Sisällön tarjoaa Blogger.

Tarjoushaukka liikenteessä :)

Kuten useempi lukija tietää, että mää haaveilen uudesta ruokailuryhmästä. Sitä pöytää meille ei nyt vielä ole kotiutunut, ehkä kyttäilen sellaista unelmatarjousta ;) Mut tuolit niistä on hyvä lähteä haavetta viemään etiäpäin.

Vaaleat, lyhyt selkäiset tuolit, oli minun valinta ja varmaan valinnassa edes auttoi niiden järkyttävän halpa hinta ;)En ollut koskaan ajatellut, että ostaisin lyhytselkäistä, jotenkin olen mieltänyt korkeaselkäisen minun makuani paremmin vastaamaan, mutta näitä katsellessa ja kun silmä on jo hitusen tottunut, olen näihin erittäin tyytyväinen.


Nämä tuolit olivat siis kennellekään ei varmaan enää tule yllätyksen jos mainitsen sanan Kodin 1 :D Eli sieltä löytyi. Tuolien oikea hinta 129 euroa / kpl ja nyt hinta (ihan itseäkin hymyilyttää) 29, 90 euroa / kpl. Eli huima säästö. No tulee se miinuspuolikin, näitä tuoleja ei ollut kuin kaksi, joten ne neljä muuta pitää ostaa normi hinnalla :) tai ellei jaksa kyttäillä tarjouksia. Niin ja pitäähän se valkoinen pöytäkin näiden tuolien kaveriksi hankkia. Mutta huima säästö jo näiden kahden tuolin osalta tuli; n. 200 euroa.

Olen myös miettinyt ratkaisua, että jättäisin vanhat korkeaselkäisemmät tuolit pöydän toiselle puolen ( sinne mahtuu 3) mutta ostaisin niihin sellaiset täysmittaiset irtohuput, eli ulottuisivat lähes maahan asti, sävynä sama kuin lyhytselkäisissä tuoleissa, kuosi vaan olisi irtohuppujen osalta ruudullinen. Ja nämä uudet tuolit laittaisin vastakkaiselle puolelle, eli missä nyt ovat kuvissakin, jolloin keittiöstä olohuoneeseen katsottaessa näkymä ei estyisi kun olisi 3 matalaselkäisempää tuolia. Kuulostaako ihan pöhköltä? Ehkä, ehkä ei :) Ehkä joudun ostamaan ne neljä uutta tuolia tai sitten pihistelen ja ostan vaan ne huput, mutta se jää nähtäväksi, sulatellaan vaihtoehtoja :)


Hmm.. jään pohtimaan miten asian kanssa etenen ja mihin ratkaisuun sitten päädynkään. :D 

32 kommenttia

 1. Minäkin unelmoin valkosiesta ruokapöydästä;)

  Mutta kun teetimme joskus entiseen asuntoon mittojen mukaan jalopuisenpöydän, niin en oikein raaskis luopua. Eli näillä näkymin en saa valkoista pöytää, vaan mustan. Nimittäin pöytä on puusepällä hiottavana ja samalla se petsataan mustaksi. Jännityksellä odotan, miltä pöytä näyttää uudessa kuosissaa, ajattelin kyllä, että voisin teettää siihen lasin päälle riippuen siitä, kuinka arka se musta pinta nyt sitten on.

  Joten ihan ensin unelmoin vain uusista tuoleista :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on keittiönpöydän ympärillä 4 vaaleaa hupputuolia ja neljä tummaa rottinkituolia, joissa vain istuinosassa saman sävyiset päällysteet kuin tuolihuput ovat, joten minusta ei kuulosta ollenkaan huonolta idealta!!!

  VastaaPoista
 3. Kauniit tuolit oot löytänyt ja mistäpä muustakaan kuin Kodin ykkösestä :D harmi vain kun ei ollut enempää..

