Sisällön tarjoaa Blogger.

♥Hyvää ystävänpäivää♥

Se ois kuulkaa ihanainen ystävänpäivä tänään.
Kiitos teille kaikille ihanille blogini lukijoille, jotka pidätte blogistani aidosti. Te teette tästä bloggailusta mukavaa.

Ainahan ei voi kaikkia miellyttää postauksillaan ja toivoisinkin, että te anonyyminä kommentoivat, jotka tulette näihin blogeihin ja haukutte blogin ja bloggaajan lyttyyn, te jotka ette pidä sisustustyylistäni tai siitä mikä väri milloinkin kotonamme vallitsee niin poistuisitte pikimmiten takavasemmalla mielipiteinenne. Mikä ihmeen tarve se on toistuvasti kertoa, miten ja millä tavalla kaiken pitäisi tapahtua tai miten ihmisen tulisi sisustaa, miksi ihmeessä seuraatte kuitenkin toistuvasti blogiani, kun ei kerran miellytä?. Kyllä nämä maalaisromanttiset koditkin ovat koteja, koteja, joissa rakkaus huokuu ja onnellisuus kukoistaa, vaikka kodin värimaailma painottuukin beige, valko, harmaaseen. 

Nämäkin maalaisromanttiset höttömörskät (niin kuin joku mainitsi kodistamme, että kauheaa katseltavaa kun moderni sisustus muuttuu maalaisromanttiseksi mörskäksi) on tehty asujan persoonan mukaan, suurella sydämellä asujan näköiseksi rakennettu ja kokonaisuuksiksi luotu. Tuskin kukaan rakentaa sisustustaan sellaiseksi, mikä sattuu milläkin hetkellä olevan trendi. Jokaisella meillä on oma makumme, omat mieltymyksemme ja näkymä siitä mikä mielestämme on kaunista. Jokainen koti on persoona oli siellä minkälainen sisustus tahansa ja löytyipä sieltä sitä kallista RM:ää tai halpahallin tarjouskorista ostettuja halpoja tuotteita tai olipa se sitten höystettynä ripauksella moderninpaa desing tuotteita, uskon, että jokainen koti on rakennettu suurella rakkaudella ja suurella tunteella nimenomaan asujan näköiseksi. Kenenkään ei pitäisi arvostella miltä kodin pitäisi näyttää tai saisi näyttää, ei ole olemassa vääriä tyylejä / tyylisuuntauksia, on olemassa vain persoonallisia, asukkaiden näköisiä koteja joista huokuu suuri rakkaus, jotka ovat rakennettu aidolla tunteella ja oman maun mukaisella tyylillä.


  Haluankin ojentaa teille kaikille ihanille niin anonyymeille kuin vakkarilukijoillekin, aidoille blogiystäville, jotka täällä blogissani vierailette kiitokseksi virtuaalikukkasen. 111 kommenttia

 1. Oikein ihanaa ystävänpäivää sinulle Johanna ja halaus! :)

  Vai höttömörskä?? =)
  Joo, ei ymmärrä..miks ei vaan voi pysyy pois jos ei miellytä! Onneksi et anna moisten kommenttien häiritä, vaan jatkat ihanaa blogiasi suurella sydämellä! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ystävänpäivää myös sinne! :)

  VastaaPoista
 3. Toi valokuva noista tulppaaneista on niin kertakaikkisen kaunis, että ottaisin siitä tehdyn taulun ANYTIME mun seinälle! IHANA!
  Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 4. Hyvää Ystävänpäivää sulle myös! Itse ainakin pidän blogistasi, jatka samaan malliin! :)

  -I-

  VastaaPoista
 5. Hyvää ystävänpäivää! :)

  Jokainen koti mikä on sydämellä tehty on kaunis. Ja sinun kotisi selvästi kuuluu näihin. Onneksi olemme erilaisia, olisipa tylsää, jos kaikki koditkin olisivat samasta muotista ja aina samanlaisia. Mieli muuttuu, ihminen muuttuu ja usein myös koti ja tyyli muuttuu. Se on elämää :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Johanna, ihania kukkia. Oikein ihanaa päivää sinulle! Tuu kakkukahville jos ehdit ;)

  VastaaPoista
 7. Hyvää ystävänpäivää myös Sinulle!

  Asiaa puhut.
  Monesti itsekin törmää johonkin juttuun, joka ei ole ihan "makuiseni", mutta se on sen toisen ihmisen "makuinen", ei minun silti tarvitse sitä mennä asianomaiselle haukkumaan.
  En kylläkään täällä ole nähnyt mitään, nikä ei miellyttäisi silmääni =)
  Kiitos sinulle ihanasta blogista, jatka vaan samaan malliin, välittämättä negatiivisista kommenteista.

