Sisällön tarjoaa Blogger.

Kysely teille lukijoille

Mitä pitäisitte ajatuksesta jos teillä olisi mahdollisuus käydä ostoksilla kotipuodissa? Tämä koskee varmaan lähinnä Oulun lähiseudulla asujia. Mutta ajatuksena olisi,että kotiimme avattaisiin yhteen huoneeseen puoti jossa te asiakkaat voisitte katsella ja ostaa haluamianne myynnissä olevia tuotteita ihan paikan päältä.Olen ajatellut,että puoti olisi avoinna muutamana päivänä arki-iltana ja viikonloppuisin la-su klo 10-15.00.

Miltä tällainen kuulostaisi, kävisitkö paikan päällä vai tilailetko mielummin verkon kautta?

Vastauksesi on minulle tärkeä, joten kaikkien vastaajien kesken arvotaan pieni ylläripalkinto :)

White Coast Facebook ryhmään pääset tästä .
Olisin iloinen mikäli viitsisitte vastata, että pidättekö ajatuksesta :)

85 kommenttia

 1. Mielelläni kyllä käyn paikan päällä. Asun kuitenkin kaukana, mutta käyn säännöllisesti Oulussa tyttäreni ja siskoni luona. Silloin käyn myös Valleys puodissakin =)
  Mutta netistäkinostelen, et miten vään.
  Ihanaahan tavaroita on hypistellä käsissä =)
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Sehän olisi ihanaa! Muttei taida minulta onnistua...

  Kaikkea hyvää yrityksellesi! Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. ajatus on aivan ihana♥ Ja jos asuisin lähempänä niin varmasti tulisi käytyä puodissa :)

  VastaaPoista
 4. Laita liike Ouluun tai johonkin lähistölle! Oispa kiva :)

  VastaaPoista
 5. Elämän Helmiä :) Kiitos kommentista.

  Vekarus: ei muuta kuin hyppäät junaan ja tuut meille kahville :)

  Makeita unelmia: Kiva kun tykkäät ajatuksesta :)

  Anonyymi: Putiikki tulee olemaan Tyrnävällä.

  VastaaPoista
 6. Välillä tulee käytyä Limingassa kylässä ja Tyrnävällä lounastamassa, joten piipahdus kotipuodissa sopisi tuollaiseen rentoon ajanviettoon mukavasti! : ) Mummukin kun asuu Oulussa, niin on välillä menoa sinnekin suuntaan...

  Naapurilla oli korupuoti kotonaan. Hän teki siis noita koruja itse. Puodissa oli kyllä kävijöitä, mutta sitoohan se sitten myyjää "päivystämään" kotosalla.

  VastaaPoista
 7. Mun täytyy vastata rehellisesti, että en varmaan menisi sellaiseen puotiin joka on jonkun kotona. Se on jotenkin liian henkilökohtaista. Kaupoilla pyöriminen on yksi asia, kyläilyt toinen.

  Pihapuoti saattaisi olla asia erikseen, mutta kyllä niissäkin on välillä tullut olo, että menen toisten kesäpäivää häiritsemään, kun muu perhe pörrää pihalla ja itse hipsin siinä vieressä kauppaan. Enpä ole muuten koskaan toista kertaa sellaisiinkaan mennyt.

  Onnea joka tapauksessa uudelle yritykselle! Haastetta sinulla on edessä roppakaupalla, nettipuoteja kun on todella paljon ja on varmaan vaikea erottua joukosta.

  VastaaPoista
 8. Wau, mikä mahtava idea. Tulisin jos voisin. Äh miksi en asu Oulussa vaan tylsästi Vantaalla.

  VastaaPoista
 9. Hei! Olen tosi huono ostamaan mitään netistä, joten ehdottomasti paikan päällä mukavampi käydä.
  -Outi-

  VastaaPoista
 10. Tekisin juuri noin, jos minulla olisi omakotitalo. Eli ei kun suunnitelmaa toteuttamaan!! :) Onko sulla nettipuoti putiikin ohessa?

  VastaaPoista
 11. Eikö olisi raskasta pitää oman kodin ovet avoimina viikonloppuisin asiakkaille? :O
  Asun lähellä mutta nettikaupat ovat makuuni ja tuntuisi hieman tungettelevalta tulla toisen kotiin ostoksille...eli vastaus on ei.
  Ehkä voisit pitää jotain 'teemapäiviä' nettiputiikin rinnalla kotonasi jolloin voisit esitellä uusia, valikoimiin tulleita tuotteita tai jotain tiettyä teemaa ja samalla voisi tehdä ostoksia tai tilata em.tuotteita? :)

  VastaaPoista
 12. Anne: Ai sinä liikut paljonkin täälläpäin :)

  Katja: joitakinhan se ahdistaa.

