeisiä päiviä!

  VastaaPoista
 8. Tee vaikka postaus esim.mistä unelmoit...blogin nimen mukaan :) ja nuo löydöt on mielenkiintoisia, varsinkin jos ovat kärkkäiseltä, jyskistä, halpa-hallista tai muusta sellaisesta liikkeestä mitä löytyy melkeen joka paikkakunnalta :) Kiitos ihanasta blogista! kuka teidän takan on muurannut? tosi hieno!

  VastaaPoista
 9. No äh.... Ymmärrän toisaalta ihan hirmu hyvin mitä tarkoitat, mutta sitten toisaalta, haluaisin sanoa sulle, että älä turhaan mieti liikaa :D Jos miettii liikaa, tai yrittää tehdä blogistaan jonkun muun näköisen kuin se oikeasti on - tuskin paranee.

  Sulla on ihana, positiivinen ja sympaattinen tapa kirjoittaa, kuvat aina kauniita. Samaa sanoisin sulle kuin Sanna-Riikallekin, että tässä blogissa sentään on joku tyylisuuntaus :)(Vrt omani, jota kuitenkin näköjään aika moni ihminen käy lukemassa).

  Bloggaat niistä jutuista, mistä huvittaa. Vaikka se ois uusi kynttilä :D TAI sen alunen. Ihania kauniita kuvia katselee aina mielellään (sillä perusteella ostan lehdetkin), samoin sun kirjoituksia. Tämä koko blogistania tuntuu olevan monelle se kakkosmaailma, mistä saa vertaistukea, voi jakaa ideoita, ajatuksia, kysyä juttuja ja saada hyviä vinkkejä. Ei sen sen ihmeellisempää tarvitse olla :)

  Tulipas harvinaisen pitkä vuodatus kommentiksi!

  PS. Vielä pitää mainostaa, että olen tavallaan melkein niinkun teiltäpäin kotoisin, vaikka ihan etelässä asunkin :)

  VastaaPoista
 10. Heti tähän alkuun pitää sanoa, että älä missään nimessä jää tauolle!!! Ethän? Tämä on yksi niistä blogeista, jossa tulee käytyä päivittäin! Olkoonkin vaikka se uusi kynttilävati ainoana postauksen aiheena, niin silti mukava kuulla kuulumisia! Jutun ei tosiaan tarvitse olla sen kummosempi. Tämän sun blogin kautta innostuu itsekin laittamaan uutta ja ennen kaikkea saa vinkkejä mitä ja miten voi laittaa. Mukava, kun kerrot myös mistä olet ostanut minkäkin tuotteen ja hinnan, niin ei tarvitse koko kaupunkia kiertää etsimässä:) On se tosiaan jännä juttu, et jos ei postauksia kuulu vähään aikaan, niin sitä jo ihmettelee ja miettii että mitähän sille toiselle kuuluu=) Sekavasti selitetty, mutta toivottavasti ymmärsit:)
  Jatka vaan samaan malliin ku tähänki asti!<3
  Vaikka en aina jätä kommenttia, niin ahkera blogisi lukija olen silti!

  Terkuin Piia

  VastaaPoista
 11. Mä olen ainakin saanut ideoita sun blogia lukemalla (viimeisimpänä varmaan takkasetti, joka piti joulupukin toivelistaan laittaa). :) Kiitoksia siis niistä!

  Itsekin oikein odotan päivityksiä lukemiini blogeihin ja välillä harmittaa kun ei itsellä ole mitään kirjoitettavaa...

  Onnea uudelle vuodelle!
  Uusia tuulia odotellen...

