Sisällön tarjoaa Blogger.

Ideoita jakoon niin puutarhassa kuin sisustamisessakin

Joko teillä on katseet ulkona ja pihamaalla? Meidän kesä tulee olemaan yhtä pihan laittoa. Nurmikko pitäisi kylvää, istutusalueita tehdä, taloa maalata ja jotain pergolaakin pitäisi ehtiä rakentamaan ja niin joo, aitakin pitäisi rakentaa. Kovasti olen yrittänyt suunnitella mitä sinne pihalle laittaisi. Huoh, tuntuu, että epätoivo pihan suhteen iskee. Mutta, ei auta vaipua synkkyyteen, pieni pala kerrallaan niin eiköhän sitä jossain vaiheessa valmista tule.


Nyt olisikin huippua, että jokainen saisi jotain vinkkejä oman pihansa laittoon, niin julistetaanpa käyntiin sellainen kuva kilpailu kuin - Äänestä mieleisesi puutarha- kuvia voi laittaa osoitteeseen johanna.harmainen@gmail.com ja kuvia laitellaan tuonne Facebookin puolelle omaan kuvakansioon ja kootusti niistä tehdään myös postaus. Joten jos haluaa jotain pientä tarinanpätkää kuvasta kertoa niin sen voi kirjoittaa sposti viestiin. Äänestä mieleisesi puutarha palsta löytyy TÄÄLTÄ  . Äänestysaikaa ja kuvien jättöaikaa on aina 30.4.2011 asti. 1.5.2011 julkaistaan blogissa kootusti nämä kuvakilpailuun osallistuneiden kuvat, mikäli kuvan lähettäjä siihen suostuu, joten mainitsethan osallistuessa, että annatko luvan kuvan käyttöön myös blogissani.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

SisustusUnelmia Facebook sivustolla on ollut käynnissä myös sisustusaiheinen kuvakilpailu 
- Äänestä ja tykkää mielestäsi paras kokonaisuus-. Pääset katsomaan kuvakilpailuun osallistuneiden kuvia tästä. Kuvakilpailuun mahtuu vielä kuvia, joten ei muuta kuin kuvia lähettämään osoitteeseen johanna.harmainen@gmail.com


Toivotaan oikein idearikasta ja antoisaa päivää meille jokaiselle.

1 kommentti

  1. Huoh, tuo puutarha on mielenkiintoinen aihe ja kivan kilpailun olet laittanut pystyyn :)

    Iloista keväistä viikonloppua! Viimeinkin kevät, ihanaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista.