Sisällön tarjoaa Blogger.

Kiukuttaa!

Kateus ko teitä joitakin ihmisiä vaivaa. En ymmärrä miksi te tänne jaksatte tulla nälvimään asiasta kuin asiasta. Jos ette pidä blogistani tai verkkokaupastani ( joita viimeaikaiset ilkeät kommentit on koskeneet) niin eihän teidän ole siellä pakko käydä. Te ette tee lakeja, te ette laadi minulle ehtoja oikeinkirjoituksen perusteista.

Varmasti sivuilla on virheitä, sanajärjestys väärä tai verbit miten sattuu!!  Mutta oikeasti, se on minun verkkokauppa, se on tehty rakkaudella ja minun näköisekseni, se on osa minua. Sen ei tarvitse olla jäljitelmä kenenkään toisen verkkokaupasta. Mutta onko näillä verbien taivutuksilla ja käyttämällä vääriä kuvakulmia oikeasti niin suuri merkitys, että pitää oikeasti alkaa nälvimään.

Jos kuulutte ihmisryhmään, jotka eivät itse uskalla toteuttaa unelmiaan, niin älkää olko siitä kateellisia muille, että muut uskaltaa. Eläkää omaa elämää ja jättäkää se lapsellinen ilkeily taakse. Ei uskoisi, että viestien takana on aikuisia ja oikeasti ANONYYMINÄ kommentoivat ilkeilijät, ei teidän sanoilla ole painoarvoa. Ihminen joka ei uskalla seistä omalla nimellä julkisesti sanojensa takana, niin ainakaan minä en arvosta tuollaisia. Seuraavalla kerralla rekisteröitykää järjestelmään sisään ja jättäkää kommentti teidän oikealla profiililla, niin jatketaan juttua sen jälkeen.

Ja jos teitä oikeasti ahdistaa niin paljon nämä minun kirjoitusvirheet, joita varmasti tässäkin tekstissä on niin antakaa olla. Sitähän voi suoraan painaa sitä "lue seuraava" nappia.

Olen saanut yhden henkilön omasta sähköpostista lähetetyn eli ihan omalla nimellä olevan viestin, jossa eräs antoi parannusehdotuksia. Tällaisia ihmisiä minä arvostan, tällaisia jotka seisovat oikeasti sanojensa takana eivätkä kätkeydy anonyymi nimimerkin taakse.


NIIN ja kaikille kielioppitunti: Alkaa-verbin kanssa tulee sanasta infinitiivi-muoto. Ei siis "alkaa paistamaan" vaan alkaa paistaa

Näin eräs anonyymi kertoi.

62 kommenttia

 1. Hienoa, hienoa Johanna!!! Olen ihan samaa mieltä kanssasi! Jos ei joku tykkää, niin kukaan ei ketään täällä pakota lueskelemaan, eikä kukaan pakota ketään nettikauppaankaan menemään! Kateellisten panettelua, sanon minä! Sinulla on aivan ihana liike ja mahtava sisustussilmä, jatka vain samaa rataa<3

  VastaaPoista
 2. Jälleen kerran: kateellisten panettelua, siirrä suoraan ö-mappiin. Sinulla on hieno verkkokauppa, upea blogi ja oma tyyli, visioita ja ideoita ja vaikka mitä. Lisäksi olet rohkea uusi yrittäjä! :)

  VastaaPoista
 3. No voi ei, tsemppiä sulle! Ei mitään lisättävää . . .

  VastaaPoista
 4. Ei ihme, että kiukuttaa!
  Unelman toteutumisesta pitäisi saada nauttia ja varmasti riittää jännättävää ilman ikäviä kommenttejakin. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 5. Olipa naseva postaus, mä olen kanssa ihmetellyt ihan samaa, miten ihmeessä aikuiset ihmiset voi tosiaan anonyymeinä ilkeillä toisten blogeilla. Väkisinkin tulee mieleen, että kateellisten touhua sellainen on.