  VastaaPoista
 12. Hei! Pääsinpäs kommentoimaan ensimmäisenä! :-) Olen seuraillut blogiasi päivittäin jo hyvän aikaa, vaikka olenkin kovin huono kommentoimaan. Silti: älä ihmeessä ole ainakaan siitä huolissasi, josko me näitä juttujasi jaksamme "yksipuolisuuden"takia lueskella. Itse ainakin koen, että juuri se on bloggailusi suola ja sokeri, että itse saan vinkkejä, miten samat huoneet, esineet ja asiat voivat pienillä muutoksilla saada aivan toisen ilmeen ja piristyksen. Eli kiitos, jatka mieluusti. Toki olisi varmaankin hupaisaa kuulla muitakin kuulumisiasi, mutta ymmärrän, ettei henkilökohtaisten asioiden julkinen jakaminen ole blogisi "se" juttu. Upeaa uutta vuotta Sinullekin!

  VastaaPoista
 13. Hyvä postaus!!! Ja tiet mitä mä oon mieltä (olen muuten kuumeessa), joten mä toivon jo heti huomenna viimeistään tällä viikolla näkeväni jonkun uuden kynttilänjalan täällä,heh;)

  VastaaPoista
 14. Vekarus: Niinpä, rajan vetäminen on vaikeaa, mutta johonkin se on vaan vedettävä. Itselläni ahdistus ei johdu siitä, etteikö kommentteja tai lukijoita riittäisi, jotenkin sitä vaan tahtoisi antaa enemmän, you know what i mean :)

  Helmpikumpu: Kiva kuulla että seurailet ja tykkäät.

  Tinttarus: Täytyy välillä karkkikuvia vilautella, jotta musta/valko/ harmaa sisustus käy liian tylsäksi lukijoille :)

  Johanna: Kommenttisi kyllä lämmittää sydäntä. Ja mukava kuulla, että pidät juuri niistä yksityiskohdista ja niiden esittelemisestä.

  Laura: Mukava kuulla sinusta. Joskus tämä elämä vaan junnaa paikallaan ;)

  Heini: Kiitos ihanista sanoista. Ruokajutut, ne ei ehkä oo minua, joten en halua lähteä sellaiselle linjalle, missä en tuntisi oloani "kotoisaksi". Pitää miettiä jos keksisi jonkin oman jutun ;)

  S: On ihan totta, oikeastaan mikään postaus ei jää ilman kommentteja, eli joitain ne varmasti kiinnostavat. Ja olet oikeassa, ehkä tämä kertoo siitä, että välittää lukijoistaan ja blogi on tärkeä :) Kiitos ihanasta kommentista.

  Anonyymi: Kiitos blogitoiveesta, sisustaminen on mun unelmaa, mut kehittelen jotain. Suosin itse mainitsemiasi liikkeitä, niiden edullisuuden vuoksi ja hyviä löytöjähän noista liikkeistä tekee niin mikseipä niitä sieltä ostaisi. Ei kaiken tarvitse aina olla sitä kalleinta laatu ja merkki tavaraa. Meidän takan on muurannut paikallinen muurari ja upeaa jälkeä hän teki.

  Rilla: Noh, sitä oon itsekin ajatellut, että en väkisin postaa sellaisesta mikä ei oo mua. Mua on nää mitä tähän mennessä olen kirjoitellut ja kuvaillut. Sun kirjoitukses on kyllä niin totta, kiitos, olet ihana <3

  Piia: Voi sinä olet kyllä ihana lukija <3 Se tuntuu hyvältä ja palkitsevalta kun joku kertoo saaneensa ideoita omaan kotiinsa. Ja uskomatonta se kyllä on, että kuinka virtuaalimaailmassa tutustuneisiin ihmisiin tulee jonkinlainen side ja loppupeleissä sitä jopa ystävystyy heidän kanssaan, se on ihan mieletöntä.

  Linda: Vai löytyi takkasetti joulupukin toivelistalta, heh :) Kiva, että sait vinkkejä.

