Sisällön tarjoaa Blogger.

Blogi lopetusuhan alla ja tunnustus

Mun blogi, se on kyllä viittä vaille loppettamisuhan alla.

Sitä on yrittänyt kestää kaiken mitä on saanut kuulla ja lukea, mutta siinä vaiheessa kun kerrotaan, että monien kanssa ollaan keskusteltu siitä miten mä kommentoin muiden blogeja ja miten jätän kommentoimatta sitten joitan, niin voi herranen aika. Kuka hitto jaksaa ressata tällaisesta asiasta, että pitää alkaa miettimään kirjain kirjaimelta mitä milloinkin kirjoittaa ja kenen blogiin.

Tähän mennessä, siis sanotaanko, että klo 19.30 mennessä nautin vielä suunnattomasti bloggaamisesta ja toisten blogien lukemisesta ja itse ainakin jätän jälkeeni hyvin usein pienen kommentin. Se nautinto loppui kuin seinään, en jaksa miettiä, että kukahan nyt tällä kertaa arvostelee mun jättämääni kommenttia selkäni takana, ajattelee, että se olisi jotenkin halveksiva kommentti. Ei vaan jaksa. Sitä ei uskalla kirjoittaa enää yhtään mitään kun heti alkaa kritiikkiä sateleen niskaan selän takana, johon otetaan sitten kantaa kertomalla miten toimin, kantaa siihen kun joissan blogeissa kommentoimiseni on lämpimämpää kuin toisessa, haloo, ehkä se johtuu siitä kenestä bloggarista on tullut läheisempi.

Mä itse olen lukenut sellaisia blogeja joista tosissaan pidän, joiden blogeihin on mukava mennä. Joistain on tullut läheisiä blogiystäviä, jolloin sitä pystyy kommentoimaan hieman avoimemmin. Ne jotka on yleensä kommentoineet paljon mun blogiin, niin heihin on tullut " tutustuttua" lähemmin ja heistä on tullut blogiystäviä. Mutta en mä voi sanoa kaikista lukemista blogeista näin, osa on läheisiä ja osa ei. Ja mun tuskin tarvii siitä potea huonoa omaatuntoa. Mun tuskin tarvii jokaisessa jättämässäni kommentissa laittaa sitä sydäntä perään tai hymynaamaa kertoakseni, että kommentointini ei ole piikikästä tai muuten kommentoitu mielipahaa aiheuttaen.


Näihin sanoihin on hyvä lopettaa : Minä toivon, että teistä jotka minun blogiani lukee tai minä luen teitä, että ette ole ajatelleet, että kommentoisin mitenkään piikikkäästi. Koska niin en omasta mielestäni ole tehnyt.

Ja haluan vielä kiittää niitä jotka ovat blogiani seurailleet ja lukijoinani olleet.

EDIT:

Vastailen muutamaan kysymykseenne, mitä kommenttiboksiin on tullut.

Kiitos teille kaikille kauniista kommenteistanne, te olette välittäviä ja aitoja ihmisiä.Joku kysyi, että miten olen saanut tiedon asiasta. Minuun siis otettiin yhteyttä sähköpostitse. Viimeisimmässä sähköpostissa alkoi jo uhkailu, uhattiin, että mikäli tästä henkilöstä jotain paljastan hänestä tai hänen blogistaan usuttaa hän ystävänsä joka on syyttäjänvirastossa töissä kimppuuni. Voi halleluujaa sanon minä. Pyysin häntä ystävällisesti, ettei hän kirjoittaisi enää sähköpostiini ainoatakaan viestiä.

Mutta tämä paikka blogimaailma on todellakin aika karu, ihmisten kateellisuus ja kateus saavat aikaan mitä ihmeellisempiä käytöksiä henkilöissä. Täytyisi yrittää muistaa se, että lähes suurin osa meistä blogeissa olijoista on aikuisia ihmisiä, käytöksen kuuluisi olla sitä tasoa, mitä aikuisilta odotetaan. Jätettäis ne lapsellisuudet jonnekkin romukoppaan tai jos niitä lapsellisuuden / hölmöilyn temppuja on näytettävä, toivoisin, että niitä ei näytettäisi täällä minun blogissani saatikka tukittaisi sähköpostia niillä. En alennu syytöksien uhriksi, saatikka, että minun pitäisi alentua uhkailun kohteeksi. .............................................................................................................................................................

Valkoisten Ruusujen Sarkka ja Maria blogista Siirtolaisrouvana Baijerissa antoivat minulle tunnustuksen, kiitos kovasti teille, olen otettu. <3Tämän tunnustuksen asiaan kuuluu kertoa itsestään 7 tosiasiaa. Lisäksi tunnustus tulee antaa 15 blogille eteenpäin ja käydä heille ilmoittamassa asiasta.

Mä oon jonkin verran kertonut itsestäni teille ja en mä keksi kerrottavaa nytkään, joten mikäli haluatte jotain kysellä niin vastailen sitten niihin; tosiasioita minusta.

Ja jokainen ihana blogi / bloggaaja joka sivuillani käy voi napata mennessään tämän tunnustuksen, jokaisen teidän blogi on ihana.

95 kommenttia

 1. Voi että! Toivon todella ettet lopeta bloggaamista, mutta ymmärrän toki tilanteesi :( Blogiasi on ollut iloa lukea, vaikka harvemmin tulee itse kirjoitettua kommentteja.

  Ei ole kyllä ihmisillä paljon omaa elämää jos pitää alkaa seuraamaan kuka mitäkin mihinkin blogiin kirjoittaa :(

  Tsemppiä Sinulle ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Voi ei!! Älä ota tästä itseesi, vaan jatka bloggamista. Tunnen ihan samoin että toiset blogit on läheisempiä kuin toiset, samoin kuin oikeassa elämässäkin. Ja siihenkin on syitä monia, kuten että on pitempään jotain blogia lukenut ja kommentoinut jne. Ja jokainen bloggaa ja kommentoi omalla tyylillään. Minulle tulee kirjoitusvirheitä monesti ja monta kertaa, enkä niitä ole katsonut tarpeelliseksi korjailla, kyllä selvän saa.

  Jatka samaan malliin. Ymmärrän kyllä että paha mieli tulee, mutta pää pystyyn.

  Mukavaa viikonloppua sulle.

  VastaaPoista
 3. Ei voi muuta sanoa kuin että pöh, aina noita ilkeilijöitä riittää. On varmasti vaikeaa mutta yritä olla välittämättä, itse en ainakaan ole törmännyt yhteenkään negatiiviseen kommenttiin sinulta, omassa tai muidenkaan blogeissa!

  Täältä toivottelen iloa päivään ja kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista! :)

  VastaaPoista
 4. Ethän sä nyt voi lopettaa, kun just vasta löysin sun ihanan blogin hetki sitten ;)

  Eikö se nyt vaan ole niin, että jokainen kommentoi sen minkä kommentoi. Niillä hymiöillä tai ilman. Kukaan tuskin jaksaa jokaisen lukemansa blogin kirjotusta kommentoida. Ei kai se nyt niin vakavaa ole? Kuka sitä edes jaksaa pohtia ja seurata toisten kommentointeja? Ja sitä paitsi kirjoitetun tekstinhän voi ymmärtää juuri niinkuin haluaa. Aika uskomatonta! Jos nyt siis ymmärsin tämän jutun oikein..

