Sisällön tarjoaa Blogger.

Unelmien toteuttaminen?

Meillä täällä on ihan kauhea ilma, lunta tuiskuttaa, mutta silti mieli on keväinen. Minä olen ehkä niitä ihmisiä joille ei sovi loma, liikaa aikaa miettiä kaikkea kivaa :) Nytkin pää täynnä visioita ja yhden niistä tulen tässä varmaan toteuttamaan, riippuu nyt hieman että loksahteleeko kaikki palaset kohdalleen, se kuullaan tänään. Olen ihan täpinöissäni :)

Millaisia ihmisiä te olette, pyrittekö toteuttamaan unelmianne, vai porskutatteko muuten vain onnellisina eteenpäin? Mikä mahdollisesti pidättelee teidän unelmien toteuttamista? Olisi kiva kuulla myös teidän unelmista ja siitä mikä niistä mahdollisesti tekee haastavia toteuttaa.

Minä olen ihminen joka pyrkii toteuttamaan unelmansa, välillä tosin ehkä elelen liikaa jossain pilvilinnoissa, mutta mies sieltä pudottelee aika nopeasti alas jos ideat on ihan mahdottomia ja tavoittelemattomissa. Onneksi minulla on tuo mister järki :DOikein ihanaa torstain jatkoa teille jokaiselle.

27 kommenttia

 1. Hmmm, rupesin miettimään että mitä unelmia mulla on... Ja siis sellaset keksin kuin mökki järven rannalla. Onko mulla muka kaikki jo?? KYLLÄ. <3 Isäntä & tytär, oma koti, terveitä ollaan kaikki (myös se koti!!), saan olla kotona tyttäreni kanssa, se on kaikkein tärkein, ei se raha. Töitä kerkeen kyllä vielä tekemään aivan varmasti!
  Mutta haaveilija mä oon!!! Lomamatkasta Pariisiin, Roomaan... Tai vaikka ruskaretkelle Lappiin! :)
  Sitten näitä sisustushaaveita on vaikka kuinka paljon, ne vaihteleekin melekee päivittäin, heh!

  Sulla siellä jottain salaisuuksia, jännää... Kerrohan heti kun palaset loksahdelleet kohilleen! :)

  VastaaPoista
 2. Unelmia pitää olla.

  Unelmat syntyvät haaveista mielssämme, tavoitteet ja motivaatio sisäisestä asenteestamme.

  Unelmat asettavat elämäämme tavoitteita. Tavoitteet tavoitteiden mukaista toimintaa.

  Tavoitteet syntyvät sismmässämme unelmistamme.

  Olkoon halun motiivina sitten tahtomme, itserakkautemme tai vain ponnistelumme elämässä eteenpäin.

  Kolme toteutunutta unelmaa mainitakseni:

  - meillä on kolme lasta, jotka jo yksistään toetuttavat kolme unelmaa

  - olen juossut maratonin unelmani ja tavoitteideni mukaisesti

  - rakennamme unelmien taloa unelmapaikalle

  VastaaPoista
 3. minä haaveilen että voisin mennä töihin.. ja että meillä olisi oma omakotitalo, jossa olisi iso keittiö ja kodinhoitohuone.. tietenkin unelmoin myös kaikesta pienestä kivasta.. monesti vain järki puuttuu peliin ja kertoo että ei vielä.. :) mutta on kiva unelmoida! :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon kyllä ihan ristiriita tapaus, mulla on aina välillä kauheesti tavoitteita mutta en oikein koskaan ole niitä ihmeemmin tavoitellut, mennyt niitä kohti sellaisella hälläväliä asenteella, mutta harvoin myöskään sitten petyn jos en saavuta tavoitteita..

  Nyt kuitenkin tavoitteena täydellinen alanvaihto, sen eteen ei vielä opiskelupapereiden lähettämistä enempää voi tehdä mutta katsotaan mitä kevät tuo tullessaan. Kuulin tässä aikamoisia uutisia koskien kirjaimellisesti koko loppuelämääni ja se kyllä varmasti tulee vaikuttamaan tavoitteiden tavoitteluun tästä eteenpäin positiivisesti, elämä on ainutlaatuinen eikä sitä pidä tuhlata jossain työssä josta ei pidä tai ihmisten kanssa joista ei pidä!

  Mutta en sitten tiedä onko mulla koskaan ollut mitään niin suurta unelmaa minkä eteen olisi pitänyt tehdä jotan tosi erikoista.. Ehkä sitten kun lapsi tulee ajankohtaiseksi elämässäni, se on sellaienn unelma mitä olen aina vaalinut, äitiys siis :) Muut on ollut aina vähän sellaisia päähänpilkahduksia jotka sitten unohtunut yhtä nopeaan kun keksinytkin..