  Sirpa: Kiitos ihanasta kommentista. Aina on mukava antaa toisille vinkkejä ja jakaa omia kokemuksia. Ihanaa kun jaksat seurailla blogiani <3

  VastaaPoista
 15. Mulla on kans ollu joskus kausia, että teki mieli pistää blogi tauolle ja olen kyllä niin tehnytkin parikin kertaa. Nyt on vaan tosi paljon intoa ja ehkä sitä on niinkuin kehittynyt jotenkin tässäkin hommassa, että keksii aiheita vaikka aidanseipäästä;) Kuitenkin sinunkin blogia on tosi kiva lukea ja aina odottaa uusia kuvia, ihan sama vaikka ne on samasta paikkaa, eri kuvakulmakin tuo jo uutta. Ja tosiaan; aina on lukijoita, joita ei kaikki postaukset kiinnosta ja eihän se oikeastaan haittaa...jatketaan vaan vaikka tosiaan niillä samoilla kuvilla ja jutuilla, niitä meillä kuitenkin riittää;) Eikä ne tauotkaan mitenkään blogiasi unhoituta, heti tullaan kurkkimaan kun jotain kirjoitat <3 Onnekasta Uutta Vuotta sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 16. Minua ja muitakin kiinnostaa uudet ostoksesi ja kuinka esille ne laitat kauniiseen kotiisi! <3 Olipa se kynttiläkippo tai uudet verhot tai ihan mitä vaan!

  Välillä kyllä itsekin miettii oman blogin kohdalla,että tavallaan toistaa aina samoja juttuja ja kuvauskohteita.Mutta aina vaan ei ole niin hirveän repäisevää juttua! :D Eikä varmaan tarvitsekaan!

  Siis jatka samaan malliin ensivuonnakin! <3

  Ihanaa uutta vuotta toivottelen!

  VastaaPoista
 17. Sisustusvinkit ja tunnelma kuvat kotoanne ovat tämän blogin se juttu. Jos et tunne tarvetta mietiskellä "ääneen" muista aiheista, niin tarvitseeko tuota?!

  Minulle blogaaminen on mukava harrastus (melko uusi vielä). Tässä kun yhdistyvät sanat + kuvat, niin mikäs sen parempi foorumi, kun kumpikin osa-alue on sydäntä lähellä.

  Onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 18. Olen ollut vakkarilukijasi miltei alusta asti (tulin blogimaailmaan heinä-elokuussa) ja sinun blogisi on tuonut elämääni paljon iloa! Välillä tuntuu kuin miltei tuntisimme toisemme - on tämä blogimaailma kummallinen. Vieraat ihmiset saattavatkin tulla todella läheisiksi...

  Ymmärrän mietteesi ja tyylin etsimisesi. Mutta olen todennt - parasta olla aito rehellinen oma itsensä. Blogistasi tulee tuolloin juuri SINUN näköisesi ja se on silloin paras blogi. Jokainen blogi kuvastaa kirjoittajansa persoonaa. Kaikkea hyvää ja pidä taukoa, jos siltä tuntuu, kyllä me kestetään :)

  VastaaPoista
 19. Olen jäänyt kyllä koukkuun tähän blogimaailmaan, pakko myöntää vaikka oma blogi on vasta niin vähän aikaa ollut! Mietin monesti itsekkin, että lukeeko näitä juttuja oikeesti joku..kiinnostaako nämä jutut ihmisiä?? Mutta kävijämäärästä päätellen kiinnostaa. Tämä sinun blogisi on yksi suosikeistani ja minä tykkään tavastasi kirjoittaa ja näyttää kotiasi sekä uusista sisustus jutuista..saan omaan kotiini ideoita useista blogeista :) jatkahan samaan malliin! Oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 20. Yhdyn edellisiin, älä lopeta taikka tauota. Joka päivä käyn kurkkimassa blogiasi (montakin kertaa) Tulee vaan niin harvoin kommentoitua, koska on monta ihanaa blogia joita seurailen päivittäin, on sisustusta ja sepustusta ja rillaa ja tirlittania ym ihania lukemattomia blogeja joita käyn kurkkimassa. Kyllä meitä "uteliaita" on joilla riittää mielenkiinto kuppeihisi ja verhoihisi yms :)))) ja ennen kaikkea kauniiseen kotiisi ja hyviin kuviin. Monta hyvää ideaa ja ajattelemisen aihetta on saanut näistä blogeista. Ja toiseksi myös huomaa, että muillakin on samanlaista arkea välillä kuin itselläänkin, vaikka välillä ajattelee "onkohan kellään muulla näin" näistä hienoista blogeista saa ihasteltavaa, pohdiskeltavaa, vaikka mitä! Ei muutakuin jatkat omalla tyylilläsi, meitä lukijoita riittää.....