  VastaaPoista
 4. Kodin ykkösestä kyllä tekee hyviä hankintoja ja siellä alennukset tosiaan on kohdallaan. Tuolit näyttää hyviltä, harmi kun oli vaan ne 2, mutta varmasti jos löydät vastaavanväriset irtohuput niin sopivat korkeaselkäisinä just niinkun kuvasitkin :)

  Mukavata maanantain jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Ei voi olla totta!! Miten sä onnistu(i)tkin bongaamaan tuohon hintaan, järjettömällä älennusprosentilla tuolit?? Tuon täytyy olla lahja ;) (tarkoitan kykyä,hih)! Ihan mielettömän hienon löydön teit. Oletko ihan varma valkoisesta pöydästä? Nuohan sopii loistavasti tumman puupöydän kanssa.

  Tuleppa Johanna noutamaan jotakin blogistani ;)...

  Hyvää maanantain jatkoa!

  t.Minna :)

  VastaaPoista
 6. Voi vau! Ihanat tuolit!!!
  Ja olipa hyvä, että edes muutaman sain superedullisesti:)

  VastaaPoista
 7. Hienoja löytöjä ja mihin hintaan! Minusta huppuratkaisu kuulostaa hyvältä, helppo vaihtaa tyyliä halutessa. =)

  VastaaPoista
 8. Voi jukra ku sä teet hyviä löytöjä!!!! Mielenkiinnolla jään odottelemaan mihin ratkaisuun päädyt=)
  Tahtoo sen kodin 1:sen meirän lähelle!!!!

  VastaaPoista
 9. Oletpa taas löydön tehnyt! Minä olen kaavaillut meille keittiöön uusia tuoleja siten että olisi aina kaksi samanlaista eli 2*3 tai 3 + penkki, nyt penkki on pöydän päässä, mutta tarvitsee löytää kerralla vain kaksi samanlaista.

  niin ja eiliseen, että se e-pelto ei sano mitää, k-peltosanoisi tai pello...ä : )

  VastaaPoista
 10. Anne: Siitä tulee varmasti hieno. Ja lasikansi kuulostaa oikein hyvältä, mikäli se sitä vaatii. Kerrohan sitten miltä näyttää kun saat sen takaisin kotiinne.

  Sanna-Rikka: Kiva kuulla, että sinun mielestä sopii hyvin vaikkakin toiset olisi matalaselkäisempiä. Piti vielä lähtä kurkkimaan teitin keittiökuvia jotta näin millainen ratkaisu teillä oli ja ne huppupäälliset oli kauniit. Samaa myytin kodin 1:ssä tai ainakin samannäköisiä:)

  Heli : Niinpä :)

  Päm: :) Pitää kyttäillä tarjouksia jos sattuisi seuraavat kaks kappaletta silmään :)

  Minna: En ole varma valkoisesta pöydästä. Näin kodin 1:ssä niin ihanan pöydän ja se ei ole valkoinen vaan puunvärinen, ja voi että mää tykästyin siihen :)

  Anu: Niinpä, täytyy olla tyytyväinen nuihin kahteen :)

  Janika: Olet ihan oikeassa, helppo vaihtaa halutessaan ja niillä saisi nopeasti uutta ilmettä aikaan.

  FanniAuroora: :) Mä lähetän teitille virtuaali kodin 1:n :) Mutta ei taida helpottaa :D

  Amalia: Meillä on tällä hetkellä 3 tuolia + penkki ja jotenkin minä haluan siitä penkistä eroon, vaikkakin siihen monta mahtuu istumaan. Siksi oikeastaan ostin nuo kaksi. Vielä pitää yksi käydä ostamassa normihinnalla..

  Mulle ei taas nuo muut sano mitään :) Tiedätkö tän paikan Eli paikkakunnan nimi+mylly, missä sijaitsee? Kylän ohi ajetaan ja oikealla puolen näkyy.... Menneepä vaikeaksi :)

  VastaaPoista
 11. Vautsi, oot kyllä löytäny tuolit edullisesti! Sinä se oot kyllä tosiaan aikamoinen tarjoushaukka!:D Täytyypä joku päivä kans piipahtaa Kodin Ykkösessä kun sieltä löytyy noin hyviä tarjouksia tai sit sinä oot just oikeena päivänä liikenteessä.;)

  Piia

  VastaaPoista
 12. Huh, mitkä löydöt! Harmi, kun oli vain kaksi, mutta säästöhän oli noiden kohdalla jo valtava. Oletko samanlainen tarjoushaukka kuin se Tuurissa oleva mies? :D Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 13. Piia:siellä kannattaa kyllä aika-ajoin käydä :)

  Niina: No en varmaan ihan samanlainen ;)

  VastaaPoista
 14. Ja LISSULLE: jonka kommenttia en julkaise. Miksi ihmeessä sinä edes vaivaudut tänne sivuilleni, jos sun kommentointi on tuollaista. MINÄ päätän mistä kirjoitan, miten kirjoitan,koska kirjoitan, et sinä!