  Mullakin on muuten mister järki, välillä leijailen iloisesti 3m maan pinnan yläpuolella niin kyllä se miekkonen sieltä hinaa alaspäin :D

  Ihanaa loppuviikkoa Johanna :)
  toivoopi Pulina Minna :)

  VastaaPoista
 5. Unelmia on vaikka kuinka. Ei mitään mahdottomia mutta mukavia. Paljon on unelmia sisustukseen liityyen, näiden toteutukseen vaan tarvittaisiin rahaa mutta pikkuhiljaa ja itse tekemällä moni toteutuu.

  Toivottavasti sinun unelma toteutuu tänään :)

  Täällä pohjanmaallkin oli hirmuinen lumisade joka tosin on nytte laantunut.

  Mukavaa päivää kurjasta ilmasta huolimatta!

  VastaaPoista
 6. minun suurin unelmani olisi kirjoittaa ja julkaista oma runokokoelma. kirjoitan tosi paljon runoja ja novelleja, nyt tosin jäänyt vähemmälle kun kouluhommia on niin paljon :/ se on ollut pitkään unelma, joskus vielä toteutan sen :) muuten olen kyllä ihan onnellinen näin, tai no, josko se oma talokin olisi jonkinlainen unelma..? :) vuokra-asuminen ei ole oikein minun juttu, ei ole kyllä rivitalokaan ;) ja toisaalta olisi ihana perustaa oma sisustusliike, oi että. siellä olisi ihania tapetteja, lahjatavaraa, kaikkea sisustukseen liittyvää verhoista kynttilöihin. sisustaisin liikkeen hyvin lämminhenkiseksi missä olisi upeita lamppuja ja seinillä ihania kynttilätelineitä :) ja taulu-tv seinällä missä tulisi aina sisustusohjelmia ;) hyvää pian alkavaa viikonloppua! toivottavasti lumisade loppuisi pian, jäin jo kotimatkalla auton kanssa jumiin yhteen jyrkkään mäkeen. mutta huomenna kylpylä ja tyttöjen ilta luonani kutsuu kaverin kanssa, on ihana rentoutua lämpöisessä ja hyvän ruuan merkeissä kun ulkona tuulee ja sataa lunta :)

  VastaaPoista
 7. Pää aina pilvilinnoissa täällä!
  Helposti innostun kaikesta ja (rauhallisemman puoliskoni mielestä) alan heti käydä ihan kierroksilla. Hetken jaksan pörrätä ja sitten usein lopahtaa innostus, ainakin jos ei ole ihan niin helposti saavutettavissa. :D

  VastaaPoista
 8. Olen kerran erehtynyt unelmoimaan ja tippumaan sieltä pilvilinnoista, joten nykyään menen kyllä järjellä. On minulla haaveita ja haaveilen esimerkiksi omakotitalosta ja omasta kirjastohuoneesta mutta pidän järjen kädessä. Tottakai pyrin toteuttamaan unelmani mutta en myöskään haaveile asioista joihin en pysty vaikuttamaan. Olen ehkä vähän tylsä ihminen, kun ainoa suuri haaveeni on omakotitalo maaseudulla, mieluusti järven rannalla. Minulla olisi iso puutarha täynnä omenapuita ja marjapensaita ja iltaisin käpertyisin hyvän kirjan ääreen teemuki kourassa. Tuon haaveen eteen tässä sitä nyt opiskellaan.

  VastaaPoista
 9. Unelmat on tehty toteutettaviksi <3

  Jos ei tänään, niin jonain päivänä... :)

  VastaaPoista
 10. Minulla oli ennen todella paljon unelmia ja jaksoin aina uskoa hyvää huomiseen:) Sitten kaksosten syntymän, vammaisuuden ja yli vuoden kestäneen sairaalahoidon aikana kaikki unelmat kuolivat. Sen siliän tien, kerrasta poikki. Nyt ne unelmat ovat taas alkaneet elää:) Yksi lapsuuden unelmakin on toteutumassa, kirjoitin tästä meidän kokemuksesta kirjan, joka julkaistaankin elo-syyskuussa:) Samoin nyt toteutan tuota sisustusunelmaa pikku hiljaa koko ajan ja se tuo minulle ihan suunnattomasti iloa elämään. Olen sitä mieltä, että elämä ilman unelmia oli tosi mustaa, ne unelmat tekee arjestakin helpompaa:)