  Outi :)

  Outi: Hieno juttu :)

  Mia: Nettipuoti aukeaa 1.3 jonka ohessa ois tarkoitus tuota koti putiikkia pyörittää.

  VastaaPoista
 13. Mieluummin ostelen nettikaupasta. Katjan kanssa olen samaa mieltä siitä, että toisen kotiin tuleminen tuntuisi aika vieraalta, vaikka kyseessä olisikin kotiputiikki. :)

  Mutta tsemppiä kovasti White Coastin pyörittämiseen, vaikuttaa oikein lupaavalta! :)

  VastaaPoista
 14. Anonyymi: no minä en sitä koe raskaan, jokuhan sen voi kokea toki raskaanakin. Teemapäiviä ja mallistojen uutuustuotteita on tarkoitus julkaista asiakkaille etukäteen..

  VastaaPoista
 15. Enpä tiedä tulisko kenenkään kotiin mentyä kaupoille mutta nettiputiikki on hyvä juttu!

  VastaaPoista
 16. Helena: kiitos kommentista.

  Susu: Kiva kun kerroit mielipiteesi.

  VastaaPoista
 17. En mielelläni vieraile kotipuodeissa, jos en etukäteen tiedä mitä ostan.

  Mutta jos nettikaupan ostokset voi noutaa myyjältä, niin se on aina hyvä asia, kun säästää postikulut. Ja tuolloin voi ehkä jotain muutakin tarttua mukaan.

  -iidam-

  VastaaPoista
 18. iidam: Hyvä kommentti. Minäkin pidän tärkeänä sitä että ostokset voi noutaa postikulujen vuoksi.. sellainen palvelu tulee, joten sitä ajatellen aloin pohtimaan sitä "kotipuotia", Muutoinhan kaikki olisi yleensä kaapissa varastossa odottammassa ostajia. Mutta mikäli laittaisin tuon pienen puodin tuohon niin ne olisi kaikki esille... tätä ajoin tällä takaa

  VastaaPoista
 19. Hmm, no itse enb varmastikaan sinun puodissasi kovin usein asioisi kun meiltä on vähän liian pitkä matka sinne...
  Mutta jos mielipiteeni kelpaa, niin jos tänne meijän kylille tällänen tulisi niin varmaan mäkin tekisin niin että tilaisin netistä ja kävisin vaan hakemassa sieltä, jotenkin mustakin tuntuis oudolle mennä jonkun kotiin...

  Täällä jo ihan innoissaan odotellaan nettipuodin avajaisia!!! :)

  VastaaPoista
 20. Senni: Kiitos mielipiteestä. Onhan se totta, että koetaan ahdistavana mennä toisen kotiin, mutta juurikin tuo, että kun hakee ne tuotteet niin samallahan sitä voi katsastaa miltä ne tuotteet oikeasti näyttää :)

  VastaaPoista
 21. Sen verran kaukana asutaan että ei varmaan tulisi käytyä, mutta nettikaupoista tilaan silloin tällöin :)

  VastaaPoista
 22. Varmasti käväsin paikan päällä putiikissa:) ja jos netistä tilatut tuotteet vois noutaa niin se ois kiva.onko liikkeesi saman tyylinen kuin Kiimingin White House? se on todella ihana paikka:)

  VastaaPoista
 23. Sinulla on aivan ihana koti ja täysin minuun makuuni! Olisi ihana nähdä tavarat livenä, mutta koska asun kaukana, odotan innolla, että avaat tuon nettiputiikin!

  VastaaPoista
 24. J: :)

  Kati: Tilatut tuotteet voi noutaa. ei nyt varmastikkaan ihan samanlainen tule :) jotain omaa persoonaa pitää olla. :D

  Sari: Hih, kiitos :)

  VastaaPoista
 25. Osalle ihmisistä voi olla suuri kynnys lähteä toisen kotiin "shoppailemaan", ehkä itsellenikin - ainakin ensimmäisellä kerralla ;)

  Mutta jos tilauksen voisi edes hakea ilman lisäkuluja, se varmaan onnistuisi useammaltakin tilaajalta :) (Postitusmaksut kun tuppaavat olemaan niin arvokkaita.)

