Sisällön tarjoaa Blogger.
Moikka

Uusi viikko ja uudet kujeet, niinhän sitä sanotaan. Meidän viikkoon ei mahdu mitään sen erikoisempaa ohjelmaa, pihahommia. Itseasiassa nytkin odottelen vesisadetta kuin kuuta nousevaa, meidän nurmikonsiemenet kaipais nimittäin pikkasen vettä.

♥♥♥♥♥♥♥♥

Pikkuneiti oli apulaisena muutaman tunnin sunnuntaina myymälässä. Neidistä tulee kuulemma kaupan täti, niin mukavaa kuulemma on järjestellä.  Huomaatteko neidin etutukan, juu-u, minä ihan itse leikannut. Mutta lähempää tarkastelua etutukka ei kestä :)


En sen kummemmin lähde ruotimaan asiaa, mutta ...
Olen päättänyt, että en mainosta enää yrityksiä yms. , enkä tee erillisiä postauksia enää blogiesittelyistä. Eräs asia sai aikaan pahanmielen, jonka vuoksi päädyin tähän ratkaisuun. Lisäilen joskus blogini sivupalkkiin muutaman lemppariblogini.

11 kommenttia

 1. Voi miten kaunis kerrosvati!
  Ihanaa loman odotusta:)
  Meillä sataa toivottavasti teilläkin, että nurmikkosi lähtee kasvuun.
  -Hanne-

  VastaaPoista
 2. Tuo kerrosvati on kyllä ihan pakko saada kesän juhliin:) Täällä alkoi sataa kaatamalla kaksi tuntia sitten ja yhä vain sataa. Vihdoin saa luonto vettä ja eilen pihalle kannetut kivetkin huuhtoutuu, mukavaa:) Mukavaa viikon alkua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Minäkin sadetta odotan, vaikka minkäänlaista istutusta ei ole :) Sateen jälkeen ilma vaan on niin ihanan tuoksuinen! Ja mikä ihanampaa sadepäivänä, kuin olla sisällä, katsoa ja kuunnella sadetta, lukea ihanaa romaania :)

  Kerrosvati on todella ihastuttava, raikas ihanuus juhlapöytään, raskisko sitä edes millään leivoksilla tai pikkuleivillä peittää ? :o

  Ihanaa alkanutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
 4. Ompas suloinen tuleva kaupantäti=)
  Harmi,että blogiesittelyt loppuu,itse sain monta uutta lukijaa esittelysi myötä,toisaalta kyllä ymmärrän hyvin ratkaisusi,jos "palkakseen" saa kakkaa naamalleen,niin eihän se kamalasti motivoi...
  Hyvää mieltä ja sopivasti sadetta ja paljon aurinkoa toivottelen viikkoosi!

  VastaaPoista
 5. Hanne: Eikös ookkin :D

  Syysunelma: Täällä vaan pikkuisen ripsi, hyvä että maa kastui :)

  Unocactus: Heh, niin joo, ei kerrosvatiin varmaan mitään raski laittaa :D

  Kirsi: Niin, kyllähän se harmittaa kun itse ehkä liiankin auliisti mainostellut muita, olis joskus itsekin mukava saada osakseen jotain, mutta oon niin tottunut siihen, että harvoin sitä saa itse siitä mitään hyvää osakseen. Tällaista tämä on.

  VastaaPoista
 6. On kyllä todella kaunis tarjoiluastia, ja pikku neiti on suloinen! :) Ikävää, jos on huonoja kokemuksia. (Itsehän olen juuri keräämässä esittelyä sisustusblogeista lukijoilleni myös, katsotaan, mitä tulee. :)) Vinkkejä? :D

  Mukavaa päisää sinulle ja kaikkea hyvää!

  -Lisa

  VastaaPoista
 7. Lisa: En minä ossaa kyllä vinkkejä antaa :) Kivaa päivää myös sinulle.

  VastaaPoista
 8. Taitaa toiveesi toteutua ja vettä piisata koko viikon - tai niin on ainakin luvattu- eikä kyllä haittaa yhtään - jospa se sitten alkais kunnolla vihertämään!

  VastaaPoista
 9. Niin ja unohdin kysyä, että otetko piha juttuja myyntiin? Pitäs löytää kivat kukkaamppelit - entiset möin kirppiksellä pois : )

  VastaaPoista
 10. Meidän tyttöjen tukanleikkuu on melkoista puuhaa, päät kääntyy ja hihitetään... Kun istuvat kampaajalla ovat aivan hiljaa ja paikallaan... vieraskoreutta.

  Tuo tarjoiluastia kuuluisi ruusupuutarhan pöydälle, romantikon valinta ;)

  Ikävä kuulla, että olet pahoittanut mielesi mainostaessasi muita. Harmillista :/

  VastaaPoista
 11. Juu, toive toteutui :D Just lisäsin verkkokauppaan yhden seinäkiinnitteisen amppelin.

  Riikka: Meillä kyllä neiti istuu ihan nätisti, mutta äiti ei vaan osaa leikata suoraan ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.