  VastaaPoista
 11. UNELMIA SAA JA PITÄÄKIN OLLA, MUUTEN ELÄMÄSSÄ EI OLE MITÄÄN TAVOITTELEMISEN ARVOISTA.
  ITSE OLEN KOVA UNELMOIMAAN, SE, MILLÄ AIKATAULULLA UNELMANI TOTEUTUVAT ONKIN SITTEN TAAS TOINEN JUTTU!
  RAJAT SYNTYVÄT SIITÄ, ETTÄ A:EN ITSE PYSTY/OSAA TEHDÄ JOTAIN
  B:PUUTTUU RAHAA JUURI SILLÄ HETKELLÄ

  UNELMOI JA NAUTI SIITÄ TUNTEESTA!

  TORSTAITERVEISIN Aana.

  VastaaPoista
 12. Siellä suunnalla oli tosiaan kaamea ilma, kun ajoimme oulusta kajaaniin. Kuopiossa aurinko paistaa , mutta tuulee täälläkin.
  Melkein viikon olin reissussa ,ihana palata kotiin ja viettää loppu loma kotosalla =)
  -päivi-

  VastaaPoista
 13. Minulle sopisi loma; ehtisi toteuttamaan niitä kodin laittoon liittyviä unelmia :)
  Joskus ennen unelmoin suuristakin asioista, ja aina tuntui että oma elo ja olo on ihan riittämätöntä ja tylsää ja pitäisi olla sitä ja saada tota... Nykyään unelmani liittyvät lähinnä omaan kotiin, siis siihen millaiseksi sen haluan, eli aika pieniä on unelmat! Mutta tällä hetkellä olen vaan niin tosi onnellinen tässä omassa pienessä elämässäni, etten edes unelmoi muusta!
  Olin aiemmin myös töissä kilpailuhenkinen, ja aina piti olla parempi, ja saavuttaa enemmän... Hirveän haastava ja stressaava entinen työni muutti tämänkin, nyt haluan vaan olla ihan tavallinen rivityöntekijä!
  Noh, ehkä unelmoin omakotitalosta :) Sen totetuttamisen haasteena on, kuitenkin, ihan puhtaasti talouskysymykset. Ja lisäksi haaveilen pienistä ihmisistä (ei, en tarkoita seitsemää kääpiötä)!
  Se, että jollain on unelmia, suuria tai pieniä, ja lähtee niitä rohkeasti toteuttamaan työtä ja vaivaa pelkäämättä, on minusta tosi ihailtavaa!

  VastaaPoista
 14. Sama täällä.Toteutan unelmani ja haaveeni.En kyllä aikaile ja saatan ruveta sisustuspuuhiin saman tien,vaikka olisin väsynytkin.
  Kaikkea ei tietysti pysty toteuttamaan,eikä se ole tarkoituskaan,mutta vaikka siitä välistä sitten:))
  Mukavaa viikonloppua ja työniloa!

  VastaaPoista
 15. Ainahan niitä haaveita ja unelmia pitää olla. Minä nyt oon niin järki ja suunnitelmallinen ihminen, että ne haavetkin on sen mukaisia, että useimmiten ne saa toteutumaankin.

  Mutta jos lotosta voitan perustan lastenvaate - ja sisustus kaupan, että jos semmonen oulun seudulle ilmestyy niin olen voittanut lotossa : ) : )

  VastaaPoista
 16. Pitipä oikein pysähtyä mietiskelemään sun kysymystä....
  Ensimmäiseksi tulee mieleen yksi toteutumaton unelma, kymmenisen vuotta oon oman puodin perustamisesta haaveillu ja se on aina kaatunu rohkeuden puuttumiseen. Noh, ehkä se on sarjassamme unelmat, joiden ei kuulukkaan toteutua.

  Muutamia unelmia olenkin toteuttanut ja tehnyt niiden eteen töitä saavuttaakseni ne.

  Huomenna onkin taas perjantai, mukavaa alkavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 17. Onneksi ihmisillä on unelmia ja uskalletaan unelmoida. Ja voi sitä onnen päivää, kun jokin pitkään unelmoitu juttu toteutuu.

  Jatketaan unelmointia!

  -sellariina-

  VastaaPoista
 18. Toivottavasti kaikki menee hyvin :-)
  Eiks oo ihanaa kun on suunnitelmia;-)Tiiät mitä tarkoitan...:-)
  Oikein mukavaa loppuviikkoa♥

  VastaaPoista
 19. Hei!

