Sisällön tarjoaa Blogger.

Palautetta ja siihen vastinetta :)

Blogini sai palautetta ja mikä tekee tästä erikoista on se, että tällä kertaa se palaute oli rakentavaa palautetta. Sellaista ei blogini historiassa ole tapahtunutkaan. Aina on vaan todettu negatiivisissä kommenteissa kuinka paska blogi ja sitä rataa. Mutta haluan kiittää erityisen paljon Mariaa ja ST nimimerkkien takana olevia henkilöitä rakentavasta palautteesta. Kiitos.

Syy miksi kollaaseja käytän on kuvatilan säästäminen ( näiden kuvien tänne laittohan ei mitään ilmaista ole, mikäli ensimmäinen kuvaraja on ylittynyt) ja toisekseen aina ei halua "paljastaa" kaikkea. Joskus on hyvä pitää yllä salaperäisyyttä.

Mutta kuten jotkut ovat sanoneet blogistani, että käyvät täällä ainoastaan kuvien takia. Mutta se miten minä ne kuvat haluan täällä julkaista on oma asiani, koskaan ei pysty miellyttämään kaikkia tekemillään valinnoillaan ja mielestäni toisten miellyttäminen ei ole tämän blogin tarkoitus. Teen tätä kuitenkin suurimmaksi osaksi itseni takia. En tule muuttamaan jatkossakaan omaa periaatettani siitä että blogi pysyy minun näköisenäni, tämä on kuitenkin tää "mun juttu" ja "mun tyyli", osa minua ja elämääni.  Mikäli tekisin niinkuin lukijat haluaa, ei tää ois enää se "mun juttu".
Mutta siis, kiitos vielä kerran rakentavasta palautteesta ja tässä aiemmin julkaistut kuvat isompana, kiitoksena rakentavasta palautteesta.
Toimikoon tämän postauksen kommenttiloota rakentavien palautteiden boxina, saa nurista, narista ja sanoa sanottavansa. :D

Pääset tutustumaan päivän viralliseen postaukseen täältä.

32 kommenttia

 1. Minä vakkarilukijana sanon oman kommenttini: Sulla on ihnana blogi ja jatka ihmeessä samaan malliin kommenteista huolimatta. Sisustus ei ole koskaan valmis, aika menee eteenpäin, maku muuttuu, elämäntilanteet vaikuttaa, trendit jne. Omassa blogissasi saat laittaa niitä kuvia ja tekstejä, mitä itse haluat. Eihän toki kaikkia ihmisiä voi miellyttää, mutta silloinhan voi olla lukematta blogia jos ei kerran pidä siitä. Aurinkoista kevään odotusta!

  Paprika

  VastaaPoista
 2. Sulla on aina tarve avautua! :D
  -Miia-

  VastaaPoista
 3. Itselläni ei ole koskaan tullut edes mieleen,että jonkun pitäisi muuttaa blogiaan johonkin suuntaan=O Jokainen tekee tätä omalla tavallaan ja ainakin minun mielestäni se juuri siksi kiinnostavaa onkin,tylsyys siinä iskisi,jos kaikkien sivut samanlaisia olisivat..Yhteen suuntaan jos kumarrat,niin toiseen pyllistät,joten omalta tuntuva tyyli lienee se ainut ja oikea ;)

  VastaaPoista
 4. Paprika : Niin oma tyyli, paras tyyli itselle :)

  Miia: Plaah, tätäpä just tarkotan, koskaan ei tosiaankaan ole kaikille mieleistä luettavaa...

  Kirsi: Osuvasti sanottu. yhteen suuntaan jos kummarrat niin toiseen pyllistät :)

  VastaaPoista
 5. Noooo, älä liikaa mieti. Kauniita on kuvat sulla aina. Ja minä kyllä mielelläni luen myös tekstit. Nyt vielä lupaan tsempata kommentoinnissa. KUn tuo mieskään ei iltaisin häiriköimässä, niin aikaa on! :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos tasta, tiedan kylla etta teet tata itsellesi. :) Mutta siksi ehdotankin, etta lataisit kuvat kuten haluat (kollaaseina tai et), mutta jos teet niista pienia niin tekisit niista sellaisia etta ne suurenevat klikkaamalla. Se olisi kiva myos meille lukijoille. Ymmarran kylla jos et halua paljastaa kaikkea, mutta olisi kiva valilla nahda niita kuvia kun niista saa niin paljon inspiraatiota. :) Blogisi on ihana ja seuraan sita lahes paivittain, kun vaan ehdin. Siksi olisi kiva myos jatkaa lukemista ja kuvien katselemista. =)

