Sisällön tarjoaa Blogger.

Hellettä piisaa

Hellettä piisaa, joten pihahommia on ollut ihana tehdä kuumuudesta huolimatta.

Mieheni maalasi sprayllä minulle erivärisiä peltisankkoja. Vaikka jouluun on pitkä matka en malttanut olla toivomatta yhden peltisankon väriksi punaista :D


Toivottavasti nämä mun kukkaset ei nuukahda näissä helteissä. Täytyy muistaa lannoittaa myös kukkasia kesähelteillä. Aamusin yleensä kastelen lannoitetulla vedellä, jotta saisivat elinvoimaa kasvaa.Tänään pitäis jatkaa pihahommia, eilen sain kerättyä kiviä tontin reunoilta, jotta pääsee ruohonleikkuuseen. Vastaleikatun ruohontuoksu on kyllä huumaava, siitä tulee niin kesäfiilis.

Meillä on uitu ja siitäkös se ilo irtosi. Vietin eilen vapaapäivää päätyöstä ja hääräsin myymälässä vaan puol neljään, joten sen jälkeen on vietetty laadukasta äiti-tytär aikaa. Neitikin sai tänään valvoa hiukka pidempään kun käytiin meidän ihanien naapureiden tykönä istuskelemassa.

Mutta nyt työn touhuihin. Sen jälkeen kotiin puutarhatöihin.

4 kommenttia

 1. Voi kesän riemua, kun pääsee uimaan! Ihana kuva neidistä:)

  VastaaPoista
 2. Ai joo, toi lannoitus pitää muistaa... Tosin mulla on kastelussakin muistamista :-) Teillä on ihan samat puuhat ollu kuin meilläkin: kahluuallas on pop!

  VastaaPoista
 3. Sari: Joo, neiti oli ihan innoissaan :)

  Marsa: Heh, yritähän muistaa kastella kukkasia, minä kastelen aina iltaisin, eli kerran päivässä sillä lannoitetulla vedellä niin ovat pysyneet ihan hyvinä

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Olisin edelleenkin kiinnostunut niistä ikkunanpokista, mutta jostain syystä en saa maili osotettasi näkyviin... :)

  nanne

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.