  Itsekin olen pohtinut samanlaisia asioita, toteutuneita unelmia ja haaveillut.Voin paljastan yhden unelmistani ja se on: Asua lapissa, pitää pientä putiikkia myyden omia käsitöitä, matkamuistoja jne...kaikkea kaunista. Saisi päivät tehdä käsitöitä, näkisi uusia ihmisiä. ja kauppa kävisi niin että tulisi toimeen :)KEVÄT mikä ihana tekosyy haaveiluun...Unelmista ja haaveista rakentuu elämisen ilo :)

  VastaaPoista
 20. Senni: Ihania haaveita sinulla, ruskaretki lappiin kuulostaa todella ihanalta.

  Anne: sinä se osaat pukea kaiken sanoiksi, todella kauniisti kirjoitettu.

  Elluu: Kyllä ne teidänkin unelmat joskus toteutuvat kun malttaa vain odottaa sitä oikeaa hetkeä.

  Pulina MInna ;) Lapsi on yksi kauneimmista haaveista mitä tiedän. Kirjoitit kyllä täyttä asiaa. Mikähän se mullistava juttu on mikä koskee loppuelämääsi, hmmm. kerrothan sitten kun sen aika koittaa. <3

  TiinaK: Totta, sisustaminen on todella kallista. Itsellänikin pitää aina säästä jotain tiettyä juttua varten jos on kalliimpi.

  anna-maria: sinulla on upea haave. Lupaathan toteuttaa joskus sen runokirjan. Minä ainakin olisin heti halukas sen ostamaan <3

  Linda: Heh, siis samaa linjaa mennään sielläkin :) Naiset pörrää ja mies toppuuttelee :) Näin myös meillä :D

  Jenni: Eihän omakotitalosta haaveileminen ole tylsää. Se on todella ihana haave. Harmi, että olet joutunut joskus pettymään. Halauksia sinulle <3

  T: totta, jonain päivänä.

  Syysunelma: Tulin ihan surulliseksi kuin aloin lukemaan kirjoitustasi. Mutta ihanaa kun olet kirjoittanut kirjan. Lupaathan kertoa minulle vaikka spostitse kirjasta lisätietoja, että voin käydä sellaisen sitten ostamassa <3

  Aana: ihanasti kirjoitettu. Totta, pitää unelmoida, mutta se milloin ne toteuttaa on eriasia.

  Päivi: olisit tullut piipahtamaan kahvilla :)

  Johanna: On sinunkin unelmasi ihana, kodin laittaminen ja sen remontoiminen on ihana haave ja unelma. Tehdä kodista persoonallinen oman kodin näköinen <3 aa, tarkoitatko sinä vauvoja ;)

  Pitsienkeli: Mukava kuulla, että sieltäkin löytyy tällaisia jotka toteuttaa heti unelmiaa. Minä tosin taidan välillä olla liian hätähousu näissä haaveiden toteuttamisissa.

  Amalia: täytyypäs seurailla, perustaako joku ko. puotia ;)

  FanniAuroora: ihana haave sinulla. Mutta älä koskaan sano ei koskaan. Joskus tulee vielä aikasi toteuttaa haave <3

  Sellariina: jatketaan vaan :)

  Arja: :) Hih, on, ihanaa on :)

  Sara: Sinulla on ihana haave, ihailen, sitä, että voisit muuttaa lappiin ja toteuttaa unelmasi. Itse olen lapin kasvatteja. Mutta en kyllä sinne muuttaisi takaisin, minusta ei vain ole siihen. Ihanaa huomista perjantaita sinulle <3

  VastaaPoista
 21. Meillä on ollut pitkäaikainen haave tuo oma talo ja lieveästi sanoen monen monituisen mutkan kautta vasta ollaan tässä tilanteessa, että se oikiasti valmistuu tuossa kaiken aikaa.

  Tuntui väliin,ettei se oikiasti voi onnistua koskaan, kun niin paljon oli vastoinkäymisiä viimeisen kolmen vuoden aikana. Mutta kertaakaan ei luovutettu,väliin itkun kans ja väliin naurun kanssa vaan porhallettiin eteenpäin:) Se kannatti minun mielestä.