  VastaaPoista
 7. En tarkoittanut pahaa, totesin vain sillä tottahan se on. Voihan nämä asiat hoitaa blogin ulkopuolellakin, purkaa läheisille, jos ei täällä halua tai jos saa aina lisää shittiä niskaan.
  -Miia-

  VastaaPoista
 8. Rilla: Noo, en mää mietikkään :)

  Maria: Kollaaseja ei pysty klikkaamalla saamaan suuremmaksi kun ne ladataan tietyn pixelin suuruisena, jotta tänne ladattaessa ovat mahdollisimman vähän tilaa vieviä :)

  Miia: En mää uskokkaan, että olisit mitään pahaa tarkoittanut. Minun blogi on melko avoin ja minusta on joskus hyvä tuoda esille niitä rakentavien palautteidenkin osuutta kun aina kritisoidaan vaan sitä kurapalautetta. Siksi halusin postauksen siitä aiheesta. Ja hyvin moni joka lukee blogiani ( tuntematon) on minulle tullut heistä aika monesta läheisiä, blogiystäviä, joten he ovat minulle tärkeitä ihmisiä ja mielellään heidän kanssaan jaan näitä hyviä ja huonoja juttuja :) Ne jotka ei ihan jokaista postausta jaksa lukea voi skipata yli :)

  <3

  VastaaPoista
 9. Musta on ihanaa, kun sun kotiin on tullut väriä! Niin sopivasti, ei liikaa ja hyvällä maulla yhdistettynä. Mihinkähän te sen pianon jemmasitte =D Ei ihan helppo tehtävä... Jossain uudessa sisustuslehdessä joku oli ommellu pianonkin ylle valkoisen hupun. Eihän se piiloon sittenkään mene, mutta jospa sopeutuisi ympäristöönsä?
  PS. Määkin rakastan näitä isoja kuvia =D Jatkan kyllä lukijana ilman niitäkin...

  VastaaPoista
 10. Kauniita ovat kollaasit, kauniita ovat isot kuvat; miten nyt itseä kirjoittajaa sattuu miellyttämään, siten se kai hyvä on :D Kuvissasi on kyllä ihan parasta niiden kirkkaus ja selkeys, itse en mitenkään tuolla peruskameralla saa samantasoisia!
  Töissä yritin blogiasi vilkaista ja sain ilmoituksen että vain kutsutuille; kotikoneella näkyy kuitenkin toimivan! Mikä lie bugi, vai ehkä viesti että töissä ei pitäisi blogeja lukea :) Mukavaa iltaa Sinulle!

  VastaaPoista
 11. mä käyn joka päivä katsomassa täällä ja tykkään hirmusti:)

  VastaaPoista
 12. Heini: Sää oot kyllä ihana <3 Piano, jospa sen kohtalo selviäisi huomenna, kyllä se vielä täällä meidän huushollissa on :)

  Johanna: Hih, se varmasti oli viesti, että blogeja ei työaikana lueta :D Mullakin kyllä tulee sorruttua välillä nettiin lueskelemaan blogeja, mutta ei kerrota kellekkään. Ihanaa iltaa sinullekin kaimaseni <3

  VastaaPoista
 13. Suuret kuvat on just plussaa sun blogissa!! Monet muut blogit laittaa niin pieniä ja epätarkkoja kuvia, että niitä on epämiellyttävä lukea/katsoa. Ole tyytyväinen jos ihmiset rakastavat sun ottamia kuvia:) Kuvien koolla on suuri vaikutus lukijamäärään. Mutta tee kuten parhaaksi näet:)

  VastaaPoista
 14. Anonyymi: Kiitos kommentista. pitää ottaa vinkistä vaari :) Kuvaaminen on kiva harrastus joten siihen tulee panostettua eritavalla..:D

  VastaaPoista
 15. heip! oon tällainen blogisi hiljainen lukija, mutta nyt päätin kommentoida. tee vastaisuudessakin, miten itse näet parhaaksi, mutta musta tällaisissa suurissa ja hyvälaatuisissa kuvissa on enemmän tunnelmaa! :)