  -päivi-

  VastaaPoista
 8. Oikein hyvää ystävänpäivää, ja kiitos kommentistasi blogissani!
  Tämä oli hyvä kirjoitus Sinulta! Toivottavasti meni myös jakeluun edes jollain :) Ikävä jos jälleen olet saanut joutua tuollaisten typeryyksien kohteeksi.

  VastaaPoista
 9. Oikein ihanaa ystävänpäivää! :)

  VastaaPoista
 10. Hyvää ystävänpäivää myös sinulle!

  VastaaPoista
 11. Hyvää ysätävnpäivää ihanalle Johannalle :)!

  Kiitos tulppaaneista ;)!

  t.Minna :)

  VastaaPoista
 12. Hyvää Ystävänpäivää myös sinulle!
  Kotinne on todella kaunis, jätä omaan arvoonsa moiset haukkujat.. Taitavat olla vain kateellisia :)

  VastaaPoista
 13. Oikein ihanaista ystävänpäivää myös sinulle ja muista, että täällä kuitenkin on hirmuinen määrä lukijoita, jotka pitävät blogistasi ja kodistasi juuri sellaisena kuin se on. Ja koita jättää ilkeämieliset kommentit omaan arvoonsa, vaikka se onkin helpommin sanottu kuin tehty.

  VastaaPoista
 14. Ihanaa ystävänpäivää!
  Terveisin hijlainen vakkarilukija

  VastaaPoista
 15. Oikein mukavaa ystävänpäivää myös sinulle.♥

  VastaaPoista
 16. Hyvää Ystävänpäivää Sullekin, näyttäisi tulevan aurinkoinen Ystävänpäivä - toivottavasti kaikinpuolin :)

  VastaaPoista
 17. Kiitos Johanna ja oikein hyvää ystävänpäivää myös sinulle!♥

  VastaaPoista
 18. Huomenta lempiblogini ja ihanaa ystävänpäivää <3
  Kauniit kukat...saisipa nuo tänne pöydälle :D

  Nämä Anonyymit...ääh...ÄLÄ VÄLITÄ!
  Haliterkut Vaahteramäestä!

  VastaaPoista
 19. Voi ei! Ei kai siulle ole tullut noita tommosia kommentteja?!
  Mie olenkin jo pitkään ihmetellyt tuota samaa, mikä pistää haukkumaan milloin mitäkin, mikä ei itseä miellytä ja mikä pistää palaamaan sellaiseen, mistä ei tykkää...
  Omituista.
  Mutta, mie tykkään maalaisromanttisesta ja mie tykkään siun blogista :) Jatka samaan malliin, älä anna noiden nujertaa siuta :)
  Hyvää ystävänpäivää siullekin!

  VastaaPoista
 20. Mukavaa ystävänpäivää sinnekin, kauniita tulppaaneita:)

  VastaaPoista
 21. Oikein ihanaa ystävänpäivää Johanna, ihanaa että löysin blogiisi, tää on ollut mun päivien pelastus.

  Ja niille haukkujille, se sun höttömörskäsi on niin pirun kaunis, että lällällää ja saletisti natsaa :)

  VastaaPoista
 22. Oikein ihanaa ystävänpäivää myös sinulle Johanna!

  Osuvasti sanoit jokaisen omasta tyylistä, muutenkin hyvin kirjoitettu. Omituista, että anonyymit jaksavat edelleen kirjoittaa haukkujaan, vaikka kommenttien valvontakin on käytössä!

  Älä välitä, sinulla on ihana koti, hyvä maku! Ja pääasiahan on, että sinä tykkäät! <3

  VastaaPoista
 23. Oikein hyvää ystävänpäivää myös sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 24. Älä suotta välitä asiattomista kommenteista. Blogiasi on aina ilo lukea.
  Aurinkoista Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 25. Oikein hyvää ystävänpäivää sinullekin. Minä ainakin luen joka päivä ilolla blogiasi ja pidän todela paljon sisutustyylistäsi.
  t. Arjuli

  VastaaPoista
 26. Hyvää ystävänpäivää! Olen pitänyt blogistasi muiden joukossa, mutta nyt alkaa mennä maku näiden jatkuvien "minä sanon miten asiat on" -postausten vuoksi. Hyvää jatkoa!
  Terv. Katariina

  VastaaPoista
 27. Ihanaa Ystävänpäivää! Kiitos kukkasista <3

  VastaaPoista
 28. Kiitos Johanna, kauniista kukkasesta ystävänpäivänä! toivon myös sinulle oikein ihanaa ystävänpäivää.
  **********
  Ja mitä ihmettä, onko joku kirjoittanus SUN blogiin jotain tuommoista..no voihan kilin kikkareet..ei ole totta...Mikä hemmetti näitä ihmisiä vaivaa...varmaan jonkun sortin kateus, eihän tuota voi muuten ymmärtää..jos ei kerran pidä tyylistä, niin miksi ihmeessä sitten tulevat tänne kyyläilemään.Pysykööt poissa.!!!!!