  Niin antoisaa, kun bloggaaminen onkin, niin siinä on sitten aina myös mukana tämä kurja puolensa (joskin en itse siihen ole törmännyt ainakaan vielä). Ja arvostelijoitahan aina riittää! Nähtävästi..

  Itse arvostan sitä, että ylipäätänsä joku jaksaa kommentoida. Sehän se on tämä bloggailun suola..

  Johanna sulle paljon tsemppiä ja toivon, että jaksat jatkaa vielä! ♥ Itse olen ainakin ollut iloinen kommenteistasi, oli ne sitten hymiöillä, sydämillä tai ilman ;D

  VastaaPoista
 5. Voi ei.
  Toivottavasti ihmiset menevät itseensä, jättävät ilkeät kommentoinnit ja sinä jatkat loistavaa blogiasi, jonka olen juuri löytänyt.
  Ihanan rentouttavaa viikonloppua =D

  VastaaPoista
 6. Eiköhän tuollaiset kommentoijat voi jättää ihan omaan arvoonsa. Tsemppiä sinulle! Älä vain lopeta bloggaamista tuollaisen syyn vuoksi. Blogistasi saa varmasti monenkertainen määrä ihmisiä iloa ja inspiraatiota.

  VastaaPoista
 7. Siis mitä hemmettiä?! Onkohan nyt jotain pahaa karmaa liikkeellä kun tuntuu että joka toisen bloggaajan niskaan sataa p*skaa jostain suunnasta?
  Todella typerää käytöstä! Kuka tuollasta edes jaksaa seurata saati sitten viitsii! Voi herran tähden :D
  Älä nyt vaan ainakaa lopeta, tykkään sun blogista hirmuisesti! Ja allekirjoitan mitä sanoit kommentoinnista, toiset vaan ovat tulleet tutummiksi kuin toiset. Itse en tällä hetkellä juurikaan kommentoimaan tahdo ehtiä, ainakaan niin paljon ja niin monelle kuin tahtoisin, mutta sellaista se elämä on!

  Tsemppiä ja ihanaa viikonlopun alkua!!

  VastaaPoista
 8. Kävin juuri jättämässä sinulle tunnustuksen - lie kuinka mones? Olet ihana, rakas ja tärkeä minulle ja monelle muulle! Tuot iloa ja valoa elämiimme! Älä lopeta...

  VastaaPoista
 9. JOHANNA!! ET VARMANA LOPETA :)))) <3 <3<3 <3<3<3<3<3 ;) kenen kotia mä sitten kadehdin jos sä häippäät blogimaailmasta? Ethän mene minnekkään :)))) <3<3

  ps. toivottavasti tuli kylliksi sydäntä yhteen viestiin, aika ällöromanttista etten sanois ;)

  VastaaPoista
 10. Ymmärrän hyvin pohdiskelusi, ihan samanlaisia olen joskus itsekin miettinyt. Mutta älä lopeta, älä anna typeryyden nujertaa. Aina löytyy niitä, joilla on pipo kireällä, mutta onneksi monin verroin enemmän ihania mukavia bloggaajia. :)

  Tämä on kiva blogi, on tosi harmi, jos lopetat.

  VastaaPoista
 11. Voi kun ahdasmielisiä ja lapsellisia voi ihmiset olla...voi hyvää päivää.
  Mä niiiiiiiiiiin toivon Johanna että jaksaisit vielä jatkaa, tämä sun blogisi on mulle tosi tärkeä. Odotan aina into piukeena sun päivityksiäs. Vaikka asut siellä toisella puolella maata, niin tuntuu että oltas ihan naapureita <3 <3

  VastaaPoista
 12. Voi että pistää vihaksi tuollaiset ilkeät ihmiset!!!Mutta mielestäni siinä ei ole muuta takana kuin KATEUS sekä heidän TYLSÄÄKIN TYLSEMPI ELÄMÄ!Täytyy vain kytätä toisten tekemisiä ja kirjoitteluja.Heille voisi sanoa,että HANKKIKAA OMA ELÄMÄ!!
  Älä johanna välitä.Parempi kun ei kiinnittäisi mitään huomiota!Jättäisi ne täysin omaan arvoonsa.

  Toivottavasti nyt et kokonaan blogiasi lopeta.

  Kaikesta huolimatta mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 13. Voi ei! Kauheeta! Minä olen ihan uusi blogi-maailmassa, innostuin koko touhusta kun olin paikallislehden jouluntekijänä. Olen ollut ihan innoissani kun täältä löytyy samanhenkisiä, samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä. On ollut ihanaa lukea blogeja ja löytää sitä kautta aina vaan uuseja blogeja, ihmisiä ja koteja. Vielä ihanampaa on ollut huomata, että joku on kiinnostunut minun höpinöistä ja kuvista.

  Johanna, sinä olit yksi ensimmäisistä lukijoistani ja ensimmäisistä kommentoijista. Ihanaa, kiitos! Juuri tänään päivällä ajattelin kuinka ihana ihminen olet kun jaksat kommentoida ja antaa positiivista palautetta. Olet innostanut enemmän tähän touhuun ja aina ihan odotan merkkiä käynnistäsi... :D Tiedän että ainakin sinä luet kirjoituksiani!

  Sinun blogissa on myös ihana vierailla. Ihania kuvia, ihanaa pohtimista ja ihana kun olet niin avoin. Nyt olen tämän viikon aikana törmännyt monessa blogissa tähän samaan asiaan ja voisi sanoa että hiukan kauhistuttaa... Näinkö suhtaudutaan siihen että joku haluaa jakaa asioitaan ja kotiaan kaikelle kansalle? Nykyään tuntuu että ns. käytöstavat ovat hakusessa yhdellä sun toisella. Turhaa toisten satuttamista! Jos ei tykkää, voi valita toisen foorumin. Ja voi hyvänen aika, toiset ovat vaan tutumpia ja läheisimpiä ja varmaan se paistaa teksteissäkin. So what!!! Minun "tutummat ja läheisemmät" eivät vaivaudu edes kommentoimaan... Tästäkin pitäisi varmaan tehdä joku oma johtopäätös... ;D Mutta life goes on, no matter what!

  Johanna, häntä pystyyn, peltorit korville ja KIITOS!! <3 <3 <3 Uhallakin paljon sytämmiä!!! ;D

  VastaaPoista
 14. Elä lopeta!Ei noista kannata välittää,vaikka se pannuun ottaakin:)

  VastaaPoista
 15. Ei Johanna, älä lopeta! Jätä omaan arvoonsa tuommoiset kommentit. Mä niin tykkään sun valoisista kuvista ja jutuista. Ja niin moni muukin varmasti.

  Itse en blogia pidä, mutta ihmeellistä on näköjään tää blogi maailma.

