Sisällön tarjoaa Blogger.

Maanantain jorinat :D

Talon maalaus, se olis edessä. Nyt jo puistattaa koko ajatus siitä työmäärästä mikä on edessä, että saadaan seinät sudittua. Meillä kaavaa määrää sävyt ja suurin osa käytettävissä olevista sävyistä on tällaisia siniharmaita. Tämän varaston seinät maalattiin jo viimekesänä ja tämä sävy oli ainoa mistä tykkäsin olemassa olevista vaihtoehdoista. Patioiden ja terassien öljyäminen pitäisi tehdä, mutta mistä ihmeestä sitä repii lisää aikaa kun vuorokaudessa ei ole enempää kuin ne 24 lyhyttä tuntia :D


Niin ja mehän ei sitten eilen grillattu tai no grillattiin mutta ihan normi uunissa :D Siis miten voikaan yks grilli sisältää niin monta koottavaa kappaletta? Ei voi käsittää. Mutta tänään grillataan ja hinnoitellaan kirppistuotteita. Huomenna olis tarkotus myydä 4 H:n järjestämässä pihakirppis tapahtumassa nuita ylimääräisiä tavaroita. Toivottavasti tulis hyvä ilma.

Sellasta täällä meillä. Kivaa maanantain jatkoa <3

17 kommenttia

 1. Jos haluat päästä vähän helpommalla, kannattaa vetää ruiskulla maali seinään. Ensimmäisellä kerralla pitää pensselillä tasata, toisen kerran voi ruiskuttaa läpi ilman pensselöintiä. Näin meillä tehtiin. Mun mies on rakennusalan ammattilainen ja suositteli tätä tapaa. :)

  Todella hyvä lopputulos.

  Meille tulee huomenna kaivinkone, alkaaki sitten pihatyöt. Ihanaa, vihdoinkin. :)

  VastaaPoista
 2. Oletteko ajatelleet teetättää maalausurakkaa ulkopuolisilla? Ammattilaisilla on nosturit sun muut eikä mee kuin muutama päivä, toisin kuin itsellä, alkaa vuokraamaan kaikki telineet ym. :)

  VastaaPoista
 3. Talon maalaus on kyllä melkoinen urakka, mutta seinä kerrallaan :D Lisätunnit vuorokauteen olis kyllä ihan huippujuttu, jotenkin tuntuu, että varsinkin näin kesällä olis kauheesti energiaa tehdä kaikkea mutta aika vaan loppuu kesken. Meidänkin pitäis öljytä terassit, kaivella kuoppia istutuksille, leipoa tyttären synttäreitä varten, hioa ja maalata yks huonekalu jne jne jne... Loputon lista! Niin ja pitäis kai jossain välissä käydä töissäkin.

  VastaaPoista
 4. Hieno väri, meillä just tuon värinen talo :)

  VastaaPoista
 5. Heidi Koo: En tiiä haluanko päästä helpommalla :D Pitää nyt kattoa, ollaan me mietitty tuota vaihtoehtoa.

  Ellu: Ei ole käynyt mielessäkään, enkä minä varmaan siitä maalaamisesta kenellekään maksais, hukkaan menis rahat. Säästän ennemmin sen rahan kukkasiin sun muihin :)

  Lumina: Heh, teilläkin hommaa riittää. Jaksuja <3

  Minni: Heh :D

  VastaaPoista
 6. Huh..onpas sulla urakka edessä. Meillä ei onneksi vielä ole maalaus edessä. Toivotaan, että sää suosii..että nähdään lauantaina:-))

  VastaaPoista
 7. Meillä samaa hommaa pukkaa,liekkö tehdään loppukesästä.Tärkein nyt olis saada tuo itse talo valmiiksi.:) Hyvin on kyllä pintoja jo saatukin tehtyä,vielä hiukonen niin se on siinä:)

  Zemppejä meille molemmille maalausurakkaan:D

  VastaaPoista
 8. Onpa söpö varasto! Näkisitpä meidän varaston... :) Mukavaa viikkoa, kyllä se siitä. Järjestä talkoot niin äkkiä on seinät sudittu... Grillaatte sillä uudella grillillä safkat, niin takuuvarmasti tulee talkoo-porukkaa... Kokemusta on!! :)

  VastaaPoista
 9. Kaunis väri, meillä näyttää ainakin kuvan perusteella ihan samalta! =)
  Iso urakka, mutta maalaamisessa on se kiva puoli, että koko ajan näkee työnsä jäljen, palkitsevaa!
  Hommia tosiaan riittäisi vaikka saisi vuorokauteen tuplat tunteja lisää..=)

  VastaaPoista
 10. Huh, iso urakka on teillä edessä, meillä saatiin viime kesänä maalattua talo toiseen kertaan, mutta tuossa autokatos/varastossa on vielä tällekin kesää vähän maalaamista. Kyllä siinä tilin tekee kun itse viitsii maalata, ihan hurjan kallista on teettää ulkopuolisella, ainakin täällä meilläpäin!

  VastaaPoista
 11. Minä maalasin viimme kesänä leikkimökin - ei tulis minusta maalaria- hermot meni! Hitsi niiden valkoisten ikkunan pielten ja nurkkalautoijen - vaikka kuin suojas niin meni väärää väriä väärään paikkaan, gggrrrr. Minulle oli aivan ehdoton saada harmaa talo ja musta katto.

  VastaaPoista
 12. Tosi hyvän värinen toi maali! Mä haluaisin meille kans sitten jotain tuollaista...Nyt vasta kyllä ollaan nurkkalautoja maalattu, mut sit kesemmällä... :)

  VastaaPoista
 13. Arja: Nähdään lauantaina :)

  Marja: Meilläkin varmaan menee loppukesään, en tiedä, on niin paljon hommaa, että ei ehdi.

  Piia: Totta, talkoot pystyyn :D

  Christina: Niinpä, kukahan meille myisi aikaa :D

  Amalia: OIs kai mullakin niitä ehdottomia, mutta kun kaava määrää niin kaikkea ei voi saada.

  Oman kodin onni. Tsemppiä teillekin maalaukseen.

  VastaaPoista
 14. Voi, melkonen urakka teillä kesällä edessä!! No palkitsette sitte itsenne hyvin rentoutumalla ja onhan se jo suuri palkinto kun talo näyttää kauniilta, ihana sävy muuten =)

  VastaaPoista
 15. Hehee! Meillä ihan samoja projekteja edessä. Terassi pitäisi käsitellä, heti kun päästään yhteisymmärrykseen sävystä ja taloa pitäisi maalata, vaikka onneksi suurin osa on jo maalattu, mutta hommaa riittää. Varsinkin kun meidän omakotitalon piha on laittamatta ja sekin pitäisi ennättää vielä tänä kesänä :D

  VastaaPoista
 16. Iso urakka on!Tsempit! <3
  Toivottavasti sade ei sotke suunnitelmianne siellä,täällä on satanu joka päivä tälläviikolla!:P

  VastaaPoista
 17. Toi väri on oikein kiva, ei tarvi surra, että kaava määrää niin :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.