Sisällön tarjoaa Blogger.

Sunnuntai

Olen pohtinut olohuoneen järjestyksen muuttamista, mutta huonolla menestyksellä. Mikään muu järjestys ei tunnu kivalta, joten huonekalujen pyörittelyjen jälkeen palattiin entisiin kuvioihin :) Tulipahan ainakin kokeiltua. Viikonloppu on mennyt lähestulkoon nukkuessa, eilen huitaistiin koko perheen voimin kolmen tunnin päikyt. Todella vierasta meidän perheessä, en kyllä muista milloin olisin viimeksi päiväunia edes nukkunut. Mutta kai tämä kertoo siitä kuinka väsynyt sitä oikeasti on ollut. Mutta nyt jaksaa taas uudella ryminällä kohti uutta viikkoa.


Pajunoksia käytiin jokin aika sitten keräämässä. Neiti ripotteli täyteen pääsiäismunia. Raihuorotkin jo vihertää ja neiti ihan mielissään.

Haleja teille jokaiselle ihanalle lukijalle.
Ja tervetuloa jälleen uudet lukijat. Toivottavasti viihdytte mukana.  

11 kommenttia

 1. Meillä myös tämä päivä mennyt lepäillessä. ilma ollut koko päivän harmaa ja sateinen, eikä ole mieli tehnyt mitään tehdäkkään, Mutta mikä sen mukavampaa onkaan, kuin viettää välillä oikea löhöpäivä..:))
  Reipasta ensiviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. En tiedä miten oot pyöritellyt, mutta musta tuo nojatuoli takan vieressä on jotenkin tosi kutsuva ja kivan näköinen!
  Ja hyvähän se on välillä levätäkin, vaikka sä oletkin ihan käsittämätön energiapakkaus :)

  VastaaPoista
 3. Moi!
  Kommentoin tuohon edelliseen postaukseesi eli onnittelut kaupan perustamisen johdosta! Kovalla ryminällä sinä jaksat touhata!
  Ainoa mitä ajattelen, että liikkuukohan Äitienpäivänä ihmiset ostoksilla?? Minä en..
  Tosin en tiedä missä Tyrnävä edes on. Tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
 4. Haleja ja voimia tulevaan viikkoon ihana Johanna!

  VastaaPoista
 5. Kauniin valoisa olohuone teillä. Välillä on hyvä hieman rullailla huonekaluja uusiin paikkoihin, vaikka lopulta palaisikin vanhaan. Tietää ainakin kaikki vaihtoehdot, mitä on tarjolla.

  VastaaPoista
 6. Irmastiina: sama juttu täällä ilman kanssa, todella surkea.

  Johanna: Heh :)

  Nipsux: Toiset viitsii ja toiset ei, meitä kun on niin monenlaisia ihmisiä. Toiset jahkailee unelmiensa ja jotkut ottaa härkää sarvista ja toteuttaa ne..

  Marita: kiitos

  Kultsin kämppä: Niinpä :D ja onhan se hyvää hyötyliikuntaa siirrellä mööpeleitä :D

  VastaaPoista
 7. Anonyymi : Aina.. Hehheh :D voit varmasti seuraavlla kerralla ihan nimen kanssa kirjoitella.

  VastaaPoista
 8. Hui, tosi tylsää että olet törmännyt täällä blogimaailmassa tällaiseen.. Kai se on helpompaa näin virtuaalisesti ilkeillä, kun ei tarvi kasvotusten kohdata.. Blogissani on muuten sinulle jotain :)

  VastaaPoista
 9. kristiina: Ei kyse ole siitä, kommenttisi oli asiallinen. Ja varmasti ihan tottakin.. Poistin koko keskustelun ja en julkaise asiaan liittyviä kommentteja enää..

  VastaaPoista
 10. Olen viimeaikoina tutustunut sisustusblogien ihmeelliseen maailmaan. Tämä blogisi oli mukava löytö. Saanko tiedustella mikä mahtaa olla olohuoneen seinäsi väri? On todella onnistuneen näköinen!

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Seinissä on tapetti ja se on sellainen harmaan ja maitokahvin sekoitus.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.