Sisällön tarjoaa Blogger.

Pikkuriikkinen paljastus :D

Joskus muinoin 2000 luvun alussa kun ensimmäinen oma asunto ostettiin mä taisin olla hitusen rohkeampi sisustaja :) Ainakin kun vanhoja kuvia katselee niin aistittavissa hieman rohkeempaa värinkäyttöä. Nämä kuvat sieltä neutraalimmasta päästä :D En sano, että käyttämäni värit on olleet rumia tai mitenkään vääriä, mutta tämänhetkiseen makuuni ne ei sovi, ei sitten millään :) Mutta sisustusmakukin voi muuttua ja kokeilemallahan sitä oppii mikä on sitä ominta, eiks niin :D Eihän sitä ole olemassa oikeaa ja väärää sisustustyyliä, jokainen siusustaa sellaiseksi kuin itse tykkää. Makuja on monia ja näin ollen sisustustyylejä erilaisia. Jokainen tekee oman kodin näköiseksi sisutuksen, sellaiseksi, että siellä kodin oma väki viihtyy.

Näin siis meillä muinoin :) Joita itsekin hymyssä suin nyt katselen :D


Kukkakuosit oli mun lemppari silloin 2000 luvun alussa. Ja lilasävy yks lemppareistani. Kaunis sävy, ei siinä mitään. Onhan meillä nytkin lilaa, mutta hieman tummempana versiona.


Näitä tuoleja harmittelen, että tuli silloin aikoinaan myytyä, kun en tykännyt. Perintönä saatiin, mutta omaan makuun ne ei silloin ollut mieluisia. Nyt ottaisin ne mieluusti, verhoiluttaisin ja ne olisi kotimme komistuksia :D Mutta mennyttä aikaa ei saa palautettua, joten haikailut sikseen :)Lisääkin kuvia on ja todella huimista väreistä mm. lime.:D Mutta rajoitan näihin kuviin tämän kertaisen postauksen täällä bloggerin puolella. Osa anonyymien kommenteista voi olla niin ilkeitä, että en minä niitä tänne halua :D Joten SisustusUnelmia Facebook ryhmän tykkääjät saavat nähtäväksi tänään extra materiaalia, vanhan kodin huimistakin sisustusratkaisuista. Siellä henkilöt esiintyvät omilla nimillään, joten on mukavempi niin.

Mutta jos siis haluat jatkossakin saada SisustusUnelmia bloggaajan extra materiaalia nähtäväksi
mm. bloggarin touhuista, sisustamisesta, normaalin arjen pyörittämisestä, tilannekuvista sekä milloin mistäkin :D Niin kannattaa tykätä SisustusUnelmia facebook ryhmässä ja sinne pääset klikkaamalla tästä.


Ja pieni lupaus, mikäli facebookin puolella menee jossain vaiheessa 500 tykkääjän raja rikki niin sielläkin puolella käynnistyy LAMPPUARVONTA.

600:n rajan rikkominen tietää kahta valaisinta arvottavaksi :)
Saa linkittää / jakaa SisustusUnelmia ryhmää Facebookin puolella, jos haluaa :) Mitä nopeammin rajat rikkoutuu sen äkempää arvonta käynnistyy :D


Palkintona siis samainen lamppu, jonka täällä Blogin puolella arvoin. Joten kannattaa tykätä, Facebookin puolellakin alkaa tapahtumaan ihan toden teolla :D


33 kommenttia

 1. Maku muuttuu ja kehittyy koko ajan...ja juuri kun luulee löytävänsä sen JUST OIKEAN SISUSTUKSEN, niin taas jo maku muuttuu...näin minulla ainakin!
  Aivan ihastuttava tuo vanha tuoli!
  iloista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Minusta on ihana nähdä näitä "entisiä" sisustuskuvia.

  Meillä jokaisella tässä elämänvarrella on ollut monenlaista sisustusta... sehän on vaan kiva.
  Olen ajatellut itsekkin paljastaa entistä ainosofiaa ;)

  VastaaPoista
 3. Kirsikka: Niinpä, eihän meitä ole muovattu mihinkään muottiin, niin tästäpä syystä varmasti lähes jokaisella maku ja mieltymykset muuttuu :)

  Ainosofia: ehdottomasti, paljastuksia kehiin :)

  VastaaPoista
 4. Heh, tosi "räväköitä" nämä kuvat. :D Meillä on ollut turkoosia, "intialaistyylistä" ym järkkyä sisustusta. sinäpä olet ollut ehtiväinen, itse olen samanikäinen ja 2000-luvun alkupuolella asuin ensimmäisissä solukämpissä :D

  VastaaPoista
 5. Nelly: Nämä kuvat oli vielä hillittyjä, facebookin puolella julkaistu karuimmat ;) Mm. lime. :) 2003 alussa ostettiin ensimmäinen oma rivariasunto. Sen jälkeen on tainneet asunnot vaihtua 2-3 vuoden välein :D

  VastaaPoista
 6. Ensimmäisen kuvan värisävyt ovat kauniit! Vaikka et itse niistä pitäisikään:) Maku muuttuu, samoin kuin muoti muuttuu.