  Eli lippukorkealle ja tsemppiä, se on aina upeaa, kun joku uskaltaa toteuttaa unelmiaan. :)

  VastaaPoista
 6. Höh höh, kaikenlaista sitä :/ Tsemppiä sulle! <3 Se on kateus mikä pistää immeisen tuolleen tekemään, mutta koita olla välittämättä!!!

  VastaaPoista
 7. voi luoja! eikö ihmisillä ole muuta tekemistä kun AINA arvostella muita ja saada toisten mieli pahoitettua?! se on vaan kateutta ja turhamaisuutta..puhut totta, jos ei pysty julkisena sanomaan niin olkoon hiljaa! tsemppiä kuitenkin näistäkin huolimatta! :D

  VastaaPoista
 8. Harmillista....
  mutta älä välitä! se on SINUN kauppasi, se on SINUN työsi, se on SINUN intohimosi....
  ihmisiä, jotka haluavat pahoittaa toisen mielen löytyy joka paikasta!!!
  jatka ihanalla, omalla tyylilläsi!! <3

  VastaaPoista
 9. Johanna kateus on kamalaa, se teettää paljon pahaa.
  Yritä kestää, se ei kuitenkaan ole helppoa sillä aina on ihmisiä jotka haluavat vahingoittaa toisia.
  Voimia sinulle,.

  VastaaPoista
 10. Kateus. Se on ihan pepusta. En muuta osaa sanoa. Itsekin kohdannut moista. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 11. Tsemppiä Johanna sinulle unelmiesi toteuttamisessa! Älä anna idioottien anonyymien pilata päivääsi. Usein ihmetyttää, miten aikuiset ihmiset voikin käyttäytyä niin lapsellisesti...

  VastaaPoista
 12. Tosi kurjaa. Ymmärrän täysin tunteen!! Tämä on Sinun blogisi, samoin Sinun verkkokauppasi. Itsekin törmään omassa blogissani silloin tällöin ihmeelliseen arvosteluun - ehkä vähän toisenlaisista asioista, mutta tunne varmasti ihan sama. Tiedät, ettei tuollainen pottuilu muuta mitään sinun tekemisissäsi, et tee asioita toisin siksi, kun joku arvostelee/haukkuu, mutta harmittaa silti mokomat.

  Tsemppiä Johanna! Tämä on näitä varjopuolia, onneksi positiiviset vielä reilusti voitolla!

  VastaaPoista
 13. Voi sentään...tulin vierailulle itsekkäistä syistä,omaa mieltäni piristämään =(
  On niin paljon ilkeitä ihmisiä,ihan liian paljon...joskus on vaikea jaksaa mutta älä välitä,mie meen pillauttaan itkut nii josko helpottaisi =(

  VastaaPoista
 14. Mistä näitä kus.... eikun kilipäitä oikein riittää?
  Nyt teflon-takki päälle ja kommentit omaan arvoonsa, vaikka tiedän että se on niin vaikiata :(
  Suomalaiset on niin pirun kateellista kansaa että sukat pois.
  Olen ylpeä Johanna sinusta, lähdet jahtaamaan unelmiasi eli toteutat niitä. Siitä sinulle ihan mahdoton arvostus!!!!
  Keep on going!

  VastaaPoista
 15. Hei Johanna!

  Täällä on joku anonyymien ilkeilykausi menossa:-((
  Olen pitänyt blogia 2-vuotta, mutta en ole saanut yhtään paska kommenttia ennen tätä päivää. Oli aika paksua tekstiä kirjoitettu minunkin blogiin. Jotenka minullakin nyt kommenttien valvonta käytössä.

  On kumma jos ihmisiä ärsyttää meidän kirjoitukset ja blogit pysykööt sitten poissa bloggerista.

  Jaksuja sinulle<3

  VastaaPoista
 16. Argh.
  Voi mahoton että sitä jaksetaan!
  Mutta muistathan, että enempi täällä meitä tykkääjiä on, jätä turhan valittaajat omaan arvoonsa! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 17. Kiitos kommentista minun luona ;)
  Lamput on ihania..

  Mutta voi kökkö että ihmiset on tyhmiä!! Jos ei mielytä niin jatkaa vain matkaa, blogeja löytyy..

