Sisällön tarjoaa Blogger.

Kiitos

Ensiksi kiitos aiempaan postaukseen tulleista mielettömistä kommenteistanne ja erityiskiitos jotka lähettelivät sähköpostia, koska eivät halunneet anonyyminä viestiä jättää, joten jättivät viestinsä omalla nimellään sähköpostiin, joka on ihan huippu hienoa toimintaa anonyymeiltä.

On totta, että jokaisesta ihmisestä saa selville varmasti mitä tahansa kun on tiedossa nimi ja mahdollisesti asuinpaikka. Mutta itse lukeudun niihin joilla ei ole aikaa alkaa tarkkailemaan toisten kuvia, että mitähän henkilökohtaista jostain kuvasta mahdollisesti jää katsojalle :)  Mutta teidän ansiosta tulen varmasti hieman järkeilemään uudelleen tätä asiaa ja mietin tosissani blogin kohtaloa, jatkanko ennallaan, mahdollisesti suljetuin ovin vai sulkeeko sisustusunelmia ovensa mahdollisesti kokonaan.Vastailen nyt hieman yleisesti kommentteihinne:
Olette antaneet paljon ajateltavaa, suuri kiitos siitä teille jokaiselle. On ollut ihan mieletöntä huomata ja lukea, että miten te muut näette asioita. Olen tietoisesti itse julkaissut oman nimeni, pärstäni pidin pitkään salassa täällä blogin puolella. Mutta nerokkaat ihmiset ovat selkeän pärstäni kuvan varmasti jostain muusta löytäneet jo pelkän nimen perusteella :D Eihän se tosiaan suuria ponnisteluja vaadita, että nimen ja paikkakunnan perusteella saa ihmisen kotiosoitteen tietoon. Pidin asuinpaikkamme salassa firman perustamiseen asti, mutta lain niin vaatiessa joudun sen nyt ainakin tuolla yritykseni puolella pitämään esillä. Välillä mietin, että koenko oloni turvattomaksi nyt jos jatkan sisustuspostailuja meidän kodista ja haluanko siksi jättää kotimme tulevaisuudessa ns. rauhaan. Aiemminhan kukaan ei ole tiennyt asuinpaikkakuntaamme ja henkilökohtaista puhelinnumeroakaan ei ole ollut saatavilla, eikä sen kautta kyllä edelleenkään saa osoitetietojani julki.

Mutta olen myös pohtinut, että onko siinä oikeasti mitään vääryyttä tai uhkaa, vaikka osa tietääkin missä asumme. Olen tietoisen riskin ottanut siinä vaiheessa kun putiikkini julkaisin koko kansalle :D Elämähän on riskien ottamista ja tiedostan, että maailmassa on erilaisia ihmisiä, joilla on erilaisia intressejä. Toiset onkii toisista kaiken selville, toisia ne asiat ei kiinnosta ollenkaan. Jos blogistani häviäisi tämän blogini juju, eli ns. se henkilökohtainen kodin sisustaminen, niin blogi menettäisi heti merkityksenä, se ei tuntuisi enää omalta ja siltä samalta SisusustusUnelmia blogilta vaan ihan vieraalta, se maku voisi mennä sitten siinä. Aika mielenkiintoinen aihe, josta voisi kirjoittaa todella pitkän postauksen :D Mutta en kirjoita, että jaksatte lukea kirjoituksesta tärkeimmän, eli

ISOT KIITOKSET teille jokaisella ihan huippumahtavista kommenteista!

15 kommenttia

 1. Sorry, en eiliseen postaukseesi ehtinyt kommentoimaan. Mutta - mun mielestä tämä on just niin jokaisen oma valinta. Mun blogissa näkyy naama - ei nimiä, paikkakuntaa tms. Mutta jos joku tuntee, no, se on eri juttu :)

  Onhan maailma täynnä muuten vaan julkisuudessa olevia ihmisiä. Poliitikkoja, isojen yritysten johtajia, näyttelijöitä, missejä, urheilijoita, yms yms yms. Blogijulkisuus on aika minimaalista näihin verrattuna. Että... No... Kaikella on puolensa!

  Musta on hirmu kiva lukea sun tekemisistä (ja siitä miten 24/7 vaan sisustat :D) ja se, että sinulla on myös kasvot, on mukava juttu. Jatka samaan malliin!!

