Sisällön tarjoaa Blogger.

Pala sydämestä

Tulin kertoilemaan kuulumisia ja mietteitä. Me on ulkoiltu ja nautittu perheessä toistemme seurasta. Välillä olen käynyt lukemassa teidän ihanien blogiystävien kommentteja, ne on saaneet miettimään asioita myös teidän lukijoiden kannalta. Mitä kommenteistanne ymmärsin niin haluatte jatkossakin lukea juttujani ja katsella kuvia kotootamme ja elämästämme. Olen ollut hieman häkeltynyt siitä kuinka oikeasti teistä suurimmasta osasta on tullut minulle läheisiä ystäviä, vaikka koskaan ei olla tavattukaan. Teidän tuki on ollut yhtä tärkeää kuin " tosielämän" ystävien. Se on mieletön juttu kun on voinut tutustua tällätavalla saman henkisiin ihmisiin, jotka pitävät samoista asioista ja joilla on suunnilleen samoja arvoja elämässään.Nauttisimme jokainen bloggaamisesta ja muiden blogien lukemisesta, ei arvosteltaisi toistuvasti, miten joku tekee toisen mielestä väärin ja kuinka joku tekee näin. Tuomitseminen ja arvostelu ja toisten kyttääminen, ne satuttavat ihmisiä ja vievät palan siitä ihmisestä. Pienen palan, mutta palan jolla on merkitystä ja joka tekee ihmisestä edes hitusen onnellisemman. Kenenkäänhän ei tarvitse pakosta lukea kenenkään blogeja, onneksi meillä on valinnanvapaus, jolloin pystymme jokainen valitsemaan ne itsellemme tärkeät blogit joihin on mukava mennä ja joissa tuntee itsensä kotoisaksi. Itse ainakin toivon, että jokainen joka minun blogissani käy, käy sen vuoksi, että pitää tästä minun blogista aidosti.

 


Meillä "vierailee" lähes kolmetuhatta ihmistä päivittäin, se on hurjamäärä päivittäisiä kävijöitä ( ainakin minulle). Siihen mahtuu varmasti monenlaista kävijää, mutta kuten te ihanaisetkin sanoitte suurinosa on niitä ihania blogiystäviä, jotka pitävät siitä, että voivat lukea blogiani ja saada vaihtelevasti joitain vinkkejä omiinkin koteihinsa. Koskaanhan tämä blogin pitäminen tai lähinnä sen kritiikin osalta ei ole ollut ruusuilla tanssimista, aika-ajoin kommenttilootaan pyrkii viestejä, joista paistaa kateus, kateus siitä mikäli jollakin saattaa asiat olla hitusen paremmin kuin itsellään. Kateuutta syntyy, kun ihminen keskittyy seuraamaan toisten tekemisiä ja vertaamaan itseään heihin. Mutta minä toivoisin, että ei annettaisi kateudelle sijaa, koska sillä ei saavuteta mitään se ei palkitse ketään se ei anna mitään, ei kadehtijalle eikä sille blogin pitäjälle. Kateus katoaa, kun katseen kääntää toisten elämien sijaan omaan elämäntilanteeseen ja miettii, mikä siinä on hyvää ja mitä itse voisi tehdä oman onnellisuuteensa ja tyytyväisyytensä eteen.


Oikein ihanaa lauantai-illan jatkoa teille ihanat ystävät.

23 kommenttia

 1. Rauhallista lauantai-iltaa myös sinne, niin kuin kaikille muillekin täällä vieraileville!

  VastaaPoista
 2. Mikä helpotuksen huokaus tuli, kun huomasin listalta sinun bloganneen! Sinä olet saanut lyhyessä ajassa hurjan lukija määrän. Osa syynä varmasti ihana "blogipersoonasi", joka välittyy postauksistasi. Ihana koti, joka ei muuten on muuten sellainen ihanan tavallisen harmooninen - tavallisella en tarkoita pahalla- vaan monet sisustusblogien kodit ovat vahvasti retroja, romenttisia, new englantia, moderneja jne - ihania tosin kaikki nekin.

  VastaaPoista
 3. Sanoissasi on paljon viisautta. Olen hämmästynyt tuosta hurjasta päivittäisestä määrästä, mikä blogissasi vierailee. Tuolloin jo pitää varautua, että saattaa tulla "kaikenlaisia" kommentteja. Jätä ne omaan arvoonsa, äläkä rasita itseäsi, sillä sehän on juuri ikävien kommenttien tarkoitus, ärsyttää sinua. Olet ihana!

  VastaaPoista
 4. Ihania sanoja...
  Mukavaa viikonloppua myös sinne!

