Sisällön tarjoaa Blogger.

ylimääräinen arvonta ja tiedotus

Ihan ihme napinaa aiheuttanut, se että anonyymi kommentoija on voittanut jotain. LUOKAA ihmeessä se oma profiili niin ei tarvitse kenenkään kritisoida anonyymi kommentoijia.Nämä kritiikit ovat yllättäen tulleet ainoastaan ANONYYMEILTÄ. Oman profiilinen luominen ei ole vaikeaa, tästä olen jo aiemmin sanonut. Suosittelen tutustumaan profiilinluomisen ohjeisiin ja nopsasti sellaisen saa itselleen luotua.  

Jatkossa pitämäni arvonnat, tulevat olemaan ainoastaan profiilin luoneille, eli anonyyminä osallistuminen ei ole enää mahdollista. Tästä saa kiitokset eräs kommentoija, sinäkään et siis pysty jatkossa osallistumaan ilman omaa profiilia.

Myös anonyymien muu kommentointi mahdollisuus päättyy ainakin toistaiseksi. Tästäkin saat hyvän syyn perustaa googletilin, jotta saat oman nimimerkin ja profiilin käyttöösi.

Ja pssst. Google tilin pääsee luomaan klikkaamalla tästä.
Tilin luotua pystyt helposti klikkaamaan itsesi blogin julkiseksi lukijaksi. Ja kommentoimaan rekisteröidyn nimen/nimimerkin takaa. Aika yksinkertaista, eikös :D

Uusien julkiseksi lukijaksi klikanneiden (eli profiili pitää näkyä oikeassa sivupalkissa lukijat sarakkeessa) kesken arvon pienen paketin. Joten kannattaa luoda profiili ja klikata itsensä julkiseksi lukijaksi. Tähän pikkuiseen arvontaan osallistut jättämällä kommentin tähän postaukseen ja kerro siinä, että loitko profiilin ja klikkasitko itsesi lukijaksi.

Toivottavasti tämä kannustaisi teitä luomaan profiilin :D
--------------------------------------------------- 

Ja nyt siihen eilen päättyneeseen arvontaan.
Haluan palkita arvontaan osallistuneen lukijan, sellaisen jolla on profiili, joten arvoin toisen palkinnon ja tähän arvontaan ei yksikään anonyymi päässyt mukaan, joten anonyymien kommentit karsittiin pois.
Ja mikäli aiemman palkinnon voittaja ei yhteyttä ota ( ainakaan vielä yhteydenottoa ei ole tullu) niin uusi arvonta järjestetään, mutta voittaja selvitetään ainoastaan profiilin luoneiden kesken. Näin jokainen voi tietää, että palkinnon voittaa oikea ihminen. Tähänkin mennessä ne anonyymit, jotka ovat jotain voittaneet, ovat kyllä palkinnot itselleen lunastaneet ja ilmoittautuneet. Mutta on inhottavaa, että aletaan kritisoimaan, joten siksi tällainen muutos tulee tapahtumaan.

Ylimääräisen arvonnan voittajaksi nousi seuraava arpa:

Hei, ihana arvonta, pakko osallistua kolmella arvalla. Ja tyynynpäällistä ja pyyhettä tavoittelen, vaikka verholle olisi enemmän käyttöä =)
Olen lukenut blogiasi reilun kuukauden verran (kai?) ja kaikki postaukset käyn lukemassa.
-Tuija-  
( ja tämän nimimerkin takaa löytyy tällainen blogi kuin Sitä & Tätä. Pääset lueskelemaan blogia klikkaamalla tästä.

Tuija: laitatko spostia  yhteystietoineen tulemaan.

-------------------------------------------------------------------

49 kommenttia

 1. Kummallista on miten ihmisillä riittää aikaa kadehtia toisia. Jos käyttäisivät sen ajan vaikkapa itsensä kehittämiseen, niin olsiviat paljon onnellisimpia. Pitää tajuta että ei se ole itseltä pois, jos jokut toinen voittaa. Sehän vain vahvistaa sitä sääntöä, että joku voittaa aina ja kaikilla on mahdollisuus!
  Eli onnittelut voittajalle!
  Ja menkäähän nauttimaan kauniista ulkoilmasta jos mahdollista ;)

  VastaaPoista
 2. Heips,

  Täällä yksi anonyyminä kirjoittele ahkera lukijasi. Olen jo pitkään ihmetellyt tätä kirjoittelua täällä glogimaailmassa ja sitä kuinka ilkeitä ihmiset voivat olla.