  Itsekin teen pahoja kirjoitusvirheitä,
  olen suomenruotsalainen ja kirjoitan ja höpötän suomeksi miten sattuu ;)
  Kotona puhutaan kyllä suomea koska mies on suomenkieleinen..

  Jatketaan Johanna samalla tavalla.
  Terv Monica

  VastaaPoista
 18. SyysUnelma: Kiitos ihana kuulla, että sua ei oo häirinnyt verbien paikat täällä eikä putiikissa :)

  Anniina: kiitos paljon ihanista sanoista. <3

  Anne: Lyhyesti ja ytimekkäästi :) Kiitos <3

  Mökö: Niin, ehkä tässä joskus alkaa kasvamaan paksumpi nahka ..


  Itkupilli: kiitos, se on jännä kun meitä ihmisiä on niin moneen junaan.

  Senni: pitää yrittää. Tulee vain p... fiilis kun hyvän päivän päätteeksi lähtee bloggailemaan niin vastassa kuraa niskaan. Mutta hyvällä mielellä eteenpäin. Tekee hyvää saada jakaa näitä tunteita teidän kanssa. <3

  Noora: niinpä, helppohan sitä on tuonne nimimerkin taakse kätkeytyä ja olla ilkeä, mutta kuka aikuinen ihminen tekee oikeasti tuollaista, ihemettelen vaan.

  Kirsikka: Niin se varmaan on, että tuollaisia ihmisiä löytyy joka paikasta. Kiitos kannustuksesta <3

  Sylvi: Olet varmasti oikeassa, mutta miksi on olemassa tuollaisia ihmisiä, jotka oikeasti haluavat vain ilkeillä, ei pysty ymmärtämään. Itsellä ajatus aina, että kohtele toisia niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan, joten koskaan ei tulisi mieleenikään heittää kuraa toisen niskaan.

  Taija: kateus saa ihmiset näemmä tekemään todella ilkeitä asioita.

  Sinisilmä: Kyllähän tuollaiset pistää kiukuttamaan varsinkin kun kyseessä on aikuisten ihmisten ilkeilyt. Mutta olo helpottaa kun saa jakaa asiaa teidän ihanien lukijoiden kanssa.

  Rilla: Vai on ne kuspäät siellä teilläkin piipahtaneet. Eikö ole ihan käsittämätöntä, miten voi aikuiset ihmiset käyttäytyä tällä tavalla. Halauksia Rilla sinullekin ja totta positiiviset ja rakentavat kommentit on vielä voitolla :)

  Nina: Halauksia sinulle, harmi, että sinulla on ikävä päivä, toivon piristystä ja parempaa päivää sinulle huomiseksi. <3

  Outi: sun kommentit, ne vaan saa ihmisen hyvälle tuulelle. Mäpäs lähden etsimään sitä teflon takkia ja alan ottamaan iskuja vastaan :)

  Arja: Että kiukuttaa vielä enempi. Taitaa olla jokin ilkeilkää viikko näillä joillain typerillä anonyymeillä. Halauksia sinulle myös Arja <3

  Maisamiisa. muistan, te ootte onneksi ihania.

  Monica: :) Taidetaan olla kaksi lamppuhullua ;) Näin tehdään, jatketaan samaan malliin verbeistä ja infinitiiveistä välittämättä. :D

  VastaaPoista
 19. voi kiesus... Ai oikein, alkaa paistaa... Kuinka joku jaksaa. Jatka sinä vaan samaan malliin kirjoitusvirheinesi.

  VastaaPoista
 20. No voihan Wattu!
  Onks anonyymit päätteneet valloittaa blogistanian??No, ei nimettömiä kuninkaita kukaan muista!

  Tsemmppiä jo isosti onnea uudelle yritykselle♥♥♥

  VastaaPoista
 21. Suomalaiset on valitettavasti kateellista kansaa ja se on aina niin helppo purkaa se paha mieli johonkin toiseen! On kyllä säälittävää, että kommentoidaan sitten anonyymina ne haukut, ei uskalleta seisoa kommenttien takana.

  Paljon tsemppiä sulle <3 jätä tuollaset ihan omaan arvoonsa!

