Sisällön tarjoaa Blogger.

Eilisen siivouspäivän tuotokset

Eilinen siivouspäivä takana, vielä kun ikkunat ehtisi pesemään niin sitten alkaisi olla kevätsiivoukset takanapäin. Olin ihan super onnellinen kun postipoika oli tuonut laatikoita kotiimme. Ihan mahti-ihana aloitus siivouspäivälle. Nämä ihanat Mummi ja minä siivoustuotteet paljastui laatikoista ja pääsin heti korkkaamaan uuden sitruunan tuoksuisen siivoussuihkeen käyttöön. Aiemmin minulla on ollut tästä valikoimasta käytössä polkkakarkki siivoussuihke ja astianpesuaine ja hyväksi on testattu ja todettu sanoo siivousintoilija joka luottaa hyviin ja tehokkaisiin siivoustuotteisiin. Siksipä nämä otinkin nyt White Coastin valikoimiin, koska voin puhua näiden puolesta. Minä arvostan hyviä ja laadukkaita tuotteita, siivoaminenkin käy paljon mukavemmin kun on hyvät välineet.


Siivousten jälkeen avasin sen maagisen keltaisen kassin. Sain kuulla, että greengaten tuotteita on hulluilla päivillä. Siis mitä, onko stockmann ottanut pysyvästi valikoimiinsa nämä ihanuudet? No kuitenkin, kassillinen uusia lattekuppeja kotiutui. On ne vaan ihania. Nyt mietin, pitäisikö vielä ampaista hakemaan lautasia ja niitä kulhoja ja kannuja jaaa. Noh, pitää harkita.


Tekstiilejä on ihana vaihtaa aina siivouksen päätteeksi, joten uusi tabletti pöydälle. 


Keittiön verhotkin vaihtuivat ja samaa kuosia kuin tabletti. Myös olohuoneeseen on tullut muutama ihanuus, mutta niistä lisää myöhemmin. Nyt kutsuu ehkä uudelleen ne hullut päivät.


18 kommenttia

 1. Kiva täällä lukea blogeista vaikka mitä Hullujen päivien ostoksia... :) Hemmetti että Itä-Suomi on Stockmann vapaata vyöhykettä!!! :) Ihania ostoksia!

  VastaaPoista
 2. Eikös kotona tuoksukkin hyvältä ja puhtaalta? Vaikka se siivouksen aloitus on, ainakin minusta, tosi vaikeaa, on mukavaa, sitten ihailla sitten lopputulosta.
  Ihana tuo tabletti ja verho.
  Aurikoista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kaunis verhokappa ! Itse vierastan sinistä sisustuksessa, mutta tuollaista kappaa voisin minäkin kokeilla ;)

  VastaaPoista
 4. Piia: :) Mullakin meni hieman ohi nuo hullut päivät, ainoastaan nuo kupposet kävin hakemassa pikaisesti ruokiksella. mutta täytyy varmaan tänään piipahtaa uudelleen.

  Irmastiina: Minä en koe siivousta mitenkään vaikeana, edes sen aloittamisen suhteen, tykkään siivota ja lähes jokapäivä jotain siivoilenkin :)

  Terkku: sama juttu, minäkin olen vierastanut aiemmin sinistä,mutta nyt se on minun lempiväri.

  VastaaPoista
 5. Voisin yhtyä Piiaan! Mutta ihania löytöjä olette muut Hulluilta päiviltä tehneet:) Ja ihana tuo verho:) Mukavaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Täytyy myöntää että olen kateellinen teille siivousintoilijoille!! En vaan voi ymmmärtää miten joku on noin innoissaan siivoamisesta. Kunpa minäkin olisin!! Joskus innostun mutta se on TOSI harvoin :-)

  VastaaPoista
 7. Syysunelma: Ai, teilläkään ei siis lähistöllä ole keltaisten kassien vilinää tällä hetkellä.

  Kuuka: Heh :) Turhaan olet kateellinen, välillä on rasittavaakin kun ei pysty olemaan edes yhtä päivää siivoamatta :) Aina sitä huomaa kävelevänsä luutun kanssa ;)

  VastaaPoista
 8. Kunpa saisin tännekin jonkun siivoamaan...Ihanat nuo tekstiilit, mitä mallistoa ne ovat?

  VastaaPoista
 9. Täällä toinen, joka "kiroilee" Stockmannin kaukana olemista. Kaikkea kivaa näytti siellä olevan, ja mitään ei saa :(
  Onneksi sinä olet saanut tosi ihania kuppeja :)

  VastaaPoista
 10. Keittiössäsi oleva verhokappa miellyttää kovasti silmää.

  Kurkkailin valikoimaasi sisustuspuodissasi, mutta eipä näyttänyt sieltä löytyvän :(

  Mistäpä olet kapan hankkinut ja minkämoiset mitat sillä on? Sopisi kuin nenäpäähän meidän kodariin, jos olisi 160cm leveä.

  Aurinkoista viikonloppua toivotellen

  -Kirsikka-

  VastaaPoista
 11. Heissan taas!

  Kävin NetAnttilan sivuilla ja sieltähän tämä kaipaamani kappa löytyikin!

  -Kirsikka-

  VastaaPoista
 12. Tuleepa ihan raikas olo kun tätä postausta lueskelee :D Ihania greencateja ja ihana kun jollain on noin kauniit siivousaineet, pitäisi itsekin varmaan panostaa!

  VastaaPoista
 13. Pöh, miks mun kommentit ei näy sulla? Viikolla kommentoin tuota ikävä juttua ja eilen lähettelin hyviä viikonlopun toivotuksia. No, kolmas kerta toden sanoo. Toivottavasti :) Mäkin olen käyttänyt noita mummi ja minä -aineita ja oon tosi tyytyväinen. Mä en ole vieläkään ehtinyt Hullareille. Mutta josko tänä iltana juuri ennen sulkemisaikaa poikkeaisin nopeasti...mutta nyt siivousten pariin täälläkin. Ihanaa ja aurinkoista lauantaita (meillä vihertää nurmikko jo takapihalla...sellaisella metrin pätkällä :) ♥

  VastaaPoista
 14. Ei ole ei;) Toisaalta, kun meillä täällä alkaa 80% asiakkaista olla itänaapurin takaa, niin en usko, että ehtisin sieltä mitään saadakaan;)

  VastaaPoista
 15. Lissu: Kodin 1:stä on osttetu verho ja tabletti.

  Mia: Heh :)

  Kirsikka: Kodin 1:stä ostin :)

  Dimangi: kivoja siivousaineita ei ole koskaan liikaa :)

  Maria: Kyllä minä yhteen sinun kommenttiin muistan ainakin törmänneeni ja siihen vastailinkin ja toivottellin hyvät viikonloput :D

  Syysunelma: nii, niin siinä varmaan kävis :)

  VastaaPoista
 16. Kyllähän kuka tahansa voi luoda Google-tilin, myös ne anonyymit, eikö?

  VastaaPoista
 17. Uuuuuuuuuuuu, IHANIA löydöksiä!

  Minkä hintaiset kupit olivat???

  VastaaPoista
 18. Siina: Näin on ja juuri tätähän sitä yritetään, että anonyymitkin loisivat googletilin..

  Jenni :) Olisiko ne olleet 6,90 / kpl. En nyt ihan tarkkaan muista, jotain tuota luokkaa kuitenkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.