  Hyvää Uutta Vuotta Johanna :) T. Tiedätkin kuka Eija :o)

  VastaaPoista
 21. Jaksaa kiinnostaa ja varmasti keksit jonkun uuden kuvakulman tai pistät sohvatyynyt vaikka eri järjestykseen. Myöskään kuukausi sitten blogatua kohdetta ei enää muista. Mutta mitä ihmettä mää tekisin jos en illalla pääsis rentoutumaan ja lukemaan blogiasi?!?
  Sitä huomaa kertovansa useasti jollekkin juttua jostakin blogistista kuin jostain kaveristaan "sillä oli sellainen" tai "sekin kerto tämmöistä" jne.

  VastaaPoista
 22. Minusta on ainakin tosi mielenkiintoista lukea blogiasi,on aihe sitten mikä hyvänsä. Itse käyn lukemassa kuutta blogia päivittäin ja yksi niistä on sinun.Kaikki sisustukseen liittyvä kiinnostaa ja toivottavasti et ainakaan pitkää taukoa suunnittele.On kiva lukea mielipiteitäsi ja erilaisista sisustuksita.Aina silloin tällöin saa itsellekin ideoita. Oikein hyvää uutta vuotta 2011 ja jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 23. Soile: Kiitän erittäin paljon vanhan konkarin kommentista :) Ehkä minäkin kehityn. Kiitos ihanasta kommentista <3

  Sarppa: Voi kiitos ihanasta kommentista, mukava kuulla, että jaksat lueskella juttujani. <3

  Anne: Puhut asiaa, en tahdo tehdä sellaisia väkisin juttuja, koska ne ei olis silloin mua ja minun näköisiä, en tuntisi oloani mielekkääksi. Kiitos ihanasta kommentista <3

  Marita: Olen samaa mieltä; aito ja rehellinen pitää olla. Kiitos kauniista sanoista <3

  Heli: Voi kiitos, ihana kuulla, että olet saanut vinkkejä omaan kotiisikin.

  Eija <3: Sinä oot kyllä niin ihana; vakkarilukija. Kiva, että jaksat seurailla mun kuppeja ja verhojen vaihtoa ;) Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle Eija <3

  Amalia: Heh, ihanasti kommentoitu. Sehän tässä onkin niin ihanaa kun jokaisesta bloggaajasta tulee jollain tapaa tärkeä, niinkuin olisi parempikin kaveri :) Niinkuin sinä, olen huomannut miettiväni, että mitähän Amalialle kuuluu kun ei ole postausta kuulunut... Mitä lapsille jne.. Niinkuin olisit oikeassakin elämässä kaveri, mutta todellisuudessa minä en tiedä edes sinun oikeaa nimeäsi, ellei se sitten ole Amalia :) Ja ehkä sinusta tekee vielä "läheisemmän" se, että asustelet samoilla konnuilla.. ?

  Marja K: On mukava kuulla, että jaksat lueskella blogiani. Oikein ihanaa uutta vuotta myös sinulle Marja.

  VastaaPoista
 24. Mulla aika ajoin sama fiilis, varsinkin nyt kun tuntuu ettei ole mitään kerrottavaa. Mistään.
  Ja kohta sitten kun on muutto ja alkaa sisustus on kerrottavaa paljonkin! Mutta eihän sekään loputtomiin kestä.
  Olen tosi huono kommentoimaan muiden blogeja, vaikka itseäni ilahduttaa ihan lapsellisen paljon vaikka vaan jätetty puumerkki vierailusta! Täytyis oikeesti skarpata, vuorovaikutuksestahan tässä loppujenlopuksi on kyse, ei kukaan kauaa jaksa yksikseen höpistä ;D
  Tykkään sun tyylistä esitellä yhdessä postauksessa vaikka vain joku yksi juttu, olen saanut blogistasi paljon vinkkejä ja inspiraatiota, kiitos siitä!!