  VastaaPoista
 22. Kurjaa että olet joutunut tuollaisen arvostelun kohteeksi... Mikä ihme näitä ihmisiä vaivaa kun pitää viettää päivät toisia arvostellen??? Häntä pystyyn kaikesta huolimatta, sekä blogi että verkkokauppa ovat aivan ihanat!

  VastaaPoista
 23. Voi ei =(
  Tää anonyymien hyökkäys on ollut tapetilla muuallakin viime päivinä. Se on kurjaa, että toiset edes viitsii tarttua joihinkin kielioppivirheisiin, siis mitä väliä?! Mulla ainakin menee pilkut ihan arpomalla suunnilleen sinne minne pitää, ja sinnekkin minne ei pidä...

  Nauti sinä uudesta yrityksestä ja unohda nuo pikkumaiset ihmiset, joilla ei selvästi ole omaa elämää, vaan siitä katkerana pitää pilata toistenkin ilo ja onni.

  *Huoh* pistää vaan niin kiukuksi, kun nykyään missään ei saa aikaiseksi asiallista keskustelua, kun anonyymit trollit vie huomion itse asiasta. Ei niin etteikö eri mieltä saisi olla, mutta olkaa sitä asiallisesti!!

  VastaaPoista
 24. Juuri ja siksi minäkin luen erilaisia blogeja, niiden erilaisuuden ja ihanien juttujen takia. ihan sama missä kohti pilkut ovat,mitenon verbit taivutettu, kun olen kuitenkinymmärtänyt mitä siinä kerrrotaan =)
  Minusta on hauskaa,kun kaikki kirjoittaa omalla tavallaan,, nimittäin tässä juuri yksi äidikielen huonotaitaja kouluarvosana taisi olla 5.
  Ei mene taivutukset oikein, enkä sitä tavoittelekaan.
  Jatka vaan samaan malliin, silloin saat blogistasi uniikin , juuri sinunlaisesi, jota kuiteskin tuntuu moni lukemassa.
  Kiitos kivasta blogista, enkä ole huomannut verbeissä, enkä kyllä missään muussakaan virheitä , hih!
  -päivi-

  VastaaPoista
 25. Hyvin kirjoitettu! Tsemppiä Johanna :)

  VastaaPoista
 26. Hienoa, että sanoit tämän ääneen, joskos edes joku menisi vähän itseensä ja ymmärtäisi että suoraa voi puhua ihan oman nimensä takaakin, eikä sieltä anonyymin varjosta!!!

  Minusta nettikauppasi oli ehjä ja yhtenäinen kokonaisuus ja hyvin rakennettu. En huomannut mitään virheitä, enkä mennyt niitä sinne kyllä katsomaankaan, vaan tuotteita...

  Ihanaa, että jollakin on ollut aikaa ja halua paneutua niin, että on parannusehdotuksia antanut oikein sähköpostitse, hienoa, harvoin tälläistä pyyteetöntä toisen auttamisen halua enää näkee, mutta tätä toisten arvostelua näkee ihan liikaa täällä netissä!!! Ja toki ihan täällä irl-elämässäkin. Näyttää siltä, että uskomattoman monella on tapana purkaa omaa pahaa oloaan arvostelemalla muita, surullista :(

  Mutta hyvä, että osaat jättää tälläiset omaan arvoonsa ja ottaa vastaan palautteen kuin palautteen pää pystössä!!! Jatka samaa rataa!!!

  Aurinkoisia kevätpäiviä!

  VastaaPoista
 27. Kyllä taas jotkut osaa olla typeriä!!! Miten viihtivätkin!! Kyllä rupes niin ketuttamaan sun puolesta.
  Eipä ole minunkaan silmään virheitä osunut :)
  Mukavaa hetkiä uuden yrityksen parissa!!!