  Jatka Johanna samaan malliin, tiedän että harmittaa, mutta eiks niitä voi jotenkin poistaa niitä kommentteja?

  -Tuija-

  VastaaPoista
 29. Hyvää ystävänpäivää ja kiitos ihanasta blogista !

  Kaikilla ei voi olla sama maku eikä sisustustyyli. Minusta on kuitenkin ihanaa päästä kurkkimaan toisten tyylejä ja ideoita blogien kautta. Ja ennenkaikkea on ihanaa todeta, että moni muukin suhtautuu sisustamiseen yhtä intohimoisesti kuin minä itse. Kannattaa siis jättää kateelliset,kyyniset ja ymmärtämättömät viestit omaan arvoonsa !

  VastaaPoista
 30. Hyvää Ystävänpäivää!

  Kiitos blogistasi,tosi kiva lukea!
  Ja kirjoitit tosi osuvasti noille "arvostelijoille",joille mikään ei kelpaa, olisko se kateus?!

  LISPET

  VastaaPoista
 31. Kyllä on surkeaa..kun ihmisten pitää ilkeillä, mutta se taitaa olla vain pelkkää kateutta! Pää pystyyn ja jatka samaan malliin!

  Oikein mukavaa ystävänpäivää ja kiitos kukkasesta<3

  VastaaPoista
 32. Sinulle kans Johanna Oikein Hyvää Ystävänpäivää!!!

  VastaaPoista
 33. Aurinkoiset ja hurrrjan kylmät ystävänpäiväterveiset sinnekin=)Täytyy sanoa,että nauroin ääneen,kun luin tuon mörskä-kohdan kirjoituksestasi,itselläni kun on hieman eri käsitys siitä,mitä sana mörskä tarkoittaa,pitää vissiin kaivella nyky-suomen sanakirja esille=)Kyllä se valitettavasti taitaa olla niin,että mitä suuremmat lukijamäärät,sitä todennäköisemmin saa veemäistä palautetta,kyseessä lienee se nimeltämainitsematon suomalaisten "kansantauti"...Itse luen sisustus- ja muitakin blogeja juuri siksi,että on ihana nähdä monenlaisia koteja,saada uusia ideoita,lukea kauniita tekstejä jne.Ihmisillähän on tapana sisustaa kotinsa OMAN jaksamisensa,rahatilanteensa,kiinnostuksensa,aikansa ja makunsa mukaisesti ja kovasti haluaisin tavata sellaisen ihmisen,joka tietää itseäni paremmin,mitä minä sanalla Koti tarkoitan;)Iloa päivääsi=)

  VastaaPoista
 34. Aurinkoista ystävänpäivää! Ja onnea rohkeasta päätöksestä ryhtyä yrittäjäksi! Minuakin moinen välillä houkuttaisi mutta rohkeus ei riitä.. eikä ole riittävän erottuvaa / kilpailukykyistä ideaa mitä lähteä toteuttamaan. Tsemppiä siis sinulle!

  Mitä tulee kommentointiin, niin sen verran mun on sanottava, että toisaalta kun pitää julkista blogia on varauduttava myös niihin ikävämpiin kommentteihin. Eihän niitä kiva ole saada mutta meitä kun on moneksi, ja blogeissa kuitenkin surffailee jos jonkinlaisia lukijoita. Ja jos mielipiteitä kysyy, ei voi aina odottaa saavansa ainoastaan positiivisia kommentteja. Niin se vaan menee. Mutta eri asia on miten kukin osaa sanansa asetella - rakentavasti vai pelkästään negatiivisesti.

  Niin tai näin, aurinkoista pakkaspäivää lämpimien ajatusten kera!

  VastaaPoista
 35. Ihanaa Ystavanpaivaa sinullekin, Johanna ja kiitos aivan ihanasta blogistasi! Tanne on aina ilo tulla!

  Rags

  VastaaPoista
 36. Hei,
  Hyvää Ystävänpäivää sinullekkin. Ja kiitos kivasta blogistasi :-)
  t.Iinuska

  VastaaPoista
 37. Hauskaa ystävänpäivää sinullekkin! :)

  VastaaPoista
 38. Hei!
  ihmettelen syvästi tuollaisia ihmisiä jotka koittavat mollata toista :( Sinulla todella kaunis koti :) (minun makuun)
  Hyvää kevään odotusta!
  -Katja-

  VastaaPoista
 39. Hyvää ystävänpäivää! Mielestäni blogisi on aivan ihana!!! Ja sisustustyylisi upoaa minuun täydellä teholla, ihania juttuja. Joten ISO KIITOS sinulle!