  VastaaPoista
 2. Aihe oli hyvä. Laitoin sulle s.postia. :)

  VastaaPoista
 3. Jatka samaa rata vaan. Tzemppiä! Yleensä kun täällä kyläilen, hiivin sukkasillani, eikä jää mitään jälkiä käynnistäni. Nyt ajattelin käydä vähän metelöiden ;)

  VastaaPoista
 4. Mäkin nyt sivusin omassa postauksessa asiaa.. Tällä on niin monta puolta. Mutta toivon, että et sulje blogiasi, sun juttuja ja sisustusta yms. on kiva käydä kurkkimassa ja kommentoimassa :)

  VastaaPoista
 5. Sinun blogiasi on todella antoisa lukea juuri näiden kuvien ansiosta. Sisustus on ehdottomasti pääasia ja toivonkin, että näitä juttuja voisin vielä lukea ja ihailla hienoja kuvia kodistasi. Minulle sillä ei niinkään ole merkitystä näkyykö blogissa omakuva tai esim. lasten kuvia. Vierailen kyllä myös blogeissa, jossa pääpaino on esim. vaatteissa ja niissä on paljonkin lasten kuvia, vaikka itse en voisi kuvitella laittavani lasteni kuvia kaikkien nähtäväksi. Asialla on tietysti puolensa ja puolensa: Siis vaikka itse en lasteni kuvia (enkä omaa)laittaisikaan, niin onhan niitä kyllä toisaalta ihana katsella toisten blogeista :) Ja kun en omaa blogia pidä, niin ei oikeastaan sen tarkemmin asiaa tarvitse miettiä.
  Kiitos vielä hienosta blogistasi, minä jatkan kunhan ehdin, niin myös näiden vanhojen postausten lukemista. Ehkäpä jotain ideoita napsien meidän uuden kodin sisustukseen :)

  VastaaPoista
 6. Nyt vasta luin tuon edellisenkin postauksesi samalla kertaa...
  Minusta jokaisen on tiedettävä itse omat rajansa. En ole kyllä ikinä sinun blogiasi lukiessani ajatellut, että kylläpä se kertoo/ näyttää paljon. Kuten itsekin sanoit, minullakaan ei kyllä ole aikaa saati kiinnostusta alkaa muiden tietoja tms. selvittelemään, minulle riittää/ tyydyn siihen, mitä kukin itsestään on päättänyt kertoa ja näyttää blogissaan.
  Itse teen tilanteen mukaan ja fiiliksen. Alusta asti ollut selvää että haluan omalla etunimelläni postata, mutta vaikka en ole vielä ainakaan paljastanut omaa kuvaani, en sano, ettenkö sitä koskaan tule tekemään.
  Mielestäni pieni varovaisuus täällä bittimaailmassa ei varmastikaan ole haitaksi, mutta rajansa siinäkin kaikella...jos joku sinulle jotain pahaa haluaa niin kyllä ne tiedot jostain aina saa...
  Älä hyvä ihminen lopeta blogiasi!! Täällä on aina niin kiva vierailla :)

  VastaaPoista
 7. Minullakin tuo edellinen on jäänyt huomaamatta, mutta luin kaikki kommentit läpi -huh!

  Minä olen sitä mieltä, että eiköhän jokainen aikuinen ihminen ymmärrä omat rajansa mitä blogissaan kirjoittaa.

  Ja niistä itseä kiinnostavista jutuistahan tässä on kyse. Täällä onkin upeaa löytää sukulaissieluja.

  Mutta kyllähän tämä mietityttää useinkin...

  Tsemppiä vaan bloggailuun ja nautitaan ԼƠƔЄ♥¸¸.♥

  VastaaPoista
 8. Rilla: niinpä, tuo on todella hyvä pointti.

  Christina: kiitos postista, vastailen sinulle tämän päivän aikana <3

  Mimmi: mukava kun kävit mölyämällä :D

  Terhi: kävinkin blogissasi, hieno kirjoitus.


  Siri: Mukava, että ajattelet noin. Asioilla on tosiaan puolensa ja puolensa.

  Liisa: Niinpä, mutta vaikka itse tietäisikin niin on henkilöitä jotka puuttuvat liikaa silti sen sisältöön...