  VastaaPoista
 16. Anonyymi: Mukava kun jätit kommenttia. Olet varmasti oikeassa, suuremmat kuvat antavat katsojalle paljon enemmän. Ihanaa illan jatkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 17. Ihania kuvia sinulla Johanna on, oli ne isoja tai pieniä. Ja niinpä, jokaisella blogin pitäjällä pitäisi olla oikeus laittaa mitä ja minkä kokoisia kuvia haluaa, avautua enemmän tai vähemmän, ihan miten haluaa. After all, sehän on SINUN blogi!! Ei kenenkään lukijan tai muun. Ja sehän täällä netissä on helppoa, jos ei miellytä, klik klik ja olet muualla... Negatiivisia asioita en viitsi kirjoitella kenellekään. Miksi kirjoittaisin? Mitä siitä saa? Hyvää viikonloppua kaikille ja positiivisia ajatuksia!!!

  VastaaPoista
 18. PiiaS: <3 Olen samaa mieltä, hyvin nopeasti pääsee klikkaamaan itsensä seuraavaan blogiin jos tuntuu, ettei miellytä :)

  VastaaPoista
 19. Olen seurannut blogiasi jo pidemmän aikaa, mutta vasta nyt ensimmäinen kommentointi.

  Sinulla on aivan ihastuttava koti ja blogi ja mukavan persoonallinen tyyli kirjoittaa asioista. Jatka ihmeessä samaan malliin, niin pysytkin uniikkina. Persoonasi on osa blogisi viehättävyyttä. Oikein odotan seuraavaa postaustasi:)
  -Laura-

  VastaaPoista
 20. Ensinnäkin; kiitos Johanna pöytätasoa koskevasta tiedosta.
  Kommenttina tuohon blogien arvosteluun: En kyllä ymmärrä, miksi täällä blogissa täytyy käydä valittamassa ja kiukuttelemassa. Jos ei pidä eikä kiinnosta, niin siirtyy seuraavaan tai jättää blogit lukematta. Minusta on ihanaa lukea näitä sisustusblogeja ja ammentaa ideoita. Kiitos Johanna sinullekin aivan erityisen nautittavasta blogista. Kuvia on mukava katsella isoina tai pieninä. Blogin pitäjän asiahan on päättää, mitä ja miten hän haluaa esitellä. Hyvää perjantain jatkoa kaikille ja hyvää viikonloppua.

  t. Arjuli

  VastaaPoista
 21. Laura: Kiva kun jätit kommenttia. Mukava kuulla, että pidät blogistani juuri sellaisena kuin tämä on <3

  Arjuli: Niin samaa minäkin olen useasti miettinyt, että miksi vaivautua tänne blogiini jos ei innosta kerta toisensa jälkeen :) Laitoin tuon en tykkää palikankin sen vuoksi, että juuri näkee sen, että ihmiset täällä käy kerta toisensa jälkeen vaikka osoittavat mielipiteellänsä että eivät tykkää :) Onko se siis tahallista ilkeilyä vai mitä, en ossaa sanoa, meitä on moneksi :)

  VastaaPoista
 22. Blogisi, kuten kotisikin, on ihana. Ja toki teet omassa blogissasi, mita sina haluat. Lukijat voivat valita viihtyvatko taalla. Mina ainakin viihdyn, kiva tunnelma ja kauniita kuvia. Oli ne sitten isoja tai pienia. Toki isoista nakee paremmin, mutta ymmarran tuon tilakysymyksen.

  Sinulla ei sita onneksi ole, mutta muutamissa blogeissa hairitsee se tahtisade. Se saa minun koneeni todella hitaaksi ja kaatuileekin pahus vahan valia, jos sellaisille sivuille eksyn, jossa sataa.

  Rags

  VastaaPoista
 23. Rags: Kiitos:) Juu, en mää sitä tähtisadetta laita :D Mullakin on melko huono tietokone ja jumittaa kyllä jos on liian raskaita ohjelmia.