  VastaaPoista
 7. Viimeisimpien postausten siivittämänä oli liityttävä facebookissa tykkääjiin. :D

  VastaaPoista
 8. Sirkka: Kauniitahan ne ovatkin ja kyllä minä nuista väreistä tykkään, mutta eivät vaan enää oo nykyisen sisustusmaun sävyisiä :)

  Noora: Tervetuloa :)

  VastaaPoista
 9. Noissa ei kyl oikeesti ole yhtään mitään vikaa tai hurjaa. Kävin juuri katsomassa yhtä asuntoa, joka on taatusti hurjempi kuin edes sun lime-kuvat :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Jokainenhan sen itse määrittelee, mikä on omaan makuun hurjaa tai liian värikästä. Ei siihen oman maun mukaiseen mielipiteeseen voi kukaan sanoa, että onko se jonkun mielestä hurjaa tai ei, eiköstä niin :) Jollekin voi punainen olla hurja ja joillekin voi valkoinen olla hurja, mutta itse sen vaan tietää, mikä siinä omassa sisustusmaussa / värimaailmassa on liian paljon itselle. Enkä minä sanonu, että niissä mitään vikaa on, sanoin, että nykyisellä sisustusmaullani, en voisi enää tuollaisia laittaa. Niin se maku muuttuu :)

  VastaaPoista
 11. Hauska postaus! Voit kuule uskoa että on ollut jos minkälaista tyyliä täälläkin päässä... :)

  VastaaPoista
 12. Jokaisella on pimeä menneisyys :D Ne on kuin vanhat koulukuvat, pitää sormien välistä tirkistellä et kehtaa katsoa.

  VastaaPoista
 13. Piia: Hih, mukava kuulla :D

  Sokrutin: Niinpä :) Tuo koulukuva juttu on muuten ihan totta :D

  VastaaPoista
 14. Hehe, no ihan neutraaleilta minun silmääni näyttivät! :-D Mutta ymmärrän hyvin, että joskus haluaa vieläkin simppelimpää eikä edes noita valöörin vaihteluita. Hienot on muuten tuolit, oikein muhkeat! Kaikenlaista on itsekin iän myötä oppinut, omista vihreistään, niitä ei kai vaan millään voi välttää.

  VastaaPoista
 15. Saila: :) Nämä ei oo pahimmasta päästä, se vihreä, mitä facebookin sivuilla on nähtävänä on minun makuuni ihan liian räväkkä :D

  VastaaPoista
 16. Nyt on pakko sanoa, en enää voi hillitä.. Voisitko harkita noiden hymiöiden vähentämistä? Tosi ärsyttävää lukemista, koska lähes joka lauseessa on :D. Otsikossakin! Kommenttiboksi on eri asia, mutta postauksissa se häiritsee.

  VastaaPoista
 17. Anonyymi: No jos hirmuisesti häiritsee niin eihän blogiani ole pakko lukea. Oon edelleen sitä mieltä, että blogin omistajana, päätän itse miten ja millä tavoin postauksiani teen. Jokainenhan voi sitten itse miettiä, haluaako juttujani lukea, vaiko ei, eiköstä näin :D Sinähän voisit itse laittaa blogin pystyyn ja tehdä siitä itsellesi mieluisan.

  VastaaPoista
 18. Ihanat ruskeat tuolit!!! (Vai yksikö niitä oli.) Mä pidän värikkäistä sisustuksista ja nuo tuolit on huippukauniit. Mutta vaativat tietty ympäristön, joka ei ehkä kokonaisuutena ole ihan tämänhetkinen - paitsi tietty jos tuolit olisi verhoillut vaaleiksi. Joo, mutta niin se on, joku tyyli pitää valita ja pysytellä siinä. Harmi, kun niin moni asia on kaunis :-)

  VastaaPoista
 19. Kauniit kuvat: Kaksi tuollaista tuolia ja sitten meillä oli vielä siihen kuuluva 3h sohva, arvaa potuttaako :D

  VastaaPoista
 20. Käväisin facebookin puolella "ihastelemassa" limen-vihreää seinäpinta-alaa. Melkoisen mehevä olikin ;)

  Makunsa kullakin ja aikansa kaikella.

  Sunnuntain surinoita!