  VastaaPoista
 26. Itselläni ei kyllä tulisi lähdettyä kenenkään kotiin ostoksille. Olisi jotenkin ahdistavaa mennä aivan vieraaseen kotiin katselemaan tavaroita. Ja voisin kuvitella, että sitten voisi tulla sellainen tunne, että täältä on pakko ostaa jotakin, ennen kuin voi lähteä pois ja ei sitten tulisi toista kertaa lähdettyä.

  VastaaPoista
 27. Varmaan voisin joskus käydäkkin paikanpäällä...sisko kun asustaa Tyrnävällä... ja siskokin varmasti kävisi... Ja tuo tosi hyvä mahdollisuus et vois tuotteet noutaa kotipuodista jos mahdoolisuus... -Elina-

  VastaaPoista
 28. Mieluiten tilaisin netin kautta, olisi ehkä vaivaantunutta tulla toisen kotiin. :)

  t. Katja

  VastaaPoista
 29. Miten meinaat erottua sadoista muista nettiputiikeista, ihan mielenkiinnosta kyselen? :)
  Minäkään en kenenkään kotiin ostoksille lähtisi, netti on kivempi. Tai sitten ihan erillinen liiketila. Oletko muuten käynyt yrittäjäkurssin tai suorittanut yrittäjyyteen liittyviä opintoja?
  -Lenita

  VastaaPoista
 30. Hoo: ehdottomasti minulla on palvelu että tuotteet voi noutaa, koska postarit on aika suolaisia nykypäivänä.

  Anonyymi: ihan totta tuo kommenttisi, vaikka koskaanhan ei ostovelvoitetta ole :) Ehkä jokin tapahtuma jossa esitellään uusia tuotteita voisi olla parempi koska silloin tulisi muitakin, joten kynnys olisi pienempi .


  Elina: ehdottomasti tuotteet voi noutaa.

  Katja: :) kiitos kommentista.

  VastaaPoista
 31. Lenita: No olkoon se liikesalaisuus, miten aion erottua tai olla erottumatta. uskon, että jokaisella nettiputiikillaan on ne omat juttunsa ja asiakaskuntansa. Teen tätä sivutoimisena, joten ihan harrastuspohjalta..... Yrittäjäkurssin olen käynyt, mutta mitään yrittäjän ammattitutkintoja en ole suorittanut.

  VastaaPoista
 32. Ja vielä lisään. Ei yrittäjäksi alkamiseen vaadita koulutuksia, jokaisella siihen on mahdollisuus. Ja en minä nyt ainakaan koe, että yrittäjyys vaatisi opintoja. Tänäpäivänä tuo netti on hyvä opettaja sekä kun ottaa asioista selvää niin niillä pärjää.

  VastaaPoista
 33. On varmaan hyvä ajatus.
  Täällä meidänkin kylällä on aukastu pieniä koti myymälöitä, kerran viikolla iltaisin ja lauantaisin.
  Hyvin ovat tyytyväiviä.

  VastaaPoista
 34. Tiedän, ettei yrittäjyys vaadi mitään opintoja. Yrittäjäksi voi ryhtyä kuka vain. Eri asia on sitten, ketkä heistä menestyvät.
  Toivon sinulle menestystä! =)
  -Lenita

  VastaaPoista
 35. Luultavasti kävisin sikäli mikäli tulisi kulkua sille suunalle oikeaan (aukiolo)aikaan.

  selle

  VastaaPoista
 36. Normaalisti varmaan netistä tilaaminen olisi mieluisampi minulle, mutta tuo facebookissa mainitsemasi "pihamyyjäiset" olisi varmaan aika kiva :) Harmi kun en asu siellä päin..

  VastaaPoista
 37. Kuulostaa tosi kivalta idealta. Harvoin on tarjolla tilaisuutta päästä nettikaupan valikoimaa aivan livenä hypistelemään:)

  Ja kerrankin jotain kivaa aivan lähiseudulla:)

  Siinähän voi sitten mukaan tarttua muutakin jos netistäkin on jotain ennakkoon katsellut..

  -Laura-

  VastaaPoista
 38. Työkaverini kanssa harrastamme kimppakyytimatkoillamme toisinaan "maaseutumatkailua" eli kierrämme näitä lähialueen sisustusliikkeitä, kuten Kiimingin White House ja Talvikylän Valleys. Ja miksi emme poikkeaisi myös sinun putiikissasi, jos valikoima on kiinnostava :-) Ymmärrän tuon vaivautuneisuus-pointin, mutta ainakin Valleysissa (jossa myymälä on autotallissa tms) homma toimi.