  -Miia S-

  VastaaPoista
 40. Hyvää ystävänpäivää myös sinne :)Kauniita koteja on aina ilo katsella :)

  VastaaPoista
 41. Hyvää ystävänpäivää sinullekkin! Kiitos ihanista tulppaaneista =)
  Sinulla on aivan ihana koti ja jos joku väittää jotain muuta niin se ei sitten taida ymmärtää mistään mitään. Makujahan on monia, ja olen kanssasi niin samaa mieltä että onko sitten pakko käydä kurkkimasssa jos ei kerran tykkää.. Ei taida sellaisella ihmisellä olla kaikki rattaat kohdallaan =/

  VastaaPoista
 42. ♥:llistä ystävänpäivää myös sinulle !Kiitos kukkasista :)

  VastaaPoista
 43. Niin samaa mieltä sun kanssa :) hyvää ystävänpäivää! Ps. Älä pliis postaile noista GG:n astioista kun mäkin haluun niitä :D

  VastaaPoista
 44. Toivon sinun polullesi onnen kukkaa monta, monta ilon aamua ja päivää surutonta. Ihanaa ystävänpäivää!! <3

  Toivottelee Sarppa

  VastaaPoista
 45. Kiitos kukista, ovat kauniita:). Harmi, että vieläkinn saat inhottavaa postia. Koita jättää omaan arvoonsa. Kumma miten toisilla on varaa arvostella toisten koteja. Laittaisivta omansa esille..:/

  VastaaPoista
 46. Hyvää ystävänpäivää!

  Olen samaa mieltä, että jokainen sisustaa ihan niin kuin itse tykkää. Ja mielestäni on tosi hienoa, että joku viitsii jakaa omia ideoitaan ja kuvia omasta kodistaan myös muiden katseltavaksi. Voin kuvitella miten itse loukkaantuisin, jos pitäisin blogia ja saisin tuollaisia negatiivisia kommentteja. Mutta sisukkaasti te sisustusbloggaajat vaan jaksatte mennä eteenpäin :) Se on hyvä se!!

  Täytyy välillä ihmetellä, että mikä ihmisiä oikein täällä netissä vaivaa. Nimettöminä laitellaan vaikka mitä kommentteja yhtään ajattelematta kommentinsaajan tunteita. Mutta kiitos sinulle jaksamisesta tämän ihanan blogisi kanssa. Itse käyn ainakin melkein päivittäin katsomassa mitä kaikkea taas saa ihastella!

  Kata

  VastaaPoista
 47. Ihanaa ystävänpäivää ihanalle blogiystävälle! Täällä on aina mukava vierailla ja kaunista kotia ihastella :)

  VastaaPoista
 48. Oikein kaunista ystävänpäivää sinulle!

  Kiva, kun pipahdit blogissani! :)

  VastaaPoista
 49. Ihanaa ystävänpäivää myös sinulle :)

  VastaaPoista
 50. Hyvää ystävänpäivää sinullekin! :)

  VastaaPoista
 51. Hyvää ystävänpäivää myös sinulle!

  Ekaterina

  VastaaPoista
 52. Kiitos samoin!

  Jossain blogissa olikin laitettu kommentointi niin, että pitää olla kirjautuneena, tällöin varmaan anonyymien ikävät viestit jäis vähemmälle.

  KIVAA PAKKASPÄIVÄÄ!!
  t.GGHenNa

  VastaaPoista
 53. Ihanaa ystävänpäivää sinullekin! ♥

  VastaaPoista
 54. MuKaVaA yStÄvÄnPäIvÄä!

  Meidän jokaisen kohdalle sattuu noita "arvostelijoita" - ei muuta ku deleteä ja homma jatkuu. Eikös niin...

  Greengatet ovat minunkin lemppareita ympäri vuoden :)

  VastaaPoista
 55. Hyvää ystävänpäivää sinne myös! :)

  VastaaPoista
 56. Oikein hyvää ystävänpäivää myös sinulle! Mielestäni blogisi on ehdottoman ihana seurattava <3

  VastaaPoista
 57. Oikein hyvää ystävänpäivää myös sinulle!

