Sisällön tarjoaa Blogger.

Kun huonekalut vaihtaa paikkaa

Meillä on hieman järjestystä vaihdettu. Makuuhuoneemme on siirtynyt toiseen paikkaan ja tästä huoneesta olisi tarkoitus tehdä työ / vierashuone. Katsotaan millaiseen lopputulokseen väri yms. valintojen suhteen päädyn.


Sohvasänkykin siirtyi tänne huoneeseen. Jouduttiin osittain se purkamaan, jotta mahtui oven raosta sisälle.
 

Alustavasti laitoin sen nyt tälle seinälle, pitää tänään alkaa hieman pyörittelemään olisiko jokin toinen paikka parempi.


Tuulikaapissamme olleen vanhan ikkunapokan toin alustavasti huoneeseen, koska ajattelin, että tekisin tästä "sivupöydän" jalat pitäisi kehitellä ja miettiä kiinnitys miten saataisiin tukeva ja kestävä taso.

Tykkään erilaisista valaisimista ja ostelisin niitä varmaan kokoajan mikäli meille vaan mahtuisi :) Tässä huoneessa huonetta valaiseen Lamp Gustaf kristallivalaisin.Ja lupasin edellisessä postauksessa ylläripalkinnon arpoa kommentoivien kesken, palkinnon voitti: Anonyymi Kaisa. Kaisa kirjoitteli seuraavasti:
"Voisi olla tosiaan aika kiusallista tulla teidän kotiin vaikka mukavalta ihmiseltä vaikutatkin. Mutta nettiostoksille tulen mieluusti :) "
Kaisa

Laitatko Kaisa minulle spostia tulemaan, niin postitan palkinnon.

Kiitos kaikille kommenteista, todella selkeitä ja rehellisiä vastauksia, kiitos niistä jokaiselle. <3 


16 kommenttia

 1. Ja taaskaan en voittanu :)
  Ei vaan, en mä yleensä voitakkaan mitään.

  Kiva vaihto. Tuntuu että kaikki teillä on ihanaa. Voisin taas kehua vaikka mitä. Ihana tuo poka. Ja kiva idea pöydästä. Ihana myös tuo Gustafin plafondi, mä oon itsekkin kuolannut tuota, mut kun on nii pihi :(

  Enää 9 yötä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan rauhalliset värit, oikein kaunista! Ja piristävää välillä vähän vaihtaa järjestystä kotona :) Mä myös tykkään valaisimista, miehen mielestä niitä kuulemma on meillä jo ihan riittävästi ;D

  Mukavaa sunnutaita!

  -I-

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän kaunis valaisin, saisi muuttaa meillekin! :)

  VastaaPoista
 4. Tyyliltään sopivat minusta hienosti yhteen tämä tapetti ja tuo sohvasänky! Ja kaunis valaisin tuo!

  VastaaPoista
 5. Oletpa ollut energisellä tuulella :) Minulla on "kotisisustus" jäänyt viime aikoina vähän vähemmälle, mutta enköhän piristy kevättä kohden :)

  Iloista pakkassunnuntaita!

  VastaaPoista
 6. Heips! En eiliseen kerennyt kommentoimaan, joten näin jälestäpäin: Mikäli pystyt pitämään puotiasi auki arki-iltoina, niin täällä on ainakin yksi varma asiakas! :-D

  VastaaPoista
 7. Outi: kodin 1:ssä on monasti alennuksessa nuita Gustafin lamppuja. En minäkään raskis täyttä hintaa maksaa :)
  Avajaiset varmistuu perjantaina riippuu, ehtiikö yksi toimitus tulla..

  I: ai teilläkin on lamppuja liikaa miehen mielestä, sama juttu täällä meillä :)

  Anniina : :D

  Johanna: Mukava kun pidit.

  Merja K: täytyy yrittää, että pysyy virkeänä :) Kyllä se into sinullakin vielä tulee kun kevättä kohden mennään.

  Sirpa: mukava kuulla, että edes yksi tulisi piipahtamaan :)

  VastaaPoista
 8. Tuo sohvasänky on kaunis! Tuohon alempaan postaukseen niin kävisin ehdottomasti paikan päällä :) Olen muuten kotoisin siitä naapurikunnasta, joten siellä tulee ajeltua varsin usein :))

  VastaaPoista
 9. Mari: Aijaa :) Teitä lähiseutulaisia onkin ilmoittautunut jo aika monta tuonne sähköpostin puolelle :)

  VastaaPoista
 10. Vitsi, että on tutunnäköistä! Itselläni on (todennäköisesti) tuota samaa tapettia käytävässä ja sohvasänky taitaa olla edustamani työnantajan valikoimaa =D Heti tuli kotoinen olo.

  Itse taas iskin silmäni tuohon lattiavalaisimeen, tosi hieno!

  Ihanaa kohtapuoliin alkavaa uutta viikkoa sinne suunnalle!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 11. Kivalta näyttää! Sinä pistät nyt tuulemaan oikein kunnolla! ;) Minäkään en ole ehtinyt vastailemaan. Varmasti ihan kiva idea tuo kotipuoti, ne käyvät kenelle ei ole ongelma toisen kodissa käydä, meitähän on moneen junaan (ja asemalle... ;D) Mutta ihan käytäntöä ajatellen (ja omaa jaksamista sekä "kotirauhaa" ajatellen) itse voisin ajatella että pitäisin esim. yhden päivän viikossa (Esim. lauantai tai sunnuntai) tai kerran kuukaudessa viikonlopun puodin auki. Tällöin sinun ei tosiaan tarvitsisi päivystää kotona koko ajan (koska sitä vapaatakin joskus haluaa pitää, etenkin jos tekee päälle päivätyötä). Toimivia pihapiirissä olevia puoteja on paljon, esim. Metsäkylän Navetta Hämeenlinnassa (auki sunnuntaisin klo 12-16 muistaakseni), Adalmiinan Helmi jne. jne. Eli kyllä sellainen toimii (tietysti vielä paremmin jos pihapiirissä on erillinen rakennus, jossa puoti on ettei ihmiset ravaa kotona sisällä). Onhan meilläkin autotallissamme kerran vuodessa joulumyyjäiset. Kyllä on ihmisiä jotka tulevat mielellään hakemaan erilaista tunnelmaa "kodinomaisesta" paikasta. Jokainen tekee kuten itse parhaakseen näkee! ;) Paljon tsemppiä ja voimia!!!! <3

  VastaaPoista
 12. Jaana: Joo, Askon valikoimaa ;) Lattiavalaisin on kyllä ihana, tykkään siitä itekkin.
  Mukavaa viikon alkua sinulle myös.

  Piia: Ihan totta turiset :) Näillä näkymin pidän ainoastaan 1-2 kuukauden välein sellaisia asiakasiltoja, jolloin kynnys on molelle pienempi. Tuotteiden noutajathan voivat hypistellä halutessaan tuotteita.
  kiitos <3

  VastaaPoista
 13. Kuulostaa tosi hyvälle! Jos meillä tulee kisareissuja sinne päin niin otanpa yhteyttä sinuun!!! :)

  VastaaPoista
 14. Kaunista!
  Vanha poka on todella viehättävä!

  VastaaPoista
 15. Johanna se siirtyy jo suunnittelusta toteutukseen, kun me täällä hitaasti kypsytetään ajatusta huonejärjestyksen muuttamisesta ;)! Tai mä kyllä siirtäisin, jos olis tuota hauisvoimaa enemmän ja mikäli uskoisin suoriutuvani tapetinirrotuksesta sekä uusien laittamisesta omin voimin...Ja kun se yks iso juttu nyt selkiäis, niin tietäis alkaa hommiin.

  Siis et arvaa, kun otti eilen lauantaina päähän :(. JOs se alakerran veskin väliaikaislamppu on kamala, niin samaan syssyyn sitten pönttökin hajosi. Hoooh, no uutta pönttöä odotellessa...Mies kävi jo valikoimat tsekkaamassa, mutta sitten ex-naapuri sanoi, että saattaakin mahdollisesti kuulua taloyhtiölle (kulut ja laitto).

  Mitä, mä vasta huomasin tuon alla olevan postauksen, lähdenkin lukemaan sitä...

  Haliterkuin Minna ;)

  VastaaPoista
 16. Piia: tervetuloa :)

  Nina: Niin on, siinä on jotain taikaa kun on niin vanha :)

  Minna: Mikähän se teidän juttu on, kerrothan heti kun voit :) Vessan pönttö kuuluu taloyhtiön maksettavaksi (pönttö ja laitto)jos se on rikki, joten oleppas yhteydessä isännöitsijään :) Terkuin yks isännöitsijä ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.