Sisällön tarjoaa Blogger.

Toimiiko teillä bloggeri?

Toimiiko teillä muilla tämä bloggeri? Mulla tökkii, kun yritän kommentoida blogeihin, bloggeri heittää ulos ja pyytää kirjautumaan uudelleen ja vaikka kuinka kirjaudun niin sama tilanne toistuu koko ajan.

37 kommenttia

 1. Moi! Mulla on tehny samaa keskiviikosta asti ja oon kokoajan joutunut kirjautumaan ulos ja taas sisään ja poistanu sen rastin sieltä että "muista minut" niin sit on toiminu hetken! En oo siis pystyny kommentoimaan edes omaan blogiini, jouduin kans sen takia tekeen postauksen kun se oli ainoa vaihtoehto että sain apuja :) Mulla ei näy lukijat ollenkaan ja muutenkin tökkii edelleen!!

  VastaaPoista
 2. Eipä oikein toimi täälläkään, mun lukijat on hävinnyt johonkin ym, ihmeellistä vähän väliä:/

  VastaaPoista
 3. Mimma ja Hanna: Mullakin on hävinnyt lukijat tai välillä ne näkyy ja välillä ei, ihmeellistä. Omaan blogiin minä pystyn kommentoimaan mutta olen yrittänyt useampaan blogiin kommentoida niin aina heittää ulos, että pitäis kirjautua, vaikka normaalisti täällä kirjautuneena olenkin. Harmittaa..

  VastaaPoista
 4. mulla on tehnyt samaa koko viikon, tosin vain työkoneelta, kotoa onnistuu ihan hyvin, toistaiseksi!

  nyt koputan puuta *kop kop* niin ehkä toimii edelleen :)

  VastaaPoista
 5. Toimii vaihtelevasti!Tosi rasittavaa!!Tätä takkuilua on jatkunu jo liian kauan!!MUR!!:/

  VastaaPoista
 6. Kumma kyllä, mutta mulla ei ole tällä kertaa ollut mitään ongelmia..

  VastaaPoista
 7. Kirjaudu hetkeks kokonaan ulos bloggerista ja koita uudestaan! Mua piti bloggeri kokoajan anonyyminä ja kyseli salasanat ym. miljoona kertaa, eikä kommentti koskaan päässy perille!!

  VastaaPoista
 8. Mulla toimii ihan normisti, mutta moni on valitellut, että antaa kommentoida ainoastaan Anonyymina. Tosi tylsää, kun koko ajan on jotain häikkää.

  VastaaPoista
 9. Toimii hyvin, ainakin satunnaisilla käynneilläni.

  VastaaPoista
 10. ei toimi! Sama vika täälläkin kun yrittää kommentoida! Enkä pääse normaalilla selaimella bloggeriin ollenkaan vaan joudun käyttään toista selainta....ärsyttävää kun tää temppuilee koko ajan!

  VastaaPoista
 11. Minna: Hyvä että edes kotoa sinulla toimii :) Yritin kirjautua uloskin ja kokeilla, mutta ei auttanut.

  Niina: sanoppas muuta, kokoajan on jotain häikkää.

  Maanvaiva: Heh:) Mistähän se johtuu, että osalla toimii ja osalla ei , aika ihmeellistä.

  Mimma: kokeilin tehdä niin, mutta ei ollut vaikutusta.

  Terhi: Mikähän tätä bloggeria vaivaa. anonyyminä tosiaan voi jättää kommenttia.

  VastaaPoista
 12. Mulla taas oli pelkka google-tili ja teki tota samaa varmaan ti-ke lähtien. Vaikka olin kirjautuneena sisään, vaati kirjautumista eikä antanut kommentoida. Kun kirjauduin, vaati bloggerin tekemistä. No, pakkohan se oli hyväksyä sekin ja sen jälkeen olen päässyt kommentoimaan. Harmi, kun ongelmia on ruvennut olemaan. On niin ihana lukea näitä ja haluaa välillä kommentoidakin ;)

  VastaaPoista
 13. tesa: minäkin sain tänään yhden kommentin lähetettyä, sen jälkeen en yhtään.

  Lara: todella kummallista. Tuntuu, että bloggerissa ei riitä enää resurssit blogitoimintojen pyörittämiseen. Turhauttavaa kun aina on joku vika.

  VastaaPoista
 14. Sari: Ai sinun piti luoda vielä bloggeriinkin tunnukset, että pääsi kommentoimaan ? Nythän sinä voit avata oman blogin meille <3

  VastaaPoista
 15. No voi hitsi kun ei toiminu, mulla on toiminu nyt jo 3 tuntia siitä kun viimeks kirjauduin uudestaan :) Tää on kyllä ihan kamalaa, mullekin on tullu uusia lukijoita enkä näe ketä ne on :(

  VastaaPoista
 16. Nyt tää vasta sekos, taas se kysy multa noi s.sanat ja kaikki muut! Tää on kyllä ihan kamalaa! sekoilee koko bloggeri ihan omiaan! Olin jo saanu kirjotettua sulle niin jo hävis koko teksti :(

  VastaaPoista
 17. Mimma: Niinpä, inhottavaa kun ei toimi. Yritin jättää sinunkin blogiin kommenttia, mutta en jaksanu enää neljättä kertaa kirjaantua ko se ei anna jättää sitä kommenttia niin ei anna, ei voi mitään. Mutta kauniin kellon olitte ostaneet, tosi näyttävän näköinen kun on kokoa :)

  VastaaPoista
 18. Mitä hittoo nyt se teksti näkyy... tää on kyllä sekaisin kun seinäkello!

