Sisällön tarjoaa Blogger.

Hiljaista

Meillä ei tapahdu sisustusrintamalla tällä hetkellä yhtään mitään, josta olen jo vähän kauhuissani :D Ehkä se johtuu siitä, että kesä on tullut ja aika menee tuolla "puutarhan" puolella. Yhden kukkapenkin olen saanut kasattua, joka nyt ei mikään kovin kaksinen ainakaan vielä ole. Kiitos teille ihanille, jotka olette antaneet minulle vinkkejä puutarhaan, olen niistä todella kiitollinen.

Kolme viikkoa olis enään loman alkuun, ihanaa.


8 kommenttia

 1. Välillä on hyvä huokaistakin :)

  Kuvassa olevat tuolinpäälliset ovat ihanat. Ovatko irtopäällisiä?
  Minä mietin/etsin sellaisia, jotta ei tarvitsisi hioa ja maalata vanhoja tuolejamme (laiska mikä laiska) Mutta vanha pöytäryhmämme ei enää sellaisenaan oikein istu keittiöön. Teimme ison keittiöremontin, ja nyt se alkaa vaikuttaa jo huonekaluihinkin ;)

  VastaaPoista
 2. Täällä on vähän samanlainen fiilis, että mitään ei tapahdu sisustuksen saralla. Enkä puutarhassakaan ole päässyt niin hyvin puuhailemaan, kuin olisin toivonut. No, onneksi tässä on vielä koko kesä edessä:) Ja sateisina päivinä jaksaa miettiä sisustamistakin taas eri tavalla! Tsemppiä viime metreihin ennen lomaa!

  VastaaPoista
 3. Riikka: On irtopäälliset, kodin 1 vlikoimista, löytyi monissa eri sävyissä ja kuoseissa :)

  Heidi: Onneksi kesä on vasta aluillaan :D

  VastaaPoista
 4. Ehkä tuo on merkki siitä, että on aika vähän huilia:) Sulla on viime ajat ollut niin monta rautaa tulessa ja nyt kun kesä on tullut (teille jo, meille ei vielä..) täytyy sun säästää energiaa niitä erilaisia talkoita ja tuota pihaakin varten.
  ...Tai sitten se on ohimenevää (toivottavasti, hah) ja kohta olet taas ideoita täynnä ja sormet syyhyää päästä niitä toteuttamaan!

  Täällä me jaksamme kyllä odotella mitä keksitkään talon sisälle tai ulkopuolelle!

  VastaaPoista
 5. Sari: Kiitos ihanasta kommentista <3 Totta, tässä on hiukka monta rautaa tulessa ja vielä yksi rauta joka syttyy kesäkuun aikana. Liikkeessä tapahtuu hiukka uudistuksia ja ehkä iso laajennuskin ;) mutta jälkimmäisestä luvassa myöhemmin enemmän tietoa :D

  VastaaPoista
 6. Joo,ei sinunkaan vuorokaudessa kuitenkaan ole kuin ne 24 tuntia;)Ihana,kun kuitenkin jaksat päivittäin kuulumisia kertoa,virtuaalinen hatunnosto siitä!Ihanaa kesäkuun alkua sinne!

  VastaaPoista
 7. Hiljaista on täälläkin!Pihalla on niin paljon touhuttavaa!
  Nyt tuli sade sotkemaan suunnitelmia,onneks näyttäis olleen vaan pieni kuuro!:)

  Sun lomaan ei ookkaan enää pitkä!Mä pääsen lomalle vasta heinäkuun lopussa!Puuh en jaksa oottaa!!:P

  Mikähän uus rauta on syttymässä!?Innolla ootan!:)
  Mukavaa loppuviikkoa! <3

  VastaaPoista
 8. Kirsi: Ei valitettavasti ole enempää aikaa :)

  Niina: Kyllä se sinunkin loma sieltä tulee. Muistan viimekesästä ku itekin olin lomalla vasta syyskuussa, että kyllä oli pitkä kesä :)

  Hih, rautoja pitää olla aina tulessa, saapa nähdä mitä kesä tuo tullessaan, tai tiiänhän mää, mutta salaisuus pitää vielä pitää :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.