  VastaaPoista
 28. Niin aina näköjään noita ilkeilijöitä riittää, mutta en jaksanu lukea kaikkia kommentteja eli entä jos laittaisit blogisi niin ettei enää anonyymit voi kommentoida joten onkin kirjauduttava sisään...tosin onhan noita anonyyminä esiintyvinä oikein mukaviakin joukossa mutta tekisikö se heille hallaa jos kirjautuisi...niin tää tuli vaan ensiksi mieleen..tiedä onnistuisko tää ehdotelma...
  Mutta oikein mukavaa loppuviikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 29. Voi ääh taas...

  Sulla on hurja määrä lukijoita, kaunis koti ja nyt vielä oot yhden unelman saanut toteutettua; siitä se ilkeily saa alkunsa, eli kateudesta. Taitaa olla oikeasti aikuisissakin ryhmä ihmisiä, jotka ajattelevat että kun tuo jotain sai niin se on multa pois.

  Ja tokihan tuon verbien taivuksen oikeellisuus on joka blogin sisällössä se tärkein, eikös? Hohhoijaa. :D

  VastaaPoista
 30. Jokainenhan meistä tekee virheitä puhuessa ja kirjoittaessa. Varmasti nämä anonyymitkin. Ihmeellistä, että jotkut haluavat niistä bloggaajia kiusata. Mun mielestä on ihanaa, että niin monet ihmiset haluaa avata kotinsa ja antaa pienen palan ihtestään meille "kyläilijöille". Monihan kirjoittaa murteellaan ja se on ihan ok.
  Tsemppiä sulle Johanna! Mun mielestä sä oot kuitenkin onnekas - saat toteuttaa sun unelmaa just nyt, ihan sama mitä mieltä muut siitä on. Ja lisäksi suurimmalla osalla sun blogia kommentoivista on hyviä ja kannustavia mielipiteitä ja suurin osa vielä kommentoi nimimerkillä :)

  VastaaPoista
 31. Uskomatonta tuollainen toisten blogien arvostelu ja ilkeily! Kateuttahan se on ja kirjoittajan omaa alemmuuden ja pätemättömyyden tunnetta.Älä välitä! Jätä omaan arvoonsa, jokainen vähänkin järkeä omaava käsittää, mistä on kysymys. Mutta kuitenkin, HIENOA, että annoit takaisin! Onnea verkkokaupallesi! En ole vielä nähnyt siitä kuin otsikon, mutta lähden sitä katsomaan, kunhan kerkiän. Terveiset ja kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 32. Tsempit täältäkin Johanna sinulle! Mä taidan kans olla jonkin tason lukihäiriöihen ja huono äidinkielessä kun en ole kyllä moisia virheitä huomannut ;) Blogisi on ihana, kauppasi on ihana ja nostan sinulle hattua kun olet aktiivinen näissä jutuissa vielä päivätyösi lisäksi! Mukavaa torstaita <3

  VastaaPoista
 33. Voi Johanna, vastasin juuri tuonne Toukokuun tytölle ja samat sanat vastaan tänne: ihmiset ovat niin peruskateellisia. Älä välitä <3! Pistäisivät itse pystyyn verkkokaupan, mitä kyllä epäilen suuresti, että siihen kykenesivät. Haleja <3!

  VastaaPoista
 34. Onneksi olet rempseä ihminen, joka uskaltaa sanoa asiat suoraan. Ihmiset osaavat olla todella kateellisia, ja melko typeriä kun viitsivät nuita mitättömiä kieliopillisia opetuksiaan tuoda tänne julki. Kenellä oikeasti tuolainen kiinnostaa. Ihmettelen.

  Nostan hattua sinulle Johanna! Aurinkoista kevään jatkoa Tyrnävälle!

  terkuin vakkarilukija Kaimasi

  VastaaPoista
 35. Älä välitä tuollaisista. Jatka vain samaan tyyliin kuin ennenkin. Minulla on ihan sellainen tunne, että tulet vielä menestymään tuon verkkokauppasi kanssa niin ettet vielä osaa edes kuvitella : )

  Eli onnea uudelle yrittäjälle ja delete-nappia tuollaisille kateellisille valittajille!

