Sisällön tarjoaa Blogger.

Mainoksia painettu

Uuden yrityksen on haastavaa päästä markkinoille kun toinen toistaan ihastuttavampia puoteja on jo olemassa. Valikoimahan on lähes jokaisella aloittelevalla puodilla aluksi suppea, tai ainakin minulla. En ole ottanut verkkokaupan perustamista ja tuotteiden ostoa varten lainaa tai muitakaan rahoituksia. Kaikki lähtee siis omasta pussista ja tästä syystä valikoima laajenee pikkuhiljaa. Mutta yrittänyttä ei laiteta ja töitä oman puodin eteen on tehtävä, jotta saa nimeä ihmisten tietoon :)

Teetin tällaisia mainoksia eräässä liikkeessä. ( kuva on selkeämpi oikeassa mainoksessa, mutta skannatessa hieman värit vääristyy, mutta ei anneta sen häiritä) Tarkoitus olisi jakaa näitä, jotta saisi hieman nimeä esille ja tunnettuutta.

Mainos on minun näköiseni ja olen siihen erittäin tyytyväinen :D


Haluan kiittää jokaista puodissani kävijää. Ja kiitokset ansaitsee myös hyvien palautteiden lähettäjät. Niistä on hyvä ottaa vinkkejä ja jatkaa kulkua eteenpäin :) Lisäksi kiitokset kaikille linkittäjille, olette kyllä kultaisia ihmisiä.

15 kommenttia

 1. Hienolta näyttää mainos!:) Olisiko sinun mahdollista saada vielä starttirahaa yrityksellesi työvoimatoimiston kautta? En noista tosiaan tiedä itse yhtään enempää, tuli vain mieleen:)

  VastaaPoista
 2. Syysunelma: sivutoiminen yrittäjä ei saa starttirahaa :)

  VastaaPoista
 3. Hyvännäköinen! Ja minusta mainoksena toimiva, ytimekäs ja informatiivinen ilman liikaa tekstiä.

  Ja hienoa on se, että ns. mainoskuvissa on oma kotisi!

  VastaaPoista
 4. Johanna: Yritin kiteyttää asian, että jaksaa lukea :) Joo, mullekin todella tärkeä, että kuva on kotoa. Olen pyrkinyt välttämään kuvapankkien kuvia, koska omat kuvat luovat sen persoonan.

  VastaaPoista
 5. Hienoa, tuollainen mainos on juuri oikea kohderyhmälle :)

  VastaaPoista
 6. Kiva, mainokset jakoon. Pidän peukkuja pystyssä että saat uusia asiakkaita..mäkin olen yrittänyt jakaa ilosanomaa puodistasi Facebookin kautta :)

  VastaaPoista
 7. Heippa!
  Mainos on selkeä - tyylikkään yksinkertainen. Tuli vain mieleen, että "liikkeessä", missä mainos on painettu, on toki olemassa ko. mainos tiedostona (esim. PDF), jonka varmasti saisit käyttöösi halutessasi. Ei tarvitse skannailla. Voisit jakaa sitä tarvittaessa sähköisenä esitteenä. Siis jos sellaista tarvetta tulee...

  VastaaPoista
 8. Oikein toimiva ja kaunis mainos!
  Onnea yritykselle. (:

  Ja kiitos "Meillä siistiä?"- jutusta. Sait minuun voimaa siivota oikein kunnolla. Päätin että yksi huone kerrallaan. Nyt on kaunis keittiö ja plussana löysin kauniit verhot sinne vielä.

  Ihana blogi + ihana koti. (:

  VastaaPoista
 9. Tosi hyvä ja selkeä mainos! Ja yhteystiedot hyvin esillä!

  VastaaPoista
 10. Hyvä mainos!
  Hyvää kaupankäyntiä toivon sinulle!

  VastaaPoista
 11. Sokrutin : Kiitos.

  Outi: kiitos paljon <3

  Voikukkapelto: itseasiassa laitoin heille pyynnön, että laittaisivat minulle pdf tiedoston tulemaan :)

  Moonbeam: kiitos ihanasta kommentista. Kiva kuulla, että juttu antoi sinulle innostusta. ihanaa lauantai illan jatkoa.


  Linda: Kiitos kommentista

  Sylvi: kiitos paljon sylvi.

  VastaaPoista
 12. Ihan on sinun näköinen mainos :) Tsemppiä toivotellaan täältäkin kovasti, niitä verkkokauppoja kun tosiaan riittää...!!! <3

  VastaaPoista
 13. Hei, se on HIENOA että olet uskaltautunut lähtemään tälläiseen markkinointiin. Ja mainoskin on yksinkertaisuudessaan todella hyvä.
  Idean ei tarvitse olla ihmeellinen kun se toimii ja kun "kenkäpuhelimet" laulaa niin aina tulee uusia asiakkaita :) Täytyypä siis kurkata tarjontaan ja pomia itsellekin jotain..

  VastaaPoista
 14. Sara: kiitos kivasta kommentista. Niinpä, eihän ideoiden aina tarvitse olla niin ihmeellisiä. Ihana sana " kenkäpuhelimet" :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.