Sisällön tarjoaa Blogger.

Tykkään, en tykkää, tällaista lisää ominaisuus käyttöön!

Olettehan huomanneet, että nyt on mahdollisuus myös osoittaa olevansa siellä ruudun toisella puolen ja ilmaista klikkaamalla postauksesta mielipiteensä,  painamalla painikkeita
tykkään :)
 en tykkää !
 tällaista lisää !


Monet niin kuin minäkään ei ehdi aina niitä kommentteja jättää, vaikka kuinka haluaisi, joten tässä yksi ratkaisu pulmaan :)

Nopea yksi klikkaus ja oman mielipiteen saa ilmaistua.
Ja kertovathan nämä klikkaukset, millaisia postauksia siellä ruudun toisella puolen toivotaan lisää ja minkälaisia postauksia ei tarvisi enää teidän mielestä tehdä  :)

Mukavaa ainakin minun mielestä :)

17 kommenttia

 1. Kiitti vinkistä! Pitääpä koklata osaanko laittaa :D

  VastaaPoista
 2. Apuva tarvin :D Miten tuon tykkään en tykkää saa laitettua?

  VastaaPoista
 3. Ulkoasu --> katso kohta missä gadgetissa lukee blogiteksti ja paina muokkaa, siellä on kohta johon ruksataan toiminnot painike... jossa lukee oletuksena näitä tykkään, en jutskia :)

  VastaaPoista
 4. Ihana koti teillä ja kiva blogi :)
  Eksyin tänne esmeraldan blogista...mulle tää kommentoiminen on vieras laji, usein ei ehdi eikä edes hoksaa, mutta halusin jotain positiivista kommenttia laittaa kun olit saanut sitä toistakin lajia..harmillista.
  Aurinkoista talven jatkoa! tänne eksyn varmaan toistekin :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Mukava kun tulit piipahtamaan ja kiitos kauniista sanoistasi, mieltä lämmittävät. Oikein ihanaa kevään odotusta sinulle ja tervetuloa meille uudelleen :)

  VastaaPoista
 6. Kiva idea!
  Olen vain itse niin huono tekniikan suhteen omassa blogissani, että monet hienoudet menevät ihan ohitse.
  Kauniit tulppaanit!

  VastaaPoista
 7. Nina: En minäkään mikään neropatti näiden koneiden kanssa ole. Kokeile, kyllä sinä osaat :)

  VastaaPoista
 8. Hauskaa ;) Oon miettinyt, pitäiskö itsekin laittaa. On niin helppoa ja nopsaa!

  Ja arvaan, että alla noissa pusseissa on tuolin päälliset! Mulla ollut samanlaiset sovituksessa kotona ja piru kun olivat aavistuksen liian pienet :/

  VastaaPoista
 9. Rilla: Laita ihmeessä, nopea tapa jättää joku merkki edes :) Minäki jännäsin viimeseen asti, että sopivatko meidän vanhoihin tuoleihin ja just sopivat olivat :)

  VastaaPoista
 10. Nyt siis heti postaus tuolinpäällisistä in action :) Kiitos tuosta painikevinkistä. Piti vaihtaa blogimallia ja lopulta sain kuin sainkin nuo näkymään. Helppoa, kun ei aina 'tartte' jättää kommenttia, mutta voi tuolla tavalla jättää merkin käynnistään. Pystyykö tuosta muuten jotenkin näkemään kuka on tykännyt tms.? Mä en sitä hoksannutkaan vielä selvittää.

  VastaaPoista
 11. Terhi: Huomenna postausta luvassa :) Ei minun tietääkseni pysty näkemään, että kuka tykkää. Se ois kiva jos näkis, samallalailla kun facebookissa :)

  VastaaPoista
 12. Tama on kiva. Aina ei ehdi kommentoida tai sitten muut on jo monta kertaa sanoneet saman asian kuin itsekin sanoisi. :)

  Ihanat tulppaanit. Minakin haen tanaan viikonlopun kunniaksi.

  Ihanaa viikonloppua!

  Rags

  VastaaPoista
 13. Onko ideaa kuinka saan takaisin kaikki kolme vaihtoehtoa tuohon klikkailuun??? Nimittäin kun lisäsin tuon toiminnon, niitä oli kolme, otin käyttöön vain "Tykkään" ja nyt en millään saa niitä kahta muuta lisättyä...
  :( Voi minua!

  VastaaPoista
 14. Rags: Tulppaanit on kyllä ihania, pitää minunkin hakea tänään hieman lisää :)

  PiiaS: Kirjoitat siellä muokkausvalikossa tykkää sanan perään esim, en tykkää. Muistaakseni pilkuilla piti erotella ne.. :)


  Vaahteramäen emäntä:

  <3

  VastaaPoista
 15. Kiitos Johanna!! <3 Olisihan tuo pitänyt tajuta... nyt onnisti. Mukavaa synttäriviikonloppua! Tuolinpäällis -postausta odotellessa.. ;D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.