  VastaaPoista
 39. Mä varmaan jättäisin menemättä, koska tulis ehkä sellainen tunne että tungen jonkun kotiin ja sitten olis "pakko" ostaa jotain. Mieluummin siis tilaisin nettiputiikista. Myös toi kynnys mennä ehkä ainoana asiakkaana toisen ihmisen kotiin, olis mulle aika vaikeaa... mutta siis nettipuoti kuullostais ihanalta ja sun maun tuntien sieltä löytyis vaikka mitä ihanaa osteltavaa ;)

  VastaaPoista
 40. Sylvi : kiitos kommentista.

  Lenita: olet kyllä oikeassa, kaikki ei menesty.

  Selle: kiitos kommentista

  Maisamiisa: pihamyyjäisiä pitää kyllä kesällä pitää :)

  Laura: niin, itse ainakin koen, että joskus olisi kiva nähdä luonnossakin jokin tuote ennen kuin tekee ostopäätöksen.. varsinkin jos tuote on kallis.

  petit boudoir: Kiitos kommentista, tervetuloa ajelulle, keitän kyllä kupposen kahviakin :)

  VastaaPoista
 41. Lara: kiitos kommentista. Tuo on kyllä totta, että kynnys on suuri kun mennään toisen kotiin. Mutta entäpä jos olisi jokin asiakastilaisuus joihin tulisi yhdellä kertaa kaikki halukkaat, se voisi madaltaa kynnystä.

  Hieman pelottaa saanko liikettä auki 1.3 suurin osa tuotteista vielä tulematta :)

  VastaaPoista
 42. Mielelläni tulisin paikan päälle ostoksille, jos kotikauppasi olisi täällä länsirannikolla =) Kiva idea! Toivottavasti kauppasi aukeaa myös netissä =)

  VastaaPoista
 43. Heippa! Ensinnäkin onnea tuoreelle yrittäjälle! Itselläni voisi olla vähän kynnystä tulla toisen kotiin.. Jos sitten olisi esim. erillinen sisäänkäynti jolloin tila olisi "erillään" kodista voisin helpommin tulla..Teoreettisesti tosin kun etelä-suomesta kirjoittelen.. :) Nettipuodistakin voisin tilata vaikka tuotteet onkin mukava nähdä myös luonnossa..

  VastaaPoista
 44. Mä en myöskään haluaisi mennä mihinkään puotiin, joka on jonkun kotona. Kerran erehdyin menemään tällaiseen kangaskauppaan (en siis tiennyt, että se toimii tuolla konseptilla), ihmetteilin sen osoitetta, mutta koska en tuntenut kaupunginosaa niin hyvin, ajattelin, että siellä on joku vanha kyläkauppa tms. jossa kauppa on. Eipä ollut. Jotenkin tuntui epämiellyttävältä kävellä ovesta sisään, en enää kehdannut kääntyä takaisinkaan. Ja en ole sen koommin siellä käynyt, myyjä oli ihan ok, ei siinä mitään, mut jotenkin vaan...ei ole mun juttu. Enkä ole sen koommin käynyt siellä. Minusta on kivempi käydä "oikeassa" kaupassa.

  VastaaPoista
 45. Toisen kotiin tuleminen on kyllä hieman... Tosin Pikku-Riikan puoti on heidän kotinsa pihapiirissä ja eka käynnin jälkeen siellä tulee piipahdettua tämän tästä. Kun pääsee tutuksi, tulee varmaan käytyä, jos tuotteet ovat kiinnostavia.

  VastaaPoista
 46. Ajatus on ihana,asun kovin kaukana joten nettipuoti on se minun ostospaikkani.
  Kun siellä päin joskus piipahdan niin tulen hetimiten paikanpäällekkin <3

  VastaaPoista
 47. Tulisin tutustumaan ehdottomasti! harmi vaan, että en asu lähimaillakaan.

  Onnea ja menestystä uudelle yritykselle <3

  VastaaPoista
 48. Ihan ekaksi onnea uudelle yrittäjälle ♥

  Kotiputiikeissa mäkin koen sen ongelmana, että tuntuu että on pakko ostaa jotain... Vaikkei siis oikeasti oliskaan :) Jos putiikki on erillään, esim. autotallissa ja auki tiettynä aikana, niin silloin se ei tunnu ihan niin henkilökohtaiselta enää ja katselukierros olisi luontevampaa.

