Sisällön tarjoaa Blogger.

Tekstiilien vaihtoa ja hieman asiaa

Olen yrittänyt etsiä valkoista päiväpeittoa, en löydä millään mieleistä, joten laitoin vanhan luhdan päiväpeitteen siksi ajaksi kunnes löydän jonkin kivan valkoisen. Kyllähän tälläkin sai kivaa vaihtelua.


Pssst.
Tänään kannattaa viimeistään liittyä White Coastin Facebook sivustoille tykkääjäksi. Siellä nimittäin paljastetaan tämänpäivän aikana tulevan White Coast kivijalkamyymälän avajaisten päivämäärä.

Tykkäämään pääset klikkaamalla tästä.
Niin ja joo: Kauniit kuvat blogissa meneillään arvonta, sinne pääset tästä.

13 kommenttia

 1. Tuo kivijalkamyymälä on aivan mieletön juttu!! Ja valkoinen pvpeite taas.. Mulla moinen myös hankintalistalla ja olenkin päätynyt ostamaan esim. Ikeasta iiiison ja muhkean peitteen tuohon tarkoitukseen. Ja lapsien sänkyihin kans :)

  VastaaPoista
 2. Syysunelma :) Ihan kivasti joo

  Terhi: Eikös ookkin, ihan itekkin olen täpinnöissäni :D

  Aa, sinä meinaat tuollai toteuttaa, pitäsiköhän minunkin lainata ideaasi...hmmm. harmi kun se ikea on niin kaukana. Mutta toisaalta siellä kyllä pitäisi käydä :D

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihana tuo Luhdan päiväpeitto. Anopilla on samainen ja olen sitä ihaillut. Itse kauan etsin mieleistäni päiväpeittoa ja vaatimukseni oli vaalea/valkoinen ja kiiltävä. Ja tein löydön Jotexilta!

  VastaaPoista
 4. Kauniilta näyttää tuossa tuokin peitto!

  VastaaPoista
 5. Makeitaunelmia: Pitääpäs katsoa jotexilta, kiitos vinkistä.

  Irmastiina: :)

  VastaaPoista
 6. Täällä myös hankintalistalla valkoinen päiväpeitto. Yhtä jo hypistelin tänään Hemtexissä.. mutta ei.. Samaa täältäkin olisin vinkannut, eli tuota Jotexia, sieltä itsekin löysin vaikka mitä ihanuuksia.. katsotaan nyt tilaanko..

  VastaaPoista
 7. Ihanalta taas näyttää, toi kivijalka myymäläkin kuulostaa oikein hyvältä..harmi kun asun niin kaukana, no ehkä josku reissussa saatan vielä joskus piipahtaa!

  Kiitos muuten niistä ihanista verhoista, ne on niin kauniit!!

  Ihanaa viikonloppua koko perheelle:)

  VastaaPoista
 8. Auh, mulla sama etsintä käynnissä... Puuvillainen valkoinen tasatikattu, voiko olla näin vaikeeta! :)
  Ootko kurkannut Lennolin ja Moltexin tekstiilejä? Sielläkin ihan kivoja, muttei tietenkään just sitä mun :D

  VastaaPoista
 9. Hyvin sopii kyllä tuokin peitto :) mut vaihtelu virkistää! Mäkin löysin Jotexilta peittoni, halusin harmaan ja ei kiiltävä. Mut osan tuotteista mitä sieltä oon tilannu on lähteny heti takasipäi, nii huonolaatusia ollu :/ Onneks saa ilmatteekd palautella sitte :)

  VastaaPoista
 10. Kivijalkamyymälä... WAU! Onnea!!! Minä en meinaa pysyä nyt perässä, en ole ehtinyt koko viikkoon blogeihin, mutta taitaakin olla facebookin puolella tuosta myymälästä. Joka tapauksessa hurjan paljon onnea ja tsemppiä sinulle!!! Ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Käyhän tuokin peitto kauniisti! Jossain vaiheessa oli hobby hallissa luhdan valkoisia vastaavia tai sitten ellokselta olen itse tilannut valkoisen joka on tikattu "koukeroisen romanttisesti, heh, oliko hauska kuvaus ;D
  Iloista lauantai iltaa !

  VastaaPoista
 12. Heidi: Jotexilla oli kyllä vaikka mitä ihanuuksia, pitää alkaa harkitsemaan tilausta :D

  Marjo:oleppas hyvä verhoista, ne on kyllä super ihanat <3

  Johanna: Niinpä, eihän uskoisi kuinka vaikeaa on löytää valkoinen päiväpeitto. Olen katsonut heidän valikoimaa, mutta mieleistä ei löytynyt.

  Paevi: Ai, en oo koskaan jotexilta mitään tilannut niin en tiedä laadusta... harmi jos siellä on huonolaatuisia.

  Piia: Heh :) Soiteltasko viimeistään huomenna :D

  Riitta: Pitääpä tuo elloksenkin valikoima katsastaa-

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.