Sisällön tarjoaa Blogger.

Katseet pihamaalle ja uusi ihastuttava blogi

Jokos te olette kääntäneet katseenne kohti pihan laittoa ja sisustamiseen pihamaalla? Minä ainakin olen suunnannut katseeni pihalle ja pölisevälle pihallemme.

Haluaisinkin esitellä teille aivan ihanan uuden blogin, nimittäin

 Pihaelämää Valkoisella Verannalla 
(klikkaamalla vaaleanpunaista tekstiä, linkki blogiin avautuu)

Ihan mielettömiä ihania kuvia ulkoa ja ennenkaikkea blogista saa vinkkejä kuinka myös puutarhassa voi sisustaa ja luoda kauniita tunnelmia erilaisin kattauksin ja sommitelmin. Ehdottomasti piipahtamisen arvoinen blogi, jota henkilökohtaisesti suosittelen.

Muutama kuva teille hieman esimakuna, mitä kaikkea ihanaa blogi pitääkin sisällään.
Näihin kuviin ja tunnelmiin toivottelen teille oikein ihanaa ja auringonpaisteista lauantaipäivää.


6 kommenttia

 1. Ihana blogi olikin. Kiitos vinkistä. Pihaa olen siivonnut kotona ja mökillä. Kasvimaa on istutuskunnossa.Kasvihuoneessa tomaatit jo kukkivat.
  Mukavaa lauantaita sinullekin!
  -Hanne-

  VastaaPoista
 2. Hanne: Oi sulla jo tomaatit kukkii, ihanaa <3

  VastaaPoista
 3. Voi sua ihanaa!!! Kiitos ja kumarrus!!! Ihmettelinkin äsken, että mistä näitä ihania lukijoita oikeen ilmeistyy...niin täältähän niitä tulee <3

  Super isot halit!!!

  Ai, niin vastapalvelusta täällä väsäilen!!!!

  VastaaPoista
 4. Juu kyllä alkaa jo pihan sisustaminen kovasti houkutella, ja olenpa jo hieman ajatellut, josko pitäisi pihakalusteet maalata ihan uuteen uskoon! Kyllä se vain aina keväisin pieni puutarhuri herää itsessäkin, ja mikäs olisikaan sen mukavampi paikka nauttia auringosta ja lämmöstä kuin oma, huolella laitettu pihamaa. :)

  VastaaPoista
 5. Oli kyllä kiva blogi, josta vinkkasit. Liityin oitis lukijaksi :)

  VastaaPoista
 6. Minä kuule keskiviikon vapaapäivänä siirryin kaikkien työkalujen, lapioiden, kuokkien, kanssa takapihalle, kattelin hetken ympärilleni ja jätin homman sikseen (hävettää ihan tunnustaa!)... Niin on hommaa ettei tiedä mistä aloittais. Mutta ensi viikolla saapumassa on ihana istutuspöydän raakile, joten josko sen kautta pääsisi alkuun :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.