  Jotkut ihmiset on vaan niin pirun kateellisia, ei niistä kannata välittää!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 16. Voi ei!! Älä nyt vaan lopeta tuollaisten kommenttien takia... Ihmiset ovat niin erilaisia ja jokaisella on oma tapansa ilmaista asioita. Sinä kommentoit juuri niin kuin haluat! kun tarkoituksesi ei varmastikaan ole pahoittaa kenenkään mieltä millään erilaisilla kommenteilla. JATKA SAMAAN MALLIIN VAAN JA OLE OMA ITSESI! HALAUKSIA!

  VastaaPoista
 17. No voi harmi. Onkos tämä joku sellainen ilmiö, joka iskee suosittujen blogien pitäjiin? Muutamassa blogissa on viime aikoina ollut tyrmistyneitä postauksia, kun kyseiset blogistit ovat kohdanneet ikäviä kommentteja tai muuta mielipahaa aiheuttavaa palautetta.

  En tiedä pystyykö nuo tuollaiset jättämään omaan arvoonsa, ja keskittymään sen sijaan blogimaailman hyviin puoliin?! Kyllähän täällä on paljon kivaa ja positiivista ajatusten vaihtoa liikkeellä.

  Kaikesta huolimatta, mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 18. Olen ollut joka ikisestä kommentistasi iloinen! Voi kurjuus. Ihan tuli paha mieli sun puolesta. :(

  VastaaPoista
 19. Älääläälä lopeta!! Tosi kurjaa, että täällä blogimaailmassa on nyt viime aikoina varsinkin ollut tällaista kahinaa. Harmi, että jotkut jaksavat käyttää aikaansa toisten mollaamiseen ja toisten blogien ja kommenttien piiskaamiseen. Ei ymmärrä, että mitä siitä oikein itselleen saa. Helppo sanoa, mutta älä anna ilkeilijöiden masentaa vaan jatka samaa rataa. Sulla on kivoja juttuja ja postauksia, kaunis koti. Ja mä ainakin olen iloinen jokaisesta kommentista, jotka mulle oot jättänyt :) Pää pystyyn!! Halauksia ja tsemppiä, koita nauttia viikonlopusta.

  VastaaPoista
 20. Ei herttileijaa ompas nyt taas jotkut keksineet - noita bloggareitten mollaajiahan aina on ollu - jota en käsitä koska itse kyllä vaan poistun hiljaa takavasemmalle, jos joku blogi ei kiinnosta - mutta että kommentointejakin on alettu ruotimaan! Ite kun en edes monesti lue mitä muut kommentoi, kun mulla on asiaa vain bloggarille itselleen - joskus vielä vähän kierolla huumorilla varustettuna. Enkä muuten ole saanut sulta yhtään vähääkään loukkaavaa kommenttia!

  VastaaPoista
 21. Voi harmi jos olet saanut osaksesi tuollaista :( Itselle ainakin bloggajana on todellakin muodostunut osasta blogeista/bloggaajista läheisempiä ja heille tulee tietty kommentoitua ehkä hieman erillä lailla. Ei niin virallisesti kait. Minulla pitkälti kommentoiminen on kiinni siitä, paljonko aikaa on käytettävissä. Pitäisi skarpata, sillä luen paljon blogeja mutta kommentoida voisin kyllä enemmänkin. Itse ainakin pidän hirmuisesti kaikista kommenteista (en tietty mistään ilkeistä, joita ei onneksi ole tullutkaan) vaikka ne olisivatkin vain muutaman sanan pituisia. Blogisi on ihana ja harmi jos lopetat muiden vuoksi etkä omasta halustasi :(

  VastaaPoista
 22. No johan on jollakin murheet! Ihan älytöntä! Eihän tuollaista tapahdu kuin ala-asteella korkeintaan.

  En niin kauheasti lue kommentteja mut ne mitä olen sinun huomannut kirjoittavan niin ovat aina olleet positiivisia ja mukavia.

  Älähän nyt tuollasta lannistu. On niin kiva käydä lukemassa sun blogia joka päivä kun täällä tapahtuu koko ajan jotain. Oikeesti anna nyt mennä noitten typeryyksien toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos..

  Mut jos päädyt lopettaan niin kiitos antoisasta blogista! Sinulla on ihana koti!

  t. Anna (hiljainen lukija)

  VastaaPoista
 23. Stop tykkänään! Tiedän että paha mieli tuollaisesta tulee, mutta laske vaikka sataan ja yritä unohtaa! Nuo saamasi tunnustuksetkin jo sen kertovat, sinulla on täällä monia blogi ystäviä! Minä ainakin tykkään käydä vaikken aina läheskään ehdi kommentoimaan:) Leppoisaa viikonloppua sinulle !

  VastaaPoista
 24. Voi Johanna! Älä missään nimessä pahoita mieltäsi tuollaisista asioista! Kiitän omasta puolestani kauniista kommenteistasi. =)

  VastaaPoista
 25. voi herranjestas! :(
  Mä lähinnä ihmettelen mun blogissa kävijämäärää ja sitä ettei kommentteja jätetä, joka päivä käy lähes 900-1000, muttei viitsitä kommentoida?!! Ei siinä paljon kiinnosta bloggailla jos ei ole vuorovaikutusta... Vai oonko ihan höpsö???!

  Mitä oon sun kommentteihin törmännyt, ne on aina olleet positiivisia<3 Ja kiitän kommenteista mun blogiini, oon ollut ihan otettu niistä!

  Kuka jaksaa kytätä toisen jättämiä kommentteja??!!!!Vai mikä juttu tässä nyt on menossa???

  Älä lopeta, vaikka ymmärrän että satuttaa...ota pieni tauko, niin minäkin teen :)

  Sulla on kaunis, ihana blogi ja jaksat päivittää usein! Mää niin ihailen sua:)
  Take care<3

  VastaaPoista
 26. Mitä mitä mitä..
  Minne tämä blogi touhu on menossa, tämähän on jokaiselle iloa tuottava asia, näin olen sen ymmärtänyt..
  Eihän tämä nyt tällaiseksi voi mennä, että kaikkeen puututaan..
  Jokainen saa mun mielestä kommentoida, jättää kommentoimatta ja en Todellakaan usko että olisit jotain loukannut kommenteillasi..höpöhöpö
  Tsemppiä sinulle ihanainen Johanna..huomenna päivä uusi!!

  VastaaPoista
 27. Älä missään tapauksessa lopeta, please. Blogisi on aivan ihana!
  Yksi nimeton lukijasi

  VastaaPoista
 28. Voi kun nyt on paljon mielipahaa liikkeellä, kunpa kaikki koettaisivat sopia ja olla sovussa. Joskus väärinymmäryksetkin saavat aikaan suuria ja teidän kannattaisikin yrittää sovussa selvittää asia ja päästä yhteisymmärrykseen ja näin mielipaha voisi väistyä kaikilta osapuolilta. Paljon ikävää on kaikki koettu ja toivottavasti näistä päästäis ja voitais jatkaa iloisin mielin tätä niin mukavaa harrastusta. Tsemppiä vaan Johanna ja ei kannata lopettaa näin kivaa blogia <3

  VastaaPoista
 29. No nythän näitä pahan puhujia tuntuu olevan liikkellä melkein joka toisessa blogissa..kummallista! Mutta älä missään nimesssä lopeta tätä, sinä olit se joka sai minutkin innostumaan tästä bloggailusta ja sinun ansiostasi laitoin oman blogin :) Kiitos siitä! Luen tätä sinun blogiasi päivittäin, ethän lopeta!