  No, tuumasta toimeen. Täytynee opiskella profiilin luominen, jotta pystyn jatkossa osallistumaan sinun upeisiin arvontoihin.

  Aurinkoista viikonloppua!

  Jutta

  VastaaPoista
 3. Ninah: niinpä, pitäisi osata iloita toisen puolesta.

  Jutta: Ehdottomasti opiskelemaan profiilin luominen :) Näin on pakko toimia, että ainoastaan profiilin luoneet voivat kommentoida, jotta kukaan ei ala syytteleen mistään. Se on inhottavaa.

  VastaaPoista
 4. On se kumma miten joidenkin on aina jostakin valitettava...
  Hei haloo... katsokaa ikkunasta... se tekee kevättä nyt, eikä kenenkään pitäisi olla otsa rypyssä....:)

  Onnea Tuijalle voitosta!

  VastaaPoista
 5. Kauan olen aikonut luoda tilin itselleni ja nyt sen tein... :)

  VastaaPoista
 6. Irmastiina: hymmyilyttää sun ihana kommentti :)

  Elina: Ihan huippua. Olet mukana miniarvonnassa :D

  VastaaPoista
 7. Vasta tänään liityin lukijaksi, vaikka pidempään jo mukana roikkunut anonyyminä :)

  VastaaPoista
 8. Voi että kun ihmiset eivät sitten osaa olla kun ilkeitä ja kamallia toisille.Kevät tekee tuloaan nyt pitäis oikeesti olla iloinen kun pimeä kausi on ohitettu ja kaikki uusi alkaa taas heräämään! En voi kun ihmetellä miten toiset voivat olla noin katkeria.Toi kirjoitus on tosi hyvä Johanna ja itse tiedän anonyymin roolin ja sen että se tilin luominen ei oikeesti ole vaikeeta.Ja nyt blogin auetessa oon saanu ihania uusia virtuaaliystäviä joten en kadu sitä että olen nyt julkisesti täällä kommentoimassa päinvastoin!

  Kaikesta huolimatta ihanaa viikonloppua Johanna!

  VastaaPoista
 9. Anna ilkeyksien mennä kohti "utsjokikevoa"! Aurinko paistaa,nautitaan siitä!

  LISPET

  VastaaPoista
 10. Marjo: Niinpä:) Sinäkin sait luotua profiilin ja nyt pidät yllä ihanaa blogia <3

  Auli: Niin annankin :) Nyt haluan vaan kannustaa ihmisiä luomaan google tilin jos haluavat kommentoida. Anonyymeissäkin on ihania ihmisiä, joten toivoisin että he viitsisivät hieman nähdä aikaa ja vaivaa luodessaan tilin.

  VastaaPoista
 11. Hitsi, mä olen varmaan jotenkin blondi kun en edes tajunnut et vois olla kateellinen "anonyymi" voittajalle... no en tosin ole kateellinen muillekkaan voittajille. Toivottavasti kukaan ei ole pahastunut minun parista blogivoitostani ; )

  VastaaPoista
 12. Liityin myös lukijaksesi virallisesti. Virallisena anonyymina sitä tehny jo kauan, mut ku noita valopäitä liikkeel ni mennään nyt sit näin...
  Mukavaa vkl ja lisää ihania postauksia.
  Satu

  VastaaPoista
 13. Yritin nyt luoda google-tilin. Saa nähä, miten käy...

  VastaaPoista
 14. Heli: No en minäkään ole osannut arvata :D

  Laaksat: Hienoa, että päätit liittyä lukijaksi, olet mukana arvonnassa :) Lisää ihania postauksia tulossa, tekisi mieli jo hieman paljastella uusia ihanuuksia, jonka mies laittoi tänään paikalleen :D

  VastaaPoista
 15. Sanda: Hyvin kävi :) Olet mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 16. Kiitos onnetarelle arpajaisvoitosta =).

  Ihanaa kevättä kaikille!

  -Tuija-

  VastaaPoista
 17. Oikeesti??!! HAH HAH, kaikenlaisia anonyymi-tyyppejä tänne sun blogiisi kyllä eksyykin. Toivottavasti eivät meille asti osaa tulla! :D


  Kivaa lauantai-iltaa teille <3

  VastaaPoista
 18. Moikka. olen jo jonkin aikaa käynyt blogiasi kurkkimassa, mutta en ollutkaan näköjään liittynyt lukijaksi. Googletilin loin muutama kuukausi sitten juuri en takia ettei tarvitse anonyyminä kommentoida.
  Mutta arvontaan mukaan siis :D

  VastaaPoista
 19. Minäkin nyt vihdoinkin lukijaksi laitoin itseni, vaikka olen seurannut blogiasi jo pitkään ja kommentoinutkin omalla tilillä :)) Mutta nyt siis vakkaristi virallisena lukijana :)

  VastaaPoista
 20. Senni: Sanos muuta :D

  Jenninho: Mukava kun liityit lukijaksi ja perustit tilin. Olet mukana arvonnassa

  Terkku: Olet mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 21. Hei!