  Kata

  VastaaPoista
 36. Tunne on niin sama, aina vaan välillä saan kuraa niskaa itsekin ja jänne juttu myös TUOSTA hiton ÄIDINKIELEN kirjoitus opista, haloo en minä ainakaan jaksa jokaista lausetta ja pilkkua ja verbiä miettiä tekstissä. Korjailen sitten jälkeenpäin kun parhaaksi nään. Kunhan asia tulee ok ymmärretyksi!
  Heips siitä ompeluhommasta niin kirjoittele s.postia kun ehdit ? En halua syödä sitä omaa juttua , mutta voisihan tehdä .... you know?

  VastaaPoista
 37. Nyt sain kyllä aamun parhaat naurut, että joku on oikeasti jaksanut opastaa sua noissa kielioppijutuissa! Uskomatonta! Itse ainakin kirjotan osittain puhekieltä ja sepä tuskin menee noiden tarkkojen marttojen kielioppisääntöjen mukaan;)

  Jatka samaan malliin! :D

  VastaaPoista
 38. Kateellisten panettelua, sanon mie. Mitä väliä sillä on, jos alkaa paistaa tai alkaa paistamaan...
  Onkohan tuo anonyymi muuten sama tyyppi, joka käy urakalla näteissä blogeissa lyttäämässä kirjoittajat? Tuli vaan mieleeni...
  Onneksi sie uskalsit tarttua unelmaan ja toteuttaa sen! Hienosti tehty! Jätä vaan nuo lyttääjät omaan arvoonsa ja jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 39. Kiukkusi on oikeutettua...anonyymit on todella ainoa ryhmä täällä blogissa, jotka kasvottomina aiheuttavat mielipahaa. Nouset vain niiden yläpuolelle ja naura samalla kun painat "delete"-nappia niiden kommenttien kohdalla. Tiedäthän, et voit valita niinkin asetuksissa, että anot ei voi kommentoida ollenkaan...tosin sitten mukavatkaan anot ei voisi kommnetoida :S

  Tsemppiä...niin blogisi kuin kauppasi tiimoilta, hyvältä näyttävät molemmat...ja ostoksille tulen tässä kevään aikana varmasti kauppaasi :)

  Voi luoja tota kommentin pätkää postauksesi lopussa, taitaa olla joku kansakoulun äidinkielen lehtori sen kirjoittanut :DD

  VastaaPoista
 40. Moikka,
  Höh. Kenkkua tuollainen. Onneksi suurin osa tykkää ja käy päivittäin kurkkimassa blogiasi hyvien vinkkien ym. takia. Tesemppiä ja mukavaa kevään odotusta.
  t.Iinuska

  VastaaPoista
 41. Ei oo todellista! Kenenkään ei oo pakko lukea ja katsoa, jos ei miellytä! Toiselle sivulle vaan, niin kummasti helpottaa angstit. Voi herran jestas näitä ihmisiä- hankkikaa elämä!

  VastaaPoista
 42. Hei Johanna, kateus on suomalaisten perisynti. Koulukiusattuna ja työpaikkakiusanteon kohteeksi joutuneena voin vain tsempata sua eteenpäin ja muistuttaa, että kateus pitää aina ansaita. Muista se! Sulla on jotain, jota kadehtia. Niin se menee. Pää pystyyn vaan!

  "Jos onni olisi suotu vain yhdelle, ei aurinko paistaisi meille kaikille."

  VastaaPoista
 43. Olisi ihanaa, jos kaikki blogit olisivat sellaisia hyvanmielen paikkoja, joissa anonyymit ei ilkeilisi. Kateuttahan se varmaan on. Ole ylpea itsestasi, etta olet saavuttanut jotain, mista joku toinen ehka haaveilee, muttei uskalla tehda asian eteen mitaan. Sinun blogisi on ihana, samoin verkkokauppasi. Joten paa pystyyn, Johanna!! :-)

  Rags

  VastaaPoista
 44. turha tuollaisesta on piitata, jos ihmisillä ei ole omaa elämää niin pitää etsiä kaikkea muualta. Paskat tuollaisista ihmisistä.

