Sisällön tarjoaa Blogger.

Yritykselle logon tekijää ?

Etsin yritykselle logon tekijää, joten jos teidän lukijoiden joukossa sellaisia suunnittelu ammattilaisia löytyy niin yhteyttä voi ottaa sähköpostitse osoitteeseen: johanna.harmainen@gmail.com

3 kommenttia

 1. Voisin suositella tätä bloggaajaa
  http://www.pellonpientareella.com/

  Kysypä häneltä.

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Mielelläni suunnittelisin sinulle logon, mutta ammattitaitoa mulla ei siihen taida olla :)

  Olen jo pidemmän aikaa seuraillut blogiasi ja ammentanut inspiraatiota kauniista kodistasi. Meillä on talonrakennusprojekti alkuvaiheessa ja talon pohjasta tulee hyvin samankaltainen kuin teilläkin. Pyörittelen kahta vaihtoehtoa, enkä osaa päättää tulisiko keittiö etupihan puolelle ja olohuone takapihan vai toisinpäin. Kiinnostaisikin tietää, miten olet kokenut tuon järjestyksen, että olohuone on teillä etupihalle päin? Toimiiko hyvin? Vai oletko kaivannut, että näkisit keittiön ikkunasta etupihalle? Ehkä hölmö kysymys, mutta kaikki mielipiteet auttaisivat tässä päätöksen teossa :) Mihin ilmansuuntaan teidä keittiö on, entä olohuone?

  Jatka samalla tyylillä, blogiasi on kiva lukea!

  t. Pihla

  VastaaPoista
 3. Kiitos, logon tekijä löytyi :)

  Pihla: Kyllä minä oon tykännyt, että olohuoneesta ei ole käyntiä pihalle. Ja en ole kaivannut yhtään, että pitäisi nähdä keittiöstä etupihalle. Meillä talo on tontin takaosassa, joten olisi jäänyt todella pieni alue vain sille takapihaosuudelle mikäli oltais käännetty toisinpäin. Ja mielestäni talo on kauniimman näköinen ulkoapäin tuolla takana ( takapihalla) kun siellä ei ole sitä käyntiä ulos vaan yhtenäin linja ikkunoilla. Mutta nämähän on makuasioita.

  Tsemppiä valintoihin

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.