  Lukijaksi minäkin klikkauduin tänään, vaikka olenkin lukenut blogiasi jo pidempään. Asustelen muuten samalla kylällä kanssasi...

  VastaaPoista
 22. Vatula: Tervetuloa viralliseksi lukijaksi ;) Olet mukana arvonnassa. Vai asustelet samalla kyllällä, kiva :)

  VastaaPoista
 23. Nyt on profiili luotu, lukijaksi ryhdytty ja arvonnassa mukana?:)

  Pidemmän aikaa olen blogiasi lueskellut ja kauniita kuviasi ihastellut. Pidän tyylistäsi kirjoittaa asioista, jatka vain samaan malliin.

  Ja ihanaa kun putiikin avajaiset on kohta:)

  VastaaPoista
 24. Laura: ehdottomasti olet mukana arvonnassa. Ihanaa, että loit profiilin. Jotenkin sitä tulee teistä anonyymeistäkin nyt tärkeämpiä, vaikka osa anonyymeistä ollut jo ennen tätäkin. mutta tiiät varmaan mitä tarkoitan :)

  VastaaPoista
 25. Nyt on liitytty julkiseksi lukijaksi. :)

  Tuollaiset negatiiviset kommentoijat ja kommentit on kyllä ikäviä. Luultavasti niitä kuitenkin tulee aina olemaan, kun julkisesti blogia pitää, halusi tai ei. Eihän se tietenkään mukavaa ole, mutta huonokäytöksisiä ihmisiä riittää. Toivottavasti et kuitenkaan ole kamalasti pahoittanut kommenteista mieltäsi, vaan jatkat kirjoittelua edelleen iloisin mielin. :)

  Ps. Olen hurahtanut blogiisi ja verkkokauppaasi aivan täysin, niin ihania kummatkin!

  VastaaPoista
 26. Iina:Kiva, että oot hurahtanut :D Olet mukana arvonnassa.

  Ilkeilijät on inhottavia, mutta nyt kun on poistettu anonyymi kommentoijan mahdollisuus nuun tuntuu hyvältä. Enää ei tarvitse kiukutteluja lukea :D

  VastaaPoista
 27. Liityin julkiseksi lukijaksesi jo muutama päivä sitten, joten toivottavasti voin osallistua myös arvontaan :)

  VastaaPoista
 28. Hanna: No ehdottomasti olet mukana arvonnassa <3

  VastaaPoista
 29. No kylläpä kaikesta pitää valituksen aihetta keksiä! Varmaan ihan hyvä näin paljon luetussa blogissa olla tuo "anonyymiesto", tuleepahan vähemmän natinaa.
  Ja höh, mä en voittanu. :D

  VastaaPoista
 30. Johanna: Totta, näin minäkin ajattelin. Kyllä sää vielä joskus voitat ainakin jossain :D

  VastaaPoista
 31. Nyt se on sitten tehty! Profiili meinaan.

  VastaaPoista
 32. Juttis: Hienoa. Heti tulee jotenkin henkilökohtaisempi kontakti kun on nimi ja profiili :) Ihanaa <3

  VastaaPoista
 33. Arpaonnea minullekin, kiitos! Ihania kuvia blogissasi!

  VastaaPoista
 34. Minä myös klikkasin itseni lukijaksesi, olen aina välillä käynyt kurkkaamassa, mutta en ole huomannut liittyä, nyt on sekin siis tehty.

  Ja Tuijalle onnea voitosta!

  VastaaPoista
 35. Oisit arponu mut voittajaksi, niin oisit voinu sanoa, että voitto lähti Saksaan asti :D

  Elä jaksa välittää, sulla on suosittu blogi ja vieläpä kaunis sellanen, antaa heikompien vaan räksyttää! ;)

  VastaaPoista
 36. Kauniit kuvat : :D

  Anu: Hieno juttu, arpaonnea :D

  Maria: Sekin olisi varmaan aiheuttanut pahennusta jos palkinto olisi saksanmaalle lähteny ;) En enää jaksakkaan. Ilkkujien kommentithan vaan kertovat siitä, että olen saanut heidän huomionsa herätettyä :D

  VastaaPoista
 37. kyllä on ihme hommaaa.kuinka voi yhden ihmisen kommentti noin vaikuttaa.sinulla on todella kaunis koti.ymmärrän että kateellisia riittää.osallistun arvontoihin useinniten anonyyminä vaikka oma profiili onkin luotu.se on jotenkin helpompaa.se on väärin myös että arvontaan osallistuessa sanotaan että kaikki osallistuvat arvontaan ja sitten kun koittaa arvontapäivä niin ei anonyyymit osallistuneetkaan.