  VastaaPoista
 45. tosi kurjaa ku jotkut osaa olla niin lapsellisia ja kateellisia, aikuisia tässä kuitenkin kaikki ollaan niin jos on jotain valittamista niin tulee sanomaan sen sitten sinulle ihan omalla nimellään. suomalaiset on kyllä tosi kateellista kansaa, kukaan ei saisi yrittää mitään :/ mutta minä kyllä pidän tästä blogista ja joka päivä käyn täällä muutamanki kerran :) jatka vaan samaan malliin! :) aurinkoista torstaita kaikille :)

  VastaaPoista
 46. Heip Johanna! Mun äidillä oli hyvä lausahdus heittää siihen aikaan, kun itse olin kovin kriittisessä murrosiässä: Ellei ole mitään hyvää sanottavaa, on parempi olla hiljaa. :-) Oisko ollut Nalle Puhilta lainattua kommenttia... eli todellakin, jätä omaan arvoonsa nuo tuollaiset, joiden elämäntehtävä on nälviä muita. Kertoo enemmän heidän omasta henkisestä elämästään, kuin sinun mahdollisista kirjoitusvirheistä.

  VastaaPoista
 47. äh miten typerää. tuli niin paha mieli, sttä olit joutunut pahoittamaan mielesi rakkan asian tiimoilta :(

  peesaan edeellisia - suoraan vaan tuollaiset pahansuopuudet mappi ööhön.

  VastaaPoista
 48. Oon lukenu tuolta otsikosta että "sisustamista, perhearkea, unelmointia". Eikä missään blogissasi sanota sinun olevan suomen kielen harrastaja, joten jos virheet on ongelma jollekkin niin kannattaisi varmaan a) katsoa blogistasi vain kuvat tai b)seurata blogeja joiden kirjoittajat osaavat virheettömän suomen.

  Oletkohan saanut blogisi lukijajoukkoon epäonneksesi suomen kielen opettajia tai -ammattilaisia .. :)

  Elli

  VastaaPoista
 49. No huh, huh!! Eipä taida olla kauheasti omaa elämää sellaisilla, jotka jaksavat lueskella toisten blogeja vain etsiäkseen kielioppivirheitä! Säälittävää!
  Näitä kateellisiahan valitettavasti riittää aina, ovat niin katkeria kun joku uskaltaa toteuttaa unelmiaan. Älä sinä niistä välitä vaan jatka omalla tyylilläsi jatkossakin.

  Blogisi on kivaa luettavaa ja verkkokaupassasi ihania tuotteita. Onnea ja menestystä jatkossakin!

  -Sanna-

  VastaaPoista
 50. Voi kamala mikä ihmisiä vaivaa!!!kyllä voiki sinun puolesta harmittaa:( mutta tosiaan katkerien ihmisten puheista ei kannata välittää!! Sinun blogi ja verkkopuoti on aivan ihanat! Ja minun päivää piristät kovasti aina! ja samalla nostatat sisustusintoa mahtottomasti:)
  hameli
  ps.kuinkahan monta kirjoitusvirhettä tästä löydät:D

  VastaaPoista
 51. Voi Johanna, älä välitä, toiset ihmiset ihan ilkeyttään kommentoi ilkeästi :/ Mutta onneksi varmasti suurin osa sulle jätetyistä viesteistä on positiivisia ja ne jos joku tekee bloggauksesta niin ihanaa :)

  VastaaPoista
 52. <3 Pienet on murheet, jos toisen kirjoitusvirheet niin paljon häiritsevät! Kauppasi oli kiva, odottelen itse josko tulisi vielä jotain kivaa niin saisi sitten samoilla postareilla.

  VastaaPoista
 53. Huoh, miksi ihmiset kadehtii toisiaan? Suomi on vapaa maa ja tarjoaa mahdollisuuksia, joten miksi ei sitten itse nämä kateelliset yritä tarttua näihin mahiksiin kiinni? Itse olen kokenut myös kateellisten piikittelyä ja kyllähän se aina loukkaa! Jos joku pärjää jossakin asiassa paremmin kuin minä, se olkoon hänen hieno ominaisuutensa. Ei se ole minulta kuitenkaan pois. Minä rakastan sisustamista ja mitä se kenellekään kuuluu, jos hankin uusia sisustusjuttuja vaikka joka päivä:) Ole siis ylpeä siitä, mitä sinulla on äläkä välitä kadehtijoista.