  VastaaPoista
 19. Kiitti! Mihinkähän sitä yhteyttä vois tälläisessä tilanteessa ottaa? "blogiriippuvaisena" tämä on kamalaa :D ;o)

  VastaaPoista
 20. Joo sitä samaa on ihmetelty jo monta päivää täälläkin ! Toissailtana en saanut ees postausta kirjoitettua kun oli ihan sekasin kaikki toiminnot siinä missä kirjotellaan :o

  Toivottavasti saisivat pian korjattua ongelmat! Tätä on jo jatkunut pitkään! =/

  VastaaPoista
 21. kuulostaa tutulta - tämä blogger on nyt seonnut pahemman kerran! ajattelinpa muuten että täytynee ottaa puotisi visiitti kohteeksi myös kesälömareissulla sinne suunnille :)

  VastaaPoista
 22. Mulla ei oo ollu ongelmia mut oon kyllä miettiny että onpa tullu paljon vähemmän kommentteja kuin yleensä.
  Enhän mää kyllä tiiä onko kukaan yrittänytkään :D

  VastaaPoista
 23. Juu, koko viikon on bloggeri takunnut. Pääsen kommentoimaan joka toinen kerta suunnilleen. Anonyyminä kommentointi kyllä onnistuu, mutta se on tylsää

  VastaaPoista
 24. Senni: ai sulla on ollut sellaistakin ongelmaa, että ei postauksiakaan pysty tekemään.

  Sara: Tervetuloa vaan puotiin :) Ihan huippua kun pitkänmatkalaisiakin tulee käymään <3

  Hannele: se voi johtua kyllä ihan hyvin siitä että kommenttirintamalla on hiljaista, minä en ainakaan tälläkään hetkellä pysty kommentoimaan ku tähän omaan boxiin.

  Hanni: sullahan on sitten hyvä tilanne jos edes joka toiseen pääsee :)

  VastaaPoista
 25. Mul oli keskiviikkona ku otin salasanavaffistuksen lisäx pois kommenttien valvonnan. RUpes kyselee jotain google-salasanaa. Nyt laitoin kommentoinnin popup-ikkunaan niin pelittää taas. Voi olla että ei ollut tuosta johtuvaa ollenkaan, vaan että bloggerissa on ollu laajemminkin onkelmia?

  VastaaPoista
 26. Kommentoinnista en tiedä mut ite en ole päässy kirjautumaan bloggeriin enkä kirjottamaan blogiin koko viikolla! :/

  VastaaPoista
 27. En ole huomannut mitään ongelmia. Olen kuitenkin lukenut, et ongelmia on enimmäkseen ollut Windowsin puolella ja nimenomaan Firewoxilla. En sitten tiedä pitäneekö paikkansa. Itse kun käytän Macia ja Safaria.

  VastaaPoista
 28. Mietin että onko selaimella mitään tekemistä asian kanssa? Mulla on google chrome ja pelaa hyvin....

  VastaaPoista
 29. Mullakin tökkii koko ajan. Koko viikon lukijatkin oli hävinneet jonnekin, nyt olivat ilmestyneet. Mutta kommentointi omassa blogissa takkuaa. Heittää koko ajan takas kirjautumissivulle. :( Tänne näköjään saan jätettyä kommentin omalla nimelläni.

  VastaaPoista
 30. Mulla on toiminut pääasiassa hyvin, paitsi en saanu postauksiini kuvia laitettua pariin päivään. Google Chromella oon käyttäny.

  VastaaPoista
 31. Sama täällä, omaa blogia en pysty kommentoimaan, pyytää kirjautumista, vaikka olen jo kirjautunut. . sitten silti näyttää kommentin anonyymin kirjoittamana ja kun painan julkaise poistuu koko kommentti....plääh!

  VastaaPoista
 32. Nyt taitaa toimia niinkun pitää?

  VastaaPoista
 33. Mulla on käytössä ie ja ainakaan tällä ei toimi. toisten blogeihin en pysty vieläkään kommentoimaan, yritän taas :)

  VastaaPoista
 34. Mulla on enimmäkseen toiminut. Tänään ei meinannut kuvien lisääminen onnistua..
  Toivótaan että alkais toimii. Tosi inhottavaa kun koko ajan jokin tökkii..=)

  VastaaPoista
 35. Mä en pääse taas kirjautumaan ollenkaan ulos ja vaihtamaan tiliä... Veetuttaa..

  VastaaPoista
 36. Mä vaihdoin omaan blogiini ponnahdusikkunaksi tuon kommenttilootan ja otin salasanavahvistuksen pois ja nyt toimii taas. Liekö noilla jotain vaikutusta asiaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.