Sisällön tarjoaa Blogger.

Arki ja aherrus

Ihanaa maanantaita. Lyhyt työviikko edessä ja pitkä neljän päivän vapaa odottaa. Reissua ollaan suunniteltu pohjoiseen pääsiäiseksi, mutta katsotaan jääkö se nyt tällä kertaa suunnitteluasteelle. Jos sitä ei pohjoiseen ehdi suunnata niin voisi tehdä kesän hankintoja ja käydä ostamassa grilli ja pääsiäisenä voisi vietellä grillikauden avajaisia jos vaan ilmat suosii. Terassikalusteetkin pitäisi ostaa, en vaan osaa päättää millaiset, liian paljon valikoimaa ja ehkä liian kallis maku ;)  Millaisia suunnitelmia teillä on pääsiäiselle?  Me missattiin ne eiliset virpojatkin kun luuhattiin pitkin maakuntia, harmi, virpojat ovat ihania, sulostuttavat kauniilla asuillaan ja maalauksillaan. Pitääkin lähteä tästä katsomaan teidän muiden blogeja jos siellä olisi kuvia pääsiäisvirpojista :)
Aamun sähköpostisuma eilisestä White Coastin tarjouksesta sai aikaan valtavan ryöpyn postia kun viesti oli julkaistu niin myöhään, että osa ehti huomata sen vasta illalla myöhään tai vasta nyt aamutuimaan (myönnän, minun vika :D, en hoksanut ajastaa postausta), joten teen poikkeuksen ja jatkan sitä vielä Tänään maanantaina 18.4.2011. Eli tilauksen tehneille sujahtaa pakettiin pieni yllätys: 10e lahjakortti. Tarjous voimassa vain enää tämän päivän eli maanantain. Lahjakortin käyttö mahdollinen myös verkkokauppa ostoksissa.

Ja verkkokauppahan toimii osoitteessa www.whitecoast.fi


11 kommenttia

 1. Meillä isi on yövuorossa pääsiäisen, joten taidetaan olla ihan vain kotosalla. Toivottavasti aurinkoisesta säästä nauttien:) Pääsiäissunnuntai meillä menee ainakin aamun osalta pääsiäismunien metsästämiseen. Pääsiäismaanantaina isillä on onneksi vapaapäivä, silloin taidemme ajella mummulle ja vaarille eli minun vanhemmilleni kyläilemään. Sitä odotankin jo kovasti:) Ihanaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Pääsiäisviikko tosiaan edessä. Meillä päin virvotaan vasta ensi lauantaina, eli palmusunnuntai satunnaiset noitijat ovat poikkeus.

  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa pääsiäisen odotusta ja valmistelua teille!:)

  VastaaPoista
 4. Huomenta Johanna ja aurinkoista alkanutta viikkoa! Ihanaa, kun muutaman päivän päässä häämöttää pääsiäisvapaat :) Me käydään isomummon luona, muutoin varmaan ihan nautitaan perheen yhteisestä ajasta kotosalla. Meillä lapset kävi tekemässä pienen virpomisretken, olivat niin kovin tohkeissaan :)

  VastaaPoista
 5. Meillä ei oo mitään suunniteltu vielä pääsiäiseks, ollaan ihan kotosalla ja tehään arkisista asioista vähän juhlavempia, ehkä...
  Polttopuiden tekoa ainakin mun iskän kanssa jo suunniteltiin että ei kovin juhlavaa tiedossa :)
  Mutta hyvää ruokaa ja suklaamunia ei unoheta! :D

  VastaaPoista
 6. Syysunelma: Ihanaa mummolareissua teille <3

  Anne: Aijaa, vasta ensi lauantaina? Onko niissäkin jotain paikkakunta eroja näissä virpomisaikatauluissa ? :D

  ANniina: Kiitos samoin <3

  Terhi: uskon, että ovat lapset olleet tohkeissaan :) Ne on kyllä niin ihania ne pikkuvirpojat :)

  Senni: hyvä ruoka ja suklaamunat kuulostaa oikein herkulliselta :)

  VastaaPoista
 7. Meilläpäinkin(sjoki) virvotaan vasta tulevana lauantaina!
  Pääsiäisenä juhlin tyttöjen kanssa 30v synttäreitäni!Odotan siis todella innolla viikonloppua!!:)

  VastaaPoista
 8. Niina: Oi, sulla on tiedossa jotain ihanaa. Nautihan synttäreistä <3

  VastaaPoista
 9. Meilläkin pääsiäinen vietetään kotosalla. Nautitaan ihan vaan oman perheen kesken. Tää on ihan luksusta kun äiteekin on kolme perättäistä viikonloppua kotona :) Tähän vois jopa tottua ;) Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 10. Virpi: Kuulostaa niin ihanalta. Nauttikaa <3

  VastaaPoista
 11. Pääsiäisenä 4 vapaata ja vain oleskelua, grillailua jne...täysin relax :)

  Ihanaa pääsiäisen valmistelua teille sinne ja tsemppiä putiikin remppaan! Yritähän välillä vähän edes löysäillä, että jaksat! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.