  Ainosofia: Kiitos ihanasta kommentista <3

  VastaaPoista
 9. Minustakin blogisi on kiva juuri tälläisenaan, jokainen antaa itsestään just sen verran kun haluaa ja riittäköön, toiset, ainakin minun blogituttavasta ovat myös kavereita naamakirjan puolella, joten aikas paljon he tietävät elämästäni. Itse olen vähän sellainen aaaaavoin sielu, enkä osaa pelätä, että kukaan puukkoa selkään laittaisi, mutta onhan näitä nähty, kaikenlaisia hörhöjä täälläkin ja pelkureita, kun anonyyminä ikävästi kommentoivat, kateutta se on, sano minun sanoneen.

  Jatka vain samaan tahtiin, ja tsemppiä sisustuspuodillesi, jos tarvetta on, niin mielelläni pistäydyn ostoksilla.

  Aurinkoista viikonloppua sinulle.

  -tuija-

  VastaaPoista
 10. En kyllä alkuunkaan ymmärrä edes sitä, että joku haluaisi tietää plogien ylläpitäjien kotiosoitteita ja mahdollisesti aiheuttaa jotain harmia tai pahaa tällä tavalla. Eikös se mene jotenkin jo sairauden puolelle.? Häirintä on laissa kielletty niin työ- kuin siviilielämässäkin, joten ajattelisin että on normaalista poikkevaa käyttäytymistä, jos kansalainen haluaa aiheuttaa haittaa tällä tavalla. Ikävää, että olet joutunut miettimään tällaisia asioita ja jopa perheesi turavllisuutta. Toivottavasti jaksat kuitenkin jatkaa ploggailua. Mie ainakin olen jo ihan koukussa plogiisi. Terveisin Leena

  VastaaPoista
 11. SisustusUnelmia on hieno blogi josta uusia ideoita ja kuulumisia on mukava lukea. Teillä on kaunis ja siisti koti! =D

  Ne jotka pelkäävät elämänsä kyttääjiä niin niitä voi naapurissa, sukulaisissa, tuttavissa ja jopa ystävissä.

  Minusta kyse on siitä, annatko noiden mielipiteiden hallita elämää vai jatkatko elämistä? =D

  Sinä olet SisustusUnelmia!

  VastaaPoista
 12. Tuija: niinpä, en itsekään ole aiemmin osannut pelätä, mutta kai sitä pitää hieman alkaa pelkäämään :)

  Anonyymi: No en minäkään ymmärrä, olen ihan äimänkäkenä tuosta jutusta. Ihan pää pyörryksillä.

  Janika: kiitos ihanainen kommentista- <3

  VastaaPoista
 13. Heip,
  oma blogi on ollut aktiivisesti toiminnassa vasta hetken, joten en ole osannut mitään näitä juttuja edes ajatella. Siksi en edes tuohon edelliseen juttuun saanut mitään aikaiseksi kommentoida. Mutta se kyllä pisti miettimään paljon asioita. (varmaankin juuri niin paljon, ettei osannut sitä edes jäsentää mitenkään)

  Minusta on tosi kiva, jos blogi jatkuu tällaisenaan!

  VastaaPoista
 14. Pakko tähän vielä kommentoida, että älä suotta pelkää turhia. Terveellä maalaisjärjellä ja normaalilla varovaisuudella pärjää kyllä!

  Juuri tänään aiemmin mietin vielä näitä juttuja itsekseni ja ajattelin, että täällähän ollaan (minä ainakin!!) sisustuksen takia, jos kuvia suurentelen, niin sitten näkeäkseni jonkin ihanan, kauniin yksityiskohdan siellä pöydän päällä tarkemmin! Tosi surettavaa, että joudutaan edes mitään tällaisia juttuja täällä puimaan ja pohtimaan... :(

  Ihanaa viikonloppua sulle ja perheellesi! Innolla jo odotan seuraavaa piristävää postaustasi kera kauniiden kuvien!

  Liisa :)

  VastaaPoista
 15. Riikka: Niin, isoja pohdittavia asioita. Joskus jotkut tapahtumat vaan saa miettimään, en itekkään ollut aiemmin edes ajatellut koko asiaa.

  Liisa: Oot kyllä ihana, kiitos ihanasta viestistä. Ja ehdottomasti, maalaisjärjellä pärjää .

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.