  Sinun blogisi on mielettömän hyvä inspiraation lähde!

  -Inksu-

  VastaaPoista
 54. Taisi muuten olla 1.3. jokin kansainvälinen oikeinkirjoituksen ja yhdyssanavirheiden korjauksen päivä. Jostain luin siitä ja kehotettiin toimimaan em. juttujen parantamiseksi, jos huomaa jossain epäkohtia :) Joku/jotkut on ilmeisesti päättäneet sitten kohdistaa arvostelunsa sitten sinuun. Itsekin olen oikolukevaa sorttia eli huomaan kyllä aina virheet lukiessa, mutta ei minua ne haittaa. Työssäni joudun sitä "harrastamaan", joten silloin siitä on hyötyäkin.
  Kaikkea hyvää sinulle ja uudelle putiikillesi. Lippu korkealle! :)
  Keväisin terveisin Nipsu

  VastaaPoista
 55. kuullostaa pelottavalta...en ole itse kauaa tässä blogi maailmassa seikkaillut ja pidän itse blogia 'työni puolesta' ja kirjoitan itse ihan kokoajan väärin..pientä ki-häiriötä on olemassa ja en muista juuri kielioppi sääntöjäkään..älä välitä..on niin paljon tyyppejä jotka haluavat tuoda itseään esille..ei tarvitse lukea jos on niin vaikeaa..jatka vaan samaan malliin..seuraan mielenkiinnolla verkkokauppa projektia..

  VastaaPoista
 56. No jo on ahdasmielisiä ihmisiä!! Eiköhän pääasia ole, että tekstistä saa selvää ja ymmärtää asian! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 57. Voi luoja sentään.. niin paha mieli sinun puolestasi. Miten jotkut voivat jaksaa, kerrasta toiseen..?
  Voimia kaikkeen mitä joudut lukemaan!
  Jatkat vaan kommenteista huolimatta samaan malliin niin kaikki on hyvin! Minä nimittäin tykkään! <3

  VastaaPoista
 58. Tsemppiä Johanna, nokka pystyyn!!! Jatka samaan malliin vaan =)

  VastaaPoista
 59. Vastaan tällä kertaa näin yhdellä viestillä. Kiitos teille kaikille ihanille tsemppaajille. Olette kultaisia ihmisiä. Onneksi teitä ihanimpia lukijoita on suurin osa. Olen miettinyt sitä anonyymien rajaamista kommenteissa. Mutta toisaalta se on väärin teitä ihania anonyymejä kohtaan, jotka luette blogiani ja koska aidosti viihdytte sivuillani.

  VastaaPoista
 60. Hei!

  Voi itku kun jotkut ihmiset osaavat olla ilkeitä ja pikkumaisia. Mun mielestä oot tosi rohkea, kun oot uskaltanu toteuttaa unelmasi. Sun innoittamana oon uskaltanu avartaa hieman kotini värimaailmaani, kiitos siitä todella isosti!
  Todella paljon onnea ja menestystä sinulle elämääsi, blogiisi ja yritykseesi.

  Keväisin terkuin Tiia
  Ps. Blogiasi on ihana käydä lukemassa, kuvat on niin ihania <3

  VastaaPoista
 61. Ups! Viihtiikö joku oikiasti tuollaisesta välittää ja valittaa?!?! Onpa tylsää elämää heillä, jos tuollaisesta pittää meteliä nostaa... Mulle ainaki on ihan sama miten kirjotat, juttujasi on kiva lukea! T.Aikku

  VastaaPoista
 62. Tiia: kiitos ihanasta kommentista
  <3 mukava kun olet saanut vinkkejä. Niitä on mukava aina jakaa.

  Aikku: Heh, sanoppas muuta, on ihmisiä monenmoisia. Toisille äidinkielen kirjoittaminen on varmasti se tärkein elämänsisältö :) Kiva, että silti viihdyt täällä meillä, vaikka välillä kieliopit meikäläisellä hukassa ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.