  VastaaPoista
 30. Voi ei,ethän vaan lopeta blogiasi! Inhottavaa kun täällä blogimaailmassa tuntuu yleistyvän tämä **skanjauhanta, mikä ihmeen into jollain on lukea toisten blogeja jos niistä ei saa muuta kuin pahaa mieltä! Jokainen bloggari tekee mielestäni suuren teon avatessaan kotinsa ovet toisille, ja on to-del-la kurjaa että toiset sitten käyttävät tilannetta sumeilematta hyväkseen arvostelemalla/ilkeillä kommenteillä/muulla tavoin terrorisoimalla kirjoittajia. Häntä pystyyn kaikesta huolimatta, toivottavasti jaksat jatkaa! Meitä blogisi ystäviä on paaaaaljon enemmän kuin noita selkäänpuukottajia, muista se!

  VastaaPoista
 31. Minäkin olen vasta löytänyt blogisi ja mielellään jatkaisin seuraamista :) Toivottavasti et lopeta.

  VastaaPoista
 32. Eiköhän se kerro enemmänkin niistä ihmisistä, jos heidän ehdoin tahdoin pitää lukea toisen kommentit piikkeinä. Kirjallinen viestintä on toki aina hankalaa, kun ei kaikkia vivahde-eroja pysty välittämään, mutta eihän sitä tarvitse ajatella toisesta automaattisesti pahinta. Itse naivisti en ollut ajatellutkaan, että ehkäpä minunkin joskus tosi lyhyet kommentit luetaan väärin. Aina ei kehtaa niitä hymiöillä kuorruttaa, kun se tuntuu jotenkin hömplätä. Lähinnä yritän vain jättää jotain jälkiä käynneistäni, että bloggaaja tietää jonkun tekstinsä lukeneen. Tsemppiä sinulle blogin jatkamiseen!

  VastaaPoista
 33. Voihan persus sanon minä! Itse luen blogeja, tosi monien ihania blogeja ja läheskään aina en oikeasti ehdi kommnentoida. Yhteenkään huonoon blogiin en ole törmännyt. Meitä on niin monenlaisia ihmisiä ja jokaisella on tyylinsä sisustaa, kirjoittaa ja omat mieltymyksensä asioihin. Ja senhän pitäisi olla rikkaus, erilaisuuden. Tympii tällainen kyttääminen! Mutta toivon sinun jatkavan samaan malliin! Blogisi on ihana :)

  VastaaPoista
 34. No voihan kökkö sentään! Todella tylsää, ja varmasti suututtaa, mutta älä nyt vielä lyö luukkuja kiinni, ethän? :( Miten sait kuulla tuollaisesta takanapuhumisesta?

  Itse olen todella laiska kommentoimaan. Oikeastaan tulee jätettyä helpommin kommenttia vain niiden tutumpien blogin-pitäjien blogeihin. Se on kyllä kurjaa, jos bloggaamisestakin pitää tulla stressi!

  Mukavaa viikonloppua sinne kuitenkin :)

  VastaaPoista
 35. Voi kurjuus! On tietysti helppo sanoa, että toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta tiedän itsekin, etten minäkään siihen aina pysty vaan murehdin ja märehdin, mutta sitten jossain vaiheessa onneksi muisti alkaa pätkiä... Minusta täällä on mukava käydä ja minusta on mukava, että käyt sinäkin vierailulla ja jätät vielä viestinkin. Toivottavasti voimme tehdä näin tulevaisuudessakin!

  Iloa viikonvaihteeseesi!

  VastaaPoista
 36. Ääh! Meitä nyt on moneen junaan ja kuten huomaat on paljon niitä jotka osaa lukea sen kommentin oikein. Nyt kuule leuka pystyyn vaan ja samalla meiningillä eteenpäin. Täällä odotetaan uusia postauksia aina innolla! :) ;) :D

  VastaaPoista
 37. Ymmärrän, että tuollainen pahoittaa mielesi! Toivottavasti enemmistö on kuitenkin positiivista ja he saisivat sinut jatkamaan :) Itse vasta blogisi löytänyt ja ahkerasti päivittäin täällä vieraillut :) niin mielelläni vierailisin täällä jatkossakin!

  VastaaPoista
 38. On tää blogimaailma niin persiistä taas. Ärsyttää tollaset ihmiset ku keksii jo KOMMENTOINNISTA valittamista. Voihan....

  VastaaPoista
 39. No huh huh, älä välitä! Minä ainakin oon tosi ilonen kommenteistasi! Koita olla ajattelematta ja pidä kiva viikonloppu perheesi kanssa <3

  VastaaPoista
 40. Sinulla on ihana blogi ja kivoja kommentteja,minunkin blogissani,joskus jopa ainoa :) Jatka vain <3

  VastaaPoista
 41. Näitä löytyy aina ja vuorotellen hyökätään milloin kenenkin blogin kimppuun. Vaikka se pahalta tuntuukin niin kannattaa jättää ne omaan arvoonsa, näitä ilkeilijöitä riittää -ikävä kyllä - aina.

  Tsemppiä jatkoon! :)

  VastaaPoista
 42. voi ei, älä lopeta bloggaamista! blogisi on ihana ja juttusi mukavia. käyn joka päivä katsomassa mitä olet kirjoittanut ja jättämäsi kommentit blogiini ovat olleet todella mukavia ja positiiivisia! älä lopeta! :)

  VastaaPoista
 43. voi kun kuulostaa todella ikävältä toiminnalta! Ainakin minun blogia olet aina kommentoinut tosi ihanasti vaikka ei niin läheisiä blogiystäviä (vielä:)) ollakaan!
  Tykkään kovasti kodistasi ja jutuistasi, olisi todella ikävää jos lopettaisit!
  Täällä kun julkisesti puuhailee, pitäisi kai hyväksyä että kaikki ihmiset eivät ole mukavia ja jättää omaan arvoonsa. Ymmärrän toki että olet pahoittanut mielesi, eikä tuollaisia pitäisi kenenkään joutua lukemaan.
  Aurinkoa viikonloppuusi kuitenkin :)

  VastaaPoista
 44. Siis mitä? Missä on tuommoisia keskusteltu? Voi luoja miten typerää!! Kai sitä nyt jokainen ihan itse saa päättää miten kirjoittaa kenenkin blogiin..voi että sentään..

  Sehän se tässä kirjoittamisessa on, että äänensävyt puuttuvat ja niitä sitten toiset yrittää esim. hymiöiden muodossa korvata. Mutta kun kaikki ei käytä hymiöitä tms., tai kirjoita samalla tavalla niin sitten tulee väärinymmärryksiä ja muuta vastaavaa.