  VastaaPoista
 58. Kivasti kirjoitettu :) Oikein ihanaa ystävänpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 59. Hyvää ystävänpäivää! Kiitos ihanasta blogistasi, seuraan sitä päivittäin. Hyvää jatkoa, älä välitä kateellisten panettelusta! Marja

  VastaaPoista
 60. Tää nyt palasi pakosti vielä uudelle kiertueelle...löytyi niin passeli ystävänpäiväruno Johanna sulle ;)...

  Pohojalaasta ittevarmuutta: Mun kans oli niin heleppua olla ystävä, sais olla justihi niinku mää sanon. En määkään kylloo täyrellinen, multa puuttuu heikkouret.

  Halipali!t.Minna :)

  VastaaPoista
 61. Onpas kurjaa että olet joutunut tällaisten kommenttien uhriksi, mutta se taitaa olla monenkin ongelma kun blogin lukijamäärä kasvaa. Olet kuitenkin oikeassa, että makuja löytyy monenlaisia ja jokainen laittaa kotinsa juuri sen oman maun mukaan. Olisihan kamalan tylsää jos me ihmiset ja kodit oltaisiin kaikki samanlaisia ja näköisiä.
  Sinulla on kaunis koti ja näistä ilkeistä kommenteista ei kannata välittää.
  Oikein hyvää ystävänpäivää sinulle kaimaseni!

  VastaaPoista
 62. Kyllä joo ihmetyttää miksi täytyy valittaa, eihän se oo pakko käydä katsomassa. Ja blogeja on miljoonia niin varmasti se mikä itseä miellyttää löytyy. Ja jättää sitten kurkkimatta ne mitkä ei miellytä. Tietysti ikävä lukea negatiivisia kommentteja, mutta varmasti osaat jättää ne omaan arvoonsa, vaikka tokihan niistä varmaan välillä mielensä pahoittaa. Meitä onnellisia blogisi seuraajia kyllä löytyy, mulla ei ainakaan ole mitään valittamista :) Mikäs tässä olessa kun saa kauniita kuvia katsella ja lueskella kivoja juttuja :) Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 63. Kauniit ja ihanan väriset tulppaanit!
  Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 64. Kiitos virtuaalikukkasista ja hyvää ystävänpäivää sinulle =)

  VastaaPoista
 65. Hyvää Ystävänpäivää! Minä ainakin tykkään maalaisromanttisesta sisustuksesta ja olen onnellinen kun tässä ihan muutama päivä sitten löysin ihanan blogisi. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 66. Well said! Hyvää ystävänpäivää tännekin! :)

  VastaaPoista
 67. Älä Johanna välitä ikävistä kommenteista... aina riittää ilkeämielisiä kommentoijia, joiden päämäärä on ilmeisesti saada toiselle paha mieli.

  Kotisi on kaunis ja minä ainakin olen Super-tyytyväinen, että olen löytänyt ihanan blogisi, jossa on mukava vierailla päivittäin...

  Hyvää Ystävänpäivää Sinulle ja perheellesi!

  Nina

  ps. Kiitokset "Bestå-avusta"! :)

  VastaaPoista
 68. Christina: juu, mörskähän meillä :)

  Onnenhippuja: Kiitos, hyvää ystävänpäivää myös sinulle ♥

  Nipsu: ei muuta kuin teettämään taulua kuvasta :) Mukava kun jätit kommenttia. ♥

  I: mukava kun viihdyt täällä ♥

  Mökö: niinpä, tylsää jos kaikki olisivat samanlaisia.

  Sokrutin: ♥ kävinkin teillä jo päiväkahvit juomassa :)

  Päivi: Kiitos, hyvää ystävänpäivää myös sinulle ♥

  Johanna: no ei tarvitse kiittää:) blogisi kuuluu luetuiden blogien joukkoon, joten aina teillä pitää piipahtaa kylässä :)

  Mine: Kiitos, hyvää ystävänpäivää myös sinulle ♥

  Ida-Antonia: Kiitos, hyvää ystävänpäivää myös sinulle ♥

  Minna: kiitos ihanainen ystäväni ♥

  Mari: kiitos kun jätit käynnistäsi merkkiä. hyvää ystävänpäivää myös sinulle ♥

  Helmikummun Heidi: Kiitos ihanista sanoistasi. hyvää ystävänpäivää myös sinulle ♥

  Päm: Kiitos ♥

  TiinaK: Kiitos ♥

  Jaana ELina: kiitos ♥

  T: Kiitos♥ Täällä pakkanen paukkuu ja auringosta ei kai tietoakaan :)

  Sylvi: kiitos ♥


  Vaahteramäen emäntä: halitukset tuli perille, kiitos ♥

  Sirutuuli, Kiitos ihanasta kommentisa.

