Sisällön tarjoaa Blogger.

Parempi tiistai, i hope so.

Eilinen päivä oli töiden puolesta ihan katastrofaalinen, sarjassamme niitä aamuja jolloin olisi syytä painaa herätyskello kiinni, laittaa puhelin äänettömälle ja jäädä kotiin nukkumaan. Tuntui, että mikään ei luistanut ja mikään ei mennyt niinkuin pitää. Onneksi sentään työkaverit ovat mitä ihanempia. Onneksi tänään kellon lyödessä 16.00 alkaa tämän naisen joululoma. Kauan kaivattu loma, jotta taas jaksaa alkuvuoden kiireisimmän työrupeaman.Oletteko te löytäneet Riverdalen tuotteet, minä olen ja ne ovat valloittaneet myös minut. Odotankin innolla joulunjälkeisiä allenusmyyntejä kera upeiden tarjousten.


Ja haluan toivotella jälleen kerran uudet lukijat tervetulleiksi. Jokaikinen päivä on ilo lukea kommenttejanne, ne saavat huononkin päivän näyttämään valoisemmalta.

12 kommenttia

 1. Ihana lukea aamutuimaan kaunis postaus <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ja rentouttavaa joululomaa! Minulla viela kaksi paivaa taman paivan jalkeen... Natti tuo sydan-koriste!

  Rags

  VastaaPoista
 3. Tuollaisia aamuja vierailee täälläkin aina joskus! Riverdale on löydetty, samaisia sydämiä löytyy meiltäkin ja keittiön uusi kello on myös samaa merkkiä.
  Oikein ihanaa lomaa, mulla on vielä tämä ja huominen töitä:(

  VastaaPoista
 4. Vvoih, toivottavasti tämä päivä on valoisampi! Joskus vaan jotkut päivät menee heti aamusta poskelleen, mutta sen jälkeen voi lohduttaututa, että onneksi näitä päiviä on harvoin :)

  Ihana tuo teidän päiväpeitto? Muistatko mitä merkkiä se on ja mistä ostettu? Todella kauniin värinen, olisko shamppanja?


  Oikein ihanaa lomaa ja paljon kallisarvoisia hetkiä perheen kanssa! <3

  VastaaPoista
 5. Joskus olisi tosiaankin vaan parempi jäädä vällyjen alle, mutta onneksi huonoista päivistä on tapana selvitä :)

  Ihanaa, että sinulla alkaa loma. Oikein rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
 6. Ihana makkari! <3 <3 Tuo päiväpeitto on todella KAUNIS!Oih!

  VastaaPoista
 7. Anna: Kiva kun viihdyt blogissani.

  Rags: SInunkin lomasi häämöttää jo ihan nurkan takana, kivaa. Ihanaa joulunaikaa sinulle <3

  Marika: Äkkiä ne päivät menee ja sinullakin loma koittaa <3

  Maria: Se on ostettu Ruotsista Haaparannasta ja kaupasta nimeltä Rusta. Merkkiä en kyllä nyt muista. Päiväpeitto on kaksipuolinen, toinen puoli sellainen tumman ruskea ja tämä mikä kuvassakin näkyy sellainen shampanja varmaan lähimpänä.

  Merja K: Onneksi kaikesta aina selviää. Kiitos rentoudun kyllä :) <3

  Sarppa: Voi kiitos. <3

  VastaaPoista
 8. Jaahas, kello on lyönyt jo 16 ja oot päässyt lomalle!:D Miltäs nyt tuntuu?;) Sain ostettua tänään viimesetki lahjat. Nyt voi alkaa hyvillä mielin odottelemaan jouluaattoa ja ihania jouluruokia, nam!
  Mukavaa ja rentouttavaa lomaa!!

  Piia

  VastaaPoista
 9. Piia: Juu, lomilla ollaan, puhelimeen on laitettu lomatiedote, joten sekään ei enää häiritse joulurauhaa :) Huomenna joululahjaostoksille, kivaa, tekis kyllä jo mieli tänäänkin lähtä :)

  VastaaPoista
 10. Unohda ikävät työasiat ja nauti lomastasi ja kiireettömistä aamuista! Sinä jaksat ilahduttaa meitä lukijoita kauniilla postauksillasi!

  VastaaPoista
 11. Marita: Unohdan. Kiitos ihanasta kommentista jälleen <3

  Esmeralda: Välillä täytyy hakea uusia kuvakulmia ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.