  Älä nyt ihmeessä lopeta, koeta jättää tuommoiset kommentoinnit omaan arvoonsa. Vaikeaa se on (tiedän, että itse ottaisin varmaan aika paljonkin itseeni, koska oon vahvasti tunneihminen) mutta yritä. :)

  VastaaPoista
 45. edellisiä komppaan, ihana on blogisi, ihanasti jaksat kommentoida blogiini, ja vaikutat todella mukavalta ja lämminsydämiseltä ihmiseltä, ja en voi edes kuvotella, että osaisit ilkeillä kenellekkään.

  olen sitä mieltä, että ilkeiden kommenttien takana on kateus. Ja jos jollakin oikeasti on aikaa seurailla niin vahvasti toisten blogien kommentointia, että pystyy muokkaamaan mielipiteen siitä kelle kommentoidaan sydämin ja kelle ei niin liikaa on aikaa ja liian vähän elämää.

  Toivottavasti jaksat jatkaa ja jätät tuollaiset puheet omaan arvoonsa, vaikka tiedänkin, että ne tuntuvat kurjalta. Blogiasi on aina ilo seurata ja lukea! <3

  VastaaPoista
 46. Aivan tippa tuli silmään :( Olen seuraillut blogiasi ehkä puolisen vuotta ja kuten joskus sanoin (silloin vielä nimettömänä) voisin muuttaa kotiisi vaikka heti. Saan sinulta (niinkuin monelta muultakin) ihania ideoita ja inspiraatiota, jota en tällä hetkellä muuten saa, koska olen kotona pienten lasten kanssa. Viime aikoina täällä blogeissa on ollut todella paljon negatiivisiä viboja ja ne pahoittavat kaikkien mielen -erityisesti niiden muutaman joihin ne on nyt kohdistettu. On helppo sanoa, että älä välitä, kun itsekkin tiedän, ettei se käy niin vaan.
  Älä kuitenkaan lopeta blogiasi -pidä vaikka tauko, mutta älä lopeta!! Olet kuitenkin blogiaikasi aikana panostanut tähän niin paljon, että älä heitä sitä hukkaan. Ja eihän kukaan voi olettaa, että ehdit jokaiselle kommentoimaan, ja jokainenhan meistä tulkitsee kommentit eri lailla, mutta yritetään muistaa, että jätetään ne negatiiviset kommentit pois. Ne joita ei kiinnosta, niin eihän niiden tarvitse seurata...

  Jaksamisia sekä kevättä ja uusia kirjoituksia odotellen... :)

  VastaaPoista
 47. Kiitos teille kaikille kauniista kommenteistanne, te olette välittäviä ja aitoja ihmisiä. <3

  Joku kysyi, että miten olen saanut tiedon asiasta. Minuun siis otettiin yhteyttä sähköpostitse. Viimeisimmässä sähköpostissa alkoi jo uhkailu, uhattiin, että mikäli tästä henkilöstä jotain paljastan hänestä tai hänen blogistaan usuttaa hän ystävänsä joka on syyttäjänvirastossa töissä kimppuuni. Voi halleluujaa sanon minä. Pyysin häntä ystävällisesti, ettei hän kirjoittaisi enää sähköpostiini ainoatakaan viestiä.

  Mutta tämä paikka blogimaailma on todellakin aika karu, ihmisten kateellisuus ja kateus saavat aikaan mitä ihmeellisempiä käytöksiä henkilöissä. Täytyisi yrittää muistaa se, että lähes suurin osa meistä blogeissa olijoista on aikuisia ihmisiä, käytöksen kuuluisi olla sitä tasoa, mitä aikuisilta odotetaan. Jätettäis ne lapsellisuudet jonnekkin romukoppaan tai jos niitä lapsellisuuden / hölmöilyn temppuja on näytettävä, toivoisin, että niitä ei näytettäisi täällä minun blogissani saatikka tukittaisi sähköpostia niillä. En alennu syytöksien uhriksi, saatikka, että minun pitäisi alentua uhkailun kohteeksi.

  VastaaPoista
 48. Kylläpäs on taas tällaista p***aa liikkeellä! Ihmiset ovat niin älyttömän kateellisia ja täällähän on helppo anonyymina kommentoida vaikka ja mitä. Todellisuudessa, vaikka kaikki ollaan aikuisia, niin tätä saamaa käytöstähän löytyy ihan tuolta arkipäivän puoleltakin. Kokemusta on! Jokainen sinulta tullut kommentti blogiini on ollut minulle päivän piristys ja erittäin tärkeä! <3 Toivon kovasti, että et lopeta, koska blogillasi on valtavasti lukijoita! Kirjoituksiasi on mukava lukea ja niissä on ihanan persoonallinen ote - sinun persoonasi <3 Jos joku ei sitä kestä, niin se hänen ongelmansa. Yhden negatiivisen asian kohdalla ajattelet kahta positiivista juttua, niin silloin negatiiviselle jutulle ei jää tilaa. Vaikeaa se on, tiedän sen. Kovasti tsemppiä Johanna - älä luovuta!

  VastaaPoista
 49. Toivon kyllä tosiaan, niinkuin moni muukin näköjään, että hermosi kestää ja jatkat blogisi kirjoittamista. Kuviasi ja tarinoitasi on mukava seurailla.
  Itse olen niin uusi tässä blogimaailmassa, että nämä ilkeilyt ovat minulle ihan tuntematonta aluetta. Tai ei kai uhkailua voi sanoa enää pelkäksi ilkeilyksi.
  Tsempiksi Sinulle samaa kuin Soilelle pari päivää sitten: ehkä ihmisten ilkeys tai paha tahto ei riipu mitenkään Sinusta tai tekemisistäsi, ehkä se on muuta pahaa oloa jota sitten puretaan 'vähän' väärällä tavalla... Näin pyrin itse ajattelemaan elämän tilanteissa.
  Toivon tosiaan, että saamme seurailla sisustustasi vielä pitkään!

  VastaaPoista
 50. Hei!
  itse aloitin bloggaamisen vasta äskettäin ja olen useasti käynyt sivuillasi mutta en aina ole kommenttia jättänyt..
  Anna moisen olla..sillä hänen tarkoitus onkin nujertaa sinut..ja hän voittaa tämän sillä että lopettaisitkin bloggaamisen kokonaan...
  Muta älä anna periksi, sillä sinä voitat taatusti tämän olemalla täällä ja jatkavasi täällä..Pää pystyyn ja selkä suoraksi ja eteenpäin vaan sanoi "mummo lumessa"..Itse olen saanut kärsiä paljon elämässä ja siitä on seurannut taistelutahto..ja sitä lähetän tällä viestilläni myös sinulle...siis bloggaillaan