  VastaaPoista
 5. Hyviä mietteitä :)

  Jos ikävät kommentit ja yhteydenotot alkaa käydä liian raskaaksi, on aina mahdollisuus salata blogi, vain valittujen lukijoiden käyttöön, tai vaikkapa kieltää anonyymit kommentit, siis että vaatii googletilin että voi kommentoida.. Joskus ekoina kertoina kun eksyin blogiisi, ihmettelin kuinka olet niin rohkea että bloggaat ihan oman nimen takaa, siis tarkoitan että kun on sähköpostiosoite ihan omalla nimellä. Eihän multakaan nimeä ole vaikea arvata, mutta blogiposti ei ole henkilökohtainen ja olen pyrkinyt pitämään oman ja tuttavieni nimet piilossa ihmisiltä.. Paikkakunnan olen paljastanut, mutta Tre on niin iso paikka, että ei pelkällä etunimellä pitkälle pötki ;)

  Mutta sinä se vaan uskallat olla sinä ihan kaikille avoimesti :)

  VastaaPoista
 6. Johanna- Sinä olet tärkeä :). Hyvää viikonlopun jatkoa sinulle ja perheellesi!

  t.Minna

  VastaaPoista
 7. Hei Johanna,

  En ole koskaan ennen varmaan kommentoinut blogiasi, vaikka säännöllisesti sitä luen.

  Olen pahoillani kokemastasi, ja vielä enemmän olen pahoillani niiden kateellisten ihmisten puolesta.

  Yksinkertaisesti en ymmärrä kateutta, kun se ei koksaan ikinä ole keltään muulta pois. Jos jollain on enemmän, kauniimmin, paremmin, olen onnellinen hänen puolestaan. Minulla on unlemia, meillä jokaisella on. Joskus jos minusta tuntuu, että joku toinen elää unelmaani,en ole kateellinen, päinvastoin. Olen onneliinen sen ihmisen puolesta, että häntä on onnistanut. Se kannustaa myös minua, että kun oikeasti tarpeeksi uskon ulemiini, pystyn ne myös toteuttamaan. ja vaistomasietsi alan elämään tavoitteellisesti kohti unelmaani.

  Olen joskus sanonutkin, että kannattaa olla varuillaan siitä mitä unelmoi, sillä unelmat käyvät usein toteen. No joo, okei lottovoitostakin unelmoin, mutta en lottoa koskaan, joten sillä saralla tuskin käy unelma toteen :)Olen myös sitä miletä, että oma onni ei ole kiinni "lottovoitosta".

  Tärkeintä on olla kiitollinen siitä mitä ON, TÄSSÄ ja NYT.

  Pyrkiä tekemään hyvää toisille, iloita arjen yksinkeratisista asioista. Rukoilla ja kiittäkää kaikesta kauniista mitä elämä on antanut meille.

  Tämä lyhyt "puheenvuoroni" on teille kaikille blogien pitäjille. Nautitaan toisitamme tuomitsematta. Hiljaisuudessa on usein viisaus.

  VastaaPoista
 8. Jos kommenttiboxiin tulee turhaa törkyä, niin helposti saat sitä vähemmäksi poistamalla mahdollisuuden kommentoida anonyyminä.

  Kiva jos jatkat blogiasi :) En ole sisustusihmisiä, mutta tykkään katella kauniita kuvia ja koteja. Ja sellainenhan sinulla ilman muuta on :)

  VastaaPoista
 9. Hei, sinulla on aivan mahtava blogi, olen saanut tosi tosi monta ihanaa vinkkiä blogistasi, olen vasta löytänyt sinun blogisi äskettäin. Kysyin sinulta aikaisemmin tällä viikolla teidän keittiön välitilan laatoista, heti kun näin keittiösi laatat, tiesin että tuollaiset haluan myös omaan kotiini. Ja nyt ne on meilläkin seinällä ja olen aivan älyttömän tyytyväinen! Kiitos sinun blogin, tuskin olisin osannut hahmottaa kokonaisuutta ilman sinun valmista keittiökuvaa :) Teillä on muutenkin tosi kaunista :) Ja olisi kiva vielä piiiitkään jatkaakin sinun blogin seuraamista kun vasta olen tämän löytänyt :)
  -Liisa

  VastaaPoista
 10. Ihana blogi !!!! Sinulta saa ideoita myös omaan kotiini ,sisustus on maailman ihaninta :)

  VastaaPoista
 11. Ota oikea kätesi ja kierrä se vasemman olkapääsi ympäri, tee sama vasemmalla kädelläsi, halaa itseäsi, niinkuin minä sinua virtuaalisesti, kaunis kiitokseni erittäin tärkeästä asiasta mitä kirjoitit, nautin suunnattomasti näistä sinun ja muidenkin "samankaltaisten" ihanaisten tekemistä blogeista, olen liikuntarajoitteinen ja välillä ikkunani maailmaan on tämä virtuaalinen ikkuna ja kun sinne katson, näen erittäin upeita sisustuksia, hyviä vinkkejä, tuunattuja juttuja, hienointa ja kaikkein kaunista on saada katsoa sielunne ikkunaan, em. monesti saa minut unohtamaan itseni ja sen hetkisen tilanteeni ja mikä parasta hymyn huulilleni, kiitän siitä että olette olemassa, haluatte jakaa meille kotinne, perheenne, ideanne ym. ym., kiitän omasta puolestani, että saan olla yksi lukijoistanne ja en missään tapauksessa viitsisi tuhlata energiaani kateuksenpanetteluun, annetaan kaikkien kukkien kukkia, CARPE DIEM! :)