  VastaaPoista
 69. Memmi: ♥

  Outi: kiitos paljon ♥

  Pinky: Niinpä, juuri niin kuin kirjoitit ♥

  Mia:♥

  Anonyymi: mukava kun viihdyt blogissani ♥

  Arjuli: ihanaa kun luet päivittäin ♥

  Katariina: itse teet valintasi, tämähän on minun blogini, vai kuinka? oikein iloista ystävänpäivää sinulle.

  J: ♥

  Tuija: en yleensäkään julkaise nuita ilkeitä kommentteja. Mutta halusin vain kirjoituksellani sanoa, että jokainen koti on sellainen kun sen asujat haluavat. Että mitään kotia ei tehdä muiden mukaan. Hyvää ystävänpäivää sinulle ♥

  Jonski: niinpä ♥

  Lispet: se voi olla :) ♥

  Arja: kiitos sanoistasi ♥

  Satu ; ♥

  Kirsi: sama juttu täällä, minäkin haluaisin nähdä sen ihmisen joka tietää minua paremmin mitä sanalla koti tarkoitan . Kiitos ihanasta kommentista. ♥

  Marja: kiitos kommentistasi. Jutullani tarkoitin lähinnä sitä, että jos tullaan sanomaan tai tässä tapauksessa kommentoimaan, että kodit eivät saisi näyttää tältä vaan niiden tuleen näyttää siltä. Niin minun mielestäni se ei ole keneltäkään ihmiseltä aikuista käytöstä. Kukaan ei voi sanoa, miltä kenenkin koti pitäisi näyttää, sen tietävät ainoastaan ne siellä asuvat henkilöt. Niihin mä oon jo ihan tottunut ja menee jo toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, missä lytätään blogi alimpaan rakoon. Mutta kaikki tietävät henkilöt ja maailman navat mua ärsyttää, ymmärrätkö. Mutta hyvää ystispäivää ♥

  Rags: Kiitos vakkarilukijalle ♥


  Iinuska: kiitos vakkarilukijalle ♥

  Senni: ♥


  Jennie:♥

  Katja: Kiitos ihanista sanoista. ♥


  MiaaS: Kiitos ihanasta kommentista ♥


  Heli: ♥


  Henna:♥

  VastaaPoista
 70. Petruska: niinpä, miksi itseään kiusaa jos ei kerran tykkää :) hyvää ystävänpäivää ♥


  Mimmu: ♥

  Riitta:♥

  Syysq: ♥

  PiitU. No en kyllä voi luvata :) ♥


  Sarppa: ♥

  Anis: niinpä, omia blogeja vaan kehiin :) ♥

  VastaaPoista
 71. Hyvää Ystävänpäivää sinulle ♥!

  VastaaPoista
 72. Kata: Niinpä, mutta meitä on moneksi. Mukava kun jätit kommenttia ♥

  Maria: kiitos ihanista sanoista ♥

  Nina: Mukavissa blogeissa on aina ilo vierailla. ♥

  Jenni: ♥

  Anu: ♥

  Ekaterina: ♥


  GGHenna: Kivaa pakkaspäivää sinulekin. ♥


  Linda: ♥


  Kehra:♥

  Ainosofia: Delete nappula onkin aika ahkerassa käytössä :) ♥


  Uuden Kuun Emilia: Kiitos ♥

  Hoo: Kiitos mukavista sanoista ♥


  Satu: Kiitos ♥


  Heli: Kiitos ♥

  Marja: mukava kuulla, että seurailet päivittäin ♥


  Minna: Ihan huippu runo ♥
  Oot Minna ihana.

  Johanna: Niin se taitaa olla. Kiitos ihanasta kommentista ♥


  Piompu: Suurimmaksi osaksi tuleekin jätettyä omaan arvoonsa. Onneksi teitä ihania lukijoita on paljon :) ♥

  Susanne: ♥


  FanniAuroora:

  Susu: tervetuloa uudelle lukijalle, mukava kun löysit tänne :) ♥

  JOnna: hih. Kiitos ♥

  VastaaPoista
 73. Nina: mukava kun minusta oli apua beståjen kanssa :) ♥

  Tuuletar: ♥


  Sanna-Riikka: ♥

  VastaaPoista
 74. Oikein ihanaa ystävänpäivää sinulle ja perheellesi!
  Ja mitä noihin inhottaviin kommentteihin tulee, niin älä välitä niistä. Nauti omasta kodistasi, tyylistäsi, mieltymyksistäsi ja kaikesta mikä on sinua itseäsi.Sinähän siellä elät ja asut rakkaimpiesi kanssa.Hyvää jatkoa bloggailuun!

  VastaaPoista
 75. Kivaa Ystävänpäiväiltaa ja halaus :)

  VastaaPoista
 76. Hyvää ystävänpäivää!<3

  Piia

  VastaaPoista
 77. Hyvää Ystävänpäivää myös sinulle!