  VastaaPoista
 15. Olipas löytö! Muakin harmittaa kun Kodin1 on täältä niin kaukana, siellä on tosi kivoja juttuja! Vaikka meidän viimekertainen reissu nyt olikin vähän mitä sattui, mutta siitä ei kauppaketjua voi syyttää :)

  VastaaPoista
 16. Moikka moi taas vähästä aikaa :) Vautsi, mitä löytöjä teit! Mulla myös haaveina matalaselkäiset ruokapöydän tuolit. Alunperin haaveilin Kaaneista tai Pedro Holan tuoleista, mutta budjetti ei ihan taida riittää :) Luin aiempia postauksia ja ihanaa, että päätit jatkaa blogin pitämistä. Kurjaa, että jotkut ihmiset yrittävät sabotoida ja saada aikaan pahaa mieltä :( Voimia ja mukavaa alkuviikkoa <3!

  VastaaPoista
 17. J&M: :) No ensi kerralla teet sinäkin sieltä löytöjä, mä tuun vaikka tuomaan hyvää onnea sun kaveriksi :)

  Maria: Ihana kun ehdit piipahtamaan kylässä :) Pedro Holan tuolit on kauniita, mutta hinta tosiaan hirvittää :)
  Ja kiitos tsempeistä <3

  VastaaPoista
 18. Heh hee, sulle tulis aika pitkä matka lähtee onnettareksi! Mä taidan käyttää ens kerralla huonoa palvelua saadessani sitä sun "Etteks te tiedä kuka mä oon- mä oon ASIAKAS!"- lausetta, pitäis tepsiä :D Palautettakin sinne Kodin1:seen laitoin, eivät ole vastanneet. Mutta toivottavasti herätti jotain keskustelua siellä!

  VastaaPoista
 19. J&M: Heh :D Suosittelen kokeilemaan, varmasti palvelu paranee viimeistään siinä vaiheessa kun lausahdat kyseiset sanat :)

  VastaaPoista
 20. Minulle tuli heti mieleen, että eriparituolit olisivat vastakkain niin, että toisella puolen on kaksi korkeaa ja toisella yksi. Tarvisi ostaa enää vaan yksi lisää :) Meillä on lyhyt selkäiset tuolit ja varsinkin tämmöisessä pienessä tilassa ne tuovat mukavasti tilan tuntua.

  VastaaPoista
 21. Jenni: Meillä on oikeasti neljä niitä korkeaselkäistä ( yksi vaan on työhuoneessa ollut tuolina). Pitääpä alkaa kokeilemaan eri vaihtoehtoja :) Mutta pssst: Laitoin tilaukseen korkeaselkäisiin tuoleihin huput ;)

  VastaaPoista
 22. Olipa edulliset tuolit! Ja kauniit myös :)

  VastaaPoista
 23. Anskuliini: Oli kyllä super edulliset.

  Anonyymi, jonka kommenttia en julkaise, sori, siinä ei siis ollut mitään negatiivistä :) Arvaukseesi: Ehkä , ehkä ei. Mä olen ottanut linjaksi, että asuinpaikkaa en kerro, joten salaiseksi jää. Olen kuullut, että moni paikkakuntalainen blogia lukee, olisin toivonut, että kukaan kyläläinen ei tietäisi / tunnistaisi. Ehkä periaatteena pieni paikka jutut leviää... Plaah, mukava tietää kuitenkin, että siellä ruudun takana on samankylän nainen :D

  VastaaPoista
 24. Ei ollenkaan pöllömpi idea yhdistää erilaisia tuoleja! Minulla on tarkoitus terassin pöydän ympärille koota monenlaisia vanhoja puutuoleja (eipä ole paljon vastaan vielä tullut...;D). Eli eikun kokeilemaan. Jumangegga, täällä kun ei ole edes Kodin 1:stä!!! :( Tosi kivaa lukea aina kun ihmiset löytää vaikka mitä kun tämä paikka alkaa muistuttaa oikeaa periferiaa, kaikki häviää... No, tuunailtava niistä mitä löytyy. Mukavoo viikkoa!