  VastaaPoista
 12. Kiva postaus. Paljon hyvää ja viisasta tekstiä! Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa teidän perheelle! :)

  VastaaPoista
 13. Sarkka: Kiitos samoin <3

  Amalia: Olet ihana, sanasi kyllä lämmittävät mieltä <3

  Marita: Niin se täytyy, jättää omaan arvoonsa sellaiset ihmiset, jotka satuttavat. Myös sinä olet ihana ja ollut blogini ekapostauksista lähtien menossa mukana, joten sinusta on tullut läheinen <3

  Nina: Ihanaa, että jätit kommenttia. Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa sinne teille myös. <3

  mine: En halua piiloutua nimimerkin taakse ja se on oma valintani. Salasanalla suojattu blogi voisi olla yksi mahdollisuus rajoittaa hieman sitä kenet hyväksyisi jäseniksi.. Tulen piipahtamaan blogissasi huomenna <3

  Minna: Kiitos, sinä myös <3

  Anne: ihana kun jätit kommenttia. Sinun sanasi ovat aitoja ja otat kantaa tärkeään asiaan joka hyvin monilla ihmisillä unohtuu. Kauniita sanoja <3

  U: Kiitos, mukava, että pidät ja seurailet blogiani ja kiitos, että jätit kommenttia <3

  Liisa: Voi ihana kun jätit kommenttia. Nyt tulee ihan kyynel silmään sanoistasi, olen niin iloinen , että pystyin auttamaan sinua <3 Sinä olit kyllä taitava laattojen etsijä kun niistä hatarista muistikuvistani löysit sen oikean :)

  Anonyymi: Kiitos. Sisustaminen on kyllä ihanaa, nautin siitä itsekin, mutta on se vaan kallis harrastus :)

  Adolfina: Kiitos halauksesta, tulee tarpeeseen. On ihanaa kun voi edesauttaa parantamaan tilannettasi ja erityisen iloinen olen kun juttumme saa sinut iloiseksi. Haluan lähettää myös sinulle halauksen ja iloa päivääsi <3

  VastaaPoista
 14. oli ihana huomata että et ollut lopettanut bloggailua ja uusi postaus oli ilmestynyt.. :) hurjat kävijämäärät sinulla, blogistasi selvästi pidetään! :)

  VastaaPoista
 15. Johanna: Kateus pitää ansaita. Joten nenä kohti taivasta ja nauti elämästä.

  -Anett

  VastaaPoista
 16. Heips! Häntä pystyyn. Tällä rintamalla lentää valillä loska ja P****, mutta mitäs sitten.
  Tottakai jonkun kanssa kirjoittelee erilaisesti. Kun toista on tuntenut pidempään, juttu rönsyilee, jatkuu edellisestä jne.

  Mä olen varmaan tyhmä, kun en ole sun kommenteissa mitään piikkiä huomannut :) Ei vaan, koita olla välittämättä, se on paras apu!

  Kivaa sunnuntaita ja bloggailun jatkoa!♥

  VastaaPoista
 17. Kiva nähdä, että bloggailusi jatkuu ja saadaan edelleen lukea kuulumisiasi ja katsella kuvia kauniista kodistasi:)

  VastaaPoista
 18. Virpi: <3 Ihanaa viikonlopun jatkoa myös teille.

  Elluu: Ajattelin, että teitä ihania lukijoita täällä kuitenkin riittää niin pitää yrittää ainakin jatkaa.

  Anett: Kiitos ihanasta kommentista <3

  Emilia: Kiitos, totta loska ja p lentää. Jättää omaan arvoonsa sellaiset, jotka välittävät vaan ilkeilystä. Ihanaa sunnuntaita myös teille <3

  VastaaPoista
 19. Hyviä mietteitä, jatka vain bloggausta :) kolmetuhatta on todella hurja määrä! huh huh, mutta tämä onkin hyvä blogi, niin että ei ihmekkään. Mukavaa sunnuntaita sulle!

  VastaaPoista
 20. Johanna, älä vaan lopeta blogin pitämistä, ja anna arvostelijoiden olla omassa arvossaan.. Minäkin täällä käyn aina ihastelemassa sivujasi vaikka olenkin laiska kommentoimaan (voin kommentoida sitten siviilissä ;)) Yllätys oli melkoinen kun säännöllisesti seuraamassani blogissa kehoitettiin käymään sivuillasi ihastelemassa kuvia ja sisustusta! terv RiikkaK

  VastaaPoista
 21. Ihana, kun olet täällä taas <3
  Kauniisti kirjoitat, totuuden mukaista asiaa.

  Me ollaan niin onnellisia, kun päivitit blogisi.

  VastaaPoista
 22. Soile: Toivottavasti viihdyt <3

  akissfromthepast : Kiitos ihanasta kommentista.

  RiikkaK: Ai:) Mukava, että löysit tänne :)

  Eija: Kiitos Eija. <3

  VastaaPoista
 23. Moi! Älä piittaa kateellisten ihmisten löpinöistä! Mä ainakin käyn täällä sen takia, että on niin kiva lukea sun juttuja ja katsella kauniita kuvia ja tietysti saada vinkkejä omaankin sisustukseen (sit joskus... :D)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.