Sisällön tarjoaa Blogger.

Terassikalusteiden suunnittelua

Ulkopuolen esittely siirtyy , vettä tihkuttaa, joten en viitsinyt lähtä kuvailemaan. Kuitenkin pihan ja terassikalusteiden suunnittelua on tehty. Toivotaan, että huomenna olisi aurinkoinen ilma.

Terassikalusteita olen miettinyt, että millaiset ostaisin, aluksi ajatukseni oli näissä, polyrottinkisissä kesäkalusteissa. Mutta mutta, niitä kun tuntuu olevan nyt joka terassilla niin mieleni on muuttunut :)


Tulen valitsemaan puutarhakalusteiksi ihan valkoiset kalusteet. Ajattomat ja pidän tuosta ruksista selkänojissa. Tekstiileillä saa hurjasti vaihdeltua ilmettä ja tyyliä mieltymysten mukaan. Tällaiset siis tulossa meille.


Tällaisiin ruukkuihin olisi tarkoitus laittaa yrttejä kasvamaan. Kivoja ovat kun voi kirjoittaa mitä missäkin on. Ei tarvitse enää arpoa.

Peltiruukku liitutaululla

Millaisia suunnitelmia teillä on kesän kalusteiksi? Tai millaiset teillä jo on?

15 kommenttia

 1. Minä hankin viime kesänä polyrottinkisen sohvaryhmän ja olen ollut siihen tosi tyytyväinen. Kun ostettiin vielä paviljonki terassille, niin siitä tuli vähän kuin ylimääräinen olohuone:) Pöytäryhmä meillä on pyökkinen vanha, senkin haluaisin joskus vaihtaa polyrottinkiseen. Niissä minua viehättää huoltovapaus ja tykkään muutoinkin siitä materiaalista. Sen sijaan juuri samanlaista pitkää penkkiä kuin tuossa sinun pöytäryhmässä haaveilen puutarhaan tulevien omenapuiden väliin:)

  VastaaPoista
 2. Tuo tumma ryhmä on aivan ihastuttava! <3__<3

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva tuo valkoinen ryhmä! Ja juuri tuon tyyppistä haaveilin meillekin, mutta kun kaksi tuolia jo on, ja niissä on vaakaraitaa ja vähän modernimpaa näköä, niin pitää vähän loppukalusteissa tehdä kompromissia... Blaah :)

  VastaaPoista
 4. Nuo valkoiset puiset ovat ehdottomasti kaunis ja kestävä valinta! Pidän luonnonmukaisuudesta ja ilmettä saa vaihdettua tekstiileillä. Ihanat! Itse kävin katselemassa myöskin tuollaista valkoista puusohvaa terassilleni ja mieluinen löytyikin, kunha löytyy vielä rahat sen hankintaan.

  VastaaPoista
 5. Syysunelma: Totta varmasti helposti puhtaana pidettäviä ne polyrottinkiset.

  Magbie: Heh :) Kivat joo

  Johanna: Niin nuo on vaikeita tilanteita. Toivottavasti löydät mieluisia..

  Hanni: Hih, tuo setti oli askossa nyt tarjouksessa, ei ollenkaan pahan hintainen, käyppäs katsomassa.

  VastaaPoista
 6. Polyrottingin henkeen minäkin puhallan...ihanan huoltovapaat ja todella mielyttävät istua :) mieti nyt kuitenkin vielä...onhan niitäkin valkoisina, ja valkoisina ei ole kaikilla :)
  Kivaa viikon jatkoa! Joo ja mulla on todella vähän toi Suomen kartta hukassa...Oulusta Kalajoelle tosiaan on n.130km, hih...mutta jos vaikka jatketaan sieltä eteenpäin kohti Oulua, niin sitten tulemme käymään :)

  VastaaPoista
 7. Hyvä valinta. Itsekkin luulin että haluisin nuo polyrottingit, mutta thank god, en mennyt ostamaan. Nyt mulla on valkoiseksi maalattu (itse maalaamat) ryhmä maustettuna oikialla rottingilla ja oon häpi häpi häpi. On niin paljon enempi mun tyyliä kun se muovirottinki!

  VastaaPoista
 8. Päm: En minä taida enempää miettiä, oon päätöksen tehnyt :) Juuh, tervetuloa jos tälle korkeudelle tulette, kyllä minä kaffet keitän :D

  Outi: Oon ihan samoilla linjoilla, ei oo minunkaan tyyliset :) Vaikkakin ovat varmasti paremmat istua niin silti haluan omaa tyyliä :D

  VastaaPoista
 9. Minä pidän tosta valkosesta ruhmästä tosi paljon. Uusi kalusto olisi kiva. Tällä hetkellä meillä on useamman vuoden vanha tumma puinen, ristikkokuvioinen neljän hengen kalusto. Näyttää jo aika rähjääntyneeltä...

  VastaaPoista
 10. Ihanat nuo valkoiset kalusteet! Ihailin juuri samaista ryhmää Askon tarjouslehtisessä. Mun makuun istuu kans paljon enemmän ne valkoiset kalusteet kuin ne polyrottinkiset. On nekin ihan kivoja ja tosi näyttäviä kalusteryhmiä niillä saa aikaiseksi, mutta jos pitää valita niin kyllä minäkin valkoisten puoleen kallistun.

  VastaaPoista
 11. Tiedätkös, mä tajusin nyt vasta postausta lukiessasi, että meillä ei ole kotona puutarhakalusteita ollenkaan! Kohta 4 vuotta tuossa asuttu.
  Mökki tosin on 2 km päässä ja siellä meillä on grilli + ne puutarhakalusteetkin, joten ei kai niitä sitten kotona tarvikaan?
  Kesät tahtoo mennä niin vauhdilla, että omassa pihassa ei paljoa ehdi aikaa viettää ;)
  Mukavaa loppuviikkoa sinne White Coastiin!

  VastaaPoista
 12. Meillä tuntuu olevan samanlainen maku :) Meillä on nyt lähes tuollaiset puiset puutarhakalusteet kuin sinäkin suunnittelit, meillä ovat vaan nyt punaruskeiksi petsatut ja suunnittelin maalaavani ne valkoisiksi tänä kesänä.

  VastaaPoista
 13. Meiltä juuri tuollaiset valkoiset kalusteet ovat lähdössä kiertoon. Niillä on tosi ikävä ja epämiellyttävä istua. Tai istuminen vaatii ainakin istuinpehmusteen sekä tyynyn selän taakse. Kannattaa siis koeistua huolellisesti ennen ostopäätöstä!

  VastaaPoista
 14. Lisa: Valkoinen on aina hyvä valinta :)

  Lumina: Sama juttu, olen ihan myyty tuolle ryhmälle :)

  Nipsux: no teilläpäs on mökki tosi lähellä, tulee ainakin lähdettyä kun ei ole liian pitkä matka :)

  Raisa: Heh, sulla on hyvä maku ;)

  Amalia: Nämä on niitä makuasioita, mistä ei voi kiistellä :)

  VastaaPoista
 15. Vähän samoissa ajatuksissa kanssasi noissa pihakalusteasioissa, mutta mutta, mua pännii se kun olen tuonnäköisiä (valkoinen) ryhmiä koeistunut niin kaikissa niistä tuoleissa on ollut huono istua! Tylsää, niissä on selkänoja aivan pystyssä tai sit joku osa koholla joka painaa sit selkää. No tää jälkimmäinen asia korjaantuu ehkä pehmusteilla, mut ensimmäinen ei.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.