Sisällön tarjoaa Blogger.

Sivupöydällä välkettä

Keittiön kattauspostauksen jälkeen tuli paljon kyselyjä, että mikä se siellä sivupöydällä kiiltelee. No siellähän kiiltelee lasinen malja, jossa on kivat valot sisällä. :)


Laitoin lasimaljaan joulun alennusmyynneistä ostetun pinkeillä "kristalleilla" koristellun ja valaistun kultanauhan. Tämä on sellainen, jonka voi tarpeen tullen laittaa esimerkiksi kattauksiin, eli on suoristettavissa yhdeksi n. 50 cm nauhaksi. Ostin tämän neidin synttäreitä silmällä pitäen, mutta synttärikattauksessa en sitten käyttänytkään tätä, joten piti keksiä uusio käyttöä. Ei ollenkaan jouluinen, joten tuo kevääseen pientä väriä. Tämä toimii myös paristoilla, joten pystyy laittamaan myös paikkaan,  missä ei ole pistoketta lähettyvillä. Tähän lasiseen maljaan ajattelin laittaa lähempänä pääsiäistä kivan sommitelman risuista / jostain pääsiäisaiheisista koristeista. Niistä lisää sitten lähempänä pääsiäistä.


10 kommenttia

 1. Magee! Ja tosi monikäyttöinen!!

  VastaaPoista
 2. Voi hitsi...mulla on kans tuollainen vastaava lasimalja, joka oli pipareilla...oiskohan siinä kiva rairuoho vai onkohan tyhmä jos multa näkyy sieltä :S

  VastaaPoista
 3. Minä ostin jouluksi paristökäyttöisiä valoja ja ne oli kyllä ihan susia. :( Yhdessä illassa valo niissä himmeni jo ihan olemattomaksi. Nätti malja :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis malja ja kivat on noi valotkin :) Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
 5. Kaunis! <3 Eikä tosiaan ole yhtään jouluisen näköinen. Ja illat ovat vielä pimeitäkin,joten valoa tarvitaan!:)

  VastaaPoista
 6. Outi : Niinpä :)

  Päm: no miksei. Mutta voisihan sinne laittaa jonkin kauniin paperin alle, jotta multa ei niin näkyisi :)

  Onnenomenia: niin patterithan varmaan loppuvat aika pian jos koko ajan pitää valoja, en tiiä, en ole kokeillut patterikäyttöisesti tuota.


  Virpi: :)

  Sarppa: Niinpä , saahan sitä kivaa tunnelmaa :)

  VastaaPoista
 7. Heips,
  kaunis malja valoineen! Mä en ole vieläkään ehtinyt nettishoppaileen, kun verotarkastaja (ja Lilian flunssa) sotki mun alkuviikon kuviot. Mutta josko sitten huomenna töissä, kun ei pitäis olla ihmeitä. Ihanat noi kukkatyynyt tuossa äskeisessä postauksessasi. Ihanaa tiistai-iltaa sinulle <3

  VastaaPoista
 8. Maria: Moikka :D Pikaista supernopeeta paranemista sinne teille. Huoh, minullakin tuli yllättävä työreissu torstaille tuonne Kalajoen suuntaan joka hieman sotkee kuvioita. Mutta etiäpäin sitä on mentävä :)

  VastaaPoista
 9. KesäEsa: Jep, määki tykkään :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.