  Tuo on ehdottomasti hyvä, että tavarat voi noutaa. Silloinhan olisi hyvä, jos siellä on esillä muutakin. Saattaa tulla vaikka heräteostoksia ;)

  Noita "kanta-asiakaskutsuja" tms. kannatan ehdottomasti. Ja vaikka alen alkaessa kanta-asiakkaat pääsis eka varastoihin käsiksi kotipuodissa ja sitten netin kautta ;)

  VastaaPoista
 49. Misty: Kyllä kauppa netissä aukeaa, älä huoli :) Maaliskuun puolella tosin vasta. Tervetuloa kaupoille :)

  Mari: Totta, ihan asiaa puhut :)

  Lilli: harmillinen juttu sinulle käynyt. tosiaan voihan se olla aika vaivautunutta se meneminen toisen kotiin. Kyllä minäkin olen kiertänyt kaukaa sellaiset kotipuodit juuri samojen juttujen takia. Mutta lähinnä nyt tarkoitus, että kun ihmiset hakee tuotteita niin samalla voivat hypistellä niitä ihan livenä. Eli keskitän sen nouto homman :)

  Piki: niin, kyllähän se vaatii sen ensimmäisen rohkean askeleen, että pääsee sinuiksi myyjän kanssa jotta kehtaa käydä :)

  Vaahteramäen emäntä : tervetuloa, kyllä minä kahvit keittelen :)

  Jansku 1985: Kiitos paljon <3

  Essiina: Ehdottomasti, kanta-asiakkaille on annettava etuosto-oikeus ja aionkin sitä kehitellä myös netin puolelle, eli esim postituslistalle liittymällä saa ensimmäisenä tietää tarjoukset... jotain sellaista tulossa.

  VastaaPoista
 50. Heippa! mun onkin pitänyt kirjottaa tänne, mutta aina olen tullut keskeytetetyksi!
  Kun aiemmin kysyit siitä minkä alan yrittäjä olen. aikaisemmin olen ollut kampaaja yrittäjänä ja nyt olen perheyrityksessämme osakkaana.
  Me tehdään luomukosmetiikkaa. vihreakosmetiikka.fi
  En ole omassa blogissani tästä maininnut, tahdon ehkä pitää sen vähän erillään, mutta VK:n omaa blogia kyllä päivittelen, mutta se on vielä ihan alkutaipaleella.

  Minusta tuo on hyvä idea, että asiakas pääsee halutessaan hakemaan tuotteet teiltä kotoa. Itse en sinuna pitäsi varsinaisia aukioloaikoja,se kun sitoo aikalailla ja ei tiedä tuleeko kukaan. Asiakas illat ym. tilaisuudet on hyvä idea, entä onko sinulle tulossa kotikutsu palvelu?
  huh, tulihan asiaa :D

  Mukavaa lauantai iltaa!

  VastaaPoista
 51. Suvimarja: ahaa, mielenkiintoista, pitää joskus perehtyä tuotteisiinne :)

  Niin, ehkä olisi parempi pitää ne sellaisina asiakasiltoina ainoastaan. Hyvä pointti. Kotikutsut "toiminto" tulee, mutta pitää vaan miettiä vielä mistä aika siihen ;)

  VastaaPoista
 52. Mielenkiinnolla olen seurannut tätä "yritys-harrastustasi." Ihmettelen tapaasi testata kaikki ideasi täältä blogin kautta. Mikä on siis omaasi, jos et edes konseptia saa luotua itse kasaan.
  Yrittäjänä et voi miellyttää kaikkia ja juuri siinä yrittäjä ottaa tietoisen riskin.
  Mutta jos Teemalautaset tai Pentikin kynttilämansetit ovat osa persoonallista sisustamista ei paljon voi odottaa...

  - Saara-

  VastaaPoista
 53. Jos saan antaa pienen neuvon...
  Älä laita sekä lauantai että sunnuntai aukioloaikoja. Meillä itsellä kauppa auki ma-la ja elokuusta toukokuuhun, kesäisin ma-pe. Perheen kanssa ei päästä viikonloppuisin mihinkään, koska kaikki asuvat niin kaukana, ja toisaalta kun mies on kotona vain yhden päivän viikosta (itsehän olen kotona pikkumiehen kanssa).
  Olisit melko kiinni viikonloppuisin, ja varsinkin kun myymälä olisi kotona, niin sinne on vaikeampi palkata ketään pitämään sitä auki (ellei sitten löydy sukulaisista jotain).