  VastaaPoista
 51. Hei Johanna!
  Olen jo kauan lukenut blogiasi, koskaan en vaan ole mitään kirjoittanut mut nyt palo pinna! En olisi ikinä uskonut että tuo blogimaailma voi olla tuollaista!? Kaikki sympatia ja empatia sinulle ja muille ihanien blogien kirjoittajille. Luulen ettei monikaan ymmärrä miten todella paljon teillä menee aikaa ja energiaa tähän harrastukseen ja miten paljon olette avuksi muille mahtavinen ideoidennne kanssa. Itse olemme loppusuoralla rakennusprojektimme kanssa ja sinun blogisi (monien muiden ohella) on ollut niiiiin avuksi, koko eteisemme ja olohuoneemme on tulosta ihanista ideoista joita täällä kauniissa blogissa jaat. Kotinne on kaunis, toimiva ja siihen on helppo samaistua kun rakentaa hyvin samanlaista taloa nyt itse. Toivotan ihanaa kevään jatkoa ja voimia ja kovuutta tähän hulluun blogimaailmaan!
  Johanna, älä missään tapauksessa lopeta blogiasi, uskon että kaltaisiani anonyymeja lukijoita on paljon. Ajattele miten hienoa että juuri sinä olet luonnut blogiisi ja kauniiseen taloosi tunnelman jota monet haluavat katsoa, oppia ja seurata. Minulle olet opettanut paljon, ihan kuule seinien väreistä alkaen... Kotinne on kaunis, blogisi yksi parhaista ja me anonyymit blogilukijat tarvitsemme sinunlaisiasi ihmisiä!
  Tsemppiä!!
  Ihanaa kevättä koko perheellesi:)

  VastaaPoista
 52. Siis ei voi olla totta!!! Onko jollakin todellakin aikaa kurkkia jokaista sun jättämää kommenttia ja keksiä siitä noin uskomattomia juttuja!! Pöyristyttävää kerrassaan!

  Toivon todella, että et lopeta bloggaamista, täällä on niin ihana käydä kurkkimassa aktiivista kirjoittamistasi. Ymmärrän kyllä, jos et halua jatkaa. Eihän se ole tarkoitus, että jokaista kirjoitusta ja jokaista sanaa joutuu miettimään.. TÄmähän menee ihan hirveäksi, jos mielensäkin pahoittaa ja joutuu ihme syytösten uhriksi :(

  Halauksia sinne!

  *OnnenHippuja*

  VastaaPoista
 53. Kaikkea sitä kuuleekin... Nyt ei kyllä edes löydy sanoja :( Mitä ihmeen merkitystä jollekulle voi olla siinä, miten kommentoit? IHANAA, että jaksat niin paljon kommentoida - ei sitä voi mitenkään säädellä, minkälaisia ne ovat. Aina positiivisia. Voisin kyllä kuvitella, että jokainen bloggaaja on onnellinen kaikista saamistaan kommenteista - niistä positiivisista ainakin.

  Lapsia kiusataan koulussa ja netissä, aikuisia kuulemma sitten työpaikoilla ja ihan samalla tavalla netissä. Ei millään mahdu mun jakeluun tämä. Jaksamista sulle!!

  VastaaPoista
 54. Tää oli aika järkyttävää luettavaa! Siis joku toinen blogisti on alkanut sua sähköpostitse uhkailemaan???? Uhkaillaan ensin itse, ja sitten uhkaillaan syyttäjä-ystävällä????? Olen pitänyt tätä harastusta tähän asti aika harmittomana, tosin anonyymit on aina kaiketi joitakuita terrisoineet nimettömillä kommenteilla. Aika uskomatonta! Ja toi on just ärsyttävää "että ollaan muka muiden kanssa pohdittu.." Pyhpyh. Mä en useinkaan ota kantaa näihin soppiin blogeissa, mutta nyt kyllä ihmetyttää ja ärsyttää sun puolesta!

  Tietty kaikilla on läheisiä ja ei niin läheisiä blogiystäviä. Onhan se selvä, että tulee kommentoitua eri tavalla. Mitä sitten? Häntä pystyyn vaan! :)

  VastaaPoista
 55. Voi Johanna, harmittaa hirveesti sun puolesta!! Kaikkihan loppupeleissä pitävät blogia itseään varten ja positiivisella mielellä, pientä iloa ja irtiottoa varten arjen askareista. Tuntuu aika kurjalta, että kaikki eivät käyttäydy kuin aikuisen kuuluu ja miellä tätä bloggailua sellaiseksi "kivaksi harrastukseksi". Toivon sinulle kuitenkin hyvää mieltä ja intoa jatkaa ihanan blogisi jatkamista =)
  Aurinkoista lauantaita!

  VastaaPoista
 56. Hei,
  käyn sivuillasi usein. Blogisi on jotenkin rehellinen ja vilpitön.
  Olet saanut yhteydenoton uhkailuineen ja se on varmaan tietyllä lailla hyvin epämiellyttävää sekä pelottavaa. Toisen uhkaaminen sanallisesti on rikos. Jos kysymyksessä on väärinymmärrys niin aikuiset ihmiset voivat sen mitä ilmeisemmin selvittää. Mutta jos taustalla onkin jotain muuta yhteyttä ottaneen tahon suunnalta niin asia onkin jo monimutkaisempi. Varsinkin sille joka on sitä yhteyttä ottanut.
  Mutta se olkoon hänen ongelmansa. Vai mitä ?
  Lopettaa kyseisen asian vuoksi ei kannata. Kuittaa kys. asia vaan ihmisten typeryydellä ja jatka. Blogikirjoittajat eivät näköjään aina tykkää toisistaan varsinkin kun kateutta on ilmassa. Mukavaa päivää sinulle ja toivottavasti saan lukea juttujasi myös jatkossakin ! Keep calm and go on !
  Emilia

  VastaaPoista
 57. Voi hyvänen aika mitä olet saanut niskaasi!?! Tosi kurjaa ja ymmärrän täysin fiilikset lopettaa blogisi kokonaan :( Oletko ajatellut laittaa salaiseksi ja vain kutsutuille blogiasi? Älä välitä mitä muut kirjoittavat, itse tiedät mitä olet sanonut ja se on tärkeintä. Kateus saa ihmiset tekemään joskus kummia asioita.
  Tsemppiä!!!

  VastaaPoista
 58. Voi, miten kamalaa. :(
  En oikein osaa edes sanoa mitään, tuntuu varmasti tosi kurjalta!
  Minun blogiini olet ainakin jättänyt pelkästään ihania kommentteja, enkä edes ymmärrä, mistä tällaisessa voi olla kyse.
  Voimia Johanna, yritä painaa asia mielestäsi, vaikka se varmasti onkin vaikeaa.
  Ja jos uhkailu ei lopu, niin kyllä minäkin ehkä veisin asiaa eteenpäin...

  VastaaPoista
 59. Huh huh! Tää oli kyllä älyttömin ja sairain juttu jonka olen kuullut täällä blogistaniassa. Joo, ei varmaan huvita jättää enää viestejä muiden blogeihin jos joku todella on niin ilman muuta tekemistä että seurailee miten muut kommentoivat toisten blogeja. Valitettavasti mä vieläpä uskon että täällä ei edes ole niitä "ilkeitä anonyymeja" vaan vakibloggaajia, jotka kirjautuu ulos kommentoidakseen jotain ikävää. Ei jaksa ymmärtää ja tuleepa mieleen että viitsiikö omaa blogiakaan päivitellä jos tämä menee tällaiseksi.