  VastaaPoista
 38. Kikke: Nyt olet käsittänyt väärin. Eli arvonnanhan nimen omaan voitti anonyyminä kommentoinut ( postaus löytyy tuosta http://sisustusunelmia-johanna.blogspot.com/2011/04/arvonnan-voittaja.html , joka voitti siis omien toiveidensa mukaan rullakapan. Järjestin lisäarvonnan niin kuin tekstissä lukee, jossa arvontaan osallistui samaiseen arvontaan osallistuneet profiilin takaa kommentoineet. Eli arvottiin kaksi palkintoa. Ja tämä sen vuoksi, että suurta närkästystä anonyymeissä aiheutti, että anonyyminä kommentoinut voitti palkinnon. Mutta jatkossa siis anonyyminä arvontoihiin osallistuminen ei ole mahdollista.

  VastaaPoista
 39. Hei. Olen kauan anonyymina seurannut, mutta vasta profiilin luonut. Sulla on kaunis blogi ja ihana verkkokauppa! Kiva lukea ja katsella! Onnea tulevaan!

  VastaaPoista
 40. Aila: Kiva että tykkäät ja hienoa, että olet luonut profiilin.

  VastaaPoista
 41. Moikka entiset anonyyminä kommentoineet. Arvoin teidän kesken pikkuisen palkinnon koska loitte googletilin, joka on ihan huippu juttu. Palkinnon voitti Laaksat profiilin luonut Satu kommentilla : Liityin myös lukijaksesi virallisesti. Virallisena anonyymina sitä tehny jo kauan, mut ku noita valopäitä liikkeel ni mennään nyt sit näin...
  Mukavaa vkl ja lisää ihania postauksia.
  Satu

  Laitatko mulle spostia yhteystietoineen niin laitan jotain pientä kivaa postiin :)


  Ja kiitos teille anonyymeille, jotka loitte profiilin. Jotenkin henkilö jolla on profiili niin sitä on paljon helpompi tunnistaa ja muistaa kyseinen kirjoittaja. Ja ainakin minä koen paljon läheisemmäksi henkilöt, jotka kirjoittelevat profiilin kautta vaikkakin vaan nimimerkillä.  Ja lopuksi vielä lainaan Irmastiinan kommenttia, joka laittoi ainakin minun suupielet kohti korvia, toivottavasti teille käy samoin :
  Hei haloo...katsokaa ikkunasta... se tekee kevättä nyt, eikä kenenkään pitäisi olla otsa rypyssä....:)

  VastaaPoista
 42. Heipä hei!
  Haluan ehdottomasti jatkaa ihanan blogisi lukemista ja kommentoimista, siispä sanoista tekoihin: googletili luotu ja minutkin löydät nyt julkisena lukijana blogistasi:) Ihanaa sunnuntaipäivää toivotellen!

  VastaaPoista
 43. Meni näköjään harjoittelun puolelle tämä tilini luominen ja myöhästyin arvonnasta.. ihana blogi kuitenkin <3

  VastaaPoista
 44. Sari: Hienoa, että loit tilin. Pssst. Blogini täyttää kohta yhden vuoden, joten arvontaa on luvassa jossain vaiheessa :)

  Ja kiitos ihanasta kommentista <3

  VastaaPoista
 45. Mulla on profiili ja oon kurkkinut salaa. Nyt ollaan virallisesti lukijana ja kommenttikin on jätetty. Tulin siis kaapista. ;)

  VastaaPoista
 46. Katri: Hauska sun kommentti :) Kiva kun tulit ulos kaapista.Hih :D

  VastaaPoista
 47. Google-tili luotu ja liitytty lukijalistalle..
  Mä en aina osaa käyttää noita rekkautumisjuttuja enkä tiiä toimiiko tää ja sen takia ollut anonyymina pitkään.
  No nyt on luotu ja toivottavasti onnistu.

  VastaaPoista
 48. Piijuli : Hienosti osasit :) Olet mukana arvonnassa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.