  Kannattaa miettiä noita aukioloaikoja... Muuten idea on hyvä:)

  VastaaPoista
 54. Luulen,että tulisin käymään kotipuodissa myös,tykkään kyllä paljon selailla netistäkin ja kun tätä omaa aikaa on yleensä iltasella,jolloin rauhassa saa makustella eri juttuja netistä.

  Molempia vaihtiksia silti kannatan:)

  Hyvä näin kun kyselet asiaa,niin saa monta näkökulmaa asiaan.

  VastaaPoista
 55. on ihana idea! itse tykkään kuitenkin hypistellä tuotteita ennenkuin ostan :) tosin itse asun niin kaukana oulusta ettei minulta onnistu :/ mutta idea on todella hyvä :)

  VastaaPoista
 56. Ihana idea, itse jo ehdin harmitella etten asu siellä päin. :) Mutta toisaalta, kun luin muiden kommentteja niin tuli mieleen myös että tuleeko sellainen olo että on "pakko" ostaa jotain (vaikkei tietenkään ole), itse ainakin olen huono lähtemään pois ilman etten ostaisi jotakin. Saattaa toki johtua siitäkin että aina on kaikkea ihanaa ostettavaa ;)

  Mietin myös miten perhe suhtautuu asiaan jos kotona ramppaa vieraita ihmisiä, vaikka varmasti aiheesta on keskusteltu. Ehkä joku kerran kuukaudessa lauantai/sunnuntai vetäisi enempi porukkaa kerralla ja sitten sais muut viikonloput olla huoleti. :) Ihanaa, että olet päättänyt perustaa oman yrityksen, toivon sinulle paljon onnea ja menestystä! Ja tietenkin jään odottelemaan nettipuodin aukeamista. :)
  -Niina

  VastaaPoista
 57. Mia: Totta. Vois miettiä ainoastaan niitä sellaisia 1-2 kk olevia asiakasiltoja..

  Marja: Joidenkin mielestä hyvä kysellä joidenkin ei, niinkuin yksi kommentti yllä :) Kiitos sulle ihanasta kommentista.

  Anna: kiitos kommentista.

  Niina: on totta mitä sanot. Itsekin olen alkanut ajattelemaan näiden kommenttien suhteen, että ihmisillä tosiaan taitaa olla liian suuri kynnys moiseen. Mutta ehkä sellaiset asiakasillat joissa on muitakin läsnä olisi sellainen johon olisi matalampi kynnys lähtä.

  Kiitos teille kaikille hyvistä kommenteista. Tosiaan suurin kynnys on siinä, että mennään tavallaan toisen kotiin.. Hienoa, että kerroitte kuinka asian koette.

  VastaaPoista
 58. Itse varmasti poikkeaisin pari kertaa vuodessa kun ajelen Tyrnävän läpi sukuloimaan. Siispä kannattaisin sinulle noita asiakasiltoja ja ehkäpä lausumaa "sopimuksen mukaan"... sillon me siellä päin seikkailevat voitasi huikata etukäteen että ollaan tulossa :)
  Onnea uudelle "kaupalle" :)

  VastaaPoista
 59. Anna: Totta. Ja nettipuodin puolelta voi etukäteen hieman katsastaa valikoimaa.

  Kiitos

  VastaaPoista
 60. Kyllä mä mieluummin ostaisin paikan päältä, mut Oulu on turhan kaukana.. :( Mut kiva jos pystyisi sitten netin kautta tilaamaan myös tänne pk-seudulle! =)

  ps. Sulla on ihana blogi. =)

  VastaaPoista
 61. Heips, olen vasta löytänyt blogisi.Tosi kaunis koti teillä. Pidän kovasti. Keittiö tosi kaunis. Itse kävisin hyvin mielelläni kotipuodissa. Minulle se ei olisi mitenkään vaikeaa, päinvastoin. Ja käynkin kun sielläpäin liikun. Täällä kotkassa on työpaikkani lähellä samanlainen ja käyn siellä aika usein. aika paljon olen ostanutkin sieltä.

  Niille, jotka muistuttavat miten vaikeaa yrittäjänä on menestyä sanoisin, että tottakai sen jokainen tietää. Mutta on myös eri juttu tehdä sitä harrastuspohjalta. Varmasti pärjäät hyvin. Ja se pihapuoti todella hyvä ajatus. Terveisin Titta. (25 vuotta yrittäjänä, eikä mitään yrittäjäkoulutusta;)

  VastaaPoista
 62. Tutustun varmaan ensin netin kautta tarjontaan. Sitten jos tuntuu että haluan nähdä jonkun "livenä" tulisin EHKÄ käymäänkin.