  Mä komppaan muita ja sanon, että älä lopeta! Älä välitä! Jatka ihan samaan malliin, eihän sua voi syyttää siitä jos käyt jättämässä kommentin hymiöllä tai ilman... Just kun mä aloin seurata sun kevennystäkin... :)

  Tsemppiä! :) (Olikohan tässäkin nyt yksi hymiö liikaa tai liian vähän... ;)))

  VastaaPoista
 60. Mä olen vilpittömästi sitä mieltä, että Johanna tämä sun blogisi oikea helmi blogien joukossa. Älä anna niille häiriköille sitä nautintoa, että sulkisit blogin. Mä en vaan ymmärrä mitä joku/jotkut luulevat voittavansa tuollaisella uhkailulla? Kateus on kamalaa eritoten kun se menee tuolle tasolle. Siis jatkathan kaunista ja ilahduttavaa blogiasi :)?!

  Lämmin hali ja rutistus Johanna!

  t.Minna :)

  VastaaPoista
 61. Tuo samainen tunnustus löytyy blogistani sinulle!

  VastaaPoista
 62. Kun on näin suosittu blogi ja lukijoita noin paljon ei negatiiviselta kommentoinnilta voi välttyä...todella kurjaa ja mieltä alentavaa. Minä olen saanut blogistasi tosi paljon iloa ja kommenteistasi myös. Tyttäreni pitää muotiblogia ja siellä jos missä ollaan kateellisia...ilkeetä kommentointia tulee ihan henkilökohtaisuuksiin asti. Yksi millä niistä ilkeistä anoista pääsee eroon, on estää anonyymien kommentointi kokonaan :/
  Tsemppiä Johanna ja uskon että nostat hännän pystyyn ja jatkat samallalailla kuin ennenkin :)

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 63. No höh! Olen lukenut blogiasi kauan ja joka päivä ja joskus montakin kertaa päivässä, mutta koskaan en ole kommentoinut, mutta nyt oli pakko. Tuollaiset ihmiset nauttii siitä kun saavat tuottaa mielipahaa ihmisille, niistä ei kannattaisi välittää, tiedän helpommin sanottu kun tehty. Mutta jos lopetat blogisi saa kyseinen henkilö vielä lisää tuulta purjeisiin. Tuollainen käyttäytyminen kuuluu minusta päiväkotiin jos et ole mun kaveri niin mun äiti tulee ja vetää sua tukasta. Ei todellakaan aikuisten käytökseen! Ihanaa päivänjatkoa teille!! -Miia-

  VastaaPoista
 64. Käsittämätöntä! Joillain on ilmeisesti liikaa aikaa? Tsemppiä ja jaksamista, teetpä sitten minkä päätöksen tahansa.

  VastaaPoista
 65. En ole käynyt lukemassa päiviin postauksia ja voi ei, tällaistako taas liikkeellä! Nämä on inhottavia, turhia ja niin kurjia juttuja. Toivottavasti vältyt näiltä jatkossa, ja toivottavasti kaikki bloggaajat ja muutkin ymmärtävät ottaa huomioon toisten tunteet ja käyttäytyä asiallisesti. Tsemppiä täältä!

  VastaaPoista
 66. Kylläpä tulin surulliseksi puolestasi! En voi uskoa, että oikeasti on noin kateellisia ihmisiä, että alkavat menemään henkilökohtaisuuksiin kommentteineen. Olet valitettavasti joutunut kyllä ihan syyttä ilkeän, sairaan loukkauksen ja uhkailun kohteeksi. En voi ymmärrä, mitä tämä ihminen sillä voittaa...?

  Itse olen ollut jokaisesta kommentistasi iloinen, minkä olet blogiini jättänyt. Toivon kyllä sydämestäni, että jaksat jatkaa tästä eteenpäin...

  VastaaPoista
 67. Älä lopeta, on ollut niin ihana lukea sun sisustusjuttuja. Makusi on samantyyppinen kuin itselläni ja olen saanut sinulta aivan ihania ideoita. Noita kateellisia löytyy aina joiden on pakko sabotoida toisten elämää. Älä välitä noista. Ja voin itse sanoa alan ammattilaisena ettei suomessa syytteitä noin vaan nostella. Jos kyseinen henkilö sitä yrittää on todennäköistä että hänet nauretaan ulos koko virastosta. Ja kyllä on tyhmä kaveri jos lähtee mukaan tollaiseen touhuun, maine sillä menee. Emme asu Amerikassa :). Tätä viestiä ei tarvitse julkaista ettei tule lisää sontaa niskaan. Mutta pointtini oli että älä huoli!!!! Olet ihana!

  Terkuin,
  -Miia S-

  VastaaPoista
 68. Olen tainnut törmätä tämän saman asian puimiseen jo parissa blogissa loppuvuodesta. En vain todellakaan tiennyt että kyse on sinusta! Nyt hyvä idea onkin se salasanalla suojaaminen ja vaikka käyttäjätunnuksen vaihtaminen.
  t. Riikka

  VastaaPoista
 69. Voi hurja. Aina löytyy kateellisia ihmisiä, jotka eivät osaa säilyttää aikuisuuttaan. Koita vaan olla välittämättä moisista sittisontiaisista!
  SUlla on kaunis koti, kiva blogi ja jaksat jättää kommentteja toisille eli kaikki on just hyvin.
  VAikka harmittais ja varmasti satuttaa tollainen uhittelu, niin nokka kohti taivasta ja jatkat bloggailua entiseen mukavaan malliin. Tsemppiä ja jaksuja!!

  VastaaPoista
 70. Kateus se vie kalatkin vedestä!
  Olen muistakin blogeista lueskellut näistä ilkeistä kommentoijista, ja tullut siihen tulokseen, että jos jostain blogista tulee suosittu, niin näitä kateellisia alkaa ilmaantua!

  Eli rinta vaan rottingille ja älä noista välitä!
  HEH aika säälittävää, että joku jaksaa (on on aikaa!) tutkia lähettämiäsi kommentteja!

  Mukavaa kun olet kommentoinut blogissani, ja toivottavasti jatkossakin, se piristää aina!
  Ethän lopeta blogiasi tämän takia!

  VastaaPoista
 71. Voi hyvänen aika, uskomatonta että aletaan tuolla tavalla uhkailemaan! Joku nyt purkaa omaa pahaa oloaan ihan väärään paikkaan! Älä anna tuommoisten ihmisten lannistaa, vaan jatka blogiasi!<3 Sinulla on paljon ihania ja kannustavia lukijoita!:) Jaksuja!!!<3<3

  Piia

  VastaaPoista
 72. Meitä ihmisiä on joka lähtöön.
  Suvaitsevaisuus ja toisten ihmisten kunnioittaminen uudelleen muotiin!

  VastaaPoista
 73. Hmm.. en ymmärtänyt ollenkaan mistä on kyse (luin ehkä liian nopeasti), siis siitäkö että kommentoit liian vähän muiden blogeja vai et ole jotain blogia kommentoinut vai olet kommentoinut väärällä tavalla... oli niin tai näin niin "keep calm and carry on" ;)

  tuumii eräs joka ei ehdi kommentoimaan kenenkään blogia niin usein ja paljon kuin haluaisi...