  VastaaPoista
 78. Hyvää ystävänpäivää myös sinulle. Kiitos sinulle, on ollut ilo tutustua sinuun täällä blogimaailmassa!

  -kisu-

  VastaaPoista
 79. Ihanaa ystävänpäivän iltaa Sinulle♥

  Älä välitä kateellisten höpinöistä, niitä on maailma täynnä:)
  -Hanne-

  VastaaPoista
 80. Oikein ihanaa ystävänpäivää myös sinne teille, upeat tulppaanit ja missä värissä!

  VastaaPoista
 81. Lämpöiset Ystävänpäivän toivotukset sinulle Johanna ♥

  VastaaPoista
 82. Oikein hyvää Ystävänpäivää Johanna!!! Naulankantaan jälleen!
  <3

  VastaaPoista
 83. Marja K: Kauniisti kirjoitit, kiitos ♥

  Johanna: kiitos♥

  Pakkasakka: halauksia myös sinne ♥

  Piia: kiitos paljon ♥

  Mari: kiitos ♥

  Kisu: mukava kun olet viihtynyt täällä blogissani ♥

  Hanne: se on ihan totta. Ihanaa ystävänpäivää sinulle ♥

  Anni: kiitos ♥

  Nonnukka: Kiitos samoin ♥

  Tarja: kiitos ♥

  VastaaPoista
 84. Hyvää ystävänpäivää myös Sinulle Johanna! Ja KIITOS kivasta blogistasi; ihanista kuvista ja hyvistä teksteistä!

  Ihmetyttää kyllä miksi ihmiset yleensä seuraa jotain blogia, jos niin ärsyttää?! Tähän taitaa käydä hyvin sanonta: "Love me, hate me – either way I'm on your mind." Heh:)

  -Minsku

  VastaaPoista
 85. Oikein aurinkoista ystävänpäivää ja lämpimiä ajatuksia :)

  VastaaPoista
 86. PiiaS: Ihanan lämmintä ystävänpäivää sinulle Piia, olet kyllä ihana blogiystävä ♥

  Minsku: Sanonta lienee melko osuva :) Oikein ihanaa ystävänpäivää sinulle ♥

  Iida Emilia: ihanaa ystävänpäivää myös sinulle ♥

  VastaaPoista
 87. Oikein hyvää ystävänpäivä illan jatkoa ja jatka samaan malliin välittämättä anojen kommenteista.

  VastaaPoista
 88. Ehdinpäs vielä piipahtamaan blogikierroksella. Ihanaa Ystävänpäivän iltaa Johanna ♥ PS.Blogisi on täydellinen juuri tälläisenään, sanoi jotkut mitä sanoo :)

  VastaaPoista
 89. Samoin, ihanaa ystävänpäivää!
  Kotisi on todella kaunis! Taitaa olla haukkujilla kateus yksi suuri syy ikäviin kommentteihin. No ainakaan blogisi ei ole heillekään yhdentekevä, saavutus sekin oikeasti! Vaikka tietty pahaa mieltä nuo kommentit tuovatkin. Toivottelenkin hyvää mieltä loppuviikkoon :)

  VastaaPoista
 90. äläpä tosiaan välitä ko. kommentoijista, joiden selkeästi kannattaisi hankkia ihan oma elämä! ;) taustakurkkijana toivotan hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 91. todella hyvin sanottu! jokaisen koti on kaunis, eikä sen tarvitse olla mikään sisustuslehden kansikuvakoti. jokaisella on omat mieltymykset, mutta tottakai koti sisustetaan niinkuin itse haluaa, sinähän siellä asut. ei minunkaan vuokrakämppäni ole mitään design sisustuksen huipputasoa, vaan lähinnä juuri niitä halpahalli ostoksia näin opiskelijana. silti olen saanut jokaiselta, joka täällä on vieraillut, niin suuresti kehuja kuinka kaunis koti meillä on. itsekin pidän valkoisesta, harmaasta ja beigestä joita käytän paljon kodissani ja tykkään kovasti. ja pidän myös suuresti sinun kodistasi, olen saanut monia sisustusvinkkejä omaan kotiini! :) oikein ihanaa ystävänpäivää vielä sinulle! <3 :)

  VastaaPoista
 92. Hyvää ystävänpäivää,jatka samaan malliin, sinulla on viihtyisä ja kaunis koti,luen blogisi joka päivä,pidän sisustamisesta ja on kivaa käydä lukemassa blogeja ja katsella kauniita kuvia kodeista, saada myös kivoja ideoita omaan kotiin.

