Sisällön tarjoaa Blogger.

kiire, mikä inhottava sana

En ole ehtinyt ottaa uusia kuvia sisustuksesta tai oikeastaan mistään. Ei vaan yksinkertaisesti aika riitä. Pahoitteluni siitä teille. Ens kuun alussa kiireet alkaa helpottaa, joten sitten viimeistään taas sisustellaan ja palataan normaali järjestykseen. Lupaan hiukan paljastaa tulevan liiketilan sisustusta teille kun saadaan siellä vähän paikkoja sille mallille, että niitä kehtaa esitellä. Mutta nyt taas työt kutsuu, joten palaillaan taas. Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa teille ihanille lukijoille.  


Ja muistattehan, että vielä muutaman päivän ajan on voimassa alla oleva tarjous.

Pääsiäisen ajan White Coast verkkokaupan kaikki tuotteet -15%. Alennus voimassa 22.4-25.4.2011 asti. Alennuksen saat käyttöösi kirjoittamalla kassa välilehdellä "aktivoi alennuskoodi" kenttään sanan PAASIAINEN

8 kommenttia

 1. Ihan relax:). Ei sitä kukaan joka pv voi blogia päivitellä vuodet ympäri :). Rauhaisaa pääsiäistä:)!

  VastaaPoista
 2. Onneksi sinulla pian helpottaa kiireen kanssa. Vielä kun vähän jaksaa, että saa kaiken valmiiksi:) Odotan innolla liikkestä kuvia! Ihanaa pääsiäistä teidän perheelle!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa Pääsiäistä sinne teidän perheelle!!!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti ehdit kuitenkin kaiken inhottavan kiireen keskellä viettää vähän iloista ja onnellista pääsiäistä rakkaittesi kanssa!
  Hyvää pääsiäistä sinulle ja perheellesi Johanna!

  VastaaPoista
 5. Kun omaa uutta myymälää siellä puuhaat, niin ehkä korkea motivaatiotaso voittaa sen kiireen tunteen. Unelmia on aina kiva rakentaa : )

  Laitoin sinulle blogiini valokuvahaasteen. Osallistu jos/kun ennätät!

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille <3

  Anne: Kiitos haasteesta, nappaan sen mukaani :)

  VastaaPoista
 7. Blogissani odottaa haaste sinulle. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.