  Innokkaana täällä odotellaan kaupan avajaisia. ;)

  VastaaPoista
 63. ST: no tottakai pystyy :) Kyllä minä teitä pk seudun ihmisiäkin palvelen :)

  Titta: Kiitos ja tervetuloa piipahtamaan kahvilla kun täällä päin liikut :) Totta, eiköhän jokainen yrittäjä tiedä, että alalla kilpilu on kovaa oli kyseessä sitten minkälaisen liikkeen kategoria tahansa. Minä itse en ajattele sitä niin, että kilpailen muiden kanssa, vaan tosiaankin teen tätä päivätyöni ohella ihan harrastus mielessä. Olen iloinen jokaisesta asiakkaasta jonka verkkokauppaani saan ja palvelen jokaista asiakasta hyvin, siihen ainakin pyrin.

  VastaaPoista
 64. Minä olen ihan hullu nettikaupoissa shoppailija, mutta minusta myös tällainen idea on hauska! Nettikaupoissa kun on monesti se ongelma, ettet voi olla IHAN varma miltä se tuote sitten oikeasti näyttää. Ja nyt vielä kun kävi ilmi, että käyn useinkin teidän suunnillanne, kuten kommentistasi "meillä" selvisi :D Pieni on maailma!

  VastaaPoista
 65. Hieno idea, mutta en oikein tiedä onko loppu peleissä mukavaa kun "tuntemattomia" ihmisiä käy kotonasi ja osa ihmisistä ei ehkä edes uskalla tulla? Tai ainakin minusta se olisi jotenkin kiusallista tulla toisen kotiin "ostoksille", ehkä?
  Pihaputiikki ja verkkokauppa olisi aivan eri asia :) Vierailisin varmasti!

  -Hande

  VastaaPoista
 66. Minustakin tuntuisi vähän oudolle tulla ostoksille kotiisi:-)
  Eri asia jos on erillinen liiketila rakennus pihalla.
  Hyvää viikonloppua<3

  VastaaPoista
 67. Johanna: Heh, maailma tosiaan on pieni :)

  Hande: Verkkokauppa nyt kuitenkin avautuu lähiaikoina, joten asiakkailla on mahdollisuus noutaa tuotteita kotoamme, joten kehittelen ideaa :)

  VastaaPoista
 68. Voisi olla tosiaan aika kiusallista tulla teidän kotiin vaikka mukavalta ihmiseltä vaikutatkin. Mutta nettiostoksille tulen mieluusti :)

  Kaisa

  VastaaPoista
 69. En mielelläni kyllä toisen kotiin tulisi.

  Toivon, että erottuisit tuotevalikoimalla jotenkin. Näitä Bloomingville, GreenGate, Linum, Gant, House Doctor, JDL ym romanttisia puoteja on jo vähän liiaksi asti.

  VastaaPoista
 70. En minäkään varmaan menisi sellaiseen puotiin joka on jonkun toisenkotona. Se on jotenkin hankalaa, pelkää olevansa ainoa asiakas, pelkää ettei löydä ostettavaa ja että on ns. pakko pitää jostain ostamiseen saakka..yms yms.

  VastaaPoista
 71. Toivotan paljon onnea yrityksellesi ja tosiaan koita hakea jotakin jota ei vielä toisilla nettikauppiailla ole. Siinä on haastetta, tai muuten erottua nettikauppamassasta. Toisen kotiin meneminen on ISO kynnys ja siten sitä vierastan.

  VastaaPoista
 72. Arja: kiitos vastauksesta. Hyvää sunnuntain alkua sinulle <3

  Kaisa: tervetuloa vaan nettiostoksille :)

  Anna-Mari: kiitos palautteesta. Mainitsemistasi tuotemerkeistä ei yksikään tule minulle myyntiin :)

  tiiti 66: tuo on kyllä ihan totta mitä kirjoitit. Kiitos paljon palautteesta :)

  VastaaPoista
 73. Kotipuoti kuulostaa ihanalle. Ainoa miinuspuoli, joka tulee mieleen on se, että kun pääsee toisen kotiin, niin on paine ostaa jotain ja jutella myyjälle. Toisaalta, se ei välttämättä ole vain huono asia.