  VastaaPoista
 25. Näitä blogijuttuja tulee itsekkin välillä mietittyä. Viimeksi eilen illalla päätin että lopetan koko bloggailun:) Mutta jotain koukuttavaa tässä touhussa on eikä tätä ilmankaan osaa olla:)

  Sinulla on kiva ja kaunis blogi! Pidän siitä tällaisenaan kovasti!

  Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2011!

  VastaaPoista
 26. Minustakin on ihana lukea blogeja, joskus vain tulee taukoiltua pakostakin työni takia....ei vaan aina aika riitä. Jatka vain samaan malliin<3
  Oikein Hyvää Uutta Vuotta♥

  VastaaPoista
 27. J&M: kiitos ihanasta kommentista. Tiiätkö, musta tuntuu, että me oltais asuttu tässä talossa jo ikuisuus, mutta todellisuudessa mehän muutettiin vajaa kolme kuukautta sitten. Minä niin odotan teidän muuttoa ja paljastuksia, mitä sieltä saunanlauteiden alta paljastuukaan ;)

  Susanne: Kiitos. Sinullakin on ihana blogi, niin raikas ja täynnä eloa. ihanaa uuttavuotta myös sinulle.

  Arja: Olet kultainen <3 Oikein ihanaa ja rauhallista uutta vuotta sinulle.

  VastaaPoista
 28. Hei Johanna,
  samanlaisia mietteitä sinulla kuin varmasti meillä kaikilla muillakin välillä tahtoo olla.

  Blogisi on hyvä juuri tälläisena. Pidän kovasti.
  Kauniita kuvia jälleen.
  Ja sinun positiivinen asenne kuultaa kirjoituksistasi. Se on aina plussaa.
  Oikein Ihanaa Uutta Vuotta Sinulle <3

  VastaaPoista
 29. Huomenta,
  pistä blogisi ihan pienelle tauolle ja kuuntele itteäs, jos tulee ikävä meitä lukijoita, niin palaile uudella innolla ensi vuonna. Älä tee itelle mitään pakkopullaa siitä, että blogiin pitää tulla joka päivä päivitys, vaan just tasan silloin kun huvittaa. Itse kyllästyn nopeasti rutiineihin ja kaipaan vaihtelua, sit taas jaksan, kun teen jotain hassua/poikkeavaa normi arjesta. Kokeile sinäkin sitä blogi-maailmassa, heitä blogiin jotain ihan hassua aina välillä tms... Hyvää Uuutta Vuotta!! t. Hannes

  VastaaPoista
 30. Hei Johanna, kiitos blogistasi. pidän siitä.

  On ymmärrettävää ettei aina tahdo löytyä kirjoitettavaa, mutta kukin tekee voimiensa mukaan.Itseänikin harmittaa, ettei aina ole aikaa koko koneelle vaikka haluaisi kuinka paljon.
  Ihania kuvia on mukava katsella ja sinulla on verbaalinen taito hallussa:)
  Ihanaa vuotta 2011!

  VastaaPoista
 31. Meillä jokaisella on tuo sama tunne käynyt mielessä varmaan montakin kertaa. Rilla kirjoitti sen mihin minäkin yhdyn.
  Itse kirjoitan siitä mitä just nyt on päällimmäisen, myös henkilökohtaisuuksia -sylki suuhun tuo joskus liikaakin mutta mitäs sitten kerranhan täällä elellään :) Näin ajattelen.
  Ja siitä ettei päivitä joka päivä ei kannata tosiaan ottaa stressiä, itse päivitän kun ehdin ja siltä tuntuu -joskus joka päivä joskus kerran viikossa jne..

  Iloa ja valoa uuteen vuoteen ja bloggaamiseen :) Tämä on tosiaan henkireikä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.