  VastaaPoista
 24. Hyvän kirjoittajan salaisuus on se, että ei tarvitsekaan miellyttää jokaista lukijaa. Blogin tyyli saa ja pitääkin rajata osa lukijoista pois - silloin ne aidosti kiinnostuneet jäävät jäljelle. On henkisesti mukavampaa kirjoittaa kiinnostuneelle porukalle. Useimmiten negatiivisesti kommentoivat lukijat eivät itse ole koskaan pitäneet blogia, saati sisustusaiheesta, jolloin heidän kommenttinsa voi jättää noteeraamatta. Rakentavasti kommentoivat ovat sen sijaan arvokasta palautetta :)

  Olen tässä blogissasi ensimmäistä kertaa ja mielestäni blogisi vaikuttaa varsin asialliselta niin kuvien kuin tekstien puolesta. Olet selvästi panostanut niihin. Itsekin sisustusaiheista blogia pitävänä tiedän, että kuvien ottaminen, käsittely ja ylipäätään aiheen keksiminen ei aina ole helppoa. Lisäksi ne vievät aikaa.

  Tsemppiä blogillesi ja sisustukseen. Jatka samaan malliin.

  - Marika, Tre

  VastaaPoista
 25. Saisiko tietää tässä postauksessa näkyvän seinän värisävyä (ihan vaikka valmistajaa ja värikoodia, jos satut muistamaan). Näyttää mahtavalta sävyltä näiden kuvien perusteella. Semmoiselta lämpöiseltä.

  Minulla kun ois täällä seiniä maalattavana ja kuumeisesti olen miettinyt olohuoneen seinien sävyä... Miksi niitä sävyjä pitää olla miljoonia ja biljoonia... Eihän niistä osaa päättää :D

  Kiitos ihanasta blogista. En varmaan ole aiemmin kommentoinut. Lukenut kyllä usein. Teillä on oikein kaunis koti ja tämä on ihana blogi. Oikein inspiraation lähde :)

  VastaaPoista
 26. Näköjään jos lukis kommentitkin niin selviäis asiat paremmin :) Siis edellisen postauksen kommenteista kävikin ilmi, että kyseisissä seinissä onkin tapettia :) Minä ihan jotenkin oletin sen olevan maalattu... Noh, ei siis tule selvyyttä sävykoodista :) Täytyypä vaan mallailla noita värilastuja tuossa seinällä ja jatkaa pohdintoja, että mitä sävyä meidän seiniin tulee :)

  VastaaPoista
 27. Marika: Kiitos kommentistasi, mukava lueskella teidän hiljaisten lukijoidenkin kommentteja. Olen samaa mieltä, että rakentavat kommentit antavat paljon bloggaajalle. Hih, olisi kiva päästä kurkistamaan sinunkin blogisi, olisiko se mahdollista? :)

  Satu: ihana kun jätit kommenttia. Juu ja seinä on tapettia, kaikki talomme seinäpinnat on tapettia joten maalikoodeja en osaa kyllä antaa. Tsemppiä oikean sävyn valitsemiseen. Tervetuloa uudelleenkin visiitille <3

  VastaaPoista
 28. Isot kuvat on just parhaita ja tykkään myös kollaaseista, koska niissäkin on just sitä kiinnostavaa sommittelua, että miten kuvat on valittu yhteen jne. Mä en vaan osaa tehdä niitä, enkä oo vielä ehtinyt perehtyä.. ehkä joskus...

  Mun mielestä sulla on valoisa, selkee tyyli ja tykkään siitä tosi paljon!

  VastaaPoista
 29. Johanna: pyysit blogini osoitetta, se löytyy http://sisustusassari.blogspot.com

  Sisustusblogini on vasta aluillaan ja hakee muotoaan. Tällä hetkellä lukijakuntani koostuu pienestä ystäväpiiristä :) Keväällä on tarkoitus tehdä juttuja omista suunnittelutöistä sekä kivoista asunnoista, jotka mielestäni kaipaavat esittelyä.

  Lukisin mielelläni kommenttejasi.

  - Marika, Tre

  VastaaPoista
 30. Piompu: Kiva näkökulma tuohon kollaasia asiaan :) Mukava kuulla, että tykkäät.

  Marika: Kiitos paljon, tulen ehdottomasti vierailulle. :)

  VastaaPoista
 31. Minä olen täällä nyt viihtynyt pidempään :D Suorastaan ahmin kuviasi...miten kaunista,siistiä ja puhdasta <3 kertakaikkiaan kaunista!

  VastaaPoista
 32. Vaahteramäen emäntä : Olet kyllä ihana <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.