Sisällön tarjoaa Blogger.

Pienet hetket

Ihan mahdotonta haipakkaa ollut nämä viimeiset päivät. Tuntuu, ettei aika riitä yksinkertaisesti mihinkään ylimääräiseen. Joskus olisi kiva pysähtyä katsomaan edes jokin hömppäsarja, mutta en muista milloin viimeksi olisin istahtanut sohvalle katsomaan jotain ohjelmaa, sellaista jossa ei paljon ajatuksen juoksua vaadita.Viikonloppuna voisi toteuttaa tällaisen, istahtaa, nauttia kiireettömyydestä ja olla vaan kera ihanan leffan ja suussasulavien herkkujen. Oi innolla jo odottelen tulevaa hemmotteluhetkeä.


Meidän neiti on välillä ihan liian tarkka vaatteistaan, taitaa olla sellainen pikkuinen prinsessan alku. Tämän takin ostin jo joulunaikoihin neidille alennysmyynneistä. Nyt annoin sen hänelle kokeiltavaksi ja voi sitä riemun määrää, mitä meidän perheessä koettiin kun neiti takkia ihaili. Kyllä pieneen ihmiseen mahtuu sitten ihan uskomaton määrä onnellisuutta ja asiat joista onnelliseksi tullaan ei välttämättä ole edes isoja. Tällaiseen meidän aikuistenkin pitäisi pyrkiä, nauttia niistä ihanista pienistäkin asioista, eikä tukahduttaa iloa ja onnellisuutta mihinkään unholaan. Eihän kaiken tarvitse olla aina niin suurta ja ihmeellistä, eihän ? Pienet onnelliset hetket ainakin meidän perheessä ovat niitä kaikkein ihanempia.


White Coast verkkopuoti tarjoaa tämän viikon aikana rekisteröityville asiakkaille -15% alennuksen ostoksista. Alennuksen saat käyttöösi kirjoittamalla koodi kenttään sanan KEVAT
Alennus voimassa sunnuntaihin 20.3.2011 asti.
Tervetuloa kaupoille.

11 kommenttia

 1. Tiedän just mitä tarkoitat :) Ostin omalle pojalleni viidellä eurolla käytetyt, kuluneet hiihtosauvat (ounastelen ettei niitä ensi talvena enää voi käyttää, niin saivat kelvata), niin voi että mikä riemu niistä sauvoista syntyi.

  Tuo ruututakki on hieno!

  VastaaPoista
 2. Lapset ne kyllä osaa tuon pienistä asioista onnelliseksi tulemisen! Vaikka enpä voi väittää etteikö uusi takki ilostuttaisi näin aikuisenakin ;) Meidän pikkuneiti oli viime viikolla onnesta soikeana, kun ostin hänelle mieluisan värisen paidan ja haluaisikin nyt käyttää vain sitä yhtä ja ainoaa jatkuvasti!

  Täällä myös viikonlopulle suunnitteilla hemmotteluhetki ihan itselle hyvän leffan ja karkkipussin kera, parhautta!

  VastaaPoista
 3. onpa kaunis takki pikku prinsessalla :)

  VastaaPoista
 4. Lapset on niin ihanan aitoja. Pikku söpöliini kuvassa :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis takki ♥
  Lapset osaavat todella iloita niistä pienistäkin asioista, se ilo tarttuu samalla aikuisiinkin :)

  VastaaPoista
 6. miolann: hih, lapset on kyllä niin iloisia pienistäkin asioista. :D

  Lumina: Ihania nuo lapsosest :) Kyllä, tämäkin mamma olisi onnellinen uudesta takista ;)

  Mine :)

  Onnen Omenia: Totta, aitoja <3

  Annao: Niinpä, on ihanaa katsoa onnellisia lapsia.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommentista blogissani! Teillä on tosi kaunis koti ja ihana prinsessakin siellä asuu. Ja niin siistiä...huokaus, terveisiä kaaoksen keskeltä.

  VastaaPoista
 8. Kaunis valoisa huone pidän kovasti näkemästäni.
  Suloinen tyttö, takki sopii ja on erittäin kaunis, muistan kun oma tyttäreni sai punaisen takin ja junassa oleva rouva sanoi onpa sinulla nätti takki, johon tyttäreni täs on ihana vuori:)
  Niin ne pienet onnelliset asiat ne ne ovat kaikkein rakkaimpia.
  Hyvää keskiviikon illan jatkoa.

  VastaaPoista
 9. Tiina: Kiva kun jätit kommenttia. Oikein ihanaa kevään odotusta sinulle.

  Sirkka: Hih, hauskasti tyttösi kommentoi :) Niinpä, pienistä iloista syntyy ihan mahtavia muistoja. Ja kiitos ihanasta kommentista <3

  VastaaPoista
 10. Sulonen takki neidillä! Meilläkin koettiin tänään onnen hetkiä kun äiti tuli hakemaan jo kolmelta (yleesä vasta viideltä) ja voi sitä rakkauden tunnustusten määrä sielä päiväkodin eteisessä! :D

  VastaaPoista
 11. Aivan ihana takki!!! Oikein näkee kuinka prinsessa tykkää! Joo, meillä on yksi todellinen prinsessa (nuorin) kauheata vääntöä aina vaatteiden kanssa. Hermot menee aina kun kiireessä pitäisi vaatteet pukea... ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.