  Mää oon aina ollut semmoinen haaveilija, ja ennenkaikkea haluaisin aina joka kauppareissulla ostaa jotain sisustusjuttuja mutta me silloin päätettiin miehen kanssa,ettei tähän ahtaaseen kämppään hankita mitään ennen omaa tilavampaa kotia ja oon omasta mielestä aika hyvin pysyny siinä sopparissa,lukuunottamatta pieniä lipsahduksia, jotka olen piilotelut kaapin perimmäiseen nurkkaan :D :D

  Mutta ehdottomasti haaveita pitää olla ja niiden eteen pitää tosiaan väliin tehdä kovastikin työtä mutta mää oon kyllä niin tullu huomaan sen ettei koskaan,ei siis koskaan saa luovuttaa!:)

  VastaaPoista
 22. Mitäs se tehotytty-Johanna on nyt keksinyt ;)..? Sä olet kyllä niin aikaansaava, lähetäppä vähän noita energiasäteitä tännekin päin! Mä olen kulkenut kuin zombie, koomassa parisen viikkoa. Täällä pyörii niin monta keskeneräistä ja epävarmaa asiaa, että jotenkin vaan odotuksesta ja jännityksestä puhki, poikki.

  Kyllä unelmia pitää olla, ihan ehdottomasti!! Jotkut unelmat voi olla helpostikin saavutettavissa, toisia joutuu pidemmän aikaa tavoittelemaan saavuttaakseen ne ja jotkut unelmat olisi ihana, kun toteutuisivat, mutta niin ei aina vain käy. Ja musta on ihana rakennella pilvilinnoja, ikäänkuin erotuksena tästä arjesta, josta kyllä pidän :). Konkeettiset esimerkit mulla pitkänajan unelmista mm. ihana omakotitalo kivalla paikalla jota saisi sisustella intohimoisesti, matkustelua, kiva työpaikka..

  Mukavaa torstai-illan jatkoa!

  t.Minna ;)

  VastaaPoista
 23. Marja: Olet niin oikeassa, talonrakennus ja siinä kohtaavat vastoinkäymiset saavat kyllä mielen välillä järkkymään. Mutta vastoinkäymisten jälkeen yleensä selviää voittoon. Tsemppiä ja halauksia sinulle sinne raksailuun.

  Minna: Jotain pientä suunnitelmaa tosiaan on, se että toteutuuko niin en vielä tiedä, riippuu kuinka energinen jaksaisin olla ;)

  Ihanaa kun muutkin jaksaa rakentaa pilvilinnoja. Halauksia sinulle Minna <3

  VastaaPoista
 24. Moi Johanna :)!
  Onneksi meilläkin asuu tuo Mr Järki samassa taloudessa. Muuten olisin jo konkurssissa. Mun unelmat tuppaavat maksamaan välillä vähän liikaa, joten hyvä, että joku pitää ne unelmat unelmina. Ei realistisina tavoitteina. Mä olen kaikki-tänne-heti-ihminen ja toisaalta kyllästyn helposti. Tämän takiakin mieheni on oppinut, että kun mä jostain kovasti vouhotan niin odotetaan hetken aikaa ennen kuin ryhdytään tuumasta toimeen. Varsinkin isompien hankintojen, esim. ruokapöydän suhteen. No, me jahkattiin vuosi ja nyt se unelma toteutui :)
  Ihanaa perjantaita sinulle <3
  PS. Toi Family-palikkajuttu iski muhun ihan täysillä. Ensi viikolla palkkapäivä, joten silloin viimeistään ostoksille :)

  VastaaPoista
 25. Maria: Me taidetaan olla aikasamanlaisia persoonia. Mä oon myös ihan just tuollainen, vouhotan ja elän ajatusta "kaikki mulle heti nyt" mutta onneksi mies välillä toppuuttelee :)

  Teidän ruokapäytä ja tuolit oli todella upeat, onneksi jahkailitte.

  Ihanaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
 26. Hei, unelmoin isommasta asunnosta, ja mielessäni jo sistustan sitä. Sinulla on mieleisiäni sisustusvinkkejä, ja vierailen täällä useasti katsomassa kaikkea kaunista. Mieluista asuntoa haluamaltamme alueelta ei vielä ole löytynyt, joten tällä hetkellä se on vain haaveissa ja toteutumaton unelma. Malta tuskin odottaa että pääsen muuttamaan ja sen jälkeen sisustamaan./Sari Espoosta

  VastaaPoista
 27. Sari: Mukava kun olet viihtynyt sivuillani. Unelmoiminen on ihanaa ja se hetki kun se unelma toteutuu on todella ainutlaatuinen. Toivon, että löydätte joskus sen unelmienne asunnon, jota pääset sitten sisustamaan. Se on jännä kokemus kun kuvittelee mielessään millainen asunnon tulee olla ja sitä sitten päässään sisustaa ja siinä vaiheessa kun pääsee sitä oikeasti toteuttamaan niin on ihana verrata kuinka se unelmointina sisustaminen ja todellinen sisustus kohtaa. Tulethan kertomaan kun pääsette unelmaanne toteuttamaan. Oikein ihanaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.