  VastaaPoista
 74. En voi kuin ihmetellä...Älä välitä vaan jatka omalla tyylilläsi!! Ymmärrän hyvin kuinka ikävät sanat sattuu, mutta onneksi suurin osa osaa kuitenkin käyttäytyä. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 75. kyllähän sinun pitäisi tietää että mielentereyspotilaita on maailma täynnä (viittaan tällä työhösi...) ;)

  Älä anna sen lannistaa! jatka blogiasi ja laita ne viestit roskapostisuodattimeen. Sitä paitsi yksikään syyttäjäviraston työntekijä saati syyttäjä ei ole p*skankaan vertaa kiinnostuneet mistään blogimaailmasta :P saati syytteen nostamiseen tarvii ensin rikosilmoituksen. että nuo syyttäjänviraston aulavahtimestarituttavilla uhkailut voi unohtaa. Roskapostisuodatin käyttöön ja bloggaaminen jatkukoon!

  tsemppiä ja uusia sisustuskokeiluja päin! :)

  t. sussu - hiljainen lukija joka uskaltautui kommentoimaan vasta nyt :)

  VastaaPoista
 76. Voi hyvänen aika..tää on jo ihan uskomatonta, että joku alkaa oikeen uhkailemaan, vaikka ensin itse alkaa sulle avautumaan. Ottiko kyseinen henkilö ihan itsenään sinuun yhteyttä? Ettei piilotellut anonyyminä? =)
  Älä vaan Johanna lopeta ihanaa blogiasi! Jätä tällaiset hölmöydet ihan omaan arvoonsa ja jatka kuten ennenkin!!

  VastaaPoista
 77. ja piti vielä lisäämäni että älä ikinä mene vastaamaan niiden hullujen maileihin!

  t.sussu uudestaan

  VastaaPoista
 78. Tsemppiä! Helppo sanoa, että älä välitä, mutta kyllähän sitä aina ottaa itseensä ilkeistä sanoista.

  Toivoisin kovasti, ettet lopettaisi blogiasi. Tätä on ollut niin kiva seurata ja olen saanut täältä monia ideoita omaan sisustukseen.

  VastaaPoista
 79. Hei,
  Johanna :-). Voimia. Älä lopeta. Sulla on suurin osa kannustavaa innostavaa lukijakuntaa täällä, joten kevät tuulahduksia ootellessa....

  t.Iinuska

  VastaaPoista
 80. Täällä yks nimetön blogi-surffaaja vaatii: SUN ON PAKKO JATKAA!! En ymmärrä mitä väärää olisit tehnyt. Älä luovuta, vaan jatka ihanaa blogin pitoasi. Käyn melkein päivittäin sun juttujasi katsomassa, ja se tarkoittaa että ne todellakin kiinnostaa mua! Siis jatka hyvä nainen! t. neena

  VastaaPoista
 81. Ei muuta kuin tuulta päin ja jatka omalla linjallasi. Kuten huomaat, saat kannatusta valtavasti ja blogistasi pidetään. Tsempiä!

  VastaaPoista
 82. Siis ihan käsittämätöntä kuinka lapsellisesti ja idioottimaisesti aikuiset ihmiset voivatkaan käyttäytyä!? Ei voi ymmärtää...
  Toivon todella, että jaksat vielä jatkaa bloggailua, vaikka blogimaailma onkin näyttänyt sinulle ne huonoimmat puolensa.
  Tsemppiä!!

  VastaaPoista
 83. Kiitos teille kaikille kommenteista. Jatkan, mutta ehkä hitusen pienemmillä fiiliksillä. Onneksi teitä ihania lukijoita on olemassa <3

  VastaaPoista
 84. Laita vas. kätesi oik. olkapään yli ja oik. kätesi vas. olkapään yli, halaa itseäsi! <3
  Kiitos kauniista blogistasi ja samalla kiitän myös kaikkia teitä jotka jaatte kotinne, perheenne, itsenne ja ideanne meille muille, olkaamme kiitollisia niistä, miksi tuhlaisimme energiamme nekatiivisille kommenteille, se olisi mun mielestä kotirauhan rikkomista!
  Olen itse liikuntarajoitteinen ja pahoina aikoina sairauteni ajaa minut pyörätuoliini, rakastan kotiani ja sisustamista(nykyään toisten avustuksella). Tietokoneeni on ikkuna ulkomaailmaan ja kiinostuksen kohteina on esim. sinun blogisi ja muiden samankaltaiset blogit! Saan blogeistanne motivaatiota uuteen päivään ja hymyn ihastuksesta huulilleni! Kiitän tuhannesti siittä, annetaan kaikkien kukkien kukkia, otetaan ja poimitaan ne kukat joista pidämme!
  Toivotankin sinulle oikein mukavaa kevään odottelua! :)
  Ps. Jaksavuuteni on välillä rajallista, siksi harvoin kommentoin!

  VastaaPoista
 85. Minä kans täällä ihan ihmeissäni luen juttuasi, ei voi olla totta!!! kaikkea se kateus teettääkin..tosi kiva kun päätit jatkaa

  T. Sarppa

  VastaaPoista
 86. Voi että ihmiset osaavat olla sitten inhottavia.Et kyllä lopeta bloggailua tuommosten typerysten takia.Sinun blogiasi on niin kiva illalla lueskella ja katsella kuvia että mitäs sitten illat tehdään jos lopetat?Tsemppiä!

  VastaaPoista
 87. Mun täytyy sanoa että olen kyllä pöyristynyt. En oikein muuta osaa sanoa..
  Älä vaan lopeta bloggailua tuommoisen takia. Kannattaa jättää ihan omaan arvoonsa. Uskomatonta touhua..

  VastaaPoista
 88. Älä välitä niistä rumista ja ilkeitä kommenteista. Niiden takana on vai ilkeitä ja kateellisia ihmisiä. Älä ajattele pelkästään niitä ilkeitä kommentteja vaan myös niitä hyviä ja iloisia. Tykkään lukea blogiasi enkä todellakaan haluaisi että lopetan blogisi kirjoittamisen ♥ :)

  VastaaPoista
 89. Uskollinen lukija: Yritän olla välittämättä, aina se vain ei onnistu. Teidän ihanien ihmsten kommentteja olenkin ajattelut ja niistä yrittänyt saada intoa jatkamaan. Mutta katsotaan mitä aika tuo tullessaan.. Kiva kun viihdyt blogissani :)

  VastaaPoista
 90. Päästä vippaa kun ylempää ei voi. On kyllä niin paksua. Go Johanna go!! Älä välitä ♥

  VastaaPoista
 91. Kiitos sokrutin ihanasta kommentista <3

  VastaaPoista
 92. Hei! Entiedä mitä siellä blogi maailmassa on tapahtunut... Mutta juuri blogisi löytäneenä toivon ettet lopeta!! Aivan ihania kuvia.. Juuri tuolla lailla haaveilin sisustavani tulevan kotini. siis älä lopeta!!

  VastaaPoista
 93. Toistaiseksi ainakin bloggailu jatkuu, lopetan kun alkaa nyppiin niin pahasti ettei enää hermo kestä ;) Mukava kuulla, että pidät blogistani, tervetuloa uudelleen. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.