  VastaaPoista
 25. Upea löytö... kauniit tuolit.

  Kannattaako odotella toista tarjousta vielä ;)

  VastaaPoista
 26. Kauniit tuolit,onko niissä irrotettavat nuo pääliset?Oliko ne kangasta?

  VastaaPoista
 27. Ihanat tuolit! Mietin heti miten ne pysyy lapsiperheessä puhtaana? Eikös ole kangasta kuitenkin?

  Olen vasta löytänyt nämä sisustusblogit, ja sinun on ihan ykkönen :) Itselläkin alkaa sisustusasiat kiinnostamaan, tähän asti en ole juurikaan kiinnittänyt niihin huomiota. Ihana piristää päivää ja nähdä kauniita kuvia erilaisista kodeista!

  VastaaPoista
 28. Joo, meinasinkin ettet sitä julkaise. :) Ei se mitään, luulen silti että olin aika lähellä. (: Kodin 1 on meilläkin yksi suosikkikaupoista, ja toisena sitten Pentik, mutta se onkin sitten piirun verran kalliimpikin. :D

  Mukavaa loppuviikkoa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 29. PiiaS: Sinunkin suunnitelma kuulostaa ihanalta. Tietty etuja kun asuu kaupungin sykkeessä, mutta todella paljon täältä kadonnut sisustusliikkeet, ihan harmittaa, ettei niitä ole enempää. Vielä muutama vuosi sitten oli todella monta ihanaa liikettä, mutta lapun luukulle laittoivat.

  Ainosofia: No ei varmaankaan :D

  Syysq: Irroitettavat päälliset juu, joten voi ostaa uusia ja pestäkin välillä :)

  U: Niitähän voi pestä välillä :) Ja mikäli mustikkasopat kaatuu niin uudet päälliset tilaukseen. Kyllä lapsiperheissäkin voi valkoista käyttää ihan huoletta:D

  Ja kiitos, että tykkäät blogistani ja toivottelen sinulle oikein paljon sisustusintoa lisää :)

  Anonyymi: Hih:)Voi, pentik on ihana, kävin siellä tänään ;) Juuh, liian hintava myös aika-ajoin mun kukkarolle. Mutta minä piipahdin tänään siellä Coloressa, voi mitä ihania, huomenna siis luvassa ostoksia sieltä.

  Niin ja huikkaathan heipat jos näät mut kylillä :D

  VastaaPoista
 30. Joo, Colore on kans yks hieno kauppa, ja onhan niitä muitakin ihania pikkuputiikkeja ja vaikka mitä ostettavaa, muttei ihan tilat riitä kotona ja kaikki kaupassa kivalta näyttävä ei myöskään välttämättä näytä yhtä kivalta omassa kodissa. :D

  Niin ja joo, moikkaan kun nään sut. =)

  VastaaPoista
 31. Anonyymi: Heh, totta.Minäki salaa jo haaveilen, että rakennettaisiin vielä iisompi talo, tuolla olisi kai vapaana vielä kaksikerroksiselle talolle tontti ;) Mut leikki leikkinä, minä saattasin tuon tehdäkin, mutta mun mies, tylsäkun on aina välillä niin hän teilaa mun "nerokkaat" ideat ;)
  Minä oon yrittänyt etsiä sitä caacao liikettä, mutta ei sitä vissiin enää ole? Onko täällä meidän huudeilla mitään, ei varmaankaan :)

  VastaaPoista
 32. Mä kuulin kans tossa joulun aikaan että se olis lopetettu mut en oo päässy viel selvyyteen et pitääkö paikkaansa... :( Harmi, siellä oli kaikkia ihanuuksia (sielläkin ;)). Ja joo, mullekkin kelpais kaks kerrosta, tai edes joku aitta tms jota vois sit sisustaa mut mies ei oikee innostu asiasta. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.