Sisällön tarjoaa Blogger.

Äiti vollottaa

Meidän pikkuinen lähti tänään ensimmäistä kertaa elämässään yksin mummun ja papan kanssa pienelle lomalle. Suuntasivat Nallikariin asuntovaunun kanssa ja meidän neiti on siellä yhden yön. Voi vitsit, että on outo olo. Ensimmäistä kertaa sitä ollaan itsekin erossa neidistä, kyllä tää on vaikeaa. Näin ne napanuorat katkeaa ja yhtäkkiä sitä huomaakin kuinka liian nopeaa lapset kasvavat. Pääasia on kuitenkin, että neiti on ihan tohkeissaan pienestä lomasta mummin ja papan kanssa.


Oikein kivaa keskiviikon jatkoa teille kivoille lukijoille.

7 kommenttia

 1. Niin se tahtoo äidille olla se vaikein paikka kun lapsi ekaa kertaa lähtee yökylään ja joutuu eroon. Mutta onneksi me äidit selvitään siitäkin =D
  Ihanaa viikkoa..

  VastaaPoista
 2. Voi, muistan hyvin tunteen. Ensin ajatelli, että ihanaa yksi päivä vapaata, mutta kun ilta tuli, tuli äidille itku, ikävästä...:))

  VastaaPoista
 3. Niinhän se aina on, että äidille tulee kauheampi ikävä kuin lapselle!:) Mutta ikävän jälkeen se jälleen näkeminen onkin sitten vieläkin ihanampaa:)

  VastaaPoista
 4. Taika: Selvitäänkö ? :D Tekee ainakin tiukkaa :D

  Irmastiina: Sanoppas muuta, mullakin ihan hirmu ikävä.

  Heidi: Pitää heti aamutuimaan rynnätä neiti hakemaan.

  VastaaPoista
 5. Oi Johanna, iso hali täältä.Voin vain kuvitella tunteesi.Ja anteeksi kun en ole ollut komentoimassa, johtuen tuosta käsiongelmastani, mutta nyt oon palannut! Hirmuisesti terkkuja sinne ja Aurinkoista helatorstaita Pohjanmaalta!

  VastaaPoista
 6. Tuon itsekin aikoinaan kokeneena pakko kysyä..eikö ollut ihanaa, kun neiti sitten tuli kotiin takaisin? oli varmaan tarinoita täynnä:)

  VastaaPoista
 7. Marjo: Älä turhaan pyytele anteeksi, ei sitä aina ehdi kommentoimaan ja sinulla vielä ollut se käsi..

  Sari: Sanoppas muuta, voi sitä jälleen näkemisen riemua :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.