Sisällön tarjoaa Blogger.

Tehopäivä ja pieni paljastus

Joulustressi helpottaa, lahjat ostettu. Tänään on siis vietetty tehokaspäivä. Löytyipä siinä samalla itsellekin joulutunnelmaa luovia koristeita.

Myös nämä koristetyynyt punaisella päällisellä kotiutuivat meille.


Joko olisitte huomenna valmiita näkemään lisää siitä, missä tämä joulupallokin on? Vai onkohan liian aikaista julkisesti kertoa asiasta ja ennenkaikkea siitä, että olen totta totisesti jouluhössö. :D15 kommenttia

 1. No nyt sait kyllä uteliaisuuteni heräämään?! Tahtoo tietää lisää!

  VastaaPoista
 2. Voi ei, oletko sä laittanut jo kuusen? Oot kyllä hössö, hyvällä tavalla ;) Ja ei se mitään aikaista ole, saapahan nauttia joulusta oikeasti kauan ja kunnolla. Vai olinko mä nyt kuusineni ihan väärässä?

  VastaaPoista
 3. Voi kun teillä on ihanan jouluista ja kuusikin jo valmiina :) Me meinattiin jo tänään hakea kuusi, mutta päätettiin odottaa ensi viikkoon, että saadaan itsenäisyyspäivää viettää ilman tunnogta (kuusi vien niin ison tilan, että olohuoneeseen tulee vähän ahdasta :)

  Minusta tuo kuusi muuten käy hyvin tuohon takan viereen. Voi iltasella glögimuki kädessä ihastella sekä takkatulta että kuusta :)

  Hyvää toista adventtia!

  VastaaPoista
 4. Marita: Ehkä asia paljastuu huomenna :)

  Terhi: Hih, kivasti kommentoitu :D Ehkä uskallan paljastaa huomenna kuusen, mikäli kukaan ei ala liikaa asiaa kritisoimaan ;)

  Maria: Minä en malttanut odottaa, meiltä löytyi onneksi paikka missä se ei ole tiellä, muuten minäkin oisin siirtänyt laittamista myöhempään. Kiitos ihanasta kommentista :)

  VastaaPoista
 5. Ja kas, en ollutkaan aiemmin lukaissut edellistä postaustasi, jossa kuusenpaikkaa pohdit. No, takanvierus olisi minusta hyvä paikka sille. Jännään nyt, mitä olet päättänyt :)

  VastaaPoista
 6. Joulupuu kuviin vaan! : )
  Mitähän tuo valkoinen pallo on saanut sinne kuuseen kaveriksi?

  VastaaPoista
 7. Terhi: Huomenna rohkenen paljastaa :)

  Anne: Ehkäpä minä sen uskallan huomenna paljastaa, joten oleppas kuulolla ;)

  VastaaPoista
 8. uskaltaa paljastaa, otit jo ensimmäisen paljastavan askeleen :)

  VastaaPoista
 9. S: Hih, oon minä kasannut kuvia kasaan, että jos huomenna rohkenis sen julkaista ;) Milloin sinun kuusi kuvia nähdään? Ehkä jo huomenna :)

  VastaaPoista
 10. Minulla on kans kuusi ja blogissa jo kuvakin:-))
  Oikein mukavaa sunnuntaita ja leppoisaa itsenäisyyspäivää<3

  VastaaPoista
 11. Lisää kuvia vaan näytille! :)

  Tykkään myös "hössöttää" joulusta (eli nauttia siitä) jo hyvissä ajoin, mutta heti aaton jälkeen tulee kyllä olo, että koristeet voisi kerätä melkeinpä heti pois ja suunnata katseet kohti uutta alkavaa vuotta. :)

  VastaaPoista
 12. Arja: Kävin katsomassa blogissasi, ihanalta näyttää :)

  Helena: Ehkä huomenna tulee lisää kuvia :) Oon samanlainen, että heti tapaninpäivänä keräilen joulun pois ja siirryn taas ruotuun ;)

  VastaaPoista
 13. Teillä on ihanan avaraa ja kauniit materiaalit! Kaunista. Nyt mun joulustressi nousi, en ole juurikaan miettinyt lahjoja. Nyt täytyy aloittaa. :)

  VastaaPoista
 14. Tuire: Kiitos :) Ei minullakaan ollut mitään ideoita lahjoista, mies veti ässän hihastaan ja yllätti ideoillaan, olin hieman hämilläni :) Nyt meillä on kaikki lahjat ostettuna.

  VastaaPoista
 15. Oi että ootkos jo kuusen laittanu? :) Tahtoisin itsekkin mutta joulusiivoukset on vielä tekemättä...myöhemmin sitte. Mulla on tapana tehdä oikein perusteellinen joulusiivous, siivota kaikki kaapitkin ja ikkunat (siis sisäpuolelta) :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.