  VastaaPoista
 74. Anonyymi: Kiitos. Tarkoitus on erottua massasta. Ja neuvottelenkin parhaillaan sellaisten tukkureiden kanssa, jotka eivät yleensä nettiputiikeille tavaraa anna myytäväksi, mutta muutama näyttänyt jo vihreää valoa. Mutta tavaran toimittajat ratkeaa alkuviikosta.

  Kati: :) niin ihan totta. Pitää jatkokehitellä tuota ideaa vielä :)

  VastaaPoista
 75. Kuka siitä tilaan-netistä-noudan-Tyrnävältä hommasta hyötyy? Meinaan, että jos tilaan täältä Oulusta tuotteita netistä niin tuleehan se halvemmaksi laittaa postin kautta tuotteet tulemaan silti? Meinaan näillä nykyisillä bensan hinnoilla, kilometrejä kertyisi kuitenkin mennen-tullen 80km.

  Eli en kyllä tuota ideaa ymmärtänyt ihan täysin, tokihan Tyrväläiset siitä hyötyy, mutta onko heitä sitten tarpeeksi hypistelemään?

  Muuten koti-kauppa-homma vois olla ok, toisaalta saattaisi toimia paremmin jos putiikki olisi pihassa mutta eri rakennuksessa kuin itse talo.

  VastaaPoista
 76. Anonyymi: olisi kiva jos laittaisit nimimerkkiä niin osaisi kohdistaa oikealle henkilölle viestin :)... Eihän tietenkään ole pakko noutaa tuotteita, sehän on ostajan asia. Ei tänne nyt ihan nuin pitkä matka ole :) En ole koko liiketoiminnan konseptista vielä puhunut, mutta tuotteet kulkeutuvat arkisin myös ouluun sovittaessa, mutta niistä lisää sitten kun toiminta alkaa.

  VastaaPoista
 77. heippa! varmaan tulisin käymään kun oulussapäin liikkusin, kun siellä tulee lääkärissä usein käytyä ym.. sekä netistä varmasti tilailisin.. odotan jo kovasti että nettikauppa aukeaa ;D

  VastaaPoista
 78. Vastailen tähän nyt jälkijunasaa. Itse en haluaisi käydä kenenkään kotona, jotenkin olisi hieman ahdistavaa. Pihapuotiin ehkä justiin ja justiin voisi tulla vierailemaan. Nettikaupassa vierailen ehdottomasti.

  VastaaPoista
 79. Elluu: kiitos kommentista. Toivottavasti saadaan pian nettisivut auki,

  Onnenhippuja: Kiitos kommentista. Tervetuloa nettipuotiin :)

  VastaaPoista
 80. Paljonko maksaa omat nettisivut, kiinnostaisi kovasti tietää :)
  -Veera-

  VastaaPoista
 81. Hei Johanna!

  Ihana kuulla että olet alkanut yrittäjäksi, tervetuloa joukkoon! :)

  Ilman muuta tulisin ostoksille kotipuotiisi, ei ollenkaan huono idea :)
  Monet yrityksethän toimivat yrittäjän kotona, esim, kirjanpitotoimistoja, parturi-kampaamoja, leipomoja yms :)

  Onnea todella paljon uudelle yrittjälle, onnea ja menestystä! <3

  VastaaPoista
 82. Minä käyn yleensä mieluummin ostoksilla kaupassa kuin nettikaupassa. Mutta rehellisesti sanottuna, olisin ehkä liian ujo menemään jonkun kotiin ostoksille... eli ehkä minunkin mielestäni hieman liian henkilökohtainen paikka, varsinkin jos en tunne putiikin omistajaa. Onnea joka tapauksessa yritykselle, mitä sitten päätätkin tehdä!

  VastaaPoista
 83. Veera: Se riippuu siitä keneltä palveluntarjoajalta ne ottaa ja mitä lisäpalveluita tilaa. Jotkut myyvät kertamaksu hinnalla jotkuk kuukausimaksulla... google on paras apuväline tässä asiassa.

  Minttu: kiitos paljon. Ja tervetuloa piipahtamaan täällä :)

  Anna: kiitos. Joo, joillekinhan se on suuri kynnys mennä toisen kotiin.

  VastaaPoista
 84. Kyllä! Siis kiinnostaa ja tuleehan tuota Oulun seudulla piipahdeltua,etkä sieltä kovin kaukana ole :)
  Puoti vain "pystyyn!"

  -Virva

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.