  Sussu

  VastaaPoista
 21. Hah, nää on niin ihania tällaset muistelmakuvat... Harmi ettei taida olla omasta ensimmäisestä itselaitetusta kuvia; siellä oli kirsikkaparketti ja siniset mosaiikkilaatat.. Ihan itse valitut :D

  VastaaPoista
 22. Sussu: Nimenomaan :D

  Johanna: Alahan kaivelemaan valokuva -albumeita ja kuvia esiin. :)

  VastaaPoista
 23. Hihih! Meilläkin ollut menneisyydessä lila huone (kaikki seinät!), punainen makkarin seinä yms. Yhdessä asunnoistani Suomessa (samoin 2000 luvun alussa) yksi olkkarin seinä oli lime ja yksi makkarin seinä lilalla kuviomaalattu...eli väriä löytynyt myös meikäläisen kodeista hieman rohkeammin kuin nykyisin ;D
  Mutta niinhän se on, että etsivä löytää...tässä tapauksessa oman tyylinsä :)
  Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle ja parheellesi, Johanna!
  ps. tykkään jo ;)

  VastaaPoista
 24. Huomaa kyllä, että sisustusmakusi on mennyt hillitympään suuntaan vuosien varrella. :) Vaikkei nämäkään kuvat mielestäni missään nimessä kammottavia ole (ei minkäänlaisessa mittakaavassa!), niin nykyinen sisustusmakusi on kyllä minunkin mieleeni enemmän. :)

  Vanhoja kotikuvia on kyllä mukava katsella aina välillä. Itselleni koti on aina ollut kauhean tärkeä paikka ja kuvien kautta vanhat muistot ja tapahtumat palautuvat kivasti mieleen. <3

  Verkkokauppaasi liittyen kyselisin, että onko valikoimiisi tulossa mahdollisesti sisustustarroja? :)

  VastaaPoista
 25. Liisa: Meillähän on tainnut olla samat maut vuosien varrella :) Värit ainakin :D

  Helena: Eikös huomaakin selvän eron :) Asunto nro. 2 oli jo nuista kuvista hillitympää ja tämä asunto nro 3 sitäkin hillitympää. Miltähän 4 asuntomme näyttäisi :) Varmaan kaikki ihan valkoista ;)

  Olen tekemässä tämän illan aikana vielä tilausta, joten voin tilata sinulle sisustustarran jos vaan kerrot millaista etsit. Ehditkö tulemaan lauantaina penkojaisiin ? Siihen mennessä tilaukset on minulla. Täytyy hieman täydentää varastoa ennen penkojaisia ;)

  VastaaPoista
 26. Onhan nykyinen kotisi hieman hillitympi tosiaan näihin 2000-luvun kuviin verrattuna. Lime on ihan kiva terästyksenä jossain modernissa, kuten avaruusaseman blogissa, mutta ei tosiaan sopisi nykyiseen tyyliisi :) Niin se tyyli muuttuu. Meillä oli hyvin samantyylistä vielä syksyllä niin kuin teillä nyt, pois sulkien kaikki ruusukuosit ym, mutta nyt tyyli on jo melko moderni. Ja seuraava talomme, jota alamme rakantaa on taas vielä modernimpi. Ihanaa suunnitella ja sitten toteuttaa taas ihan eri tyyliä. Kohta huomaat että pyrit jälleen eroon kaikesta sisustustavarasta ja krääsästä ja taas tulee uusi tyyli tilalle, niin se vain menee :)

  Petra

  VastaaPoista
 27. Onneksi mä en kuvannut ennen yhtä paljon, meillä on ollut sininen ja omenanvihreä valloillaan aiemmin :)
  Vitsit kun en edelleenkään ole fb:ssä niin en pääse kurkkimaan niitä hurjia :)

  VastaaPoista
 28. Hyvältähän tuo näyttää, hyvät värit ja tapettikin on kivaa. Tottahan se on että maku muuttuu ja oma-juttu tulee varmemmaksi vuosien myötä.

  Onnea puodin kanssa, toivottavasti menee hyvin.

  VastaaPoista
 29. Aivan ihania noi raidalliset tyynynpäälliset sulla putiikissa! Tosi raikkaat värit, nyt täytyy pohtia, josko tilaisin jossain vaiheessa:)
  T. Lotta

  VastaaPoista
 30. Petra: Totta, joillakin lime on ihan huippuhyvän näköinen. Niinpä, on varmasti tosi kiva jälleen suunnitella uutta, ihania suunnitteluhetkiä sulle <3

  Anni: Kuulostaa oikein kivoilta sinunkin värit :) Niin ne maut muuttuu.

  Hanna: kiitos. Niinpä maku muuttuu aina aika-ajoin. :)


  Lotta: Vielä ehdit hyödyntämään
  -15% alennuksen :)

  VastaaPoista
 31. Hihii, näitä oli hauska nähdä! Kyllä se tyyli tosiaan voi muutamassakin vuodessa muuttua huimasti. Meillä oli alkujaan tummanvihreää, sitten sinistä, nyt valkoista ;)

  VastaaPoista
 32. Olipa kiva postaus tämä - kävin katsomassa ne feissarin kuvatkin:) Niin se vaan on, että maku muuttuu, onneksikin! Ettei sitä 80-vuotiaana mummona ripustele enää teinibändien julisteita huoneen seinät täyteen!:D

  VastaaPoista
 33. Oi, nyt vasta huomasin viestisi. Ei tarvitse erikseen tilata mitään, tiedustelin vain jos sinulla on suunnitelmia ottaa tarroja myös valikoimiisi. :)

  En taida päästä tämän lauantain penkojaisiin, mutta ehkä joku toinen kerta. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.