  VastaaPoista
 93. Älä välitä! (helpompi sanoa kuin tehdä, tiedän)

  Ihanaa ystävänpäivää sinulle ja iloa viikkoosi!

  VastaaPoista
 94. Ihana blogi. Eilen löysin tämän :) ihmettelen, miten joku voisi olla pitämättä kodistasi! Sehän on aivan upea <3

  - K

  VastaaPoista
 95. Liisa: kiitos mukavista sanoista. Oikein hyvää ystävänpäivän illan jatkoa ♥

  Maria: kiitos. Ihanaa ystävänpäivää sinulle ihana blogiystävä ♥

  Niina: mukava kun ehdit piipahtamaan meillä, ihanaa ystävänpäivää myös sinulle ♥ Laittelethan pian kuulumisia ♥


  Anniina: kiitos ihanasta kommentista. Parempaa loppuviikkoa varmasti tulossa :) Ihanaa ystävänpäivää vielä kertaalleen ♥

  Tama: mukava kun jätit kommenttia, sielä taustalta :) Oikein ihanaa ystävänpäivää sinulle ♥

  anna: mukava kun olet saanut vinkkejä omaankin sisustukseesi. Ja kiva kun jätit kommenttia :) Hyvää ystävänpäivää ♥

  Anonyymi: mukava kuulla, että viihdyt blogissani päivittäin. Ihanaa ystävänpäivää ♥

  Vekarus: kiitos. Ihanaa ystävänpäivää myös sinulle. ♥

  K: mukava kun olet löytänyt blogini, toivottavasti viihdyt seurassani :) hyvää ystävänpäivää ♥

  VastaaPoista
 96. Hei!
  Voi sentään, oletko sinäkin saanut noita ikäviä kommentteja, mutta sinun lukija määrä kertoo kyllä kiinostuksesta blogiasi ja sisustustasi kohtaan paljon tuo 311 onhuikea määrä.
  Niin minulle tuli mieleen että saako tämä maalaisromanttinen sisustus enemmän keskustelua ja niitä ikäviä kommentteja aikaiseksi..entäpä ne modernit sisustustyylit, kun kaikia ei voi miellyttää ja koti tehdään sellaiseksi missä "itse" viihtyy, se on vuosien tulos, ja jotkut hakevat tyliään kauan ennen kuin se oikea sis,tyyli löytyy..ja kun se löytyy, niitä asioita ja esineitä hankitaan mistä miloinkin kotia koristamaan..
  Jatketaan samaan malliin ja tehdään koti niistä pienistä ja suurista asioista sellaiseksi missä oma silmä lepää. :)

  VastaaPoista
 97. Aamuterveiset pakkasen puremasta Tukholmasta!!!toivottavasti teillä oli lämpöinen ystävänpäivä eilen!kiitos kauniista tulppaaneisra!

  VastaaPoista
 98. Kiva, kun olit vieraillut blogissani :). Myöhästyneet Ystävänpäivätoivotukset sinulle! Tämä on ihana blogi, jota olen ilolla seuraillut. Mukavaa tiistaipäivää :)

  VastaaPoista
 99. Ystävänpäivä meni jo, mutta eikö se vähän niin ole, että ystävänpäivä on joka päivä :)

  Ja tuntuu inhottavalta lukea juttuja siitä, että saat ilkeitä kommentteja. Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että miksi sitten seuraavat ja vaivautuvat jättämään itsestään merkin jos eivät edes pidä näkemästään. Jokaisella meillä on oma tyyli ja jos vertaan omaa sisustustani sinun sisustukseesi, niin ei niissä kovin kauheasti ole samaa. Silti pidän tyylistäsi ja kodistasi, vaikka maalaisromanttisen tyylin kannattaja en olekaan. Jatka vaan samaan malliin :)

  VastaaPoista
 100. Mä en tiedä joko tähän kommentoin, mielestäni kyllä, mutta kommenttien äkkipläräyksellä en.. Ystävänpäivä on joka päivä, joten hyvää ystispäivää tänään ♥

  VastaaPoista
 101. Anja: mukava kun jätit kommenttia. Aika paljon useissa maalaisromanttisissa kodeissa törmää näihin ikäviin kommentteihin, harmittavaa touhua aikuisilta ihmisiltä.

  Kirsikka: kiitos terveisistä <3 Täälläkin pakkanen paukkuu, hrrr.. on niin kylmä :)

  Eiju: mukava kun sinäkin tänne tulit piipahtamaan ja toivottavasti viihdyt jatkossakin :)

  Terhi: Voi sinua, kiva kun tulit moikkaamaan. Ihanaa ystävänpäivää sinulle blogiystävä <3 Tuun illalla teillä piipahtamaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.