Sisällön tarjoaa Blogger.

Raotus astiakaapin sisältöön

Näistä meidän astioista tulee paljon postaustoiveita, joten raotellaan hieman nyt näitä astiakaappeja.

Lautaset ja kaikki kulhot meillä säilytetään näissä vetolaatikoissa. kätevästi saa astiat nostettua ja kurkottamiselta välttyy, ite tykkään todella paljon tästä ratkaisusta.

Meillä nyt ei mitenkään kummoiset astiat ole, ihan perus Iittalan teemaa, väreissä löytyy harmaata koko astiasto ja turkoosina ruokalautasia. :)


Tuon kuvassa näkyvän Taika kulhon ostin Citymarketista hintaan 35 euroa, oli poistopisteessä. Ihan uskomattoman halpa kun miettii mikä tämän ison kulhon oikea hinta on ( n. 80 euroa muistaakseni)


Salaatti yms. kulhoja ja tarjottimia, sävyssä harmaa. No on siellä poikkeuksena muuan keltainenkin, tuo hieman piristystä kattauksiin. Piirakkavuoat suurimmaksi osaksi mitä meiltä löytyy on Pentikin, samoten kuin pullatarjottimet.


Siinäpäs niitä muutamia astioita. Lisää tulossa mm. kahvikupeista yms.

Niin ja logon tekijä löytyi, kiitos kaikille yhteyttä ottaneille. Monenmoisia osaajia teidän lukijoiden joukosta kyllä löytyy, ihana juttu <3

15 kommenttia

 1. Mistä ja mitä ovat nuo harmaat kupit ensimmäisen kuvat alareunassa.
  Näyttävät tosi kauniilta?

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo turkoosit lautaset :D

  VastaaPoista
 3. Vetolaatikot ovat kyllä oiva säilytysratkaisu.
  Mukavaa pakkaspäivää<3

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on lautaset ja tarjoiluastiat vetolaatikoissa. Kätevää! Sitä samaa Teemaa. Toimivaa, vois tosin keksiä uutta :) Kiva kun sai kurkata. Voisin minäkin tässä kevään mittaan vilauttaa keittiötä kevät kodissa. Mukavaa päivän jatkoa!! :)

  VastaaPoista
 5. No olet kyllä halvalla löytnäyt tuon kulhon. :) Itelläniki Taikaa löytyy, valkoisena, on ne vaan aika ihania!!!

  VastaaPoista
 6. Kauniin pehmeitä sävyjä astioissanne! Tykkään :)

  VastaaPoista
 7. Nuo Teemat ovat kyllä vain niin kauniita. Meillä on kahvikippoina ja teekuppeina Taikaa ja vaikka siitä pidän nyt paljon, pelottaa vähän että siihen kyllästyy ja siksi ajattelinkin ruveta mahdollisesti haalimaan pikkuhiljaa tuota Teemaa ihan vaikka vaan valkoisena.

  Kiva, että logon tekijä löytyi!

  VastaaPoista
 8. Turkoosi on yksi lempiväreistäni. Näyttää niin ihanan raikkailta nuo turkoosit lautaset, että tekisi mieli lähteä saman tien sellaisia itsellekin ostamaan :D

  VastaaPoista
 9. Ihanan tilavat vetolaatikot! Tuollaiset olisi juuri niin katevat! Ja ihania on astiatkin. Meillakin on Teemaa paa-asiassa, yksinkertaisen tyylikasta, tykkaan mina. Kiva postaus, terveisin astiafriikki. :-)

  Rags

  VastaaPoista
 10. Kauniita simppeleitä astioita on helppo yhdistellä :) Meilläkin vois alkaa laittamaan jo vetolaatikoihin lautasia, kun tyttö ei enään ole niin täystuho. täytyykin ottaa järjestelypäivä!

  Ja onnea ja menestystä uudelle yritykselle! Vaikka en sinua tunnekaan, niin jotenkin sinusta huokuu tietynlainen määrätietoisuus, varmaan pärjäät hyvin :)
  itselläni ei muusta taida kokemusta ollakaan kuin yrittämisestä :)

  VastaaPoista
 11. Amalia: kodin 1:stä. Olivat poistopisteessä n. 1,5 euroa/kpl

  Janika: niin ovat, mukavia piristysvärejä :)

  Arja: Totta, vetolaatikot on käteviä.

  Sokrutin: no ehdottomasti, olis kiva nähdä teidänkin astioita :)

  Senni: Taika on kyllä kiva sarja. Minullakin löytyy valkoista taikaa kanssa :)

  Sini: totta ja helposti yhdisteltävissä muihin sävyihin.

  S: Niin, taika tosiaan voi olla sellainen mihin saattaa kyllästyä, hankit siihen rinnalle astiaston, joka sopii hyvin sen taikasarjan kanssa niin tulee näyttävä kokonaisuus.

  Liini: heh :) Joko kävit kaupassa ;)

  Rags: mukava kun oli mieluinen postaus :)

  Suvimarja: ai sää oot myös yrittäjä, minkäalan?

  VastaaPoista
 12. Kaunis pari, turkoosi ja harmaa. Minunkin lemppareitani :)

  Paukkuvaa torstaiehtoota!

  VastaaPoista
 13. Kuulostaa kätsyltä, että lautaset helposti otettavissa vetolaatikosta :). Mun mielestä Teema on jotenkin hirmu hyvä, mutkaton ja klassinen valinta perusastiastoksi. Siihen on niin helppo yhdistellä Iittalan,Arabian ja muidenkin "merkkien" osia. Mä olen alkanut haaveilemaan tuosta harmaasta, mutta turkoosikin houkuttaa. Tällä hetkellä, kuten oon aiemminkin todennut ei vaan valitettavasti kaapeissa ole yhtään tilaa :(, kun niitä kuppeja(kin ) haaveilen. Mistään ei haluaisi luopuakaan...

  Mua rupes sen verran polttelemaan tää postaus, että taidanpa pikimmiten tehdä itse vastaavanlaisen kurkkauksen kaappeihin. Tarkasteltavaksi joko kupit/mukit tai lautaset :).

  Joko lenssu lähtenyt?

  Halit!

  t.Minna :)

  VastaaPoista
 14. Hei,

  Meillä on samanlainen systeemi keittiössä ja olen todennut sen todella toimivaksi. Suosittelen lämpimästi. Kattilakaappikin on niin ihana vetolaatikoilla :)

  VastaaPoista
 15. Merja: :)Määki tykkään.

  Minna: Nuha vielä, mutta muutoin olen terve. Tai no olenkohan terve kun kieltäydyin Ikean reissusta, siis voitko kuvitella? minä kieltäydyin :)

  Marika: Olet oikeassa :) meillä kattilat on kulma kaapissa ja siellä on sellainen hyrrä, vai mikä se on :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.