Sisällön tarjoaa Blogger.

Arvonta suoritettu ja kuulumisia

Arvonta saatiin vihdoin suoritettua. Mukava kun osallistuitte jälleen sankoin joukoin. Arvonnassa tällä kertaa onni suosi Maria seuraavalla kommentilla:


Mari sanoi...


Heips!
Julkinen lukija ja linkittelen faceen... Ja tykkääjänä ollut jo pitkään. Tää on mun eniten seuraamistani blogeista. :) Ihana ja pirteä sellainen.
26. huhtikuuta 2011 18.34

Paljon onnea Marille, laitteletko sähköpostia tulemaan.

****

Terveisiä täältä kiireen keskeltä. Ihan mahdoton viikko, töissä on ihan mieletön kiirus kokouksien kanssa ja illat tahtoo venyä melko pitkiksi ennen kuin kotia pääsee. Alkaa näkymään jo pienenä väsymyksenä. Mutta onneksi ensi viikolla hellittää jo kokoukset niin jos sitä sitten pääsis huokaisemaan helpotuksesta. Näin kyllä taisin sanoa jo pari viikkoa sitten. Ehkä siellä tunnelin päässä kuitenkin alkaa kohta valoa näkymään :D

Avajaisetkin lähenee sellaista vauhtia, että alkaa jo hiukka jännittään. Toivottavasti tulisi edes yksi kävijä niin ei tarvitsisi yksin olla.


Meidän pikkuneidistä on kasvanut ihan mahdottoman pikkuaikuinen neiti. Mitä uskomattomampia letkauksia hän aina keksiikin sanoakseen. Tänä aamuna neiti heräsi kun olin töihin lähdössä. Tietysti siinä piti halia ja paijata pientä kun en ollut ehtinyt illalla kotiin ennen kuin hän oli nukkumaan mennyt niin hieman ikävää oli ilmassa. Aikani siinä haliteltuani ja kyseltyäni hänen kuulumisiaan niin neiti totesi kuin mikäkin aikuinen, että äiti mee jo, mitä sinä siinä enään töpeksit, kohta myöhästyt töistä. Ja oveltä hän huuteli perään vielä, että mukavaa päivää. Voi vitsit, että ikävähän sitä tulee sitten samantien. Kyllä se on vaan niin, että aika menee vaan ihan liian nopeasti.12 kommenttia

 1. Mari on onnentyttö! Onnea ihanan palkinnon voittajalle!

  VastaaPoista
 2. Kyllä sinne tulee asiakkaita:-))
  Minä tulisin niin mielelläni, mutta olen töissä iltaan saakka.

  VastaaPoista
 3. Hih totuus tulee lasten suusta. Oih oikeen odotan että meidän neiti alkaa puhumaan lauseita, mitä kaikkea sieltä sitten tuleekaan :)

  Enää muutama yö avajaisiin, mä jännään sun puolesta täällä.

  VastaaPoista
 4. Arja: Eihän sitä koskaan tiedä :)

  Outi: Sanoppas muuta, enää muutama yö, jänskättää :D

  VastaaPoista
 5. En usko että tarviit olla yksin :-) Tulisin varmasti jos asuisin lähempänä!!

  VastaaPoista
 6. Onnea voittajalle!

  No ihan varmasti tulee asiakkaita, tuslisin minäkin jos sielläpäin asuisin..:)

  Suloinen kuva pikkuisesta!

  VastaaPoista
 7. Voi, voi! :D Tuhannesti kiitoksia! Minulla ei ole arpaonnea yleensä koskaan! Edellinen voittoni on ollut noin 20 vuotta sitten ja silloin voitin ankkurin!!! :D Joten tämähän on aivan ihanaa!

  Uskon myös, että asiakkaita riittää! Itse olen mainostanut liikettäsi Oulun seudun ystävilleni! :)

  Mutta kiitos vielä kerran! :)

  VastaaPoista
 8. Hihii, lapset on kyllä ihan parhaita, juuri siinä iässä kun ovat oppineet puhumaan ja mielipiteitä alkaa olla. Meillä sama juttu, pojalta kuulee lähes päivittäin jotakin suloisen huvittavaa "viisautta".

  Harmi kun minäkin asun sen verran kaukana sieltä, etten pääse tulemaan! Tsemppiä aherrukseen! :)

  -Lisa, Pastel Coloured

  VastaaPoista
 9. Onnea voittajalle!

  Hui, mua ihan jännittää sun puolesta avajaiset. Niihin olisi niin mukava päästä mutta tätä välimatkaa meiltä teille on pikkusen liikaa :/ Mutta kyllä mä sinne joskus haluan tulla! :)
  Ihana teijän tyttö <3 Meijän tyttö, 2v, on nyt alkanut enemmän olemaan mukana askareissa yms. jutuissa. On se niin ihanaa, uusia näkökulmia asioihin tuo!! :)

  Iloista ja aurinkoista toukokuuta!

  VastaaPoista
 10. Onnea voittajalle!

  Olen varma, että avaiset ovat menestys ja ihmisiä tulee enemmän kuin olet (uskaltanut) toivoakaan:) Ja tuollaisen työrupeaman jälkeen olisit yli-ihminen, jollei väsymys alkaisi jo painaa. Onneksi kohta on taas viikonloppu - ja äitienpäivä - otat sen ihanan pikkutyttösi kainaloon ja halaat vähän varastoonkin!

  VastaaPoista
 11. Kiika: Toivotaan Niin :D

  Irmastiina :D Poikkea kesälomalla, kyllä minä aina kupposen kahvia tarjoan .

  Mari: Onneksi olkoon vielä kerran voitosta. <3

  Lisa: Lasten suusta se totuus tulee :D

  Sari: Ehdottomasti, äitienpäivänä hemmottelen neitiä ihan olan takaa :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.