Sisällön tarjoaa Blogger.

Bloggailua Etelä-Saksasta

Oikein paljon tervetuloa uusille lukijoille.Mukava, että jaksatte käydä täällä blogissani niin uudet kuin vanhatkin lukijat. Itsellä on viimeaikoina jäänyt muiden blogien kommentointi vähäiseksi, lukenut kyllä olen, mutta kiire on kyllä verottanut. Syynä, ihan mielettömät työpäivät. Aamulla lähdetään ja iltamyöhään tullaan. Kohta kiire hellittää kun viimeisetkin tilinpäätösboxit saadaan rutistettua kasaan.Sähköpostiini on tullut paljon yhteydenottoja blogiesittelyihin liittyen. Lupaan siis jatkossakin blogejanne saattaa täällä blogistaniassa muiden bloggaajien ja lukijoiden tietoisuuteen. Minusta on upeaa löytää uusia blogeja joista voi ammentaa ideoita. Itselläni ei tuossa sivupalkissa ole lukemieni blogien kuvauksia, koska niitä blogeja on niin paljon, mitä seuraan aktiivisesti, joten toteutan nämä esittelyt näin, omalla tavallani. Toivottavasti tykkäätte :)Jälleen yksi ihana blogi teidän muidenkin tietoisuuteen. Ihastuttava blogi nimeltä Vaniljainen.
Blogin takaa löytyy Liisa.Perhe asustelee Etelä-Saksassa kauniiden maisemien ympäröimänä.Bloggaaja Liisa tuunailee esineitä ja saa niihin loihdittua uuden elämän.


Ihanaa sisustamista


Ja hienoja oivalluksia


Ehdottomasti tutustumisen arvoinen blogi.

7 kommenttia

 1. Huomenta! Kauniita kuvia, tuo allas oli kovasti minun mieleen kun suunnittelemme vessaremonttia :)
  -Karoliina

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja! Kiitos vinkistä ja voimia rumbaan!!! (Täällä myös melkoinen rumba päällä...)

  VastaaPoista
 3. Kivan näköisiä kuvia, täytyykin mennä tutustumaan tarkemmin! Kiitos sinulle näistä esittelyistä. Monta uutta ihanaa tuttavuutta on näiden kautta löytynyt :) Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Johanna!!!!! Ihanasti olet esitellyt Vaniljaisen :)
  Mukavaa päivää Sinulle!
  Paljon halauksia ja aurinkoterkkuja täältä kaukaa!!!

  VastaaPoista
 5. Tutustuttu on...ja olen samaa mieltä kanssasi, Liisan blogi on ihana ja Liisa reipas tuunailija.

  :)

  VastaaPoista
 6. Tämä blogi kuuluukin suosikkeihini:-))
  Mukavaa aurinkoista päivää sinulle<3

  VastaaPoista
 7. Tämä blogi olikin minulle jo tuttu, mutta viime "listastasi" löysin muutaman ihanan! Kiva kun jaksat näitä(kin) laitaa meille..:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.